Lindas möhippa!

Skrivet den: 2017-05-14 kl. 20:31:53 / Kategori: That is that

Igår hade vi möhippa för Linda! Temat för dagen var skor och det fanns bilder med skor, x antal skobyten, och sedan femkamp där kasta stövel och sko-Pong (beer Pong) var två av lekarna. 


Vi började dagen med att "kidnappa" henne mitt i frukosten. Sedan körde vi gissningsleken om vart vi skulle hela vägen till Åhus och up-zone. Där klättrades det i några timmar ( helt underbart roligt ) innan vi åt lunch på stranden. Hallå att vi hade tur med vädret!! Därefter åkte vi till seaside för lite varma bad och bastu. Några av oss tog också årets första dopp i havet. Ett snabbt dopp ;) 

Vidare till Yngsjö för mat och lekar. En mycket trevlig dag med många skratt, och det var skoj att träffa alla innan bröllopet också eftersom vi inte känner så många :) Torpet

Skrivet den: 2017-05-08 kl. 20:06:18 / Kategori: That is that

I lördags besökte vi torpet som vi hört så mycket om. Emils födelsedag skulle firas. Det tyckte vädret också för herregud vilken dag vi fick! Sol hela dagen och vi gick mellan sol och skugga allihop under eftermiddagen. Det bjöds på snittar och bubbel, grillade hamburgare med alla tillbehör, och sedan gräddtårta med jordgubbar. 


En toppendag verkligen. Nu laddar vi för nästa 30-årsfest ;)Söndagsmorgon!

Skrivet den: 2017-05-07 kl. 08:56:35 / Kategori: That is that

hej alla som är bakis, nu ska jag jävlas med er! För medans ni legat i sängen med ångest har jag haft en underbar morgon. Inte så effektiv som jag brukar kanske men jag har ändå hunnit med en timmes PW där jag lyssnade på MFF-podden (två flugor i en smäll, men också det enda som jag kan lyssna på när jag går utan att bli uttråkad), frukosten intogs framför tvn inför ett avsnitt sv nya favoritserien och sen har jag varit och köpt frallor till en mycket tacksam sambo. 


Nu ska matlådorna fixas sen har jag resten av dagen kvar, fullt av möjligheter!!Inte kidnappad

Skrivet den: 2017-05-06 kl. 08:52:07 / Kategori: That is that

Jag vart inte kidnappad igår eftersom jag följde med frivilligt, men kollegorna lurade iväg mig på äventyr för att fira min födelsedag. Cathrin har haft alldeles för roligt med alla hemligheter om detta, och att få lämna mig, kontrollfreak deluxe, ovetandes. 


Vi hamnade på äventyrsgolfen! Verkligen superroligt, jag har bara gjort det en gång innan för sex år sedan kanske. Tyvärr är jag rätt dålig på golf. Fast jag kom varken sist (Micke) eller först (Cathrin och Linda, jag kommer få höra detta) 

Efteråt blev det hos mat och många skratt. Det är sällan jag skrattar så mycket som med detta gänget! Tack så jättemycket för en trevlig kväll!!!Mer fotboll!

Skrivet den: 2017-05-01 kl. 14:53:06 / Kategori: That is that

Denna soliga måndag är jag i Malmö tillsammans med svärmor och kollar på fotboll. Daniel har fotbollsträning och ledig dag, medans Chatarina aldrig varit här!


Det är helt underbart väder, nästan för varmt på ståplats. Vi hoppas kunna heja fram tre poäng här nu! RSS 2.0