Valborgsfirande!!

Skrivet den: 2012-04-30 kl. 21:32:27 / Kategori: That is that

Vi avslutar valborgsmässoafton på wä ip där jag, Jessica och Sara bossar i kiosken. Herrarna står och grillar korv och vi har det allmänt mysigt. Det börjar bli lite kallt men vi får röra på oss.

Kram på er!


Måndagsmys!

Skrivet den: 2012-04-30 kl. 14:44:45 / Kategori: That is that

Hej hopp!
Jag fick gå lite tidigare från jobbet idag så jag och Daniel åkte och kidnappade Izzie (dognappade) och åkte ner till stranden. Här är jättefint nere och vi njuter till tusen!

Hoppas alla andra har en lika trevlig Valborg :)


Måndag och Valborg!!

Skrivet den: 2012-04-30 kl. 07:24:37 / Kategori: That is that

Usch vad jag hatar att gå hemifrån när Daniel ligger kvar i sängen.

Jag skrev inget igår men förra i lägget (jobb jobb) kan gälla för söndagen också. Hela dagen spenderade jag på Konsum. Det var rätt stressigt hela dagen vilket skvallrar om vad vi har att vänta oss i sommar.

Men idag är det inte Konsum jag är på väg till utan skolan. Fritids och korvgrillning står på schemat ;)


Jobb, jobb!

Skrivet den: 2012-04-28 kl. 19:29:21 / Kategori: That is that

Hoppas ni alla har en trevlig lördagskväll!! Jag sitter på Konsum i några timmar till sen ska jag också parta lite ;)

Man kan inget än längta efter sommaren när snygga, trevliga göteborgare kommer och förgyller ens arbete ;)

Kram på er!


Hej hopp!!

Skrivet den: 2012-04-28 kl. 12:30:27 / Kategori: That is that

God morgon!!
Vissa av er har kanske varit uppe ett tag redan. Men jag tog en välförtjänt sovmorgon och sov till klockan tio. Sedan dess har jag varit på gymmet med Svensson en runda. Det var länge sedan jag var där och det behövdes verkligen. Nu hoppas jag att jag kan hinna att sticka dit lite oftare. Men att jobba 50-60 timmar i veckan tar sin lilla tid. Speciellt om man inte är van..

Nu ska jag och Daniel in till stan en runda. Kram på er!

Bild från Egypten 2012


Fredagsmys!

Skrivet den: 2012-04-27 kl. 22:10:49 / Kategori: That is that

Vi avslutar fredagen med en sen middag hemma hos Kalle och Vera. Nosaby vann matchen till slut med 3-2 så Kalle är på gott humör. Och jag börjar långsamt bli lite trött!

Hoppas ni alla haft en underbar fredag och att helgen blir lika härlig!! Nu ska vi spela lite spel och umgås! KRAM


Fotboll!

Skrivet den: 2012-04-27 kl. 19:21:06 / Kategori: That is that

Fredagskvällen bjuder på fotboll och solsken. Jag och Daniel är och kollar på Kalle och Nosaby som ikväll möter Bromölla. Snart kommer Vera också för att heja lite. Just nu står det 2-2 efter tre straffar. Statistiken talar emot Nosaby är jag rädd för, men det svänger i matchen, minst sagt. Matchen på läktaren är minst lika spännande, haha

Kram på er!!


Bästa systern!

Skrivet den: 2012-04-27 kl. 12:40:05 / Kategori: That is that

Min syster vet vad jag behöver!! Pga CSN har jag supershoppingförbud och skor ligger högst upp på den tänk-inte-ens-tanken-listan..

Snyggaste skorna! De ser ut som en dröm och jag längtar tills vädret tillåter bara ben och fötter!!

Kram på er!


Fredag!!

Skrivet den: 2012-04-27 kl. 08:01:45 / Kategori: That is that

Idag är det fredag och alla är glada!! Jag är också glad eftersom jag slutar tidigare idag än alla andra dagar. Och sen har jag ju fått lön också ;)

Gårdagen var underbar på alla sätt och vis! God mat och underbart sällskap. Så nu är man 25 och vuxen!

Kram på er och ha en underbar fredag!!


Födelsedag!!

Skrivet den: 2012-04-26 kl. 20:17:59 / Kategori: That is that

Det är så underbart med människor som känner en!! Jag har avnjutit en underbar middag på martini i stan tillsammans med min syster, föräldrar och svärföräldrar och Daniel såklart :)

En av alla underbara presenter. Börja gissa vad det är!! Låt kommentarerna hagla :) den passar mig så klockrent att det är läskigt :)



En present!!

Skrivet den: 2012-04-26 kl. 12:32:13 / Kategori: That is that

Hej hej. När man fyller år ska man ju få presenter. Jag fick faktiskt en igår med. Vin från finaste Carro. Ett internt skämt lite, haha. Men gott är de!

Hoppas ni har en trevlig dag, de har jag med mina underbara kollegor ;)


25!

Skrivet den: 2012-04-26 kl. 07:25:03 / Kategori: That is that
God morgon!
Ser jag något annorlunda ut idag? Tror inte de, men idag har jag tagit steget och är inte längre fina 24 utan skrämmande vuxna 25 istället. Kanske dags att ta tag i mitt liv? ;) Jag har bakat en kladdkaka till jobbet idag men den är så dålig att jag funderar på att lämna den hemma, haha
De senaste dagarna har tankarna gått till att fundera ut lösningar till CSN-räkningarna. Folk är så snälla runt omkring mig och alla erbjuder sig att hjälpa till! Så skönt att veta, vilket gör att jag på ett mer sansat sätt kan tänka ut hur det blir bäst för mig. Och hur jag ska göra för att låna så lite så möjligt av andra (föräldrarna, alltid finns dem där <3 )  men ändå komma iväg på en resa med Daniel. Han ska inte få lida för att jag inte har koll på mina pengar!!
Men idag är jag happy happy!! Massor av mys på jobbet och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Det är ju inte jag som har planerat den ;)

KRAM






God morgon!

Skrivet den: 2012-04-24 kl. 07:20:24 / Kategori: That is that

Jag får nog ändå säga att morgonen är god. För den började bra mycket bättre än hur gårdagen slutade.

Det var underbart i Malmö!! Två snygga mål och tre nya poäng! Det var inte lika underbart när jag kom hem och hade fått ett besked från CSN som vill ha lite pengar. Hur stor eller liten summan är vill jag inte skriva ut här, men tårarna flödade hej vilt från mig igår. Redan nu på morgonen har jag kunnat tänka lite mer logiskt. Jag fixar detta!!


Till Malmö!!

Skrivet den: 2012-04-23 kl. 16:13:31 / Kategori: That is that

Tja tja. En lång dag med mkt jobb. Och nu kör vi direkt till Malmö för att kolla på fotboll. Jag inviger min nya himmelsblå tröja och skriker på pojkarna!

Kram på er!


Ful ovana!

Skrivet den: 2012-04-22 kl. 20:05:56 / Kategori: That is that

Jag har lagt till med en ful ovana! Om Daniel smiter hemifrån och jag ska städa så åker klackarna på. Toppenbra träning för benen samtidigt som man går in skorna. Misstänker att grannen nedanför inte håller med ;) såhär en söndag klockan åtta, haha. Sorterar å plockar med musik i öronen, lycklig!!!

Kram på er!


battleship!!

Skrivet den: 2012-04-22 kl. 18:23:43 / Kategori: That is that
Jag och Daniel var ju och kollade på bio i fredags. Vi kollade på battleship med både Alexander Skarsgård och Rihanna. ( Och massa andra duktiga skådespelare/skådespelerskor ) Superbra film och Rihanna var ascool om man nu får säga så. En typisk Daniel och Dessi-film (Daniel-film, när fick jag välja sist liksom? Fast jag klagar inte, han har känsla min man)
Så från soffan, med halsont, rekommenderar jag battleship om ni inte sett den :)

Tabbe!

Skrivet den: 2012-04-21 kl. 07:05:27 / Kategori: That is that

Äh vad dum jag är! Vi i reservlagsserien är ju inte med i tidningen. Vad är de då för skoj? Vi får se vad hemsidan säger sen ;)

Lördag idag, det kan väl ingen klaga på? Jag börjar min dag på Konsum (skolan är ju stängd på lördagar, å nått måste man göra). Det blir jobb hela dagen för att sedan halvstressa hem till el classico, middag och vänner :) kram på er!


Klagovisa och glädjesång!

Skrivet den: 2012-04-20 kl. 23:51:23 / Kategori: That is that

Aj aj min rumpa! Pigg 90-åring som inte kan böja sig och jag är inte sen med att beklaga mig för alla som vill höra på!!

Sjukaste fotbollsmatchen jag har varit med om på ett tag. Så mycket och så lite hände hela tiden känns det som. Vi börjar med ett citat från Lasse innan matchen.

"Hultan, stå och se helt ointresserad ut, kom sen i raketfart!!"

Det står 1-1 fram till 80:de minuten då de gör 2-1 och 3-1 inom loppet av två minuter. Bajs kunde man kunna kalla de. I 86:e minuten kommer ett inlägg och vi är en bunke spelare i deras straffområde varpå jag krockar med deras lagkapten och får rätt ont i bröstet. Tappar inte andan men åt de hållet. När jag reser mig upp kommer laget jublande åt mitt håll och jag tror de blivit straff och är överlycklig! Tills Tess informerar mig om att jag gjort mål. Hur då? Vid deras avspark frågar domaren Tess om det var hon som gjort de. Dum och snäll som hon är säger hon "nej, de va dessi" :) Deras kapten lägger då sig i och säger att nej, det var faktiskt hon som gjorde självmål... Vem som fick se får vi se i tidningen imorgon ;) tyvärr kom vi inte närmare än så och förlorade matchen med 2-3..

Jag skyndade mig därifrån för att gå på bio med min sambo. Så jag åt biopopcorn till middag, inte jättebra!! Supertrött nu! God natt och många kramar!

Gammal fotbollsbild


Wä!!

Skrivet den: 2012-04-20 kl. 15:44:09 / Kategori: That is that

Man kan undra vad jag tänkte på idag när vi har gjort pärlarmband ;) match ikväll ;) Det blir lite stressigt mellan jobb och salming, men vill man så går de!!

Hoppas alla har en trevlig fredag!! Kram kram


Dag ala Dessi

Skrivet den: 2012-04-20 kl. 07:49:19 / Kategori: That is that

Superstressigt och bra men de ska gå!! Nu sticker jag till jobbet som jag fått äran att ta bilen till. Hur ska man annars hinna till matchen som börjar en timme efter man har slutat, 30 minuters bilfärd bort? ;) men det är inte förrän halv sex ikväll, så fram tills dess kan jag ta det lugnt. Ska ju bara jobba i 9h först ;)


Crazy daayy!!


Ala buss

Skrivet den: 2012-04-19 kl. 08:02:12 / Kategori: That is that

Jag njuter verkligen av att åka buss till jobbet! De tar visserligen dubbelt så lång tid som om jag kört själv. Men jag har det så mysigt där jag sitter och löser sudoku och leker med mobilen. Det går inte så bra idag så de kommer ta ett tag tror jag.

Och det är ju ljust och varmt ute ;) Jag har ännu en lång arbetsdag framför mig men vem har inte de ;)

 


Ääh

Skrivet den: 2012-04-18 kl. 18:18:38 / Kategori: That is that

Hej hej.
Återigen supertrött och superlycklig! Varje dag när jag åker hem så vet jag att jag har valt rätt när jag utbildade mig till lärare. Dessa kids som gör en så glad. Samtidigt känner jag samma sak om mitt jobb på konsum. Jag trivs verkligen superbra där också!!

Och när jag ändå är igång är jag rätt nöjd med soffan också ;) och efter att jobbat från tidig morgon tills nu längtar jag efter dennes kuddar och en filt ;) men gymmet då? Borde jag inte dit?


Hawaii, 2012 <3

 


Top model-mys!

Skrivet den: 2012-04-17 kl. 21:32:09 / Kategori: That is that

Hej hopp.
Tisdagskväll och systermys. Vi har lagat mat, ätit något gott efteråt och kollat på top model - all star som började ikväll. Min favorit är utan tvekan Allison. Jag kan inte glömma bilden på henne i fågelboet :)

Och det må vara fotboll på tv, CL-kval å allt, men jag går och lägger mig nu. Bäst att vara redo för en ny lång dag imorgon :) och vem tycker inte om att få sova ;)

 


Supertrött och lika lycklig!!

Skrivet den: 2012-04-17 kl. 15:01:04 / Kategori: That is that

Huvudet är helt slut efter en hel dags arbete. Ingen som inte arbetar med barn vet hur det känns att lyssna på busungarna i sju timmar. Men att få lov att ta del av deras tankar och funderingar är guld värd!

Härligaste bilden jag fick av Daniel igår. Ceasar envisas med att dricka samtidigt som Cissi. Så där sitter dem :) supersöta!!

 


Buss-sudoku!

Skrivet den: 2012-04-17 kl. 06:03:31 / Kategori: That is that

God morgon!
Idag tar jag den tidiga bussen till jobbet. Tänkte börja en timme tidigare idag för att få sluta en timme tidigare imorgon. Och det fungerar perfekt eftersom det är så ljust ute och lätt att vakna. (jävla tjat om det där ljuset, jag vet. Sorry)

Men om man har tid att sitta och lösa sudoku till frukost klockan fem i fem, då har man gått upp för tidigt! Men mer än hälften av mina morgonrutiner är förbjudna om Daniel fortfarande ligger och sover. ;) så nu sitter jag på bussen med ett halvt sudoku och kan knappt vänta tills jag får sätta tänderna i det igen, haha

Hoppas ni får en trevlig tisdag!!

 


God morgon, god middag, god kväll!!

Skrivet den: 2012-04-16 kl. 17:52:29 / Kategori: That is that

Här går det undan ska ni veta. Timmarna flyger iväg och jag springer mellan jobb och jobb. Idag är en typisk dessi-dag när jag ska va på nästa ställe innan jag slutat på det första. Men det går och när jag väl är hemma igen kommer jag stupa i säng med ett leende. Fast det är några timmar till tills dess. Jag ska vara på Konsum ett tag till.


Kram kram sötisar

 


Inte okej!

Skrivet den: 2012-04-16 kl. 13:41:45 / Kategori: That is that

Det är inte okej att göra så! Det finns inget jag tycker är värre än djurplågeri! Fy f-n!!

Tur att de fick tag på idioten!

 


Vårdepression

Skrivet den: 2012-04-16 kl. 08:11:29 / Kategori: That is that

Jag blir rätt deppig varje vår. Jag upptäckte detta för några år sedan. Jag vet inte varför. Det vanliga är att man blir deppig på hösten när mörkret kommer, men jag blir det när det blir ljusare igen. Samtidigt som jag älskar att det är ljust, så det är inte där problemet ligger riktigt ;) Det känns så konstigt när jag får anstränga mig så mycket för att hitta det positiva. Det är inte riktigt likt mig.

Men nu tror, och hoppas jag, på att det är över. Jag har fått sova ut i helgen och samtidigt fått massor gjort så jag kan koppla av lite. Checka av några måsten på den där listan i huvudet. Det gör mig lite lugnare :)

Veckan börjar med strålande solsken och jag ser positivt på framtiden, haha!!

 


En söndag!

Skrivet den: 2012-04-15 kl. 12:44:03 / Kategori: That is that

Och denna söndag innehåller allt av det bästa. Vi började men en morgonwalk som avslutades på maxi och inhandlande av frallor. Efter en mysig frukost har vi sedan städat fram tills nu. Jag är så lycklig när vi städar och sorterar tillsammans här hemma. Det blir så fint :) nu ska jag putsa färdigt fönsterna, sen ska vi storhandla!!

Lycklig för det lilla.

 


Underbar dag!

Skrivet den: 2012-04-14 kl. 21:24:54 / Kategori: That is that

Det har varit en toppendag med massor av shopping och mys och fynd!

Jag och Daniel är precis hemkomna efter en god middag hos hans föräldrar. Men det är under sådana här kvällar jag önskar att den där tvn i sovrummet redan var på plats. För att kolla på hockey en lördagskväll på bästa sändningstid är inte mitt val. Även om det är capitals.. Jag ville kolla på film istället. Jag får vila en runda och sätta på filmen när matchen är slut istället ;)

 


Roadtrip!

Skrivet den: 2012-04-14 kl. 07:29:50 / Kategori: That is that

God morgon änglar!
Idag är det dags för en av två årliga turer till Ullared. Det är jag, mamma, Sara och Chatarina som är med på färden.

Jag sitter i bilen och myser med min himmelsblåa filt. Och mamma har gjort mackor. Känslan av att bli ompysslad av mamma lite är underbar!

 


fredagen de 13de

Skrivet den: 2012-04-13 kl. 23:21:14 / Kategori: That is that
Bästa otursdagen typ ever ;)
Inte mer än rätt att jag har en bra dag efter så många där jag inte har känt mig på topp. Åh vad jag hoppas att det håller i sig.

Malmö vann äntligen!! Glädjen var total vid första målet och lättnaden efter slutsignalen underbar. Nu jäklar!! Och jag har fått andra underbara nyheter! Säger mer sen ;)


image description


image description

New nails

Skrivet den: 2012-04-13 kl. 17:02:15 / Kategori: naglar

Hallå sötisar!
Nya naglar idag med en himmelsblå känsla. Varför inte när vi ändå ska åka ner och skrika ikväll. Och killarna kan behöva lite extra stöd!

Jobbdagen har varit kort men bra och arbetsveckan avslutades på ett bra sätt! Hoppas helgen fortsätter på samma sätt!
Kram på er!


Ond cirkel

Skrivet den: 2012-04-12 kl. 10:05:40 / Kategori: That is that

Den här påsken var inte snäll mot mig. För har man en gång hamnat på soffan är det svårt att ta sig därifrån. Min kropp har vant sig vid att få sova mycket och därför känner jag mig konstant trött.

Men jag vet inte om jag är trött i huvudet eller i kroppen. Jag är bara hängig och totalt färdig. Blogguppdateringen ska vi inte ens prata om ;) men det är bara att rycka upp sig! Jag hoppas att kidsen på jobbet ska få mig på topp. Och annars har vi fotbollsträning ikväll. :)


Superglad!!

Skrivet den: 2012-04-10 kl. 20:33:45 / Kategori: That is that

Oj oj oj, som jag har gått och varit nervös inför denna dagen. Och aldrig trodde jag att det skulle sluta såhär bra. Visserligen kändes andra lösningar inte heller fel men just nu är jag supernöjd!!

Jag är ledsen att jag inte säger mer än såhär. Det är svårt när man arbetar på en skola och att skriva ut saker via olika medier på internet är varken smart eller speciellt populärt bland föräldrar och kollegor. Jag hade säkert kunna skriva mer än såhär utan att det hade varit fel. Men jag väljer själv att inte skriva mer. Vissa saker är ju privata ;)

Kram på er!!


Spännande

Skrivet den: 2012-04-10 kl. 07:21:11 / Kategori: That is that

God morgon!
Jag har en spännande dag framför mig med flera möten som betyder mycket för mig jobwise.

Så håll tummarna för mig är ni söta!
Kram kram


Party igår!

Skrivet den: 2012-04-08 kl. 10:57:56 / Kategori: That is that

Det var fest igår! Svensson fyllde 25 och det skulle firas. Och det gjorde vi också! Superkul kväll med härliga vänner och mycket dans. Fast musiken på t-baren igår var inte riktigt min grej tyvärr. Men vi hade trevligt och jag hade lagom ont i fötterna när jag kom hem.

Lyckligtvis är jag ändå pigg idag. Och tur är det eftersom Niklas tog all min läsk igår så jag var tvungen att gå och köpa ny. Vi hade bara mjölk hemma, och såhär dagen efter är inte det mitt förstaval ;)

Jag tog bara en bild igår, eftersom jag helt enkelt glömde bort det sedan ;)


Håller mig till planen!

Skrivet den: 2012-04-07 kl. 17:09:54 / Kategori: That is that

Hej hopp!
Det går bra idag och förutom den där rundan in till stan och en lång och skön dusch har jag inte gjort många knop. Vi har mest legat på soffan och glott på dumburken och tagit det lugnt.

Nu har vi precis börjat röra lite på oss och ska göra oss fina inför kvällen :) hörs senare, kram kram


Dagens planer.

Skrivet den: 2012-04-07 kl. 10:05:01 / Kategori: That is that

Det var kanske inte såhär jag hade tänk mig att dagen skulle se ut, men det ändrar inte mina planer. Förutom skovalet ikväll kanske. Jag har varit uppe sedan halv sju och tvättat. Nu ska jag sticka till gymmet med Svensson igen. (födelsedagsgrisen idag). Efter det blir det en runda på stan och sedan ska jag slappa och förbereda mig inför festen ikväll :)


Dagens fynd

Skrivet den: 2012-04-06 kl. 18:34:26 / Kategori: That is that

Det blev några fynd på IKEA idag. Bara lite smått å gott och inget större. Det får komma senare när vi ska fixa till balkongen.

Men jag fick med mig några fina sommarskålar och tre plåtburkar till köket. Och jag fick med mina rosor från Daniel på bilden också. Världens bästa sambo!!


Ikea

Skrivet den: 2012-04-06 kl. 15:07:44 / Kategori: That is that

Det finns inget bättre sällskap än Vera och Kalle!! Om det är för en partykväll, en weekend till Kolmården eller bara en tur till IKEA så har vi alltid supertrevligt med dem! Dagens ikeabesök bjöd på många skratt och lagom med shopping. Vi skulle bara ha ljus och Vera bara några ramar. Så vi handlade båda för runt femhundringen.

Mys på hög nivå!


På påsken

Skrivet den: 2012-04-06 kl. 10:15:12 / Kategori: That is that

Det är mysigt med påsk och påskledigt! Men egentligen vet jag inte vad vi ska göra nu. Vi har liksom inga traditioner för påsken riktigt. Så därför åker vi till Ikea idag. Vem vet, det kanske blir en bra tradition :)

Men först har jag varit på gymmet med Svensson en runda. Efter gårdagens gottande skulle jag behövt vara där hela dagen :)


Again and again

Skrivet den: 2012-04-05 kl. 06:35:44 / Kategori: That is that

Då var det dags igen! Det är tur att jag tycker om mitt jobb för att börja halv sju är väldigt tidigt. Och man får vara glad så länge det varar.

Gårdagen var underbar och det slutade med att vi åt glass och somnade på soffan. :)

Vi hörs senare, nu ska jag leka med kids hela dagen :) :)


Mys!

Skrivet den: 2012-04-04 kl. 21:18:23 / Kategori: That is that

För två år sedan förlovade vi oss i NYC. Jag vet detta eftersom både datum och plats står i ringen ;) Enligt spelets regler ska man inte vara förlovad i två år men skit samma!

Vi har haft en supermysig kväll med god mat och soffmys. Och jag fick blommor av min älskling också! Det händer inte varje dag och jag är så glad över att jag har Daniel. Det går inte att förklara och inte att sätta ord på. Jag älskar vår vardag tillsammans. Jag älskar våra resor tillsammans å jag älskar när vi åker och kollar på MFF tillsammans. Jag älskar hur våra sötnötar underhåller oss här hemma och jag älskar att Daniel tvingar mig att låta honom hålla om mig varje natt.

Fotboll nu såklart ;)


därför arbetar jag med barn

Skrivet den: 2012-04-04 kl. 12:56:03 / Kategori: That is that

En underbar händelse direkt när jag kom till jobbet. En av småtjejerna vill att vi ska läsa en bok tillsammans och tar fram en bok om en häst som äter en kanelbulle. Ärligt talat, hur lycklig blir man inte då?

Nu är vi på stranden och grillar korv. Det blåser och havet är superhäftigt.


Lätt kryptisk

Skrivet den: 2012-04-04 kl. 06:33:39 / Kategori: That is that

Oboy, vilket dygn.

Tro inte att jag gav upp bloggen igår igen för det var inte alls min mening. Jag fick köra rally till jobbet helt oförberedd pga sjukdom och hann inte med något alls där hemma. Sedan la mobilen av, vilket egentligen inte gjorde något eftersom jag bara fick dåliga nyheter på den. Men att sedan få dem på kvällen efter att jag jobbat i tolv timmar gjorde inte saken lättare att hantera.

Nu har jag fått sova i fem timmar, varit vaken i en halv och jag mår inte bättre ;) ska man med bussen 05.58 är det bra att gå upp innan 05.40. Men jag hann.

När jag är supertrött och världen går emot mig vill jag ha mamma. Men insikten om att hon inte kan få allt de dumma att försvinna är tuff!!

Sa jag att jag fått skoskav och tandvärk? Ge mig en timme eller två till så är jag snart mig själv igen. Jag hoppas på att finna en kanelbulle senare. Det hade verkligen gjort mig glad!! :) man måste le när man tänker på kanelbullar. Se det som ett tips. Och idag är en fin dag. Berättar varför senare!


MFF

Skrivet den: 2012-04-02 kl. 21:40:52 / Kategori: That is that

Nä Gud vilket tråkigt resultat! Att det ska vara så svårt att skjuta de trodde jag inte. Vi begär inte att den ska sitta varje gång men skjuter man inte ens blir det svårare att göra mål. Det var ett stabilt mittfält och en bra backlinje. (för det gäller att se det positiva eller hur!?!)

Och det var skoj att vara tillbaka, det var det verkligen!!


Det började bra!

Skrivet den: 2012-04-02 kl. 13:03:04 / Kategori: That is that

Dagen och veckan började på bästa sätt med ett träningspass med Carro och sedan kom Alex och vi fixade uppsatsen. (den är inskickad ytterligare en gång och det går framåt nu) Vi var klara vid lite efter tio.

Så vad ska jag göra nu då? Tiden går superlångsamt eftersom jag vill åka till Malmö och kolla på fotboll. Idag börjar allsvenskan på riktigt!! Ge mig Pontus Jansson, haha


Bild från påskvandringen i fredags :)


Nya tag!

Skrivet den: 2012-04-02 kl. 07:04:20 / Kategori: That is that

Samma sak varje måndag! Idag tar vi tag i livet igen. Kroppen är trött efter helgens träningsläger men huvudet är sugen på flera utmaningar. Fast hjärnan får vänta lite till. Vi börjar veckan med ett tidigt gympass tillsammans med Svensson. Nu ska vi se om vi kan få den här kroppen i form :)


RSS 2.0