Ingen Dessi

Skrivet den: 2012-01-31 kl. 21:40:55 / Kategori: That is that

Ingen Dessibild idag. Så kan vi inte ha de!

God natt sötnötar! :)


Same shit..

Skrivet den: 2012-01-31 kl. 21:07:22 / Kategori: That is that

Det blir lite samma sak de här sista dagarna innan vi åker känns det som. Massor av jobb, lite fix inför resan, och massor av god keso. Detta är något som jag kommer fortsätta med när vi kommer hem! Idag har jag visat lägenheten och diskmaskinen för Johanna som ska bo här. Vi känner oss trygga med att lämna katterna med henne eftersom hon brukar få flytta in när vi åker iväg.

Jag har också hunnit med ett tvåtimmarspass med Svensson på gymmet. Rätt nöjd där också. Nu ska jag försöka hinna packa ner handbagaget och sen är jag rätt nöjd med dagen :) Om jag får låna väskan. Jag övertalade Vera om hur bra denna GUESSväskan var när vi var i USA tillsammans. Jag sålde in den så bra att jag var tvungen att köpa en själv också, haha. Och nu har jag den som handbagage varje gång vi reser. Eftersom den är så stor kan jag alltid få ner kläder i den om jag råkar shoppa för mkt!

Hoppas alla haft en bra tisdag, även om det inte är veckans roligaste dag alltid! Kram kram från soffan.


Morning morning

Skrivet den: 2012-01-31 kl. 06:25:06 / Kategori: That is that
Good morning bitches!
Fan vad skönt det är efter en löpövning på grus. Då är man sådär läskigt nöjd med sig själv. Och jag hoppas att det ger något ;) Tyvärr blev jag inte frisk av de (även om jag blev av med kanske 2 kg snor, minst) och jag känner det i halsen idag. Fast jag är inte orolig då jag räknbar med att mina nya bästa vänner, ipren och strepsils, tar hand om allt det onda innan fredag.
Jag är bara lite orolig över att jag inte hinner med allt det som jag måste göra. Ja börjar bli lite lätt stressad eftersom allt verkar skjutas upp hela tiden. Det börjar bli ont om tid ;)


Men nu ska jag jobba några timmar så allt sådant får vi ta ikväll. KRAMAR




Waikiki, här kommer vi!

inte en mysmåndag

Skrivet den: 2012-01-30 kl. 18:04:16 / Kategori: That is that
Äh! Måndagen blev inte alls som jag hade tänkt. Jag fick jobba längre än vad jag tänkt och kunde därför inte fixa håret. Ska försöka klämma in det på onsdag istället. Jag har nästan precis kommit hem och ska bara snabbt byta om innan jag ska köra till fotbollsträningen. Eftersom det är svinkallt ute och vindar värre än jag vet inte vad, är jag inte jättesugen på en och en halv timmes grusträning. Men eftersom jag tänkte fuska på torsdag får jag dra mig dit.
Om ni sitter framför tvn i soffan ikväll, mys lite för mig också. Jag kommer nog inte få sitta ner förrän vi sitter på flyget till Hawaii känns det som ;)
bilder från i somras med Vera, Kalle och Daniel. Jag har handen full med popcorn på alldeles för många bilder ;)

En jobbdag!

Skrivet den: 2012-01-30 kl. 12:36:52 / Kategori: That is that

Hej hopp!!
Hoppas allt är bra med er denna måndag. Jag jobbar och har mig. Måndagar är en lång dag för mig men de gör inte så mycket. Lever fortfarande på Ipren och strepsils, så de går bra ;)

I eftermiddag ska jag fixa håret. Och på onsdag naglarna. Fin ska jag bli innan vi åker. Kramar


4 dagar!

Skrivet den: 2012-01-30 kl. 06:53:51 / Kategori: That is that
Tjatar jag? Tycker ni att jag är jobbig? SYND! Men inte imorgon och inte i övermorgon och inte dagen efter det men dagen efter den dagen, då åker vi äntligen till Hawaii!
Fast jag har nästan åkt redan nu, haha. Allt handlar om resan känns det som. Dock har vi läget under kontroll med så gott som allt klart redan. Det är bara lägenheten som ska göras snygg till Johanna som ska bo här hos humle och dumle medans vi är borta.
Idag mår jag bra! Tänkte utmana förkylningen med lite mer träning och sol, men också vara snäll mot den med massor av ipren och strepsils.


Massor och åter massor av kramar!!

Daniel hade tyckt om mig idag. Han gillar när jag har fläta :)

Hawaii!!

Skrivet den: 2012-01-29 kl. 20:50:38 / Kategori: That is that

Hej sötnötar!
Jag och Daniel planerar inför Hawaii ikväll! Vi sitter i soffan med restidningar och kollar upp olika ställen på datorn. Det ska bli så mysigt. Vi kollar upp restauranger som fått bra betyg och olika stränder som ska vara fina. Det går ju inte att veta precis vad som passar oss bäst när vi väl är där, men man vill ju ändå veta lite. Vi har varit på Hawaii innan men nu vill vi utforska lite mer. vi har även snackat om att hyra en bil när vi är där.

Vi har också varit och handlat lite saker som vi vill ha med oss. Huvudvärkstabletter och annat smått å gott som känns bra att ha med sig. Snart åker vi :) kram kram


Några timmar kvar.

Skrivet den: 2012-01-29 kl. 17:19:32 / Kategori: That is that

Jag har några timmar kvar på jobbet denna söndag. Men jag mår bättre än jag trodde jag skulle göra, och håller tummarna för att förkylningens värsta stadie var inatt. Jag vill bli frisk!

Hoppas alla har en underbar söndag och att ni inte fryser alltför mkt där ute :)

Bilder från i fredags. Tjejermys hos Alex! Fast bara på mig, Vera å Roffe, haha


Ett litet test!

Skrivet den: 2012-01-29 kl. 06:41:32 / Kategori: That is that
Hej alla söta. Det är tidig söndagsmorgon och både jag och Daniel ska snart ge oss iväg till våra jobb. Fördelen med att jobba idag är att de pengar jag tjänar kommer in på kontot när vi är iväg. Så men hjälp av idag blir det en extra tusing att shoppa för :)
Detta är lite av ett test också. Jag fick veta att Vera att det inte gick att kommentera på bloggen. Lite trist, men det förklarar ju också de få antalet kommentarer på senaste tiden. Jag läste på blogg.se att det var problem med kommentarerna när man bloggar från mobilen. Vilket jag gör rätt ofta. Men nu sitter jag vid datorn så detta inlägget ska vara kommenterbart. Vi får väl se.
PS: jag mår dåligt men rör fortfarande på mig. Tar med mig halva apoteket till jobbet så ska det nog gå.

Myslördag!

Skrivet den: 2012-01-28 kl. 21:03:18 / Kategori: That is that

Det verkar som om mitt sätt att locka fram förkylningen verkar funka. Jag mår piss ;)

Jag och Daniel smet iväg på den tidiga bian idag. Rätt mysigt eftersom vi redan är hemma igen och klockan är inte mer än nio. Vi kollade på mission impossible med Tom Cruise. En helt okej film antar jag. Storyn är sådär men filmen är välgjord.

Nu, tvmys! Massor av kramar från under täcket i soffan!


Packa!

Skrivet den: 2012-01-28 kl. 13:16:10 / Kategori: That is that

Jag bestämde mig för två saker innan idag.

Ett, att utamana förkylningen! Tanken är att få den att slå ut som bara den nu för att hinna bli av med den innan vi åker iväg. Så idag ska jag både träna, basta och sola solarie. Allt emot vad man borde göra när man är förkyld. Kanske ska tvinga Daniel att massera mig också, det ska ju inte heller vara bra.

Två. Att göra något roligare än att vara sjuk. Så jag började packa inför resan istället! Och även om Daniel påpekat flera gånger att min resväska är för liten är jag rätt nöjd. För jag är färdigpackad. Allt som ska ner i väskan nu är min lilla sminkväska. Underkläder, bikinis, linnen, shorts och skor (2par) är på plats. Grymt tycker jag :)


Nej nej nej!!

Skrivet den: 2012-01-28 kl. 09:18:39 / Kategori: That is that

Detta händer inte! Jag är sjuk. Daniel säger att man inte får känna efter för då blir man sjuk. Men jag lovar, this is the real shit! Jag har ont i halsen och är täppt till tusen. Bajs också! (omoget)

Nu måste jag bara försöka stoppa förkylningen från att bli värre. Jag har varit på Apoteket nu på morgonen, men jag är inte mkt av en medicinperson. Jag kan till exempel inte ta nässpray. Men jag köpte strepsils och Ipren och lite hostmedicin. Hostmedicinen var lite i förebyggande syfte vilket är bra för att vara mig. Jag har liksom inte tid att hosta i två veckor nu. Tänkte att jag skulle göra en utgrävning i medicinskåpet och se om jag hittar några amerikanska tabletter. De brukar fixa det mesta ;)


Fredag!

Skrivet den: 2012-01-27 kl. 15:20:17 / Kategori: That is that

En underbar fredag. Den har än så länge bara handlat om jobb men det är härligt ändå ;) jag kom helt av mig imorse då jag valde att sova så länge som möjligt. Så jag har inte hunnit blogga förrän nu.

Jag har några timmar kvar på Konsum, sen ska jag hem till Alex och fira examen med henne och tjejerna. Jag längtar massor! Kramar!


Vårt älskade grus!

Skrivet den: 2012-01-26 kl. 20:31:34 / Kategori: That is that

Det är inte roligt när man åker dit, men någonstans i mitten av intervallträningen känns det så jävla underbart! Det känns underbart i benen och i huvudet och i lungorna. Och vi är få men grymma och vi sliter satan på grusträningarna. Jag citerar mig själv

- jag skulle kunna springa här hela dagen!!

Nu blir det duschen och sen soffan! Massor av kramar från ett svettigt omklädningsrum på wä ip!


Min middag!

Skrivet den: 2012-01-26 kl. 16:53:50 / Kategori: That is that

Det ser kanske inte ut som världens lyxmåltid. Men eftersom jag bara har en timme på mig innan jag ska iväg igen kunde jag inte vara gladare än med min skål keso tillsammans med nötter och torkad frukt. Jag är helt kär i keso :) Efter träning blir det kokta ägg och jag kommer bli snygg till Hawaii!!

Kram på er!


Massor av jobb!

Skrivet den: 2012-01-26 kl. 11:07:30 / Kategori: That is that

Här går de undan kan jag tala om! Jag har varit uppe sedan klockan fem å jobbat sedan halv sju. Än är jag pigg och glad men fråga igen vid två-tiden :) tyvärr har jag inte så mkt tid att skriva. Men jag har grymma planer när jag kommer hem!

Hoppas ni har en underbar torsdag!! Snart är det fredag och helg :) bjuder på en gammal bild från stugan. Mys på hög nivå i Blekinge. Kramar


Arbetskamrater

Skrivet den: 2012-01-25 kl. 20:30:55 / Kategori: That is that

Att jag har fina arbetskamrater på Konsum, det visste jag redan. Men idag visade dem att de har stil också. Fick en examenspresent och massa fina ord när jag kom. Fast om de tror att de blir av med mig nu när jag är lärare så tror de fel!! Älskar mitt jobb på Konsum. Jag kommer vara där så fort jag är ledig. Och sist jag kollade jobbar inte lärare på sommaren ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1016013/images/2012/pic_186211636.jpg" class="image">


Dollar

Skrivet den: 2012-01-25 kl. 13:52:22 / Kategori: That is that

Underbara dollar! De gör mig så glad eftersom det betyder att jag ska få handla i USA och det finns inget bättre ställe att shoppa på!!

Nästa fredag åker vi!!


Sunshine!!

Skrivet den: 2012-01-25 kl. 08:39:07 / Kategori: That is that
Good morning sunshines.
Det är en underbar morgon idag. Jag har sovmorgon och börjar inte förrän halv elva så jag får se solen gå upp bakom husen istället för bara mörker. Och jag har hunnit med en 20 minuters promenad med Carro också. Så jag är pigg och glad denna onsdagsmorgon!
Jag har lite skoskav efter löprundan igår och lite blåmärken på armarna efter sprutorna men det är helt okej krämpor tycker jag ;)
Ha en underbar morgon och dag! KRAMAR










Äntligen!!

Skrivet den: 2012-01-24 kl. 21:15:23 / Kategori: That is that

Äntligen fick jag ge mig på en löprunda på gymmet. Det blev ett stenhårt gympass med Carro och Tina där jag tog i äckligt mkt för att sedan fortsätta 5 km till på en helt okej tid.

Och nu är det mys med Daniel och fiffsan framför tvn innan vi ska gå och lägga oss! Jag kommer somna gott :)
Många kramar!


Aj aj!

Skrivet den: 2012-01-24 kl. 15:52:14 / Kategori: That is that

Jag har aj aj just nu. Mamma tvingade med mig å syrra för lite sprutor idag inför Egyptenresan. Hela tre gånger stack dem nålen i mig och jag har ont i båda armarna (klen, jag vet) Fast det var ju för vårt eget bästa. Säger inte alltid föräldrar så? ;) Men det är bättre att ha lite ont nu än att bli sjuk när vi är iväg så det känns rätt okej ändå.

Jag har jobbat klart nu. Ska in och växla till mig lite dollar sedan ikväll blir det träning! Lovely!


Newbody!!

Skrivet den: 2012-01-24 kl. 11:28:57 / Kategori: That is that

Hej sötnötar.
Nu säljer vi newbody igen i wä ifs damlag. Grymma produkter till ännu grymmare priser. Jag är, som jag sa förra gången också, helt förälskad i deras sporttoppar och jag såg att de hade underställ nu också. Både strumpor och trosor brukar också vara populära! Bara hör av er om ni är intresserade!! Kram kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1016013/images/2012/pic_185973917.jpg" class="image">


Är trött!

Skrivet den: 2012-01-24 kl. 08:01:23 / Kategori: That is that

Blä för kyla. Idag var det riktigt kallt när jag gick till bussen. Jag struntade till och med i min morgonpromenad. Fast det var mest för att jag var trött, haha. Det är jag fortfarande men har kommit så långt som till bussen. Idag ska vi överraska kidsen så detta vill jag inte missa. :)

Kramar i massor.


Blää!

Skrivet den: 2012-01-23 kl. 17:25:29 / Kategori: That is that

Tji fick jag! Jag drog mig för att sticka till gymmet idag eftersom jag visste att det var konditionsträning som gällde. Och jag väntade visst för länge. För när jag väl kom dit var alla löpband och crosstrainers upptagna. Så jag sitter på en sjukt tråkig cykel just nu. Det enda positiva är att Daniel stack hit så fort vi kom från jobbet idag och han står på en cross. Inte ens om jag hade skyndat mig hade jag fått ett löpband. Nu hoppas jag bara att jag kan få springa lite innan jag måste sticka. Jag börjar få ont i gumpen av den här sadeln ;)

Och eftersom Daniel också är här fick jag nöja mig med radion och inte hans grymma spotifylista..

Kram på er!


Examen!!

Skrivet den: 2012-01-23 kl. 14:36:00 / Kategori: That is that
Det var mest mamma som var på hugget med kameran i fredags. Så igår lånade jag hem hennes kamera för att kolla igenom bilderna. Snygga var vi alla såklart. Tänkte dock kolla om det var någon annan som också var aktiv under dagen/kvällen och har en helbild på mig och min outfit? Var ju så nöjd med den ;)

nu kör vi!

Skrivet den: 2012-01-23 kl. 07:30:20 / Kategori: That is that
Nu kör vi så det ryker. Mindre än två veckor tills vi åker till Hawaii och schemat är fullt fram till dess. Det blir mycket träning och en del jobb, men också lite förberedelser inför resan.
Idag började vi med en tidig promenad med Svensson. Det blev en halvtimmes traskande och jag passade på att posta några brev också. Ska jobba hela dagen men det funkar. Man är ju inte längre student och bara går tre dagar i veckan. Undrar lite om jag pallar trycket ;)

En söndagsmorgon

Skrivet den: 2012-01-22 kl. 10:55:25 / Kategori: That is that

Jag vaknade av att Daniel låg och tittade på mig. Och jag hann knappt öppna ögonen förrän han frågade om vi skulle ut och gå. Så det är vad vi gjort den senaste timmen. Lite kallt, mycket halt, men de gick. Och att börja dagen med en promenad känns riktigt bra. Man blir liksom pigg :)


Vintertid!

Skrivet den: 2012-01-21 kl. 23:14:35 / Kategori: That is that

Vi lämnade ett snöfyllt Karlskrona och kom hem till ett kladdigt Kristianstad. Är det dags för vinter nu kanske? Det får gärna vara vinter för mig så länge jag ligger här i min mysiga säng med en bra bok. Och det får gärna vara vinter om två veckor också när jag ligger på em strand på Hawaii.

Ger mig på lite engelsk litteratur för att komma igång med språket. Lovers and players. Jag tror att jag har rekommenderat den tidigare och de gör jag fortfarande :) god natt och massor av kramar


Maaaat

Skrivet den: 2012-01-21 kl. 17:24:47 / Kategori: That is that

Karlskrona bjuder på regn. Inte helt oväntat kanske. Men vi har varit och handlat och gjort tacos. Satan vad gott det var! Jag har till och med knäppt upp byxorna, haha.

Vi snackade om att bowla, men just nu ser det ut som att det blir en film hemma hos Sara och Emil istället. Mys på hög nivå i Blekinge :)


Vi drar vidare!

Skrivet den: 2012-01-21 kl. 14:20:15 / Kategori: That is that

Ingen rast och ingen ro. Jag och Daniel trotsar vädret idag och kör till Karlskrona för lite lördagsmys med Sara och Emil. Vi vet inte vad vi ska hitta på än men det blir bra vilket som :) och jag älskar att åka bil med Daniel!!

Men IMORGON ska jag till gymmet. Kan inte någon tvinga mig? :)


En lärare!

Skrivet den: 2012-01-21 kl. 10:46:51 / Kategori: That is that

God morgon sötnötar.
Vilken underbar dag jag hade igår. Det är inte varje dag man tar examen! Det var fullt hus här igår och ett tag hade inte alla en sittplats ens. Men det var ändå mycket trevligt! Det var också skoj att få visa alla lägenheten som fick massor av beröm. Det fick snittarna också men den kunde inte jag ta åt mig, haha.

Är precis hemkommen efter en morgonpromenad med Carro. Det finns inget bättre än frisk luft dagen efter.
Massor av kramar till er alla och hoppas ni får en trevlig lördag!


Examen fortsätter

Skrivet den: 2012-01-20 kl. 14:06:13 / Kategori: That is that

Nu är jag lärare!! Skulle ljuga om jag påstod att det inte känns underbart!! Det var supermysigt i kyrkan också. Lite nervöst och pirrigt men framförallt mysigt. Vi var bara där en timme vilket egentligen kändes lite kort. Det är ändå över tre år som ska sammanfattas.

Efter kyrkan gick jag tillsammans med Daniel, mamma och pappa och åt lunch på Martini i stan tillsammans med mormor och morfar. Supertrevligt det också!


Examensfrukost!!

Skrivet den: 2012-01-20 kl. 10:48:50 / Kategori: That is that

Vilken underbar dag!! Det är lite kallt men det bryr vi oss inte om. Jag tänker inte låta vädret bestämma min outfit på min dag!! Vi börjar med frukost på fantasi med härliga flickor! Sen blir de kyrkan :)


Bästa torsdagskvällen!

Skrivet den: 2012-01-19 kl. 19:15:45 / Kategori: That is that
Mamma och Anna kom på besök ikväll för att hjälpa mig med snittar och annat gott till imorgon. Precis som jag trodde blev jag ganska snabbt satt på de lättare momenten vilka jag med glädje mottog. Jag provsmakade, klädde plåtar i folie, stack till Maxi och handlade mer, provsmakade.
Men jag tackar till tusen för all hjälp. Imorgon då smäller de!! EXAMEN, fatta den!!

jag gjorde en. Mamma ändrade på den sen...

Men hallå!

Skrivet den: 2012-01-19 kl. 16:29:33 / Kategori: That is that

Men hallå Persson. Fastnat eller? Kollade igenom lite bilder på mobilen på lunchen idag. Hittade massor av bilder med munnen på sne. Jaja, jag är snygg ändå ;)


Torsdag!

Skrivet den: 2012-01-19 kl. 05:17:15 / Kategori: That is that
Hej alla söta.
Att gå upp innan klockan är fem känns inte riktigt rätt tycker jag. Men jag verkar vara bättre på det än på att gå upp klockan sju så. Jag har precis stått och bränt mig själv en stund i duschen och sitter och myser i soffan med en ansiktsmask. Inte alla som hinner det såhär på morgonkvisten. Strax blir det en runda frukost och sedan sticker jag till jobbet.
Ikväll får jag hjälp med att göra och provsmaka lite snittar. De andra får göra dem, jag provsmakar, haha. Usch nu kurrar ju magen, dags för frukost!! vi hörs senare.
Det har varit mååånga semesterbilder nu. Som ni förstår är jag halvvägs till Hawaii redan ;) snart dags för en kategori kanske?

En annan dag

Skrivet den: 2012-01-18 kl. 22:33:56 / Kategori: That is that

Uppsatsen får vi ta en annan dag! Jag känner mig säker på att vi kommer fixa det här och på fredag tar vi examen! Jag längtar till tusen! Det ska verkligen bli en toppendag! Efter att jag muttrat ett tag här hemma idag också började jag förbereda inför festen. Jag köpte bubbel i flaskaffären, putsade fönsterna och storstädade badrummet. Det gjorde mig mycket gladare :) Och jag lovar här med att inte nämna vår uppsats igen! Om ingen frågar. Promise!!

Nu säger vi god natt. Jag har börjat på en ny bok som jag inte alls gillar. Ger den ikväll också, sedan slänger jag den ;)


Sov så sött! Kramar till alla!


För kung och fosterland!

Skrivet den: 2012-01-18 kl. 11:55:37 / Kategori: That is that

Vi har slagits ordentligt för vår uppsats idag. Jag är helt slut i huvudet men nu har vi fått bekräftat att vi inte är helt dumma i huvudet, vilket känns bra. Vi har en del arbete framför oss men inte alls i den utsträckningen vi trodde först. Ge oss en helg så har vi fixat det här!!

Nu blir de lunch! Lyxade till det lite idag ;)


en ny morgon!

Skrivet den: 2012-01-18 kl. 07:40:59 / Kategori: That is that
Jag kunde inte somna igår, men det var väl ingen överraskning. Har legat och grubblat över det här med uppsatsen halva natten känns det som. Ibland är jag helt upgiven och allt känns orättvist. Men sedan ibland vill jag bara ta tag i uppsatsen igen och rätta till den. Helst av allt vill jag gå och klaga någonstans. Men vem ska jag klaga på? Handledaren? Och om vi klagar på honom vad ger de oss liksom? Han har gjort ett pissigt jobb. Att bevisa det hjälper inte oss, utan vi måste ju fortfarande skriva om skiten. Examinatorn? Ja, hon var sträng som satan, men samtidigt kan de inte bara ge oss en ny som godkänner oss. Vad är det för system liksom? Nej jag är mest sur på orättvisan. Om den uppsatsen vi ska opponera på idag går igenom går jag i taket. Eller jag vill gå i taket, frågan är om jag vågar.
PS: Jag är inte butter hela tiden, bara när jag tänker på de ;) Examen på fredag, vilken jag planerar att njuta av!!

Drömmer

Skrivet den: 2012-01-17 kl. 20:35:34 / Kategori: That is that
Drömmer mig bort.. Längtar tills vi åker iväg. Bara jag och Daniel på underbara hawaii i två härliga veckor. Minns Rom, underbar stad med underbara människor. Härliga minnen och känslor därifrån!

examen?

Skrivet den: 2012-01-17 kl. 14:24:08 / Kategori: That is that
Hej alla söta.
Jag har en riktig skitdag just nu. Eller vi hade en riktig skittimme innan idag. En mycket sträng examinator totalsågade vår uppsats och vi har massor att göra igen. Egentligen vill jag inte skriva om det här eftersom man skäms lite samtidigt. Vi har ju gjort ett uruselt arbete, vilket vi fick höra med besked. Så nu tänkte jag krypa ner under täcket och inte komma fram på ett tag.
Fördel och lugnande medel: Vi får komplittera och göra om en jävla massa, men har inte blivit underkända och behöver inte söka in på kursen igen, vilket betyder att vi fortfarande får ta examen på fredag. Och alla får göra om något. Det är synd att vi fick så mkt, och vi känner en viss bitterhet mot vår handledare, men vi fixar detta också..

En dag på hkr!

Skrivet den: 2012-01-17 kl. 09:08:56 / Kategori: That is that

Bara idag och imorgon också, sen är det inget mer hkr för mig och Alex. Idag ska några tjejer opponera på vår uppsats och vi är minst sagt nervösa. och vi måste försvara våra val. Samtidigt känner vi oss ändå rätt säkra med vårt arbete. En del fomaliafel har hittats av oss själva, men inte alls i den utsträckning som i den uppsatsen vi ska opponera på imorgon. Detta fixar vi!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1016013/images/2012/pic_184835341.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1016013/images/2012/pic_184835341.jpg" class="image">


Helt slut!

Skrivet den: 2012-01-16 kl. 21:19:09 / Kategori: That is that

Jag är helt slut!! I både kropp och knopp! Vilken underbar känsla innan man ska gå och lägga sig :) Idag har det varit mycket jobb och lite småmeck inför veckan och vi avslutade med en grusträning innehållande intervallöpningar. Nu blir det banan och keso för min del! Mums :)

Fast jag tycker Daniel verkar lite otrevlig på jobbet, hoppas att så inte är fallet ;)


ny vecka, EXAMEN!!

Skrivet den: 2012-01-16 kl. 07:44:40 / Kategori: That is that
Good morning bitches!
En ny vecka med massor av jobb, skola och träning. Och den avslutas på bästaste sätt när vi tar examen på fredag! EXAMEN, fatta vad sjukt det är!
Nu blir det först några timmar på nya jobbet och sedan raka vägen till villaskolan för några timmar till. Denna veckan kommer verkligen gå undan. Jag längtar tills det blir ljust på morgonen!Det blir inte lika jobbigt att gå upp då och man kan ge sig ut på morgonpromenader mycket tidigare. Just nu är det rätt mörkt och tråkigt.

Söndagsmys!!

Skrivet den: 2012-01-15 kl. 20:24:57 / Kategori: That is that

Vi avslutar helgen med lite soffmys med Daniel och Carro. Lite handboll och lite skitsnack. Det mesta handlar om mat, haha. Snacka om att jag och Daniel är sugna på det mesta och vill åka iväg så vi kan vräka i oss det mesta. Amerikansk mat, ge mig!!


Fredagsmys!!

Skrivet den: 2012-01-13 kl. 23:45:28 / Kategori: That is that

En riktig myskväll med fina vänner. Släkt visserligen så vi måste umgås ;) jag och Daniel sitter hemma hos Jessica och Macke med Vera och Kalle och spelar spel. Vi har också ätit gott och trevligare kunde man inte ha.

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna ;) fick ingen bild på maten, den försvann.


underbara fredag!

Skrivet den: 2012-01-13 kl. 15:43:49 / Kategori: That is that
God eftermiddag alla söta! Jag är hemma från jobb och Sara och ska snart vidare till gymmet. Ska bara avnjuta det där chokladet jag köpte innan idag. Mitt första choklad på alldeles för länge. Men för att låtsas vara nyttig köpte jag mörkt choklad med nötter i, haha. Och det ÄR faktiskt fredag.
snygg i håret efter ett besök hos Sara. Alltid lika underbart att gå dit.
all mine, inget fusk. Utom färgen då ;)

Från handbollen!

Skrivet den: 2012-01-13 kl. 11:43:00 / Kategori: That is that
Här kommer lite bilder från handbollen i tisdags. Det var jag och Daniel, Vera och Kalle, och mamma och pappa. En julklapp från föräldrarna. Det var skoj att se matchen och spelarna. Dem är fan inte små asså!!

mina naglar

Skrivet den: 2012-01-12 kl. 21:38:44 / Kategori: naglar
Nya snygga naglar från Ida igår. Jag ville vara lite neutral nu inför examen (iiihhh) så det blev halvfranska med nät och glitter. Lite likt dem jag hade när vi var i västindien. jaja alla naglar finns ju under den kategorin, så titta in där och få lite inspiration.

Tre härliga fotbollsträningar ute denna veckan. Det känns i låren, underbart!!

Nytt!!

Skrivet den: 2012-01-11 kl. 21:44:39 / Kategori: That is that

Nytt jobb, ny grusträning, nya naglar! Satan vad jag trivs just nu.

Idag var första dagen på nya jobbet och även om jag var supernervös innan gick det jättebra! Jag ska vara assistent till en kille och första intrycket är så viktigt i de lägena. Men det gick superbra och jag trivs verkligen! Nu hoppas jag bara på att det ska leda till fler timmar också :)


Fotbollsträningen är avklarad. Likaså en promenad med Daniel och lite nyttiga inköp :) så nu kollar vi på fotboll och myser under täcket! Kraaam


Nu ska vi heja på Sverige!! Jag har varit ...

Skrivet den: 2012-01-10 kl. 19:46:22 / Kategori: That is that

img_9842 (MMS)

Nu ska vi heja på Sverige!! Jag har varit igång sedan klockan fem imorse men still going strong! Hoppas ni alla haft en underbar tisdag. Jag uppdaterar er om livet senare, de har hänt en del ;)


Och nu i sängen :)

Skrivet den: 2012-01-07 kl. 22:46:48 / Kategori: That is that

Efter en lång dag på jobbet hamnade jag äntligen i sängen :) känner lite att jag börjar bli gammal för jag vill gå och lägga mig tidigt även när det är helg. Men det får gå denna helgen, nästa och nästa igen blir det andra bullar hoppas jag. Om två veckor är det examensfest. TVÅ VECKOR! Jag kan inte fatta det! :)

God natt sötnötar!


På jobbet.

Skrivet den: 2012-01-07 kl. 16:33:36 / Kategori: That is that

Hej hej. Jag är på jobbet nu. Har varit här sedan klockan tolv. Det är bra att jobba på helgen. Man äter inte en massa onyttigt då ;) fast här sitter jag med min sallad och försöker låtsas att det är gott medan det finns ett bord med massor av godis, kakor och läsk bara två meter bort.. Jag har det inte lätt, det lovar jag. Funderar på att ge mig på lite lite lite mörkt choklad. Vi får se hur de går. Tur att jag har lite skvaller att roa mig med. Fyra timmar kvar, sen slutar jag :)

Lägger upp en bild på desserten igår också. Sofia bjöd på vit chokladmousse med hallon, blåbär och havrekex. Den slukade jag kan jag säga :)


Gymmet!!

Skrivet den: 2012-01-07 kl. 09:09:15 / Kategori: That is that

Sofias mat igår var att dö för. Och efterrätten gudomlig! Så det var lika bra att dra iväg till gymmet nu direkt på morgonen! Är här med Svensson, heja på oss ;)

Kram


Varmrätt och tvmys

Skrivet den: 2012-01-06 kl. 21:06:29 / Kategori: That is that

Vi har redan avnjutit varmrätten och sitter och myser framför the voice Sverige. Fast jag får säga till dem att vara tysta när de sjunger för vi babblar så satan, haha. Mest om barn och förlossningar :)

Till varmrätt fick vi pasta med en kycklingsås med parmesanost och knapriga bacon och sallad. Mums :) proppmätt är jag men ändå rätt sugen på dessert! Hihi


Hos Sofia!

Skrivet den: 2012-01-06 kl. 19:29:01 / Kategori: That is that

Mys hos Sofia ikväll med tre-rätters nu! Det är underbart och sätta sig till dukat bord och jag är riktigt nyfiken på vad Sofia kokat ihop. Till förrätt får vi parmaskinka med fetaostkräm, ruccolasallad, och coctailtomater. Och ett glas rött till de. ;)

Ps. Hej Alex, vi saknar dig!!


Fina stranden!

Skrivet den: 2012-01-06 kl. 13:52:25 / Kategori: That is that

Jag blev gladare när jag kom till jobbet. Det är inte så svårt med härliga arbetskamrater och söta kunder. Och jag älskar att vara social. Tyvärr retade de flesta kunder mig idag genom att köpa läsk. Nästan varje kund köpte cola och jag blev så sugen. Nu på lunchen flydde jag fältet och gick ner till stranden. Det är underbart väder i Åhus idag. Solen skiner och det är kallt i luften. Det blev en perfekt promenad!

Hoppas alla har en bra fredag :)


blä för tidiga morgnar

Skrivet den: 2012-01-06 kl. 06:56:34 / Kategori: That is that
Usch usch för denna fredag! Precis så underbar som torsdagen var, precis så illa har denna dag börjat för mig. Inte nog med att katten hållt oss vakna halva natten (igen, bobo ligger illa till!!!) jag har fått världens tandvärk bara pang boom och mamma kommer tala om för mig att jag borde operara bort dessa jäkla visdomständer men jag vågar inte! Och Daniel ligger kvar i sängen för han är ledig. Hur kommer det sig att när han inte jobbar 50-timmarsvecka så gör jag de?? Å jag kommer säkert missa bussen nu..
En butter Dessi idag. Hoppas konsum kan göra mig lite gladare ;)

Torsdagskväll!

Skrivet den: 2012-01-05 kl. 19:54:45 / Kategori: That is that

Jag har haft en underbar dag idag!! Sedan bion har jag varit på gymmet eb runda med Julia. Idag fick vi jobba, satan vad trött jag var på slutet. Jag och Daniel har handlat lite och har precis ätit. Det blev halvbränd fläskfilé med stekta morötter och stekt potatis och min goda grönsallad. Mums ;) En dag kan inte bli bättre än såhär!! Nu blir det mys på soffan med min älskling, och de är vi värda!


Han är lite knasig vår Bobo, men så söt ändå!


biomys!

Skrivet den: 2012-01-05 kl. 16:27:43 / Kategori: That is that
Efter rundan på gymmet imorse kom Sofia hit med sina flickor för lite lunch. De åt pannkakor och jag ägg och broccoli, haha. Sedan smet vi iväg på bio. Happy Feet 2. Vilken mysig och söt film. Jag gillade den och ett tag satt både jag och Sofia och snyftade.

WÄ IF!!!

Skrivet den: 2012-01-05 kl. 15:57:00 / Kategori:
Fan vad ni är grymma tjejer!!! Vi är i final i alliansen och ska möta KDFF!! Jag är så stolt och så galet glad!! NI ÄR BÄST!!! Tagga satan till på fredag nu. Och ingenting är omöjligt, framförallt inte inomhus. Och som det stod i tidningen, de kommer får problem med vår Moa!!!











På gymmet!

Skrivet den: 2012-01-05 kl. 10:28:48 / Kategori: That is that

God morgon. Jag hann knappt vakna idag för än Daniel sa "nu sticker vi". Så jag har precis avklarat en kortare löprunda. De gick sådär och jag är helt slut vilket betyder att jag har en tuff månad framför mig! Jag måste komma igång med löpningen innan Hawaii!!

Daniel springer fortfarande så jag tänkte träna lite mage så länge! Vi hörs sen, kram kram från en svettig mig :)


Alliansen!!

Skrivet den: 2012-01-04 kl. 20:19:57 / Kategori: That is that

Blää!! Tjejerna ska snart spela semifinal i alliansen och jag sitter i en busskur i Åhus och fryser fingrarna av mig. Samtidigt som matchen börjar sitter jag på bussen och pratar med mamma som är på plats. Nervös, svar ja!! Är aptrött också så det ska bli skönt att komma hem, äntligen!

Håll tummarna för tjejerna nu!! Kramar


Bort med granen!

Skrivet den: 2012-01-04 kl. 15:34:00 / Kategori: That is that
Jag har plockat ner granen idag. Tillsammans med allt annat julkrims. Och granen var snygg i år igen, det var den. Men slaget om snyggast gran i år vanns av Daniels föräldrar som för första året hade en plastgran. De hade gått och köpt en dyr designgran som alla, utom Daniel, anser vara värd varenda krona. Så galet cool den här granen! Full pott verkligen!!

God morgon :)

Skrivet den: 2012-01-04 kl. 11:23:52 / Kategori: That is that
Idag är det en god morgon. Jag har haft en underbar sovmorgon där jag inte gick upp förrän kvart i elva. Helt sjukt egentligen att jag sov så länge! Det enda som hade kunnat göra morgonen bättre var om Daniel också hade varit hemma, men det är han imorgon så då blir mys :)
Nu ska jag städa undan julen tänkte jag. Bättre att göra det själv idag så jag och Daniel kan hitta på skoj imorgon!
KRAMAR!!

bloggångest!!

Skrivet den: 2012-01-03 kl. 21:26:16 / Kategori: That is that
Jag har bloggångest! Jag vill blogga satan för det är underbart skoj, men jag hinner inte. Jag är sämt på att planera. Kanske imorgon istället. Vi testar imorgon!
Nu blir det tv-mys med Daniel. Vi förtjänar de efter en runda på gymmet!

Hej och god kväll!

Skrivet den: 2012-01-02 kl. 21:20:21 / Kategori: That is that
Det blev en lång måndag men det känns bra ändå. Jag och Daniel började med en promenad i morse vid femsnåret och sedan inventerade jag på jobbet mellan sju å fyra. Vi har också hunnit handla, och storstädat kylskåpet innan vi stack iväg och tränade. Rätt nöjd ;) Nu sitter vi framför tvn och ska kolla på hockey, men jag planerar att sova i tre perioder!!
Jag har fått tag på hälften av bilderna från nyår. Daniels halva :) Så jag bjuder på några sådana ikväll. Vill verkligen ha dina också snart syster!!

Nytt år, ny vecka.

Skrivet den: 2012-01-02 kl. 06:49:35 / Kategori: That is that

God morgon alla söta! Jag har varit uppe länge redan och varit ute och gått en runda med Daniel. Låter lite dumt, men de var rätt mysigt :)

Inventering igår, inventering idag. Massor av kramar!

Vad söta vi var när vi jobbade på julafton, Rebecca, Hanna, å jag!!


Igår!

Skrivet den: 2012-01-01 kl. 14:43:55 / Kategori: That is that

Haha jag kom visst inte längre än till förrätten igår ;) vilket är lite synd eftersom huvudrätten var en sådan succé! Köttet var så fint och Kalle hade verkligen lyckats med både kött, potatis och rödvinssås.

Min efterrätt blev mindre lyckad tyvärr :-/ jag hoppas att jag får ett nytt försök en annan gång. Alla bilderna ligger på Veras och Daniels kameror så jag vet inte när jag får tag på bilderna.

Jobbat nu, inte jättepigg men det går ändå. Ska direkt till Willys sen och inventera, mindre lockande faktiskt. När ska jag få ligga på soffan med Daniel egentligen?

Kramar


RSS 2.0