Tillbaka i Sverige!

Skrivet den: 2014-07-31 kl. 18:41:14 / Kategori: That is that
Vi är tillbaka i Sverige! Men eftersom jag har varit i Danmark med familjen har det blivit några öl. Därför gör jag bäst i att lägga upp några bilder, säga hejdå, och så hörs vi imorgon helt enkelt! 


Nya skor!

Skrivet den: 2014-07-31 kl. 14:25:28 / Kategori: That is that
Det var väldigt länge sedan jag köpte ett par nya skor. Så länge sedan att jag inte ens minns det. (Fotbollsskorna förra onsdagen räknas inte.) Men igår råkade jag gå in i en skoaffär och då sket det sig direkt. De är inte riktigt min stil och jag vet inte hur jag ska matcha dem ännu, men jag kunde inte gå förbi dem bara :) 

Till grannlandet

Skrivet den: 2014-07-31 kl. 09:10:10 / Kategori: That is that
Idag är det äntligen dags för familjen att åka till Danmark och Bakken. Som vi har längtat! Med oss har vi baguetter från fantasi och öl och cider från Tyskland. Eftersom jag är utomlands blir de inte så mycket uppdateringar därifrån men jag har några tidsinställda på g. På mina nya skor till exempel ;) 
Springa i trappor

Skrivet den: 2014-07-30 kl. 21:13:20 / Kategori: That is that
Jag och syrran hade bestämt att det var intervaller som gällde ikväll. Så när regnet började ösa ner var inte humöret på topp. Lyckligtvis hade det nästan slutat när det var dags så vi begav oss till ip där trapporna på stora läktaren väntade på oss. Och de var inte nådiga. Jag tappade till slut räkningen för hur många gånger vi sprang upp och ner. Återigen rinner svetten på mig och det känns underbart. Vi avslutade passet med 100m på löparbanan och sedan gick jag på darriga ben hem igen. Detta måste göras om!

Besök hos Ida

Skrivet den: 2014-07-30 kl. 18:59:09 / Kategori: naglar II
Hej hopp!
Regnet öste ner i eftermiddags medans jag var hos Ida och fixade naglarna. Det var läskigt länge sedan jag var där då Rhodos och Lund kom emellan. Idag valde jag att ändra form på dem (jag gillar de, Daniel not so much). Men eftersom formen var ett stort steg för mig valde jag franska neutrala naglar i övrigt :) skynda långsamt helt enkelt! 
vad skriver jag om?

Skrivet den: 2014-07-30 kl. 16:35:00 / Kategori: That is that
Jag har varit rätt grym på det här med att blogga på senaste tiden, med flera inlägg per dag och inte uppehåll en vecka då och då. Men det har fått mig att tänka en del på vad det är jag skriver. Och inte skriver. Jag skriver ju oftast eller endast om saker jag gör. Det ytliga i min vardag. Sällan skriver jag om saker jag tycker här i världen. Mer än att jag gillar mitt jobb och att jag inte har några problem med att gå upp tidigt. Jag vill bli bättre på att skriva mer personliga funderingar och åsikter. Jag ska bara komma på vilka de är först. Jag vill att texterna ska vara intressanta, inte bilderna. 
 
Jag är kanske inte så bra på de här,när det kommer till kritan. Fan med.
 
 
 
 

Here we "go" again

Skrivet den: 2014-07-30 kl. 05:54:14 / Kategori: That is that
Jaha, man kan ju tro att jag lärde mig något i måndags, men icke. För att få umgås med min syster kan jag gå med på det mesta, så därför kör vi en morgonpromenad idag också! En bättre start på dagen finns ju inte, eller hur?! Det är i alla fall den känslan jag är ute efter när jag är hemma igen, haha! 
Konsum igen

Skrivet den: 2014-07-29 kl. 18:18:58 / Kategori: That is that
Jaha, några timmar här nu innan semestern kan fortsätta. Lagom segt faktiskt när Malmö spelar Champions leauge-kval idag. Jag får hoppas att de gör bra ifrån sig ikväll så returen hemma nästa onsdag avgör istället! 

Heja Malmö!  
Bilder från igår!

Skrivet den: 2014-07-29 kl. 12:47:54 / Kategori: That is that
Medans jag sliter i hemmet (kollar på tv just nu) bjuder jag på några bilder från gårdagen. Det var en svettig runda på stenshuvud, så doppet efteråt var helt underbart. Att bara ta sats och hoppa i plurret :) 

Tack för en grym dag Alex! Vi måste göra fler sådana grejer!Stenhårt?

Skrivet den: 2014-07-29 kl. 10:42:21 / Kategori: That is that
Jäklar vad svettig jag är just nu! 

Jag bestämde mig för att inte sätta klockan idag, och tvingade mig själv till att ligga kvar till nio i alla fall. Jag hade bestämt mig för att sticka till gymmet på förmiddagen så då fick det bli så. Jäkla svettigt kan jag tala om! Men jag tog i ordentligt vilket känns super. Bara promenaden till och från gymmet gjorde att svetten rann. Nu sitter jag på badrumsgolvet och väntar på att jag ska sluta eftersvettas så att jag kan gå in i duschen utan att komma ut och vara lika svettig igen efter två minuter. 

Sen tänkte jag städa idag, så jag kommer med all säkerhet behöva duscha igen innan jobbet :) 


Buhres

Skrivet den: 2014-07-28 kl. 17:05:08 / Kategori: That is that
Efter musteriet blev det en tur till stenshuvud. En svettig sådan, haha. Bilderna från den, och doppet i havet direkt efter kommer imorgon. 

Lunchen avnjöts på Buhres. Jag har velat äta där sedan vi var där på studiebesök för lite mer än ett år sedan. För säkerhets skull hade vi bokat bord, men de hade nog gått utan också. Vi fick ett bord i solen och vi njöt till tusen. Alex beställde en räkmacka och jag följde hennes förslag tillsammans med ett glas alkoholfritt vin. Så Buhres rekommenderas! Kiviks musteri

Skrivet den: 2014-07-28 kl. 12:36:23 / Kategori: That is that
Efter frukosten körde vi till kiviks musteri för att kolla läget. Och efter att vi varit kulturella ett tag gick vi loss inne i shoppen, haha. Det var supermysigt där, och vädret kan vi inte heller klaga på! 


Frukost på stranden

Skrivet den: 2014-07-28 kl. 09:57:16 / Kategori: That is that
Jag och Alex äter frukost på stranden denna måndag. Men inte vilken strand som helst, utan i Kivik. Det tog inte alls lång tid att köra hit, och man skäms ju nästan över att man aldrig är här. Vi fick sällskap dock, och både jag och Alex hade himla roligt åt hur jobbigt fågelrädda Vera hade haft det just nu. Skjut mig!

Skrivet den: 2014-07-28 kl. 07:01:32 / Kategori: That is that
De var första tanken när klockan ringde vid tjugo i sex imorse. En PW med syrran var planerad, men jag ville inget hellre än att skicka att jag skiter i de. Jag är ju faktiskt ledig idag! På åkte träningskläderna och en underbar promenad är nu avslutad.

 Kvällsdopp igen

Skrivet den: 2014-07-27 kl. 20:17:03 / Kategori: That is that
Jag åkte till stan och vände ungefär innan jag drog till Åhus igen. Ett kvällsdopp stod på "schemat". Jag, Daniel och Vera tog en bil, och Macke, Jennifer, Limpan och Felicia i den andra.
 Fina syster!

Skrivet den: 2014-07-27 kl. 07:06:08 / Kategori: That is that
Den här tjejen höll på att gå förbi mig när jag var på väg till bussen denna söndag. Men jag sprang ifatt henne och sedan blev det en 15 min powerwalk till nästa busshållplats tillsammans. Detta gjorde lätt min dag, och bättre start på en lång arbetsdag kunde jag inte önska mig! 

Jag har världens bästa syster! 
Lördagskväll

Skrivet den: 2014-07-26 kl. 20:53:37 / Kategori: That is that
Detta är precis vad jag behöver efter en lång arbetsdag. Lite godis och lite vin. Utanför bilden finns också min sambo och en film på ca 3 timmar som ska ses. Så vi ses imorgon! 
Nygammal kategori!

Skrivet den: 2014-07-26 kl. 12:25:57 / Kategori: Rhodos 2014
Lägger upp Rhodos-inläggen i en egen kategori. Så jäkla synd och jobbigt bara att alla inlägg inte får plats. Jag måste fixa det på något sätt! 
Då kör vi igen!

Skrivet den: 2014-07-26 kl. 08:56:53 / Kategori: That is that
Min jobbhelg. (Nej förresten, det är det inte. Denna har jag tagit extra för att va snäll. Och tjäna lite extra kanske) 

Over and out, typ 


Bild från gårdagen

Trevlig fredag!

Skrivet den: 2014-07-25 kl. 23:50:34 / Kategori: That is that
Jobbet idag var stressigt, varmt, tungt och jätteroligt! Full rulle hela dagen där jag sprang mellan avdelningarna och hjälpte till där jag behövdes mest. Det är fördelen med att arbeta i en liten butik. Man kan alla avdelningar och arbetet blir mer varierat. Det var också roligt att arbeta när alla andra också gör de, istället för bara på kvällar och helger. 

Efter jobbet åkte jag till en arbetskollega och hade fredagsmys. Vi spelade lite spel, snackade jobb och åt skräp :) jag skulle också vilja se mig som vinnare i galenpanna där jag listade ut en känd svensk dj, en gammal amerikansk president och en... hm.. en påhittad person, vem var nu de?? Just de Mr Christian Grey! 
White?

Skrivet den: 2014-07-25 kl. 14:17:22 / Kategori: That is that
Jag beställde hem det här medlet för ett tag sedan. Två flaskor med skum som man ska borsta tänderna med för att de ska bli vitare. Är det någon som har någon erfarenhet av detta? Jag har testat det i några dagar nu, men de skulle ta två till tre veckor innan man såg resultat. Jag vill se det som positivt att det tar lite tid att få resultat. Då kan medlet inte vara alltför starkt tänker jag :) 
Jobba stenhårt!

Skrivet den: 2014-07-25 kl. 09:19:07 / Kategori: That is that
Semestern är slut, och strötimmarna på Konsum har börjat. Det är dit jag är på väg just nu, och jag blir inte utsläppt förrän närmare 18. Så de blir inte mycket från mig idag, men ni överlever nog ;) 


Fina Cissi när vi hade soffmys i måndags

Säger god natt!

Skrivet den: 2014-07-24 kl. 23:20:23 / Kategori: That is that
Efter (ännu en) middag hos svärföräldrarna var det Konsum som gällde för mig. Ännu ett kvällspass som försvann i ett rasande tempo där jag inte hann göra hälften av vad jag skulle velat, vilket gjorde mig otroligt frustrerad. Nu ligger jag hemma och väntar på sambon som ska komma hem efter en runda på Liseberg. Helt slutkörd idag, precis som de ska va! 

Så det är dags att säga god natt! Puss på er!
Lunch på rätt sätt!

Skrivet den: 2014-07-24 kl. 13:19:51 / Kategori: That is that
Lunch på stranden i all ära, men vi slog på stort. En riktig lunch intogs på bistron vid stranden, och salladen var inte att leka med. Inte utsikten heller för den delen. 

Bilderna är inte de bästa, men de får duga ;) Here we go again

Skrivet den: 2014-07-24 kl. 10:55:32 / Kategori: That is that
Gissa var jag är ;) 
Idag är syrrans första lediga dag sedan hon började jobba efter semestern, vilket betyder att hon får bestämma vad vi ska göra. Så vi ligger på stranden! Jag är såklart lätt rastlös, men eftersom jag är här med mina absoluta favorittjejer så fungerar de :) 
Kvällsdopp i Åhus

Skrivet den: 2014-07-23 kl. 19:52:51 / Kategori: That is that
Åh vilka minnen vi har väckt ikväll. Att hoppa från bryggan och simma ut till flotten. Det var det inte igår man gjorde. Vattnet var helt underbart varmt och vi låg i hur länge som helst. Efteråt åkte vi hem till svärfar och fick grillad korv. En onsdagskväll som blir svårslagen :)På väg hem

Skrivet den: 2014-07-23 kl. 17:26:03 / Kategori: That is that
Efter vår vandring runt om i centrum gick vi tillbaka till Sara och Emil. Deras lägenhet är helt underbar! Alla små skåp och skafferier och gamla detaljer påminner om vår gamla lägenhet. Fast deras har uppdaterats med lite nyare saker också ;) 

På något sätt fick vi med dem till Åhus på ett kvällsdopp. Jag tror faktiskt det var Saras ide från början. I vilket fall som helst så får vi skjuts hem, haha. 

Andra bilder från Lund 

Guidad tur i Lund!

Skrivet den: 2014-07-23 kl. 14:43:02 / Kategori: That is that
Jag och Daniel får en guidad tur i Lund av Sara och Emil. Det är en himla tur att de är med för jag är rätt vilse :) och helt plötsligt hade jag shoppat också! 

Good morning sunshine!

Skrivet den: 2014-07-23 kl. 10:08:04 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Hoppas ni är vakna nu. Det gissar jag på att ni är. Jag har varit uppe ett tag och kört ett pass på gymmet. Svettigt värre kan jag tala om. Och nu sitter jag på tåget ner till Lund tillsammans med Daniel. Vi ska på försenad examensfest hos Sara. Jag hoppas att Lund bjuder på fint väder, men de tror jag! 

Middag hos svärföräldrarna

Skrivet den: 2014-07-22 kl. 17:32:27 / Kategori: That is that
Efter några timmar på stranden stack jag och Daniel till hans föräldrar för lite middag. Det finns inga bättre middagar än dessa! Tyvärr ska jag lämna snart för några timmar på konsum! 

Rise and shine

Skrivet den: 2014-07-22 kl. 10:51:51 / Kategori: That is that
Vi (jag) har tvättat sedan klockan sju imorse, och gissa vad vi gör nu. Jodå, vi ligger på stranden. Idag ligger vi lite närmare bryggan, vilket jag hoppas resulterar i glass och lite mer action än igår. Vi väntar på Macke och Jennifer också och det ska bli skoj att träffa dem. Plus att jag har med mig en ny bok. Jag kanske klarar de här ;) 


Svettigt värre!

Skrivet den: 2014-07-21 kl. 20:03:50 / Kategori: That is that
Jag väntade så länge jag kunde, men när klockan blev halv åtta kände jag att det var dags. En löprunda i det här vädret! Det var jäkligt varmt och jag svettas som en gris, men skit vad skönt det är att vara klar och känna hur svetten bara rinner ur en. Den känslan är bäst! Det och tanken på kallduschen jag nu ska ställa mig i. 
Rastlös igen

Skrivet den: 2014-07-21 kl. 14:28:08 / Kategori: That is that
Det är väl ingen jätteskräll att jag är superrastlös just nu. Vi har legat på stranden i Åhus i några timmar nu och jag känner mig rätt nöjd. Skulle vilja hem och ta tag i några saker och sedan bege mig ut i löparspåret eller till gymmet. 

Ni får Veras bilder från Lindos så länge ;) Same thing, different beach

Skrivet den: 2014-07-21 kl. 10:39:09 / Kategori: That is that
Jaha, då var det dags igen. Semestern fortsätter och vädret här hemma kan man inte klaga på. Så jag och Daniel har packat kylväskan och begett oss till stranden. Vi har åter hamnat i vågrätt läge :)

Sweden

Skrivet den: 2014-07-20 kl. 20:59:27 / Kategori: That is that
Tjaa Tjaa bloggen!

Vi är i Sverige nu. Någonstans i mitten av Skåne, på väg mot Kristianstad. Resan har fungerat super, men vi längtar såklart hem. Den egna sängen låter inte helt fel, och detta är det sista från mig idag. Imorgon ska jag bombadera er med osedda bilder från Rhodos :) 

Nu åker vi!

Skrivet den: 2014-07-20 kl. 14:47:22 / Kategori: Rhodos 2014
Då var det dags att åka hem. Vi är alla rätt glada för de, och längtar hem! Jag har inte den blekaste aning om när planet går eller någonting alls. Så blir de när man åker på charter, man blir lat. 

Vi ses i Sverige! 
Mer Lindos

Skrivet den: 2014-07-20 kl. 11:34:00 / Kategori: Rhodos 2014
När jag tvingade med sällskapet till Lindos visste jag inte så mycket om stället. Inget alls faktiskt, mer än att alla turister åkte dit. Så målet var ju upp på Akropolis. Den mysiga byn, alla smågator och utsikten fick vi på köpet. Efter vårt besök i det gamla Grekland blev det därför shopping och sedan en välförtjänt milkshake. Hotellfrukost!

Skrivet den: 2014-07-20 kl. 08:04:48 / Kategori: Rhodos 2014
Jag älskar hotellfrukost och jag kan inte fatta att vi just ätit vår sista här. Vi har verkligen inget ont att säga om maten på hotellet, utan den har varit super. Både frukost, lunch och middag, och allt smått däremellan!


Bilder från lindos

Skrivet den: 2014-07-19 kl. 16:50:50 / Kategori: Rhodos 2014
Jag har massor av bilder från Lindos, så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Men vi börjar uppe på Akropolis :) utsikten var inte att leka med. Jag skäms nästan för hur dålig koll jag har på de historiska här, så ber om ursäkt! Pressa sista dagen!

Skrivet den: 2014-07-19 kl. 15:05:18 / Kategori: Rhodos 2014
Här jävlar pressas de. Imorgon åker vi hem, vilket vi är rätt nöjda med. Det finns en gräns för hur länge man orkar ligga såhär och vi har snart nått vår. Eller jag hade nått min redan i onsdags men gårdagens utflykt räddade denna lördag :) Det ska hinnas med någon timme vid poolen imorgon innan vi åker, men vi har sagt hejdå till stranden. Detta genom att fylla strandväskorna med sten. 
Tennismatchen

Skrivet den: 2014-07-19 kl. 12:00:46 / Kategori: Rhodos 2014
Ni kan ju gissa vem som var gladast över att vi skulle spela tennis igår. De andra två har gått ihop och kommit fram till att jag är för rastlös. Tråkmånsar! Så jag är superglad över att vi spelade ett set där. Och de gamla tennistakterna sitter i kan jag tala om. Jag vann!

Skrivet den: 2014-07-18 kl. 18:24:50 / Kategori: Rhodos 2014
Haha, vilken grym eftermiddag vi har haft! Där fick de så de teg, syrran å sambon. Lindos var helt fantastiskt, både smågatorna och utsikten. Ingen av oss ångrar för en sekund att vi åkte. Bilder kommer imorgon, för nu ska vi snabbt duscha och fixa till oss innan middagen! 

Lindos, here we come

Skrivet den: 2014-07-18 kl. 14:33:24 / Kategori: Rhodos 2014
Jag vet inte hur, men jag får med mig humle och dumle till Lindos denna eftermiddag. Under lätta protester, men ändå. Nu ska ha turistas! 
Bilder från vår pizzakväll

Skrivet den: 2014-07-18 kl. 12:07:11 / Kategori: Rhodos 2014
Gud vad härligt det var att sätta sig ner med en meny i handen och bli serverad. Och det var fortfarande gratis :) Vi hade en mycket trevlig kväll och maten var underbart god. Så vi har bokat in en nu tid imorgon kväll :) Bästa fredagsmorgon!

Skrivet den: 2014-07-18 kl. 07:06:22 / Kategori: Rhodos 2014
Good morning Sweden! Är ni vakna ännu? Vi är och spelar tennis en timme nu innan frukost. Detta måste vara den bana med bäst utsikt jag någonsin spelat på med de sämsta rack jag hållt i min hand. Nu ska jag krossa de här två! 
Pizza!

Skrivet den: 2014-07-17 kl. 17:42:03 / Kategori: Rhodos 2014
Ikväll blir det pizza! Efter att ha ätit på samma ställe tre gånger om dagen i nästan fyra dagar nu blir det en välkommen omväxling. Pizzastället ligger också i en annan del av hotellet där vi inte varit så ofta så de blir lite bilder därifrån sen. 

Kram på er! 
Skitball ju

Skrivet den: 2014-07-17 kl. 15:32:39 / Kategori: Rhodos 2014
De andra låg med böckerna i högsta hugg och läste bort timmarna på stranden, men jag har helt enkelt tröttnat. De här är inget för mig längre. Så jag har varit med på allt vad hotellet har att erbjuda. Volleyboll, vattenpolo och qiuz. Lyckligtvis ska de hända lite saker imorgon! 


Gårdagens häng vid poolen

Skrivet den: 2014-07-17 kl. 11:10:36 / Kategori: Rhodos 2014
Först stranden, sen poolen. Det verkar vara vår melodi här. Och så här såg gårdagens häng-vid-poolen ut. 


Kvällsutflykt

Skrivet den: 2014-07-17 kl. 07:08:00 / Kategori: Rhodos 2014
God morgon! 
Vi ställer klockan på åtta varje dag för att hinna med så mycket som möjligt under dagen. Med så mycket som möjligt menar jag ligga på en solstol så länge som möjligt. Jag har så gott som nått min gräns nu, så vi får se hur det går idag! 

Efter middagen igår gick vi ut en runda utanför hotellet. Här finns inte speciellt mycket, men några turistaffärer va här. Vi köpte lite tvål och vars ett fint armband. 


Poolhäng

Skrivet den: 2014-07-16 kl. 13:20:18 / Kategori: Rhodos 2014
Några timmar vid havet är avklarade och vi har precis ätit en sen lunch. Nu blir de poolhäng resten av dagen. Den rastlösa Dessi har fått ge upp och acceptera att de inte kommer hända så mycket mer än så. Någon större utflykt kan jag glömma utan jag får nöja mig med småsaker. Lite vattenzumba, quiz vid stora poolen och lite sånt. Kanske jag kan få med Daniel på en tennismatch.
Kärleksbrev till städerskan

Skrivet den: 2014-07-16 kl. 11:16:26 / Kategori: Rhodos 2014
Ni som följer mig på instagram har redan sett vårt brev till städerskan, men för er andra så kommer de här. Jag längtar nästan tills vi kommer tillbaka till rummet idag för att se hur de ser ut :) 
Var är vi?

Skrivet den: 2014-07-16 kl. 07:26:45 / Kategori: Rhodos 2014
Den här resan bokades lite impuls (jag och Vera bokade vid halv ett på natten efter att ha druckit lite vin.) så allt förundersökningsarbete lades helt åt sidan. Vi åkte utan att veta, eller bry oss, om vart vi åkte. Nu kan jag dock berätta att vi befinner oss i Kiotari på Rhodos östra kust. Väldigt långt från flygplats och Rhodos stad, men närmare till Lindos dit jag tänkte tvinga sällskapet imorgon! 

Kvällsunderhållning!

Skrivet den: 2014-07-15 kl. 22:26:37 / Kategori: Rhodos 2014
Det blev ingen pizza ikväll eftersom man var tvungen att boka bord där. Så det är gjort till på torsdag. Så det blev pasta ikväll istället. Och efter det några drinkar i baren för att sedan skratta ikapp med flera andra på hotellet på kvällens Cabaret. Superroligt! Roligt för barnen och de där lilla extra i skämten för oss andra :) lagom avancerat för oss tre! Livet som bränd!

Skrivet den: 2014-07-15 kl. 18:11:46 / Kategori: Rhodos 2014
Hej hallå! 
Efter en halv dag vid havet och en halv dag vid poolen är vi nu uppe på rummet för att snygga till oss inför kvällen. Jag vet inte om världen är redo för en Dessi i vita shorts, men men. Ikväll tänkte vi se om vi kan äta på hotellets pizzeria. 

Vi är alla lite röda nu :) 
En dag på stranden!

Skrivet den: 2014-07-15 kl. 11:44:51 / Kategori: Rhodos 2014
Idag valde vi att testa stranden här. Det stod att de skulle vara 300m till stranden, men de känns som 200m max. Vi har det angenäma problemet att vi håller på att bränna sönder fötterna på väg ner till havet. Här var en massa fiskar som syntes tydligt i de klara vattnet, och trots att både Vera och Daniel sagt nej till en snorklingstur har jag inte riktigt gett upp hoppet. Jag väntar några dagar till tills de blir uttråkade ;) Nu tänkte vi vila lite, och medan de andra jäser i solen ligger jag i skuggan och njuter. 


Utsikten från balkongen på morgonen!

Skrivet den: 2014-07-15 kl. 08:31:30 / Kategori: Rhodos 2014
Jag kan fortfarande inte fatta att vi har så underbar utsikt! Det är helt fantastiskt här och balkongen är supermysig. Så här ser det ut på morgonen.

Still going strong!

Skrivet den: 2014-07-14 kl. 17:02:57 / Kategori: Rhodos 2014
Hej hopp! 
Jag är ledsen å säga de, men vi ligger fortfarande vid poolen. Vi lämnade solstolarna en kort stund för att köra några rundor yatzy i skuggan för att sedan återvända till några nya solstolar. Poolen stänger om en halvtimme så de blir ett sista dopp nu. 

Hörde att vädret är kasst där hemma. Skulle vilja gotta mig i de, men de gör jag inte. Tycker de är tråkigt för alla där hemma! Puss haj! Utsikten från hotellet första kvällen

Skrivet den: 2014-07-14 kl. 14:05:00 / Kategori: Rhodos 2014
Det var inte lätt att ta sig ut på balkongen, då dörrarna inte var de lättaste att förstå sig på. Och det var med lätt nervositet vi till sist gick ut där. "Med begränsad havsutsikt" hette de. Vi ser dock ingen begränsning! 

Hänga vid poolen

Skrivet den: 2014-07-14 kl. 10:45:41 / Kategori: Rhodos 2014
Vi valde att ta de lugnt och hänga vid poolen idag. Helvete vad varmt det är! Vi doppar oss ibland, dricker lite öl ibland och börjar fundera på att gå och äta lite lunch. Poolområdet är fint. Vattnet är lagom svalkande och barnen här inte alltför högljudda så de fungerar super. Avis någon? 


God morgon!!

Skrivet den: 2014-07-14 kl. 08:00:51 / Kategori: Rhodos 2014
Lite skillnad på att vakna här och vakna hemma! Solen strålar utanför fönstret och utsikten är ännu bättre än igår. Frukosten är intagen och även den var grym. Hotellet går från klarhet till klarhet och det börjar bli dags att testa poolområdet också. 

Som sagt, internet är inget problem så räkna med massa uppdates från mig :) 
Vi är här!

Skrivet den: 2014-07-13 kl. 21:39:19 / Kategori: Rhodos 2014
Efter en låååång bussresa (vårt hotell låg längst bort) kom vi fram till vårt fina rum med sjukaste utsikten! Snabbt bytte vi om för att direkt testa maten här. Den fick mer än godkänt från oss alla. Nu sitter vi och väntar på att vi också ska få se vm-finalen. Tekniken håller inte med personalen här så än så länge har de bara varit svart. 

Internet däremot verkar fungera super! 


Första bilden från Rhodos! More to come!

Vem vet!

Skrivet den: 2014-07-13 kl. 17:15:37 / Kategori: That is that
(Tidsinställt inlägg)

Jag vet ju inte hur bloggmöjligheterna ser ut under veckan, så ni får kolla in och se hur de går för mig helt enkelt. Vi hoppas ju på bra internet, det är ändå ett fint hotell vi bor på! 
Saknar de små!

Skrivet den: 2014-07-13 kl. 13:13:38 / Kategori: That is that
De var inte många dagar vi var hemma hos våra små, och jag saknar redan Cissi och Ceasar! Vi får hoppas att Hanna, som bor i lägenheten tar väl hand om dem och pussar dem från oss :) 
Frukost för 300:-

Skrivet den: 2014-07-13 kl. 10:47:21 / Kategori: That is that
Nu har vi ätit frukost på flygplatsen och tittat liten affärer. Vi har också sett Lasse Åberg, vilket såklart lett till kommentaren "jag kan flyga, jag är inte rädd". Vera har testat säkerheten här när hon gick igenom kontrollen med nycklarna i fickan. Hon blev stoppad. Önska oss en trevlig resa! 
Vilken underbar morgon!

Skrivet den: 2014-07-13 kl. 07:59:37 / Kategori: That is that
Gud vad underbart att vakna till ljudet av regn när man strax ska sätta sig på ett plan till Grekland! 
I Malmö!!

Skrivet den: 2014-07-12 kl. 16:59:24 / Kategori: That is that
Hej hopp! Vi hade verkligen inte tid med att åka och kolla på Malmö idag, men vad gör man inte för di himmelsblå? Eftermiddagen har gått åt till att packa upp, tvätta, och packa igen. Vi åker ju imorgon, har jag sagt de? ;)

Egen kategori

Skrivet den: 2014-07-12 kl. 14:55:37 / Kategori: sommar i Östersund
Jag har lagt över alla inlägg från Östersund i en egen kategori. Jag vet inte hur det är med er men jag gillar att gå in och kolla på olika resor med jämna mellanrum. Då är de skoj att ha alla de inläggen samlade. Och Östersund är något som jag vill minnas länge och ha lättillgängligt! 
Frukost på bästa sätt

Skrivet den: 2014-07-12 kl. 11:01:39 / Kategori: That is that
Idag var de Vera som bjöd på frukost. Alla tjejerna är här tillsammans med lill-Alex. Vi har precis ätit klart och nu sitter vi och snackar bara. Jag och Vera ska snart in till stan en runda också för vi har en del att fixa till imorgon ;)Bildbomb

Skrivet den: 2014-07-12 kl. 07:44:59 / Kategori: sommar i Östersund
God morgon snyggingar! Både jag och Daniel är rätt trötta idag, men vi var mycket att göra idag. Tvätten är igång och massa ärenden ska fixas! Så medans jag gör de kan ni få bildbomb från Östersund! Oslagbara dagar! Hemma till sist!

Skrivet den: 2014-07-11 kl. 21:14:43 / Kategori: That is that
Vi är hemma igen, vilket känns super. Borta bra, men hemma sist. Och att komma hem till en fin lägenhet känns ännu bättre. Tack Hanna för all hjälp! 

Vi hamnade mitt i en diskussion om popcorn också på vägen hem, så ni kan ju snabbt räkna ut vad jag precis krängt ;) 

Run for it!

Skrivet den: 2014-07-11 kl. 17:03:46 / Kategori: sommar i Östersund
Min kusin hade koll på läget i Stockholm och vi bokstavligt talat sprang genom hela Centralstationen. Eftersom tåget var så sent fick vi boka om våra biljetter i Stockholm. Vi, och alla andra på tåget! Så vi sprang! Jag och Mattias lämnade väskorna med de andra och tog oss till kundservice. Väl där var vi först på plats och fick de sista biljetterna till 15.21-tåget. Två i 2:a klass och 6 st i 1:a klass.  Totalt blir vi lite mer än två timmar försenade vilket ger oss pengarna tillbaka på denna resan också.. Men jag känner mig lugn. Det finns ingen anledning att stressa. 

They see me Rollin

Skrivet den: 2014-07-11 kl. 12:27:00 / Kategori: sommar i Östersund
Vi sitter på ett tåg nu. Bussresan tog lite mer än tre timmar, vilket vi överlevde rätt smärtfritt. Det återstår att se vilken tid vi kommer till Stockholm, för att sedan se vilket tåg vi kommer med hem. Jag sitter och tittar på delar sv frost på paddan så jag klarar mig rätt bra :) Skönt med internet och laddningsmöjligheter. Bilderna är också från ipaden, men de får ni leva med. Plus att jag börjar gilla att visa mig utan smink, hahah.
 
 
 
 

Love life!

Skrivet den: 2014-07-11 kl. 07:33:31 / Kategori: sommar i Östersund
Den här dagen har börjat på bästa sätt. Vi hade en tio timmars tågresa som vi inte såg fram emot, men som nu känns väldigt lockande. För de har brunnit någonstans vilket lett till att vi nu sitter på en buss! Vi ska åka med denna buss 20-25 mil för att sedan åka vidare med tåg mot Stockholm. Väl där får vi de vilket tåg vi hinner/får åka med. Önska oss lycka till idag! 
Heldag i Östersund

Skrivet den: 2014-07-10 kl. 18:22:38 / Kategori: sommar i Östersund
Efter några timmar av springande mellan sjö och solstol åkte vi in till stan för att gå en runda i affärer. Vi gick sedan tillbaka till Therese och Johns hus, men blev bara in och vända för sedan gick vi vidare och badade. Det doppet behövdes kan jag säga. Värmen är inte att leka med, och eftersom vi är så högt upp i Sverige går ju solen aldrig ner. Klockan är halv sju, men de känns som tre på dagen. 


Vilket ställe!

Skrivet den: 2014-07-10 kl. 12:22:06 / Kategori: sommar i Östersund
Det här vädret trodde jag inte vi skulle få här uppe. Jag var nästan lite halvt butter över att vi skulle åka ifrån Skåne när värmen kom. Det blev ingen cykelutflykt idag utan vi har åkt till ingifta släktingar om man kan kalla dem så. Vi befinner oss på Frösön precis vid vattnet med egen brygga och bara njuter. 

God morgon torsdag!

Skrivet den: 2014-07-10 kl. 09:06:53 / Kategori: sommar i Östersund
Hjälp, det är redan torsdag och vår sista dag i Östersund. Vi har precis ätit frukost och idag ska vi ut och cykla :) Några stycken av oss i alla fall. Vår faster har verkligen skämt bort oss med mat och allt de här dagarna, och vi är supertacksamma. Tänk att gå från ett hushåll på fyra till att helt plötsligt va 12!
Åre chokladfabrik

Skrivet den: 2014-07-09 kl. 22:13:46 / Kategori: sommar i Östersund
Vi körde inom Åre chokladfabrik på väg till vattenfallet (Ronja Rövardotter). Väldigt mysig butik! Man fick provsmaka choklad såklart, men lillkusinen tog de för långt vilket resulterade i en tillsägelse från faster Therese. Lillkusinen var då snabb att sladdra på Vera som hade minst lika mycket choklad i sin hand. Båda två fick en tillsägelse, och vi andra fick ett gott skratt! 

Funkar att bada här!

Skrivet den: 2014-07-09 kl. 18:40:50 / Kategori: sommar i Östersund
Vi åkte till Nullkärnen efter besöket vid Åre chokladfabrik! (Bilder kommer sen). Vilken utsikt! Den är vi inte bortskämda med i Skåne där vi bara ser hav så långt ögat når. Perfekt avslutning på utflyktsdagen. Vi var några stycken som sov på vägen hem :) 


Nästa stopp!

Skrivet den: 2014-07-09 kl. 14:25:03 / Kategori: sommar i Östersund
Vi tog oss ner från toppen, men dagen är långt ifrån slut. På väg till dagens badplats passerade vi ett känt vattenfall. I vilken film finner vi detta fall? Tips, Astrid Lindgren! 
Bra lunch!

Skrivet den: 2014-07-09 kl. 11:59:12 / Kategori: sommar i Östersund
Kan inte klaga på utsikten från lunchstället i alla fall. Vi tog kabinbanan upp, och sedan har vi gått/klättrat sista biten. Nu sitter vi på varsin sten och äter hemmagjorda baguetter. Jag känner mig riktigt grym, men jag måste ju ta mig ner också ;) 


Dags för avfart!

Skrivet den: 2014-07-09 kl. 09:15:42 / Kategori: sommar i Östersund
Vi packar bilarna nu, sen kör vi till Åre och kollar läget! Ska bli riktigt roligt! Min kära faster har planerat allt från lunch till badställe. Grym är hon! 


Tisdagsnöjen!

Skrivet den: 2014-07-08 kl. 21:37:10 / Kategori: sommar i Östersund
Dagen börjar lida mot sitt slut och vi är trötta nu. Men det är en fotbollsmatch kvar! 

Vi har precis tittat på film från julen 08 när vi var här uppe. Pappa och farbror Kenneth blir utmanade på hockey sv. John. Eller så var de tvärtom. Skoj hade vi då, och skoj hade vi nu när vi fick se "matchen" en gång till ;)
Dags för kalas!

Skrivet den: 2014-07-08 kl. 14:09:05 / Kategori: sommar i Östersund
Idag fyller kusinen tio, och imorse stormade halva släkten in och sjöng för henne. Nu är det dags för kalas i strålande solsken. Vilket väder Östersund bjuder på. Hur är vädret nere i Skåne idag? 

Morgondoppet!

Skrivet den: 2014-07-08 kl. 10:41:27 / Kategori: sommar i Östersund
Det mullrade lite imorse, men ett morgondopp var ju ett måste. Så jag, Daniel och Vera tog småkusinerna med oss (och mamma som bärhjälp) för att bada lite i Storsjön. Perfekt start på den här resan! 

Framme!

Skrivet den: 2014-07-07 kl. 22:19:23 / Kategori: sommar i Östersund
Det tog sin lilla stund, men nu är vi framme och har installerat oss hos Therese (faster) och John. Här är ju fortfarande ljust och jag har sett någon snö ;) Det kommer bli härliga dagar här uppe! 


Still going strong!

Skrivet den: 2014-07-07 kl. 20:07:16 / Kategori: sommar i Östersund
Nu har vi lite mindre än två timmar kvar av tågresan. Det ska bli himla skönt att komma fram. Redan nu har vi fått se vackra landskap, men vi från Skåne blir ju helt till oss av lite skog,sjöar och kullar, haha. 


Inte lika roligt längre!

Skrivet den: 2014-07-07 kl. 15:28:57 / Kategori: sommar i Östersund
Hm, är inte lika roligt att åka tåg längre. Speciellt eftersom det är 29 grader varmt ute. Men strax är vi i Stockholm och sen är de bara fem timmar till tills vi är framme ;)


Sist i Östersund!

Skrivet den: 2014-07-07 kl. 12:46:04 / Kategori: sommar i Östersund
Förra gången vi var i Östersund var det över julen. Det var otroligt fint och mysigt! Så hoppas vi dock inte att det ser ut där uppe nu :) Det ska bli skoj att se hur där ser ut nu på sommaren och mina förväntningar är skyhöga! 

Bildbomb!God morgon måndag!

Skrivet den: 2014-07-07 kl. 09:58:03 / Kategori: That is that
Min första riktiga semesterdag! Fast nu är de ju inte riktigt min grej att bara sitta hemma, så det mesta av veckorna är redan uppbokade. Om någon timme eller så sticker vi till Östersund och hälsar på den del av släkten som valde att lämna skåneland. Lillkusinen fyller tio imorgon så vi halvdanskar åker upp och invaderar dem i en vecka. 

Hejdå Skåne! Jag hoppas solen följer med oss upp också! 
Varmt!

Skrivet den: 2014-07-06 kl. 18:41:51 / Kategori: That is that
Skit vad jag är varm nu! Jag har sprungit runt här hemma och fixat och haft mig. Men nu är jag nästan klar. 

Alldeles strax ska jag sticka in till stan och äta middag med middagsgänget. Efter att ha lagat mat hemma hos varandra tänkte vi avsluta med en middag ute. Då "sommar i city" är i full gång blir de inte något mer avancerat än bagels. Funkar super för mig, bara jag får mat snart! Satans hungrig. 


När man fått lite färg i facet behövs inte så mycket smink! 

Glass i stora lass!

Skrivet den: 2014-07-06 kl. 15:05:10 / Kategori: That is that
Stora lass glass var de kanske inte eftersom vi tog vid glassbaren och inte Ottos.. Dumt egentligen eftersom inget slår Ottoglassen. 

Vi har haft en underbar dag på stranden, och vi är sådär härligt sletna som bara en lat dag på playan kan göra en. Men nu är de dags att ladda om. 

Bra morgon!!!

Skrivet den: 2014-07-06 kl. 10:31:58 / Kategori: That is that
God morgon sötisar! Jag är på stranden med syster och Daniel. Vi måste ju öva på att umgås massor :) 

Aja, bilder från igår kommer senare idag, för nu ska här solas! 
På date!

Skrivet den: 2014-07-05 kl. 19:59:53 / Kategori: That is that
Jag har semester!!! Kan inte tro de, och jag skrek rakt ut i bilen hem. Nu är jag ute på date med Johanna och Martina. Det är bånken för oss ikväll och snart kommer pojkarna också. Vi hoppas bara på att vi fått våra förrätter långt innan dess! 

Nu är de sista dagen!

Skrivet den: 2014-07-05 kl. 08:49:00 / Kategori: That is that
Sista arbetsdagen innan semestern! Jag lovar, inte mer arbete efter idag. Jag har inte börjat jobba ännu, men längtar redan tills jag får gå hem, så jag är redo för lite ledighet! Jag måste ju hem och packa och städa ;) 
Uppskjuten semester

Skrivet den: 2014-07-04 kl. 13:47:07 / Kategori: That is that
Jag har nu fyra veckors semester från fritids. Tanken var också att efter passet på Konsum ikväll skulle jag ha semester därifrån också, men de blev några timmar imorgon också. Ska jag väl överleva. Timmarna nu mellan de två jobben spenderas i bikini på balkongen. Funkar de också! 
Torsdagstur

Skrivet den: 2014-07-03 kl. 09:45:11 / Kategori: That is that
God morgon! 
Det är torsdag och jag har två arbetsdagar (fyra pass) kvar till semestern. Det kommer kännas himla konstigt, men de ska nog gå ;) 

Den här synen mötte mig imorse. Men visst betyder det tur med fågelbajs? 
Ärlighet varar längst!

Skrivet den: 2014-07-02 kl. 18:34:38 / Kategori: That is that
Ett kort men tufft pass på gymmet är avslutat. Bättre tufft och kort än ett långt och lite lättare nu när motivationen inte är på topp. Men jag ska tillbaka! 

Jag tog tag i de här med studentpris på gymmet också. Jag har faktiskt haft dåligt samvete för att jag betalar studentpris trots att jag inte pluggar längre, så idag sa jag till om det. Men eftersom jag har de på autogiro var det bara att köra på sa personalen. Jag får behålla det priset, och jag fick också höra att det var  trevligt att jag sa till. Synd bara att det var 2,5 år sedan jag tog examen. Så det som var menat som en komplimang satt där den skulle, Hallå dåligt samvete! 


De visade ett program om fetma på tvn framför mig. Satan vad jag tog i då, haha

PS: trevligt med positiva kommentarer när man visar sig utan smink. De gör gott i hjärtat! 

Blött värre

Skrivet den: 2014-07-02 kl. 12:26:38 / Kategori: That is that
Vi har haft vattenkrig med kidsen innan idag. Det var grym tajming eftersom det ösregnar ute nu. Jag blev såklart plaskblöt men de blev ungarna också ;) å skoj hade vi! Det blev till att vara sminkfri idag eftersom vattenkrig och maskara rimmar dåligt. 
Drömmer mig tillbaka

Skrivet den: 2014-07-02 kl. 06:40:47 / Kategori: That is that
När man är på väg till jobbet såhär tidigt på morgonen är det lätt att drömma om ledigare tider. Som igår till exempel. Min första lediga dag på nio dagar spenderades väl, där jag åkte hemifrån vid åtta och inte kom hem förrän vid elva. Höjdpunkterna var många. Träning på stranden, årets första dopp i havet, frukost hos Carro, glass från Ottos, fika på Landön, bilbingo i Vanneberga, somna ihop med sambon. 

Tre tuffa dagar till sen går jag på semester. Och vilken semester det håller på att bli! 


Hängt med fina killar

Skrivet den: 2014-07-01 kl. 17:24:33 / Kategori: That is that
Vi har hängt med de här killarna idag. Så jäklans söta. Och att få spendera hela dagen med fina syster och mestadels med tjejerna känns underbart! Mer avslappnad blir svårt att bli. Work hard!

Skrivet den: 2014-07-01 kl. 11:11:37 / Kategori: That is that
Det blev löpning på stranden och lite styrka på de. Känns riktigt härligt, speciellt nu efteråt, haha. Så nu blir de brunch hos Carro, och förhoppningsvis någon timme i solen. 


Morgonträning

Skrivet den: 2014-07-01 kl. 08:34:42 / Kategori: That is that
Dags för träning. Idag kör vi på stranden. Rätt okej utsikt faktiskt. Och med fina vänner också!
RSS 2.0