Söndagsmorgon!

Skrivet den: 2014-09-28 kl. 09:23:34 / Kategori: That is that
Denna söndagsmorgon sitter jag och kollar på den här frukosten. I Vittskövle dessutom. Tur att sällskapet är värt de :) Det är de gamla Yngsjökollegorna jag umgås med idag. 
Lite saker

Skrivet den: 2014-09-27 kl. 20:17:24 / Kategori: That is that
Lite av min beställning från fitnessguru.com. Det är knappt jag vet vad jag ska ha grejerna till (jo, de vet jag visst de). Men det ska bli spännande att testa. Idag har jag börjat och jag har känt mig lite illamående, men kroppen måste ju få tid på sig att vänja sig antar jag. 

Hoppas alla har en trevlig lördag. Jag tar det lugnt och tvättar ikväll. Det händer mycket imorgon så detta funkar för mig. 

Men hallå vilket väder!

Skrivet den: 2014-09-27 kl. 13:59:54 / Kategori: That is that
Mina svarta jeans passar inte in här. Det är äckligt varmt inne på stadion. Solen skiner och det känns som mitt i sommaren. Jag är alltså genomsvettig!  Malmö spelar bra. Där är några riktigt bra kombinationer, men också några småtabbar. 1-1 i halvtid. 
Grym lördag!

Skrivet den: 2014-09-27 kl. 11:08:29 / Kategori: That is that
Hej hallå! 
Det blev att ställa klockan för oss idag, då vi skulle hinna med mycket nu på förmiddagen. En timmes PW imorse och sen direkt till gymmet. Jag har kört mitt första axon-pass vilket känns bra. Jag har börjat med en del kosttillskott också som jag får berätta mer om senare. För nu ska vi till malmö! 
Kosmorama sal 5

Skrivet den: 2014-09-26 kl. 20:58:26 / Kategori: That is that
Ikväll är vi på bio! Det var ett tag sedan, och tydligen är här en helt ny salong. Eller så har de bara bytt namn på en gammal ;) salong 5 var i alla fall något nytt. Men som vanligt kommer reklamen locka oss till flera besök i höst. 

Filmen vi ska se. Ingen aning faktiskt, mer än att det är med Denzel Washington, och de brukar jag gilla.


Nya naglar.

Skrivet den: 2014-09-26 kl. 16:07:17 / Kategori: That is that
Jag är hos Ida och blir helgfin. Resultatet får ni senare, jag är lite stressad idag! 
God morgon!

Skrivet den: 2014-09-26 kl. 08:59:38 / Kategori: That is that
Idag är en härlig dag för solen skiner och vi har utflykt med kidsen. Jag och Linda har planerat riktigt bra för kidsen springer omkring medans vi sitter på en bänk på torget i solen och göttar oss. Älskar fredagar! 
Keep on walking

Skrivet den: 2014-09-25 kl. 17:29:31 / Kategori: That is that
Det kommer ju bli lite mer träning, och lite annorlunda träning, nu. Idag är jag på gymmet och går. Min första tanke var att jag inte pallade gå ute och därför skulle gå på gymmet istället. Himla dumt tycker jag nu, och vill inget hellre än gå ut i friska luften. 

Sen får jag väl hem och dokumentera allt från dagen! 
Axon

Skrivet den: 2014-09-25 kl. 11:41:00 / Kategori: That is that
För ett tag sedan kom jag med i en träningsgrej där en kille från Stockholm ska ge mig träningsschema och kostschema och kosttillskottsschema och online-support och massor av annat.Av 5300 anmälningar var det 100 som kom med. Så jag är lite nöjd med de ändå ;)
Jag har försökt nå min målvikt och drömkropp själv så många gånger nu utan att egentligen lyckas, där jag misstänkter att min okunskap om just kosten gör att jag inte kommer vidare. Men nu jävlar. I fyra månader framåt ska han köra med mig och så får vi se vad som händer. Jag är såklart taggad som fan!
 
Här kommer mitt ansökningsbrev iaf. 
 
Då var det dags för mig att "kortfattat" skriva en personlig ansökan. Jag kan dock inte bestämma mig för om jag ska lägga tonen vid hur mycket jag verkligen behöver det här, eller vid hur mycket jag skulle kunna förtjäna att komma med. 

I vilket fall som helst så är jag en tjej på 27 år nu. Desirée Persson var namnet, men kallas oftast för Dessi. Jag bor i nordöstra Skåne, i en fin stad som heter Kristianstad. Lite lätt basic info sådär. Arbetar som lärare gör jag också.Sambo och två katter, bla, bla, bla.
 
När det kommer till träning och kost och relationen till min kropp blir det lite svårare. Jag har varit aktiv i hela mitt liv. Jag skulle vilja säga att jag är rätt så bra på att träna. Jag är inte rädd för att ta i ordentligt och verkligen ge allt. I snitt så tränar jag 3-4 gånger i veckan. (Ibland bara två, ibland fem-sex pass) De senaste åren har det varit fotboll och gym som jag kört. Jag älskar att träna och ta ut mig fullständigt. Och jag älskar träningsvärk. 
 
Kosten då. Jag älskar mat också och är en riktig gottegris. Jag har testat flera olika dieter och egenpåhittade grejer för att få till den kropp jag längtar efter. Men här brister det för mig tyvärr, då kunskapen inte finns där. Disciplinen är det inget fel på, och jag har inga problem att avstå från allt det där goda onyttiga. Jag är envis som synden. 
 
Relationen till min kropp kunde varit bättre, men sämre också antar jag. Just nu står vågen på 70 kg, vilket inte känns jättebra till mina 163 cm. Mitt mål (60-63kg) är långt ifrån omöjligt, men alldeles för svårt för aot jag ska klara av det själv. Vilket också tar på psyket eftersom envisheten vill säga att det kan jag visst det! 
 
Summan av det hela, jag behöver detta, och jag hade varit riktigt grym på det också. Snälla hjälp mig få rätt på kosten, och ge min kropp en riktigt jävla tuff utmaning med träningen! Vi är redo!!
 
 
Önska mig lycka till!!!
 
 

Livet!

Skrivet den: 2014-09-24 kl. 17:18:00 / Kategori: That is that
Fan vad bra man har de ibland. Efter jobbet inhandlades en plocksallad. När jag kom hem tog jag den tillsammans med ett stort glas vatten, satte mig i soffan, knäppte upp byxorna och startade tvn. Här sitter jag till jag ska sticka och träna tänkte jag. Fast de är om 45 min.. 
Planera planera planera

Skrivet den: 2014-09-24 kl. 08:58:58 / Kategori: That is that
Igår planerade vi en liten utflykt med våra sexor. Vi gick runt i Åhus och tog en massa bilder på konstiga saker som de ska hitta. För varje bild de hittar får de ett poäng. 

Några av våra 40 bilder. 

Lyckades!

Skrivet den: 2014-09-23 kl. 17:28:15 / Kategori: That is that
På något sätt lyckades jag ta mig till gymmet och spinning idag utan Niklas. Jag brukar falla för soffan så fort han inte kan. Men idag, då jävlar!
Wtf?

Skrivet den: 2014-09-23 kl. 08:13:34 / Kategori: That is that
Eeh, vad hände här? Detta var ju inte planen idag när jag och Linda ska cykla runt i byn och planera. 

Kidsen har studiedag idag vilket betyder att jag fick lite sovmorgon. En himla skön extratimme, så den tackar vi för. Synd bara att studiedagen inte låg på en torsdag ;) 


Kaaaallt kallt kallt!

Selfie på nya nivåer

Skrivet den: 2014-09-22 kl. 18:00:31 / Kategori: That is that
Jag ligger på soffan och det är svinkallt både inomhus och utomhus. Strax ska jag behöva resa på mig och sticka och träna. Idag blir det styrka bredvid för min del, då min vad krånglar. Fast uppvärmningen kan man kanske va med på. 


Selfie ala sleten

Nytt till mig!

Skrivet den: 2014-09-22 kl. 12:29:11 / Kategori: That is that
Jag shoppade lite nytt till mig själv i lördags när jag och Daniel var i stan. Ett par örhängen från Marc by Marc Jacobs. De är benvita eller gräddvita eller vad det nu hette. Skitnöjd är jag i alla fall!

Snooze!!

Skrivet den: 2014-09-22 kl. 07:25:22 / Kategori: That is that
Två gånger tryckte jag på snooze idag. Och på grund av detta hann jag inte vattna blommorna. Synd ;) 

Måndag idag and I like it! Jag ser ännu de möjligheter en ny vecka har. Fråga mig igen imorgon.. Söndagskväll

Skrivet den: 2014-09-21 kl. 17:26:11 / Kategori: That is that
Denna söndagskväll spenderas i Malmö, och vi hoppas på tre poäng mot Helsingborg. Om AIK torskar mot Halmstad också hade de varit ännu bättre, men fokusen är såklart på den egna matchen. 

Livet leker, minst sagt!
Leva livet

Skrivet den: 2014-09-21 kl. 11:51:00 / Kategori: That is that
Såhär ser favoritfrukosten ut. Och hösten har ju kommit också så levande ljus kändes helt rätt idag. 

Något säger mig också att detta var min sista "frallefrukost" på länge. Min sista frukost också faktiskt! 


Lite produktplacering här :) :)

Gårdagen

Skrivet den: 2014-09-21 kl. 08:29:19 / Kategori: That is that
Igår var dagen då Emil och Sara blev man och hustru. Festen höll på gästis i Åhus. Där var så otroligt fint att jag skulle vilja flytta dit. Inredningen var gammeldags med så många olika detaljer att jag upptäckte nya saker hela tiden. 

Brudparet var så vackert och kvällen var mycket trevlig. Det var två familjer som inte kände varandra sedan tidigare men som fungerade väldigt bra tillsammans! 

Grattis igen till er, Emil och Sara!

Sara hade en helt underbar klänning på sig. Tyvärr har jag inte fått någon bild på ryggen, men det kanske någon annan har. Jag har heller inte några bilder på mig själv eller Daniel, sånt hade vi inte tid med. Det var Sara och Emils dag och det var full fokus på dem :)

Ibland så!

Skrivet den: 2014-09-20 kl. 18:01:01 / Kategori: That is that
Vill man så går det. Detta måste vara en av de bättre inslagningarna jag har lyckats med. Men ska Sara och Emil gifta sig så anstränger man sig lite extra såklart. Massor av bilder kommer imorgon såklart, och jag kanske bjuder på någon till ikväll. 
Nytt gym

Skrivet den: 2014-09-20 kl. 13:24:08 / Kategori: That is that
Igår var jag på en "fettmätning" på fitness 24 Seven i stan. Och då skaffade jag ett gymkort där också av bara farten. Tanken är att det ska tränas en del i höst och då vill jag inte begränsas av actics öppettider. Och på fitness 24 Seven kan jag träna med syrran också. Fast jag kommer såklart inte överge actic! 
Fina lördagsmorgon!

Skrivet den: 2014-09-20 kl. 08:42:07 / Kategori: That is that
God morgon! 
Fy vad skönt med sovmorgon, och att vakna vid lite efter åtta helt utvilad kändes riktigt bra! Vad som är ännu bättre är att vi fortfarande ligger kvar i sängen och har inte en tanke på att gå upp. Katten kom och mös med oss en runda också. 

Idag kommer bli en helt underbar dag! 
Dessis/Daniels mat

Skrivet den: 2014-09-19 kl. 18:21:04 / Kategori: That is that
Idag kan jag inte ta åt mig all credd för matlagningen för då stryper Daniel mig. Nej han var också med och stekte hamburgare, haha. Nu börjar vi långsamt krypa längre och längre ner i soffan efter att ha städat hela eftermiddagen. 

(Jag har också varit på ett nytt gym idag. Berättar mer om det imorgon) 
Så sant!

Skrivet den: 2014-09-18 kl. 08:27:02 / Kategori: That is that
Så sant, eller hur älskling? 
På bra humör?

Skrivet den: 2014-09-17 kl. 20:13:53 / Kategori: That is that
Jag borde vara på mycket sämre humör just nu. För det första så fick jag ta bussen till träningen vilket inte alls är lika effektivt som att köra. Men skit i det. Sen höll inte vaden som jag velat och efter 2,5 maxlöpningar och en halvtimmes träning fick jag helt enkelt ge upp. In i duschen och sen halta till bussen. En promenad som tog bra mycket längre tid än den brukar, och den är tråkig med friska ben också. Såklart så missade jag bussen. Och sen är här massor av spindlar!!

Men ändå deppar jag inte. Lite mer nu dock efter jag skrivit om allt som gått fel, haha. Men jag läser lite jobbmail och lyssnar på musik. Pricken över i:et hade varit om batteriet tog slut också. :) 
Soffan vs Italien

Skrivet den: 2014-09-15 kl. 21:30:03 / Kategori: That is that
Jaha. Sambon har vi skickat iväg till Turin. Eller halvvägs i alla fall. Så nu är det jag och katterna i några dagar. Jag hatar att sova själv! Däremot ska jag gå upp jättetidigt imorgon och sticka till jobbet. Det gillar inte Daniel så det gäller att passa på! 
Från fotboll till kalas.

Skrivet den: 2014-09-15 kl. 12:18:15 / Kategori: That is that
Det var knappt jag hann hem efter fotbollen innan jag skulle va på 80-års middag igår. Vi firade mormor som fyllt 80 tidigare i förra veckan. Trevligt såklart, och det är alltid härligt att träffa kusinerna!


Gårdagens kalasoutfit! Höstlig och söt tänkte jag mig ;)Fotboll på bästa sätt!

Skrivet den: 2014-09-14 kl. 15:53:10 / Kategori: That is that
Vår söndagslunch blev till en hel utflykt. Så vi tog barn och hundar och gick till furehov och kollade på fotboll. Inte för att vi såg så mycket av matchen, men Åhus vann rätt enkelt mot Önnestad. Mysigt hade vi iaf!Röstat

Skrivet den: 2014-09-14 kl. 12:12:27 / Kategori: That is that
Jag och Daniel har varit och röstat nu på förmiddagen. Jag har varit väldigt osäker på vad jag ska rösta på och är väl egentligen det fortfarande. Jag är tyvärr så dåligt insatt vilket jag skäms för att säga. 

Fast det var spännande att vara på Söderportskolan. X antal år sedan man sprang nerför den trappan, och jag tror inte jag har varit där inne sedan dess! 

Kräftskiva deluxe

Skrivet den: 2014-09-13 kl. 19:54:16 / Kategori: That is that
Ikväll är de kräftskiva hemma hos Nille. En bra blandning folk och vi får se vart kvällen leder. Det var sjukt gott med kräftor i alla fall. 

Jag och syrran kör på vatten och cola ikväll. Vi är riktigt sugna på att dra ut och dansa sen också! 


Morrn morrn

Skrivet den: 2014-09-13 kl. 09:04:44 / Kategori: That is that
God morgon söta! Jag fick sova till halv åtta idag, så det tackar vi för. Kvällen igår var himla trevlig och efter bågskyttet var vi och åt på golfkrogen i Nosaby (om den heter så?) och sedan blev det en runda till bishops. En riktigt lyckad kväll med väldigt trevliga kollegor.
Personalfest

Skrivet den: 2014-09-12 kl. 18:20:53 / Kategori: That is that
Ikväll har vi personalfest. Vi är på bågskytteklubben och skjuter lite. Jag kör ikväll, eftersom det är match imorgon. 
Just nu kör vi utslagstävling och jag gick inte ens vidare till andra omgången. 


Träning med sis

Skrivet den: 2014-09-11 kl. 19:47:15 / Kategori: That is that
Efter en lång men härlig dag på jobbet stack jag och träna med syrran. Det var ett tag sedan vi körde i trapporna och det kändes i benen. Och de kändes riktigt riktigt bra! Winter 2014 here I come!! 
Lagom seg!

Skrivet den: 2014-09-10 kl. 18:27:14 / Kategori: That is that
Skit, jag har ju inget liv! Jo, klart har men nu är det inte mycket mer än träning och jobb som hinns med. Jag har asont i röven efter gårdagens spinning. Inte så farligt i magen eftersom jag fuskade halva corepasset, haha. 

Just nu står jag och väntar på bussen till vä för fotbollsträning. Resten av Kristianstad är på väg till arenan för handboll. Skoj för de intresserade att det drar igång igen! 

#jagärgrönochorange 

Nervös lärare!

Skrivet den: 2014-09-08 kl. 06:23:11 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Jag är såklart redan på jobbet. Idag och imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, vilket betyder att jag är supernervös och sjukt taggad! Så nu ska jag förbereda lite å så. Önska mig lycka till!
När husse jobbar!

Skrivet den: 2014-09-06 kl. 10:25:30 / Kategori: That is that
Husse jobbar nu på förmiddagen så vi tre här hemma ligger på soffan och kollar på dålig tv. Snart ska jag resa på mig för att hinna med lite innan Daniel kommer hem, men inte riktigt än. Vädret passar ju perfekt för att bara ligga på soffan! 
Fredag ju!

Skrivet den: 2014-09-05 kl. 18:52:28 / Kategori: That is that
Äntligen fredag! Arbetsveckan är typ slut (Konsum på söndag) och jag får vila huvudet lite. Jag stannade länge på jobbet idag för att göra det där lilla extra, vilket gör att jag kan vila ut och slappna av ordentligt :) 

Daniel mobbade mig innan idag om att jag körde righty tigthy, lefty loosey. Dumt! 
Mår inte super!

Skrivet den: 2014-09-04 kl. 07:52:42 / Kategori: That is that
Jag mår inte jättebra idag. Men jag visste att de skulle komma så. Aja. Och självklart ska man må dåligt på veckans längsta dag, som dessutom är extra tuff pga samtal m.m. 

Jag längtar till klockan är halv tre! 
Dessis hopkok igen

Skrivet den: 2014-09-03 kl. 15:27:10 / Kategori: That is that
Återigen lyckades jag utöver förväntan! För den här tallriken ser inte helt fel ut och luktade helt underbart. Jag är så sjukt nöjd med mig själv :) 
Prov!!

Skrivet den: 2014-09-03 kl. 08:22:14 / Kategori: That is that
Nu ska sexorna få jobba lite. Efter att vi jobbat med ljuset i två veckor är det dags för prov! Det kommer såklart gå superbra för dem! Och jag är sjukt nöjd över allt som jag lärt mig själv, haha 
Kärt återseende. Typ..

Skrivet den: 2014-09-02 kl. 19:26:16 / Kategori: That is that
Det var inte igår jag var på gymmet. Inte dagen innan dess heller. Men idag hade jag ärende dit så varför inte ta ett pass ;) 

Nu är jag sådär äckligt trött i armarna att tvätta håret är helt omöjligt! I like it!
Inventera

Skrivet den: 2014-09-01 kl. 18:38:39 / Kategori: That is that
Tränaren sa att de skulle va skoj om vi va många. Skoj tyckte jag var att ta i, men jag har definitivt inte tråkigt här på Hemköp i Tollarp tillsammans med mina härliga lagkamrater! :)

BP är sjukt överseriös och skriver st på varje lapp. Å herregud :) 


Måndag!

Skrivet den: 2014-09-01 kl. 08:07:59 / Kategori: That is that
Måndag morgon och jag har precis fått skäll i personalrummet för så jäkla glad fick man inte vara så tidigt! Skit samma säger jag och ler lite till ;)

Ny arbetsvecka! Bara positiva tankar än så länge eftersom den känns rätt välplanerad ändå :) 


RSS 2.0