gråa tråkiga Sverige-väder.. No more!!

Skrivet den: 2010-03-31 kl. 12:09:13 / Kategori: Cissi och Ceasar

Imorgon (inatt) åker vi! Finns inga andra ord att beskriva känslan än ÄNTLIGEN!! Så idag är sista rycket med städning och tvätt och packning. Ett besök till Ida och sedan dubbelkolla saker på banken.

Tänkte påminna syrran också vad hon gett sig in på ;)

  

  
Whats on my mind..

Skrivet den: 2010-03-29 kl. 18:01:58 / Kategori:
Ja ni kan ju lyssna på låtarna och gissa.. Se de som en kuggfråga, för egentligen vet ni ändå..
hoppas alla får en trevlig kväll, de ska jag ha!!

Kram kram

Nothing but love!!

Skrivet den: 2010-03-29 kl. 09:10:26 / Kategori: That is that
Susanne skulle ta kort på fotbollslaget igår efter matchen. Ett foto som skulle sättas upp vid korvgrillningen vi ska ha hand om. Några timmar efter matcher hittar man det här fotot på Susannes facebook. Ett klockrent lagfoto, och jag älskar varje del av de!!Höjdpunkterna är
- mitt garv
- bettans snubbel och klagan över smärta
- Matilda, som jag tror precis svarat i sin mobil
- tony som flinar som få
- Alle E som av någon anledning tittar åt ett helt annat håll..?
- Sara Js garv,
- och Moas sura min, mitt i allt..

Love u ladies!! Have fun in Italy. Och om ni fick ett glas vin sista dagen har jag lovat bort min del av flaskan till Matilda A..

 


Happy face!!

Skrivet den: 2010-03-28 kl. 22:12:41 / Kategori:
En glatt inlägg innan vi går och lägger oss. Man kan inte bara tänka på tråkiga saker hela tiden ju.. Här kommer en filmsnutt och en låt som får mig att vilja hoppa och dansa varje gång. Daniel har låten som ringsignal så jag får göra just detta några gånger varje dag. Vad som också måste påpekas är att när Daniel hörde låten var kommentaren något liknande " Det är ju låten till gituarrhero med Heidi Klum " nej, inte riktigt älskling, detta är kult med Tom Cruise!!!
Target!!

Skrivet den: 2010-03-28 kl. 21:10:39 / Kategori: That is that
Idag har varit en dramatisk dag för mig och därför tänker jag uttrycka mig lika dramatiskt..


Jag går snällt ner till tvättstugan ( oh noo ) och bokar tid. Men nej, tvättstugan var snäll mot mig idag. Värre var det när jag råkade titta bort mot vårt förråd och dörren står öppen. "skit, snälla säg att jag inte glömt låsa de sist jag var här" Nej, sån tur hade jag inte. Låset är uppbrutet och alla saker ligger huller om buller där inne. INBROTT!!! igen..

Upp i lägenheten och väcker Daniel som får följa med ner. Vi upptäcker snabbt att all cider och öl är borta. Men när jag hittar min studentmössa på golvet brister det för mig och jag ringer mamma och storbölar i telefonen. både mamma och pappa kommer till räddningen och dumförklarar ABK tillsammans med oss. För vet ni vad dem säger..? Polisanmäl, polisanmäl. Sen ringer Daniel dem och försöker förklara att även om vi polisanmäler kommer inte dem komma och fixa låset.. så vad ska vi göra med de grejer som är kvar..? Nej tydligen ansåg den jourhavande vaktmästaren är det var något som skulle fixas i veckan.. Min fråga är VAD FAN GÖR EN JOURHAVANDE VAKTMÄSTARE DÅ..?

Så det var jobbigt där ett tag på eftermiddagen, det är jobbigt att se att någon gått igenom ens gamla saker, för det är sådant som hamnar där nere.  Men de dumma jävlarna missade ett par skor för 2500 och två fina tennisrack.

MARIA: pack ur things and leave as soon as u can!! Get out and do it fast!!


insperation from another generation..

Skrivet den: 2010-03-26 kl. 08:01:40 / Kategori: That is that
Igår var jag halvt utslängd från lägenheten då Daniel skulle ha middag och pokerkväll med pojkarna. Bara bra det eftersom jag inte ville bli indragen i någon matlagning eller diskning. När jag kom hem var de fortfarande igång och det var livat som aldrig förr en torsdagkväll. Och Dessi fick smak för saken

Jag har alltid gillat att spela kort. Och Poker med fem kort på handen har man spelat sedan man var liten och fick sitta i morfars knä och hjälpa honom. Det är minnen de!!

Så nu undrar jag om det finns några tjejer där ute som är sugna på pokerkvällar..? När man spelar med fem kort på handen och har sin hög med enkronor bredvid sig..? Finns ni..? Eller måste jag leta upp ett killgäng som ändå inte vill ha mig..? aja, hör av er!!Calling the states!!

Skrivet den: 2010-03-25 kl. 12:16:39 / Kategori: New York 2010

Idag är det exakt en vecka till vi åker. Bara en vecka tills vi äntligen åker till min favoritstad, NYC!! Gårdagen spenderades med att ringa USA och fixa med biljetterna till Rangersmatchen. Undra vad det kostade den tiden jag stod i telefonkö..? Igår fixade jag också med tvätten. Rentvättade allt till sängen i tredjerummet eftersom Vera ska bo här under tiden vi är borta. Hon får ta hand om både lägenheten och katterna, det tackar vi för.

Och idag är ju också en underbar dag till att lägga till en ny kategori. Ingen mindre än New York 2010. Det är här all shopping och allt bus kommer hamna. Vi har så mycket som vi ska göra och hinna med att vi fått lägga upp ett schema för att hinna med allt.

Så nu ska jag storstäda klädkammaren och slänga hälften!! UNDERBART!!!today is a good day!!

Skrivet den: 2010-03-24 kl. 16:38:26 / Kategori:
Att en lunch med syrran och Alex ( och Sofia ) kunde göra en helt slutkörd. Men jag erkänner att tröttheten också kan bero på att jag varit uppe sedan halv sex imorse eller på mitt skoval för dagen. Målet för dagen var de där skorna jag drömt om så länge.

 
Sedan tvingade Vera mig till skopunkten och de går som de går.. ps. jag betalade inte mycket!!!Till sist måste jag mobba Ceasar också lite. Han verkar vara mer skotokig än mig, hahaDaniel skulle tydligen jobba länge idag. Vad passande eftersom vi skulle städa idag.. hmpf..

The kindest there is..

Skrivet den: 2010-03-24 kl. 08:26:21 / Kategori: That is that
or just plain stuped..

Jepp, thats me. För när jag kommer ner till tvättstugan idag (arg som ett bi, men det tar vi sen) är maskinerna fyllda med någon annans tvätt. (Hur många tänker nu, oh nej inte den där tvättstugan igen, jävla tjat..?) Nej men vad gör man då..? Jag lägger deras tvätt, i en korg och ställer den fint utanför tvättstugan som jag sedan av naturliga skäl låser.

När jag kommer ner för att byta den står där en tjej och så gott som gråter eftersom hon behöver sin tvätt på jobbet.. Kunde hon kanske tänkt på innan.. Men nej nej, då kommer konsumDessi fram och erbjuder henne att lägga sakerna i torktumlaren, komma ner och möta henne en halvtimme senare för att låsa upp och ställer min blöta tvätt i en korg som helt enkelt får vänta. Snällt, eller bara jätte jätte dumt..?

Varför detta dumma beteende..? Jag vet inte om det har med mitt jobb att göra..? Se till att alla andra är nöjda precis hela tiden. Eller är jag otroligt konflikträdd..? Mest av allt skyller jag på min pappa. Han är precis likadan när det kommer till sådanna här saker. Sätter andra före, till och med människor man inte känner. En kvalite som gör honom till just min underbara pappa och som jag älskar honom allra mest för. Som hos honom blir till en osjälviskhet utan dess like och är mitt hopp för att människan faktiskt är god.


Nej, nu väntar tjejen på mig, dags att gå..

Tomorrow!!

Skrivet den: 2010-03-23 kl. 22:16:59 / Kategori: That is that
Tomorrow, tomorrow, I love u tomorrow!!
Började med inte mindre än tre nya moment idag och dagen kantades av en bra föreläsning, en militärisk lärare, läspanik, och små lösningar och svar på svåra frågor. Imorgon SKA skorna bli mina. Bilder kommer såklart! Please dont tell my mom..


PS. gissa vad Daniel gör.. DS


Sara 20 år!!

Skrivet den: 2010-03-22 kl. 16:25:32 / Kategori: That is that
Idag gratulerar vi Sara som fyller 20 år !! GRATTIS!!

underbara måndagar

Skrivet den: 2010-03-22 kl. 14:53:37 / Kategori: Cissi och Ceasar

Denna måndag betydde skola för min och Alex del. Ovanligt men det är bara att vänja sig då vi nu börjar ett nytt moment. Efter att vi fått halvbra kritik för uppsatsen åkte jag hem och hamnade på soffan med tratten.. Fast med halvbra så menar jag inte dåligt. Det var bara det att jag var så himla nöjd med den. Vi var riktigt grymma och då blir det ett långt fall tillbaka ner på jorden..

Hon är världens sötaste och jag myser i mina blåa blåa handdukar.

 


njaaa..

Skrivet den: 2010-03-21 kl. 10:02:15 / Kategori: That is that
ett inlägg jag skrev när jag kom hem igår.. Känns lite konstigt att lägga upp de nu, men de är lite roligt också.. jag tror jag var ute efter Sex and the City-stilen, därav de engelska mitt i allt...

Egentligen är det inte så smart att skriva ett inlägg nu klockan lite över två på natten..speciellt inte när man bara är halvnykter..Men stora frågor dök upp i natten.

När är man för gammal för att gå ut..? Ikväll kände jag och Carro oss en bra bit äldre än resten av folket på class.. Även om vi inte var de. Tänker jag efter såg jag både 86or och 84or. Varför känns de som om ju äldre man blir desto längre blir de mellan gångerna man har sådär riktigt roligt? Och varför blir de så? When is it time to just stay stop and stay home..?

Ikväll skulle vara min och Carros kväll. Ikväll skulle vi supa och dansa och göra allt de vi brukar göra. Men så blev det inte, utan vi gav upp rätt så fort. Jag gick till subway och gjorde de jag ville göra, köpte frukost till mig och Daniel.

En annan stor fråga i natten är om jag ska däcka på soffan framför tvn eller gå in och lägga mig i sängen..?

Hell no, I wont go to bed..

Skrivet den: 2010-03-19 kl. 20:48:13 / Kategori: That is that

Det är fredagskväll och Daniel sover. eftersom Tony väckte mig vid lite i tolv idag är jag piggare än någonsin..
Jag tänker inte spendera min fredagskväll såhär. ( Även om de är söta, min älskling och "tratten" som vi nu kallar Cissi ) Nu sticker jag till Vera och Kalle, see ya bitches!!


never ending story

Skrivet den: 2010-03-19 kl. 00:34:11 / Kategori: That is that
Jag vet inte hur jag ska förklara vad som hänt idag. nej, det kommer faktiskt bli svårt. Dagen började bra med ett tidigt besök av Alexandra och vår storhet är tydligen inte över eftersom vi fortfarande är grymma som få. Efter det blev det ett besök från Patrik som kom med frallor. En bra start på dagen måste jag säga.

Moa hämtar mig tjugo i fem och efter detta är det svårt att välja det mest udda med kvällen. Ett glatt gäng bestående av mig, Ida, Moa, Pillan och Tess sitter i en bil påväg till Malmö, där alla var hundra på att vi skulle möta ett lag från Lund, visst fan sa Tony de..? Sorry för att jag svor..

Vi körde fel. Men bara lite fel. Lite definieras idag som ett telefonsamtal till eniro, och vi var på plats en kvart innan matchen började. Lite lagom dramatisk sådär en torsdagskväll.. Skräll nr 2 är att jag ska börja på plan.. come again..? Jodå. Dessi i startelvan, here we go!! Och jag är nöjd med min insats också!!

Skräll 3, vi stannar på Mc Donalds där de är riktigt sega och GLÖMMER två av fem beställningar. Och Tess fick vänta i en halvtimme på sin hamburgare. Sa jag att vi var på Mc Donalds..? Hello fastfood.. Och inte ens gratis glass fick vi. Rätt dåligt faktiskt!

Skräll 4. Vi kör vilse på vägen hem. OCKSÅ. Strax utanför Lund, my ass att vi var. Även om vi trodde att det var så fram tills vi såg skylten "välkommen till Landskrona stad" Daniel undrade vem fan som kör så illa, Patrik undrande hur man kan köra fel på en raksträcka, men Ola tyckte det var lugnt för nästa träning är inte förrän på måndag och gav oss turistmålsattraktioner vi borde besöka när vi ändå var där..  Och sen när vi äntligen vet var vi är, ( då påväg mot Eslöv och Höör ) Bestämmer sig Pillan för att det är kissepaus vid en stoppskylt..

Så jag har varit borta i 8 h, och spelat i 45 min. Låter som tid väl spenderat.. Snacka med kvalitetstid med laget. Och nu, när klockan är över 00.00 säger vi GRATTIS till Ida som fyller 22, GRATTIS IDA!!

Ska kräva Moa på lite bilder, men det får helt enkelt bli imorgon. Härligt jobb idag brudar, jag gillar er.. Kram kram och god natt!!

We kick ass!!

Skrivet den: 2010-03-17 kl. 23:15:46 / Kategori: That is that
Jag och Alex ( eller rättare sagt Alex ) har nu skickat in vår uppsats. Känns så jäkla underbart!! blev väl en 27 sidor allt som allt.. Jäkla göre att läsa för de stackarna som blir tvugna..


Så nu får vi vila tills imorgon då vi ska förebereda opponeringen  (heter det så..?)

Daniel har varit/är hos Basse ikväll och kollar på C L. Så jag bestämde mig för att ha en egen C L - kväll. De få inbjudna blev Carro och Patrik. Patrik stack tre min innan matchen var slut och Carro var borta två min efter slutsignalen. så nu sitter jag här och kollar på sex and the city filmen i myskläder. Är inte livet härligt så säg :)

min flicka

Skrivet den: 2010-03-17 kl. 06:54:50 / Kategori: Cissi och CeasarMin lilla flicka har gått och blivit stor. Igår var hon hos vetrinären och kastrerades (det heter tydligen så på tjejerna också) Hon var lite snurrig hela dagen och på kvällen var hon tröttare än någonsin. Det verkar dock som om vi har accepterat plastkragen (ta i trä) Men samtidigt har hon legat i mitt knä hela kvällen och jag var tvungen att ta några kort med kameran, några med datorn och några med mobilen och skicka till Daniel.

 Nu bär det snart av till jobbet, och hela dagen ska spenderas där. Och för första gången på riktigt länge var det plusgrader ute när jag gick upp. Ta i trä där också.  Vi ses senare!!

 


Dessi Stalker

Skrivet den: 2010-03-16 kl. 20:36:29 / Kategori: That is that
Det är inte bara Kissie som har en stalker inte.. Nej jag har tydligen fått en egen på tråden. En kille som dock inte har mitt mobilnr men är ack så läskig ändå. Denna kille skriver till mig på Facebook och skriver en massa konstiga PRIVATA saker. Och jag har aldrig träffat människan. Han har aldrig sett mig heller mer än på bild, vad jag vet..

- Killen kommenterade på facebook när jag hade en finne i pannan.. Hur vet han det?

- Killen vet var min mamma jobbar och vad hon heter, och var hon tidigare jobbat..

- Han säger vid upprepande tillfällen att han vet allt om mig. I hope not!!

- Och idag skrev han till mig på facebook och kommenterade hur jag bär mina strumpor ( Har aldrig likadana eftersom jag tycker det är slöseri med tid att leta upp ett passande par ) Men vad vet han om de..?


Den här killen har också vid flera tillfällen skrivit taskiga kommentarer till mig. Utan att ha träffat mig..? WIERD!!

Someone elses Dirt

Skrivet den: 2010-03-15 kl. 22:06:05 / Kategori: boktips...
Länge sedan ni fick ett boktips nu. Och det blir nog de sista på länge eftersom mer kurslitteratur närmar sig. Boken är Mötley Crües The Dirt. En bok som Daniel ville ha och som faktiskt är hans. Och jag visste inget om dessa killar innan jag började läsa om dem. Men man kommer dem så nära och jag gillar de..Imorgon är det sista dagen för mig och Alex att arbeta med vår uppsats. Ska bli skönt att skicka iväg den, men som vanligt med högskolan blir de ingen rast och ingen ro utan direkt vidare till nästa moment. 

Ikväll har katterna också haft sin första "olycka" sedan de flyttade hit. Jag och Daniel körde "sten, sax, påse" om vem som skulle få plocka och Daniel förlorade, hihi.  

Nu säger vi God natt

Då säger vi hejdå till sommarbenen!!

Skrivet den: 2010-03-14 kl. 19:51:01 / Kategori: That is that

Sådär, idag har man spelat sin första träningsmatch. Alla tjejer som spelar fotboll vet hur detta fungerar. Har man en gång slått upp knät är de kört resten av säsongen. För Dessi fick en AJ-AJ på matchen.

För vilka sommarben är det egentligen vi fotbollsspelare kan hoppas på? Nu sätter snart serien äntligen igång och det blir matcher och träningar på gräs när det fortfarande är ljust ute. Tänk när man springer i shorts och t-shirt bara. MUMS! Benen..? Vi snackar blåmärken efter närkamper om bollen. Skrapsår på knäna och en väldigt speciell bränna. Och då har jag inte ens börjat prata om låren eller rumpan än.
Men vi gillar de och hade kunnat tänka oss de på något annat sätt.


Hur min vurpa gick till..? Jag gissar på att jag på något sätt snubblade på mig själv, någon som sätter emot..?


What a beautiful sunday it is..

Skrivet den: 2010-03-14 kl. 14:34:34 / Kategori: That is that

Eftersom gårdagen var lugn, (melodifestivalen med syrran, Kalle och Daniel) mådde jag bättre än vanligt denna söndagsmorgon. Jag cyklade till fotbollsplanen vid tandvårdshuset. ( vad heter den?  ) och vi var inte mindre än 18 spelare på plats. Motståndet stod P95 för.

Solen sken, jag mådde utmärkt och det var en underbar söndag morgon.
Visst ser det underbart ut..?
Eftersom vädret strålade som aldrig förr skickade jag sms till Daniel under första halvlek, tyckte vi skulle gå till MAXI när jag kom hem och köpa ingredienser till hans matlagning ikväll. (Vilken pli jag har på min man just nu)  Så fort jag kom hem bytte vi om och gick ut. DET BÖRJADE SNÖA!! Mitt fina väder hade övergått till snöfall och hårda vindar. Daniel var mindre road men nu, väl hemma igen skrattar vi åt de..

 


yes mam..

Skrivet den: 2010-03-11 kl. 21:30:57 / Kategori: That is that
Det gäller att pli på sin man. Och jag vet att många tvivlar om min pli på Daniel, men ack vad ni hade fel. Och det bästa av allt. Jag har bild-bevis..
Fan också. Det syns inte så bra men Daniel sitter här och filar mina fötter för kung och fosterland. Min mamma och syster vet att detta är inget man gör sådär på en kväll utan Daniel har ett helt projekt framför sig. Hur kan man inte älska denna kille..?

Sister, get ur ass back home!!

Skrivet den: 2010-03-11 kl. 06:37:08 / Kategori:

Cuz it is Partytime..

Titta vad jag fick i posten igår. Kan man bli mycket lyckligare..?? Nej. allt som behövs nu är lillsyrran och alkohol. Vera vad gör du på lördag.. ? ;)


happy happy happy

Skrivet den: 2010-03-10 kl. 14:05:10 / Kategori:
Så snyggt, oh yes..

Fast är det någon som kan se mig gå ut i dem..? Inte jag, haha.. kommer väl använda dem tillsammans med ett svart långt linne och mina halvnya svarta skor.. Skit snyggt. Och akta er för färg, det kan vara farligt ;) Skall dock tilläggas att i verkligenheten har tightsen och skorna samma färg, bara blixten som gör de konstigt..


envis som synden

Skrivet den: 2010-03-10 kl. 07:36:12 / Kategori: That is that
Det finns en liten del av mig som tvivlar på om jag borde spela fotboll eller inte.. Jag erkänner utan problem att jag inte är någon stjärna. Men jag kan ju inte hjälpa att jag älskar att träna just fotboll. Inför matcherna får jag panik, men träningen är himla underbar. TILL OCH MED GRUSTRÄNINGEN GILLAR JAG. Och sen när man hittar bilder som denna på FC, ja då är jag redo att ställa in CL-kvällen med Patrik bara för att få träna ikväll.. Men bara nästan Patrik, Dont worry..

Nu är det plugg med Alex som gäller.. Vi är ett så jävla grymt team. Varenda ord vi skriver på uppsaten är så jäkla bra och vi är sjukt nöjda so far..PS. Idag är det onsdag, tandvärken har minskat, även om den inte är borta.. Så jag behöver inte ringa tandläkaren, eller hur??

Oh yes!!

Skrivet den: 2010-03-09 kl. 23:26:46 / Kategori: That is thatUSA: fick följande meddelande av Rachel idag 

heyy you!
How are ya doing??
So I hear I might actually SEE You - (very soon, actually)
Side note - Do you know the Daily Show with Jon Stewart?
I just remembered that I have 4 tickets to go see it taped on April 6th, and i would be happy to take you and daniel w. me (if you are interested, of course :)


självklart svarade vi ja tack till denna inbjudan :)The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
Arabian Rights
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political Humor Health Care Reform


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ

Skrivet den: 2010-03-08 kl. 08:07:52 / Kategori: That is that
Jag har tandvärk. Och det är inte roligt. Inflammation i tandköttet vid visdomständerna. Det är iaf min egen diagnos, eftersom jag vägrar gå till tandläkaren. Så jag har något medel jag sköljer munnen med x antal gånger mer än den rekommenderande dosen.

Jag skrubbar, duttar, river, trycker, borstar, sköljer, gnuggar, biter ja allt möjligt men de slutar inte göra ont. Tänker ge de fram till onsdag, sen ringer jag tandläkaren, låter som en bra deal..? Måste bli frisk till resan.. ( Hade tandvärk av detta slag när vi var i Madrid, så jag gick och gurgla hela helgen där )

Det här med tandvärk. DET GÖR ONT!! Och vad är det för mening att ha ont om ingen tycker synd om mig..? Här är det inget av "lida i det tysta" inte. Tur är då att jag jobbat hela helgen och varje gång någon arbetskamrat eller kund för den delen har frågat hur det är, har jag beklagat mig över min stackars mun. Sen tycker alla synd om mig, fast jag mår ju inte bättre för de. synd. Hoppas på lite medömkan här också..


Hoppas er måndag börjat lika bra som min... blääää

Action i vardagsrummet

Skrivet den: 2010-03-06 kl. 15:53:18 / Kategori: That is that
Denna härliga lördag spenderas på följande sätt..
Och snart blir det några timmar på konsum för mig. Helt okej, fast man missar middagen hemma hos Matte och Julia. Men jag ska nog komma ikapp när jag kommer dit. Någon som tror något annat..?

the time is here..

Skrivet den: 2010-03-04 kl. 13:53:16 / Kategori: That is that
.. för att börja nedräkningen till vår resa. Jag tänker på det hela tiden och längtar!!

Igår fixade jag mitt och Daniels inresenågonting till USA. Nu måste man anmäla på internet innan man ska åka. Minst 72 h innan om jag inte minns fel. så Jag fick svara på en massa frågor, ( Ni som åkt till USA innan känner igen dem. Frågor som om man medverkat vid några terroristhandlingar eller om man vägrat ge en amerikan ett barn som de i rätten vunnit vårdnaden om. ) tog mig kanske 10 minuter per person och både jag och Daniel blev godkända. vilken tur, haha


Senare på eftermiddagen gick vi in till stan och växlade till lite mer av de där underbara dollarna, och jag svävade som på moln hela vägen hemSen satt jag och lekte lite innan det var dags för fotbollsträningen. Kropp börjar sakta vänja sig vid de här att träna igen, och träningsvärken känns underbar!!!I have been a bad bad girl..

Skrivet den: 2010-03-02 kl. 13:01:56 / Kategori:
Att inte shoppa längre är inte så svårt numera. Det är ju mindre än en månad nu till vi åker. Jag har under veckoslutet även haft lite mailkontakt med Susan om att träffa dem när vi är i NY.

Så när jag igår var i stan med Vera var det inga större problem att hålla i plånboken utan jag köpte bara en klänning, bra va? Och det var en billig jäkel så de räknas ju inte ens.

 
Shoppingförbud är ju inga problem alls. Fotbollsträningen ikväll kommer bli värre, mer otränad än vad jag är just nu blir svårt att hitta. Men det ska det bli ändring på. Sen imorgon ska jag och Alex plugga järnet!!

Kram

Happy b-day!!!

Skrivet den: 2010-03-01 kl. 12:27:15 / Kategori: Cissi och Ceasar

Ett normalt blogginlägg kommer en annan dag.. Idag grattar vi Cissi och Ceasar som fyller ett år idag den 1 mars..
Grattis era småmonster!!!
så såg dem ut när dem kom till oss för ett tag sedan nu.. För fler bilder på dem finns det en kategori med deras namn på.

Kram


RSS 2.0