deppigt värre!

Skrivet den: 2011-10-31 kl. 07:36:57 / Kategori: That is that
Hej hallå. Jag var riktigt deppig igår och därför blev det inga inlägg. Jag var skrämmande bakis också men det är en helt annan historia.
I lördags natt när jag på vingliga klackar gick hem ringde jag och väckte Daniel så jag skulle slippa gå helt ensam. 100 m från lägenheten kommer två killar och cyklar förbi mig. I farten tar de telefonen. Utan att ens stanna.
Jag blev både rädd och chockad, men Daniel har tagit hand om mig på bästa sätt. Jag har fällt x antal tårar men försöker tänka att det bara är en telefon. (Även om hela mitt liv fanns där, snyft!!) Just nu är det bara jobbigt att vara utan och behöva fixa med försäkringar och skit å mög! Ett nytt simkort ska vara på väg.
Igår fick jag höra att det var inte första gången det här hade hänt. Att folk i stan blivit bestulna på sina telefonen genom att någon cyklar förbi och tar dem. Detta gör mig så jävla arg! Det är inte i ett sådant samhälle jag vill bo i! Folk ska vara snälla mot varandra!

Usch nu är jag upprörd igen.


jaha, då blir det tillbaka till den gamla igen då.. Iaf ett litet tag. Once u go Iphone.. ;)

Morgonpromenad

Skrivet den: 2011-10-29 kl. 11:19:07 / Kategori: That is that

God morgon! Solen sken när jag vaknade imorse så jag syrran å lilla mamma är ute och går. Mys på hög nivå! Vi ska gå och hämta lite saker till mig också, tradera är farligt ;)


lång fredag!

Skrivet den: 2011-10-28 kl. 22:07:00 / Kategori: That is that
lång fredag, ingen uppdatering.
Det har varit en riktigt lång dag och jag satt kvar i skolan till halv fem idag. Ville inte åka hem tror jag, satan vad jag kommer sakna att åka dit nästa måndag. Men nu ska lägenheten fixas till och jag har börjat redan idag. Se om jag orkar ta några bilder imorgon. ;)
Systern å Kalle är här. Vi har myskväll och väntar på att idol ska börja igen. Vera spelar spel på min mobil och jag försöker komma in på tradera igen. Jag vill shoppa!!
KRAMARfrån bussen till soffan

Skrivet den: 2011-10-27 kl. 22:03:51 / Kategori: That is that
Tja tja. Jag sitter och snorar framför soffan med massa rättning och skrivning. Men det går framåt i rasande fart!! Har också tittat igenom filmen till morgondagens "Dessis val".
Fast jag är lite irriterad på min dator ikväll då jag inte kan komma in på tradera. Har massor av gökur jag vill bjuda på. Vill hitta ett å kladda massa svart färg på det till köket. Tillsammans med tavelramen jag har haft i över ett år som aldrig kommit på plats. Snyggt hade det varit! Men tydligen inte idag. Är det någon som har ett så hör av er ;)
Typ ett sånt hade varit snyggt. GE MIG!!

Bussen

Skrivet den: 2011-10-27 kl. 16:57:09 / Kategori: That is that

Sista gången jag sitter på denna bussen. Imorgon tar jag bilen, för hur ska man annars få med sig kladdkaka för 90 pers till skolan? Gärna lite saft å popcorn också ;) lite för att vara snäll, men mest för att jag vill ha gottis, haha.

Det har varit en lång dag idag och kvällen kommer bli ännu längre. Men jag älskar det verkligen. Det är detta jag vill göra!!!

Kram


torsdag!

Skrivet den: 2011-10-27 kl. 06:36:07 / Kategori: That is that
Torsdag och bara två dagar kvar på praktiken. Både jag och kidsen har panik över detta och tycker jag ska komma i fem veckor till efter lovet. Samtidigt så vill jag gå vidare och börja med c-uppsatsen så att man kan ta examen i januari. Men sen då? Det är den läskiga biten.
Fast idag är det en torsdag i oktober. Och vi ska ha engelska, no, matte, slöjd och ännu mer no. Samtidigt ska vi försöka få så mycket som möjligt klart idag så vi bara kan mysa imorgon.
KRAM på er!

Jag vill på semester!! Ge mig den 3 februari!!

tvätt-tid

Skrivet den: 2011-10-26 kl. 21:26:22 / Kategori: That is that
Ett inlägg om tvätt. För det är helt sanslöst!
Så här går det när jag har VFU, eller verksamhetförlagd utbildning (tror jag de ska va). Zero tid för vardagsjobb. Och Daniel jobbar också heltid så det där med tvätten är helt enkelt omöjligt. I söndags hade jag med mig en kasse till mamma och pappa när vi var där på middag. En kasse med smutsiga underkläder, för det var helt enkelt kris. Kändes som om jag var en 19 år gammal kille och hade precis flyttat hemifrån.
Och ikväll hade vi ju äntligen tvätt-tid.
Jag visste inte ens att vi hade så här mycket kläder. Helt otroligt med kläder precis överallt. Och även om tvättmaskinerna är grymma är torktumlare och torkskåp inte helt hundra.(nej inget fel på min teknik!!) Så allt är fortfarande blött. Väntar nu på att det ska bli halvtid i Milan-matchen så vi kan plocka undan de på sängen. Och jag har bakat en kladdkaka till. Det står nu fyra st i kylen, ala 8 satser. hihi

Lite väl..

Skrivet den: 2011-10-26 kl. 19:18:14 / Kategori: That is that

Där hurrade jag lite väl tidigt tror jag.

Dagen har varit underbar på alla sätt å vis och jag har fått massor gjort. Jag fortsatte i samma stil här hemma men det klaffade inte lika bra. Efter en runda på bibblan har jag sprungit mellan köket å tvättstugan. Tänkte baka kladdkaka till mina änglar på skolan. Glutenfri, laktosfri och med specialsocker för diabetes gjorde jag fyra satser på två kladdkakor. Tills jag läser att mitt glutenfria mjöl innehåller laktos.. WTF? så jag börjar med en ny med vanligt mjöl å vanligt socker. Då hade jag gjort kladdkaka för ca 70 pers.. Jag säger hade eftersom jag sedan tappar den sista, så den finns inte mer. Och Daniel måste sticka till maxi å köpa mer ägg.

Jag ska rätta svenska och engelska. Med lite tur hinner jag med no-texterna och kvällsmat också ;) kram på er.


tidig morgon men det är okej!

Skrivet den: 2011-10-26 kl. 06:57:39 / Kategori: That is that
Idag är jag uppe tidigt som vanligt. Fast idag känns det mycket mer okej. Kanske för att jag var så snabbt färdig med frukost och annat trams så jag har hunnit med lite plugg också. Men nu tror jag att allt till högskolan är så gott som färdigt. Nu ska jag bara pussla ihop de sista lektionerna också sen är vi i mål ;)
20 januari, jag längtar!!!
en trött blekfis. Detta är anledningen till att jag bloggat så dåligt på sista tiden. Jag har liksom inga bilder. Och då blir det inte roligt, typ. TYP!

Blä!!

Skrivet den: 2011-10-25 kl. 15:44:15 / Kategori: That is that

Hjälp vad bra de går för mig idag ;) inte nog med att jag är trött och släpar på tusen saker. För andra dagen i rad får jag dessutom se bussen köra iväg utan mig. Man missar den med 10 sekunder. MAX!! äckligt tråkigt! Tur att man fått CSN idag och att jag ska iväg med systern å shoppa. Ja, om nästa buss vill komma någon gång...

Kram kram


2 bilder från fotbollsgalan

Skrivet den: 2011-10-25 kl. 13:40:00 / Kategori:
Det blev en kort fotbollsgala för mig i år. Då jag hade fått äran att ta det långa passet på söndagen på konsum tog jag mazdan till Ringelund. Mazdan och en flaska cola. Och jag brukar vara skoj nykter. Mitt vanliga glada spralliga jag. Men inte i lördags. Äckligt opepp och hemma redan vid elva. sjuuuukt! Två bilder tog jag. Väntar på att fler ska dyka upp på FB så man kan låna dem ;)
Och jag blev nominerad, vilket var mitt mål. Den kör vi på ;)


Jag och söta Frida. Tror hon tog min dricka också ;)Pernilla och Moa var också på det, iaf om man förstod Moa rätt dagen efter ;)

blä för tidiga mornar

Skrivet den: 2011-10-25 kl. 07:01:42 / Kategori: That is that
Jag gillar inte att gå upp tidigt!! Ett tag var jag inne i det men denna veckan känns redan hopplös. Sista veckan på praktiken, det är nu jag ska köra rycket! Jag har planerat allt så att det ska hinnas med men vet inte om jag kommer orka hela vägen fram. Egentligen har jag bara en matris att skriva, rätta svenskan och rätta 36 faktatexter. Vilket hade kunnat gå om man inte skulle planerat fyra lektioner om dagen också..
Vare sig jag vill eller inte kommer det nog bli fredag denna veckan också ;)

Jag och syrran på jägers för några år sedanv 43

Skrivet den: 2011-10-24 kl. 18:29:52 / Kategori: naglar
Från fredag till måndag och en underhållande helg därimellan. Tyvärr har det varit ont om datortid och jag har inte nöjessurfat på hur länge som helst. På gott och ont. Och även om jag älskar praktiken längtar jag efter att gå tillbaka till våra vanliga tider med ett 3-dagar-i-veckan-schema. :)

NYA NAGLAR!! Love it som vanligt. Svarta med glitter. Eller glitter med svart. Bryr mig inte, snyggt satan!! ;)

Fredag!

Skrivet den: 2011-10-21 kl. 07:25:27 / Kategori: That is that

Lagom jobbigt att gå på bussen och upptäcka att någon satt sig på MIN plats. Tur för dem att det är fredag! Sista rycket sen tar vi helg. Nu ska jag försöka sova bort resten av bussfärden.


Årets ålakung!!

Skrivet den: 2011-10-17 kl. 13:03:00 / Kategori: That is that
Hur kunde jag glömma? Årets ålakung!! Man skulle tydligen gissa hur mycket två ålar vägde tillsammans och den som var närmast fick dem. Jag var långt ifrån, men det är en annan historia. Närmst var pappa som fick både krona och ål! Grattis pappa och tack för en toppenkväll :)

V 42

Skrivet den: 2011-10-17 kl. 06:57:47 / Kategori: That is that
Ny vecka, nya möjligheter. Och veckorna går snabbt nu. Kanske lite för snabbt. Nu när det nästan gått halva terminen av ens sista på lärarutbildningen börjar man få lite ångest över framtiden. Eller, ångest är nog fel ord. Jag är så säker på att detta är rätt för mig. Men man har lite funderingar på framtiden. Var kommer jag hamna sen? Eller om jag ens kommer hamna någonstans, kommer jag ens få ett jobb? Även om jag trivs riktigt bra på konsum och skulle kunna jobba där länge till kanske det inte är rätt plats för en lärare? ;)
Djupa funderingar denna måndagsmorgon. Idag är det jag som styr på VFUn. Hela dagen är min så här ska eleverna få jobba. Vi kör planering, svenska, biologi idrott och matte. Önska mig lycka till ;)

Effektiv tid!

Skrivet den: 2011-10-16 kl. 16:10:55 / Kategori: That is that

Det gäller att vara effektiv när man är lärare! Jag har middag på konsum och sitter och äter samtidigt som jag rättar matte och engelska! Jag hoppas även hinna med lite skvaller efteråt :) kram på er!


God morgon!!

Skrivet den: 2011-10-16 kl. 11:49:14 / Kategori: That is that

God morgon mina vänner :) Eftersom jag var sympatibakis igår mår jag inte sämre idag. Det blev en lugn kväll igår och jag smet hem vid ett redan. Känns som rätt beslut idag ;) jag är just nu på konsum igen, min jobbhelg. Hoppas alla har en trevlig söndagsförmiddag!


Lördag!!

Skrivet den: 2011-10-15 kl. 23:36:10 / Kategori: That is that

Från konsum till myskväll med Vera, Carro och Alex å Alex till party med Evelin!! Denna bruden är för jäkla grym! Vi äter glass och sjunger sånger å har de bra! Kraaam på er!!


Inga bilder

Skrivet den: 2011-10-15 kl. 17:52:24 / Kategori: That is that

Blev inga bilder. Jag hamnade i badet med den där boken istället. Jag vet inte varför men jag känner mig lätt hängig å tung i både huvud å kropp. Sympatibakis? Sjukt onödigt isf tycker jag!!


Är på jobbet nu. Fyra timmar här, sedan är det lördagskväll :)


Bildbomb

Skrivet den: 2011-10-15 kl. 11:45:28 / Kategori: That is that

God morgon! Hoppas alla mår bra idag! Jag körde igår så jag mår skitbra ;) gissar att det inte gäller alla i sällskapet, haha. Bildbomben får dock vänta några timmar till. Jag ligger kvar i sängen och väntar på åtta minuters ryggkli som Daniel lovat mig. Han försöker komma undan men jag är envis!! Hoppas ni alla fått en underbar start på lördagen ni också :)


Ålagille!!

Skrivet den: 2011-10-14 kl. 22:17:49 / Kategori: That is that

Här sitter vi i en bod vid havet i Yngsjö och äter ål. Eller alla andra äter ål, jag och Daniel har ätit lax å annat gott. Verkligen en underbar kväll och bildbomb kommer senare eller imorgon :)


Underbar fredag!

Skrivet den: 2011-10-14 kl. 14:57:37 / Kategori: That is that

Hej hej!! Jag har precis kommit hem från praktiken och äntligen är helgen här. Den kunde inte börjat bättre, då Daniel köpt blommor till mig som stod och väntade här hemma. Jag kunde inte blivit gladare!! Ceasar har fått en ny leksak också så alla här är glada!! :) och ikväll får vi träffa släkten! Men först lite soffmys å frallor :) kraaam


Fredag!

Skrivet den: 2011-10-14 kl. 07:47:46 / Kategori: That is that

Ny morgon, ny soluppgång! Denna gången tagen från bussen. Fredag och en lugn dag på praktiken hoppas jag! Å ikväll ska jag å Daniel på vårt första ålagille. Ska bli spännande. Kraaam


Min morgon

Skrivet den: 2011-10-13 kl. 07:29:59 / Kategori: That is that

Tänkte dela med mig av mina morgnar, mina tidiga tidiga morgnar. För samtidigt som jag sätter mig för att äta frukost börjar det ljusna på himlen. Istället för svart blir himlen ljuslila och blå utanför köksfönstret. Bäst att njuta så länge de varar, för de blir bara mörkare för varje dag känns det som. Synd bara att bilderna inte kan förmedla precis hur fint det är. Men föreställ er de ;)


Träning med fika :)

Skrivet den: 2011-10-12 kl. 21:48:05 / Kategori: That is that

Jag älskar fotbollsträningar! Det är mer avslappnat än matcher, mindre press. Och idag skulle det vara god fika efteråt. De var värsta goda middagen, å vi gillar de! Kraaaam


English

Skrivet den: 2011-10-12 kl. 16:06:40 / Kategori: That is that

Jag och Lina hittade denna lappen på högskolan. Det är kanske inte en annons man hade vågat svara på ;)


Praktiken slut för idag! Hem för lite snabbmakaroner och en timme på soffan innan fotbollsträning med brudarna ;)


Bussbild

Skrivet den: 2011-10-12 kl. 08:16:46 / Kategori: That is that

Sitter på bussen nu efter min sovmorgon. Den gick rent ut sagt åt helvete eftersom jag hostat hela natten och känner mig inte ett dugg utvilad. Som tur är svävar jag fortfarande på små rosa moln från igår. Både för vfun men också för att Sverige var så grymma igår. Nej nu ska jag försöka sova på bussen istället ;) kram på er!!


hemma!!

Skrivet den: 2011-10-11 kl. 20:58:44 / Kategori: That is that
Det har  varit en lång men underbar dag! Och besöket gick jättebra och jag fick beröm både av läraren från högskolan och min handledare för hur jag ledde trepartsamtalet. Vem vet, jag kanske lyckas ta examen ändå ;)
Själva lektionen var inte den bästa men man kan inte hjälpa att bli lite nervös när det kommer någon som ska bedömma det man gör. Eleverna var däremot underbara och allt flöt på bra ändå. Och under snacket senare pratade jag om min utveckling, mina reflektioner och kopplade detta både till kurslitteratur och styrdokument. Snyggt, minst sagt ;)


Efter avslutad praktik blev det konsum i några timmar och nu sitter jag äntligen i soffan och kollar på fotbollen. Själv för att Daniel är iväg men det gör inget. Jag köpte med mig lite gott och onyttigt från konsum men jag tycker faktiskt att jag är värd det idag! Och imorgon tar jag sovmorgon också!
Livet leker!!

God morgon :)

Skrivet den: 2011-10-11 kl. 07:19:15 / Kategori: That is that
HJÄLP!! Jag har inte drömt om något annat än om mitt trepartssamtal idag. Smått nervös skulle man kunna säga, speciellt eftersom det är jag som ska hålla i det. Christian gav mig tipset ordbajsa. Jag brukar vara bra på de. Men jag har försökt förbereda mig på bästa sätt och hoppas på att det räcker hela vägen. Det borde de göra!
Iaf så blir det inte så många fler inlägg från mig idag. Ska till konsum direkt efter praktiken, men jag lovar att slänga iväg ett inlägg så ni får veta hur det gått idag :)
KRAM


image description

en måndagskväll

Skrivet den: 2011-10-10 kl. 21:09:37 / Kategori: That is that
Tja tja. Här sitter jag med mackor och Daniel och kollar på första avsnittet av nya 2 and a half men med Ashton Kutcher. Höga förväntningar!!
KRAAAM

bandgeeks ;)

Skrivet den: 2011-10-10 kl. 12:20:00 / Kategori:
Daniel visade mig denna igår. Tyckte det var så grymt gjort att jag måste dela med mig av den här också. Hoppas ni gillar den ;)

måndag v.41

Skrivet den: 2011-10-10 kl. 06:37:13 / Kategori: That is that
Det var nära att jag satte ett frågetecken efter 1an där. Är det verkligen 41 redan, hoppsan. Tredje praktikveckan nu, och det är fullt upp som vanligt. Denna veckan försvinner onsdagen rätt mycket då vi ska åka in till stan och bada. Det kommer också en ny lärarkandidat så nu är vi många som slåss om uppmärksamheten. Samtidigt som det är bra att vi är många vuxna hoppas jag att det inte blir förvirrande för barnen. Men det kommer gå jättebra hoppas jag.
Nu tänkte jag gå och förbereda mitt tre-parts-samtal lite. Besökande lärare imorgon, iiiihh!!!

Bingokväll!! Jag å Sara har pratat om att ...

Skrivet den: 2011-10-09 kl. 19:03:40 / Kategori: That is that

img_9568 (MMS)

Bingokväll!! Jag å Sara har pratat om att spela Bingolotto nu ett tag. Och nu när hon å mannen också bor på söder var det dags. Så här sitter vi som värsta 60-plusare med pennorna redo. Bilen ska bli vår!!! :) hoppas ni alla har en trevlig söndagskväll. Kram


Söndagsfika

Skrivet den: 2011-10-09 kl. 15:49:23 / Kategori: That is that
Söndagsfika får man när man städat :) Och jag har varit jätteduktig idag faktiskt!! Hela lägenheten är jättefin men vi får se hur länge det varar. Förhoppningsvis är vi så upptagna hela veckan att vi inte hinner stöka upp något, haha.
Nu ska jag plugga lite också, effektiv satan!!


image description

En god morgon efter en jobbig natt. Stacka...

Skrivet den: 2011-10-09 kl. 11:44:12 / Kategori: That is that

img_0128 (MMS)

En god morgon efter en jobbig natt. Stackars Daniel har fått lyssna på en gnällig katt hela natten. Plus mig som nästan hostat ihjäl mig. Så därför har jag varit å handlat frallor och god frukost nu på morgonen :) lite top gear till de och vi har myssöndag också, en riktig slappehelg dehär!!


myskväll ikväll

Skrivet den: 2011-10-08 kl. 21:30:22 / Kategori: That is that
Ikväll har jag och Daniel myskväll. Det hade vi bestämt sedan länge eftersom vi båda varit så upptagna i veckan och knappt sett varandra alls. Vi har ätit hamburgare och majskolv, så jäkla gott! Nu sitter vi framför tvn med täcke och myskläder och kollar på hockeyn. Det blir kanske film sen, kanske inte. Humle och Dumle myser också ikväll såklart. Detta var precis vad jag jag behövde för att vila upp kroppen efter en veckas VFU och förkylning.

KRAM KRAM

image description

post :)

Skrivet den: 2011-10-08 kl. 17:23:00 / Kategori: That is that
Alla älskar väl att få post?

Jag tycker det är roligt att få post även om det till 99% är rätt tråkig post. Men eftersom alla räkningar går till Daniel får jag sällan några sådana. Så jag får rolig post med lite erbjudanden å så. Och sen får jag jätterolig post i form av hemmagjorda kuvert och handmålade kort från Zambia. TACK CARRO!! älskade kuvertet lika mycket som kortet! :) SES SNART!!!

Lördag och match i Österslöv. Kval till di...

Skrivet den: 2011-10-08 kl. 15:31:12 / Kategori: That is that

img_8001 (MMS)

Lördag och match i Österslöv. Kval till div 6 och de är nog sista gången jag kollar på fotboll så här lågt i divisionerna. Men jag är tillsammans med Emelie, Emma och Simon och kollar på Christian. De leder som tur är å nu kan jag tvinga med pojkarna att kolla på damfotboll i vår ;) kram kram


Lördag och match i Österslöv. Kval till di...

Skrivet den: 2011-10-08 kl. 15:23:56 / Kategori: That is that

img_8001 (MMS)

Lördag och match i Österslöv. Kval till div 6 och de är nog sista gången jag kollar på fotboll så här lågt i divisionerna. Men jag är tillsammans med Emelie, Emma och Simon och kollar på Christian. De leder som tur är å nu kan jag tvinga med pojkarna att kolla på damfotboll i vår ;) kram kram


lördag morgon

Skrivet den: 2011-10-08 kl. 10:19:32 / Kategori: That is that
Lördag morgon och helgen är här. Eller den börjar ju alltid på fredagskvällen och igår var en grym sådan!! Fotboll och idol hos Alex med god mat och trevligt sällskap. Vi har också planerat in nästa lördag tillsammans. Lika bra de, annars blir det för långt mellan gångerna.
Idag hoppades jag på att få sova ut, och det har jag fått. Vaknade självklart kvart i sex men lyckades somna om. Har även hostat hela morgonen, men tror att det lugnat ner sig. Nu ska jag plocka lite här hemma och äta frukost. Sen bär det av för att kolla på fotboll. Hörs sen!!
Roffe var den enda som fastnade på bild. Inget fel på tjejerna, bara fotografen ;)

Hej hej. Tjejerna sitter hos Alex å äter g...

Skrivet den: 2011-10-07 kl. 19:21:22 / Kategori: That is that

img_7157 (MMS)

Hej hej. Tjejerna sitter hos Alex å äter gott, dricker gott, snackar skit å kollar på fotboll. Jag har lovat att blogga mer också ;) toppenkväll!! Kram kram


Time goes by

Skrivet den: 2011-10-05 kl. 07:21:40 / Kategori: That is that
Hej hallå. Det är en trött Dessi här. Och en Dessi som håller på att bli sjuk, men jag hoppas jag klarar mig fram till helgen. Praktiken är underbar men den tar verkligen musten ur en. "Det är det jag gör, det är det jag lever för" Och Daniel jobbar övertid till tusen (ja tusen, jag lovar. Överdriver inte alls. TUSEN!!) så vi hade behövt både kattvakt, hushållerska och kock just nu. För det är inte mycket man orkar mellan varven.
Idag ska vi hänga i ringarna på idrotten, ha mattekluringar och sedan lite kroppenarbete med sinnena. LOVELY
Det blir ju bara praktiksnack, gör ju inget annat..

Nu kör vi. Jag å Kalle här ska ha en lekti...

Skrivet den: 2011-10-03 kl. 13:55:00 / Kategori: That is that

img_4818 (MMS)

Nu kör vi. Jag å Kalle här ska ha en lektion om skelettet tänkte vi. Önska oss lycka till :)


Underbart väder och mer laddad för match ä...

Skrivet den: 2011-10-01 kl. 13:46:10 / Kategori: That is that

img_0285 (MMS)

Underbart väder och mer laddad för match är svårt å bli :) det är varmare 1a oktober än 1a juli.. jag har varit uppe sedan 8 å tvättat, städat å pluggat. Och ikväll har vi högtflygande planer. Men först, nu jävlar wä!! Nu kör vi!!! :)


RSS 2.0