Höstlov med min kille

Skrivet den: 2019-10-30 kl. 07:41:35 / Kategori: That is that
Denna vecka är det lov, och det behövdes. Jag avslutade på bästa sätt med eleverna i fredags vilket kändes super, och sedan gick jag och hämtade min kille för en veckas ledigt ihop. Känns otroligt lyxigt! 

Tidsomställningen var tuff i söndags eftersom Elliot bestämde sig för att vakna ännu tidigare än vanligt så vi var uppe redan vid halv fem. Men resten av dagen kunde vi hålla på rutinerna så att han åt och sov på rätt tid, alltså en timme senare än vanligt. På måndagen sedan fick jag till och med sovmorgon till halv åtta, men det var en engångsföreteelse för sedan dess har det varit lagom att gå upp mellan halv sex, sex tydligen. 

Mer tid för oss att busa och ha kul på helt enkelt! Med en förkylning i kroppen är det också det enda jag orkar med så här hemma blir det inget annat gjort alls :) 

(null)


Söndagstur

Skrivet den: 2019-10-21 kl. 20:59:33 / Kategori: That is that
Igår var det en lååång söndag minst sagt. Daniel fick för sig att vi skulle köra upp till Stockholm över dagen för att kolla på Hammarby - Malmö. En galen idé som jag tyckte lät super. Så det gjorde vi igår. 

Vid kvart i sju igår morse lämnade vi Elliot hos farmor och farfar för en heldag med bus tillsammans med dem och minsta kusinen. Sedan hämtade vi upp Macke och började den långa bilfärden mot huvudstaden. Det var väldigt länge sedan vi var och kollade på Malmö och jag har saknat det. Tyvärr gick det inte alls bra men jag är ändå glad att vi var där. Om inget annat kan vi nu berättade för lillasyster att även hon hejade på Malmö redan i magen. 

Bilresan hem var lång, men någon i bilen var glad iaf. Vi var hemma igen vid lite efter tolv och somnade inte långt efter huvudet lades på kudden :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kompisar

Skrivet den: 2019-10-15 kl. 20:24:20 / Kategori: That is that
Idag, på en vanlig tisdag, fick vi finbesök av Sofie och Harry. De kom hit en runda efter maten och busade en timme. Det är roligt att se dem tillsammans eftersom de interagerar mer och mer med varandra hela tiden. Idag bråkade de inte bara om bollar utan kunde springa runt och jaga varandra och skratta tillsammans också. 

Jag fick lyxen att hänga med Sofie ett tag också, det tackar jag för. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Lillasyster

Skrivet den: 2019-10-13 kl. 10:24:18 / Kategori: That is that
Här är Elliots lillasyster :) Vi var och kollade på henne i torsdags och allt såg ut att vara hur bra som helst. Och förutom ett ben som krånglar ibland mår jag prima i graviditet just nu. Ska jag redan nu börja jämföra lite med Elliots tid i magen skulle jag säga att jag känner mig bredare över höfterna denna gången, annars ingen skillnad. Ja, förutom det där med benet som också tydligen kan kopplas till min växande mage. 

(null)


Kanelbullens dag

Skrivet den: 2019-10-05 kl. 18:12:34 / Kategori: That is that
Igår var det kanelbullens dag och det kan ju bara firas på ett sätt - att baka, och framför allt äta, kanelbullar. Jag och Elliot gav oss i kast med detta när vi kom hem från jobb och föris. Det gick ungefär som förväntat. Elliot lekte mest med vattenkranen i början för att sedan snabbt tröttna när de skulle "rullas", bullarna blev inte speciellt snygga (men goda ändå), degen räckte till ungefär hälften av vad det stod i receptet, och Daniel fick hjälpa mig att montera isär bakmaskinen när han kom hem :) 

En lyckad eftermiddag helt enkelt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0