Hamsterpaj

Skrivet den: 2010-11-30 kl. 22:34:45 / Kategori: That is that
Vi har alla suttit där, påstå inget annat. Men nu när Daniel jobbar till 24 hela veckan har jag återigen hamnat på hamsterpaj.se. Tower Blaster, en klassiker hos Persson-Stedt :) Här har ni resulatet att slå :)


Jag ser det snöar

Skrivet den: 2010-11-30 kl. 11:45:39 / Kategori: That is that

Villket underbart väder vi har fått här i Skåne. Jag vaknade till härliga -8 grader och ett vitt landskap utanför. Synd bara att det är lika kallt här inne just nu. Själv gör jag inte så mkt. Tränat lite, jobbat lite, och suttit i sovrummet med min choklad och min tv medans målarna gjort sitt. Det har frågats efter bilder. Tyvärr är det inte riktigt klart än. Vi har ännu inga köksluckor och har inte flyttat tillbaka några möbler men kan ändå ge er en hum om färgen lite. Jag är riktigt nöjd med färgen och vi ska bara påpeka några småsaker för dem, ala Susan-style. 

 




KNA

Skrivet den: 2010-11-27 kl. 21:03:12 / Kategori: That is that
Vi har haft en toppendag i KNA (Karlskrona) och det blev en del shopping faktiskt. Hittade en skjorta som jag är riktigt nöjd över. Efter turen på stan somnade jag under Unitedmatchen och det var ju en tabbe minst sagt. (7-1 ÅH YES)

Jag och Daniel ligger och myser framför tvn och äter godis. Jag skulle kunna vänja mig vid det här hela-livet-i-sovrummet-boendet. På tvn visas just nu TOP GEAR. Bilprogram visst, men jag skrattar mer åt detta än jag och mamma gör åt americas funniest. Den ni :)

De här killarna är orginal till 100% och så otroligt klockrena. Tänk er Daniels kommentarer upphöjt med 84 så börjar vi närma oss.


Lägenheten!!

Skrivet den: 2010-11-27 kl. 09:33:00 / Kategori: That is that

God morgon!

Nu sitter vi på tåget till KNA så då kan jag ändå visa lite bilder på lägenheten innan renoveringen..
 Jag hoppas att den konstiga rosa färgen på väggarna syns och speciellt att den ännu konstigare rosa färgen på köksluckorna lyser igenom. But it is all history, yey :) Bilder på hur deyt ser ut nu får ni när jag tagit dem, haha

 

 


Att lära ungjävlarna!!

Skrivet den: 2010-11-26 kl. 21:40:22 / Kategori: That is that
Alla medel är tillåtna antar jag.. Nu ska jag ge mig ut i kylan (Den är inte lika rolig längre) till en VFU-redovisning med mattekluringar och sedan lite grupparbete. Ikväll blir de konsum för hela slanten!!




hej hallå!!

Skrivet den: 2010-11-26 kl. 21:20:50 / Kategori: That is that

Ni måste undrat var jag varit. Men jag har varit här hela tiden, lovar!! Vad som inte varit här är vårt internet. När de skulle komma och måla om hallen drogs internet bort från mig och jag har haft det riktigt jobbigt. Men när de gick hem idag kopplade vi (Daniel) in modemet igen och nu sitter vi här denna fredagskväll med varsin dator i knät.

Lägenheten är jättefin!! Lägger upp bilder senare. De är redan klara i hallen och i vardagsrummet, men köksluckorna lyser fortfarande med sin frånvaro. Imorgon bär det av till Karlskrona och julmarknaden!!

Hoppas alla får en trevlig helg!!

Bilden är från igår när jag var hemma hos Carro och Izzie i Åhus och myste. Izzie är underbar. Så lydig och snäll och mysig, bäst helt enkelt!! ja, Carro är snäll hon med antar jag ;)


Jag gick tio meter utanför dörren och seda...

Skrivet den: 2010-11-24 kl. 07:51:30 / Kategori: That is that

img_0986 (MMS)

Jag gick tio meter utanför dörren och sedan låg jag på marken nu när vi också fått snö. Hoppas de går bättre för er andra!! Kram kram


Åh Justin!!

Skrivet den: 2010-11-22 kl. 18:22:26 / Kategori:
Behöver egentligen inte skriva så mkt. Ni ser ju själva ;)


VFU!

Skrivet den: 2010-11-22 kl. 07:17:12 / Kategori: That is that
Hallå och välkommen måndag!!

En ny vecka, och inte vilken som helst heller. Det är återigen dags för en VFU. Denna är bara på en vecka och vi får se hur mycket jag hinner med här. Men jag har höga förhoppningar, både på mig själv och själva veckan i sig.
Tyvärr kommer inte skolan få min fulla närvaro eftersom det är så mycket annat som pågår här. Jag och Daniel har börjat packa ner små delar av våra liv i bananlådor. Ingen flytt på g men abk kommer och ska fixa kök, hall och vardagsrum. Så allt ska tömmas. Vet ni hur mkt skit som gömmer sig i ett städskåp? Fyra pappkassar, kan jag tala om. Men ni ska få före och efter bilder. De ska bli riktigt skoj att få de fint här hemma :) 

Nu ska jag hosta vidare, vi hörs. :)  KRAM






Fussball

Skrivet den: 2010-11-21 kl. 22:36:06 / Kategori:

Ikväll har jag suttit i Hässlehåla å kollat på en massa fotboll. Det är riktigt roligt att kolla på inomhusfotboll för man kan kolla på så många olika lag samtidigt. Och efter en smygstart ikväll längtar man efter alliansen här i Kristianstad!

Dock märktes det att tjejerna var ovana vid inomhus och de åkte på däng i två av tre matcher. Men vi är glada ändå hoppas jag. Roligast ikväll var när våra tjejer snubblar på uppvärmningen å halva laget helt plötsligt ligger i en hög. Mest spännande ikväll var Åhus i sista matchen.

Jag har massor av filmer också men det får vi ta imorgon eller någon annan dag. My laides, love u like crazy, Wä If is the shit!!





Äntligen helg

Skrivet den: 2010-11-20 kl. 14:25:51 / Kategori: That is that
Eller ja, de händer inte så mkt just denna helgen. En annan har börjat hosta som en galning så de blir till att fortsätta försöka tillfriskna. Så medan Daniel är hos Basse och kollar på fotboll så ligger jag framför tvn och dricker cola, äter choklad och tittar på Pocahontas på högsta volym. En underbar film!! Hoppas ni har en lika härlig lördagseftermiddag.


survivor!!

Skrivet den: 2010-11-18 kl. 10:35:35 / Kategori: That is that
God morgon

Jag är tillbaka i livet men det har verkligen varit en kamp. Jag har aldrig haft en temperatur på över 100 F innan och jag har haft min fahrenheitmätare sen 2006. Men strunt samma allt jag har nu är en envis hosta och en massa energi. Så här ska städas å pluggas å lagas mat och handlas och massa annat.

Kan också berätta att jag har fyra st bingolottos julkalenderslotter här hemma. De kostar 50 kr st. Någon som är sugen säg till. Har ni tur får ni köpa, annars tar jag alla själv :)


Hallå där

Skrivet den: 2010-11-17 kl. 21:41:14 / Kategori:
Hallå världen, lever ni?

Jag lever lite. Mår bättre men är långt ifrån hundra. Lyckligtvis är febern borta men halsen är helt körd och jag bara väntar på att rösten ska försvinna helt. Men imorgon blir uppdateringen bättre igen.

Här har ni en tjej som har koll på rösten. Låten ger mig rysningar. Musikvideon är dock sjukt kass så ni får bara låten.


sjuk!

Skrivet den: 2010-11-16 kl. 21:13:09 / Kategori: That is that
Är sjuk. Jättesjuk, väldigt väldigt sjuk!!

101,2 Fahrenheit hade jag idag. Vad det är får ni själva lista ut. sjuk är jag iaf. Typ död...

(ni vill inte ha någon bild, I know)

the winner takes it all

Skrivet den: 2010-11-15 kl. 11:26:28 / Kategori: That is that
.. som Frida hade sagt, nu måste ni sjunga :)

JAG VANN JAG VANN!! Innan skolan idag smet jag och Frida inom ICA för att köpa lite överlevandsgottis till lektionen och när jag betalade fick jag ett halvmeter långt kvitto och det började tjuta i butiken. Skit, jag har vunnit högsta vinsten liksom. Minst en bil. Sedan säger kassörskan att jag inte vunnit mindre än tre gånger, Åh YES!!

Vill ni veta vad jag vann..? Nyfikna till tusen..? Min vinst består av en våffelmix, plastpåsar och 500 g pasta, allt från ICA! Lite avtändande jag vet, men men. Är det någon som har ett våffeljärn så ring mig så gör vi våfflor, I'll bring the smet..

KRAM PÅ ER!!



God måndag!!

Skrivet den: 2010-11-15 kl. 06:39:34 / Kategori: That is that
God måndag!

Jag tänkte börja denna måndag och vecka med en diss. Lite tråkigt att börja negativ men de kan inte hjälpas. Jag har inte ätit frukost än och då är de lätt att bli butter vet ni..

Jag vill MEGADISSA att fotbollen på onsdag går på kanal 10! (Viasat sport hd också jag vet men de hör inte hit) För de spelar fan ingen roll hur många extrakanaler man än har, de bara blir fler å fler å fler.. Brasilien- Argentina hade också varit roligt att se, men nej nej.. Tur för dem att vi tränar på onsdag och missar skiten ändå.HMPF!!

( Nu är det något långt bak i huvudet som säger mig att kanal 10 är en gratiskanal, men de spelar ingen roll för vi har den ändå inte. Dock känns hela dissen lite meningslös om den verkligen är gratis. Det bevisar bara att jag inte ska dissa saker för jag vet ändå inte vad jag pratar om. Det är också därför jag sällan konfronterar någon. Jag vinner aldrig och mina argument är oftast lite vaga. Betydande mkt vaga. Det är bara att fråga Daniel!! )

God morgon igen mina vänner!! :)


Computer-time!!

Skrivet den: 2010-11-14 kl. 21:41:36 / Kategori: Holland okt 2010
Hej hallå igen. Jag sitter på min bloggdator (mini, mini) just nu med alla bilder från Rom och Maastricht och jag skulle utan några som helst problem bombadera er med bilder. Och även om vi var lite halvt negativa under Hollandresan så hade jag lätt åkt igen, utan att blinka, och jag hoppas att mina rumskamrater håller med mig :)

När ska vi ha reunion-middag..?


take time..?

Skrivet den: 2010-11-14 kl. 17:30:00 / Kategori: That is that
Frida skrev att hon tidsinställde inlägg. Fan va coolt tänkte jag, de måste jag också testa. Så nu testar jag. Och om det fungerar blir detta mitt första tidsinställda inlägg. Haha, ni kommer aldrig bli av med mig.

PS: detta inlägg kommer läggas upp fem min efter jag skrev de.. Bara för att jag kan liksom.. om de fungerar..




Skit också

Skrivet den: 2010-11-12 kl. 11:50:34 / Kategori: Holland okt 2010
en Hollandbild. Hittade en gata full av hundskit. Tydligen fler än vi som reagerade och de har försökt påpeka detta för hundägaren/hundägarna genom att sticka ner en holländsk flagga i varje skit..

Man kan inte mer än hoppas att de fattade piken, och började plocka upp skiten!!

Finns inget värre än en massa skit på gatorna i en stad, eller hur Frida..? ;)


Its too much!!

Skrivet den: 2010-11-12 kl. 06:54:22 / Kategori: That is that
Jäklar, de blir tidigare å tidigare för varje dag. Tur att det är lördag imorgon, vilket ger mig lite sovmorgon iaf. Idag är jag så trött att ni inte ens får en bild, å de säger inte lite. Men idag ska jag tillbaka till underbara villskolan och jobba. så jag är ändå rätt pigg. Jag överlever liksom, eftersom jag ska dit. Ikväll är de kusinträff ala oss små. Det ska bli riktigt skoj och vi är taggade!! Vi hörs senare idag! KRAM

Okej, ni får en bild, på söta Cissi som ligger brevid mig och fortfarande sover så sött. Lite fusk.


pussas med ofrivillig

Skrivet den: 2010-11-11 kl. 14:18:53 / Kategori: Cissi och Ceasar
Mysigt vi har de här hemma :)









I know u want to!!

Skrivet den: 2010-11-11 kl. 08:07:45 / Kategori: That is that
Här har ni de. Det underbara nätet från när Malmö FF tog SM-GULD 2010. Jag behöver bara titta på de lite, hålla lite i de och jag ryser i hela kroppen och minns pirret när vi var där.. HAHA och tur är väl de eftersom de var i söndags, haha. Men jag hoppas känslan håller i sig. Å lite avundsjuka kan man väl få höra..?

Kram på er!


Torsdag morgon!!

Skrivet den: 2010-11-11 kl. 07:58:13 / Kategori: That is that
God morgon, god morgon!!
Jag är rätt så trött, jag erkänner! Och det är så mycket som snurrar i huvudet på mig som jag ska komma ihåg och de gjorde att jag snoozade en gång extra ( utöver de vanliga tre ) idag. De blir inte bättre av att sitta här på golvet och se hur otrolig skitiga mina fönster är. De måste fixas!!  Nu Matematik :)

Idag ska  ni också få se min räddade i nöden, min prins om morgonen! Jag  hade kommit långt utan Natusan Kids Balsamspray.




Första fyspasset. Nu jävlar kör vi tjejer....

Skrivet den: 2010-11-10 kl. 21:18:52 / Kategori: That is that

img_0884 (MMS)

Första fyspasset. Nu jävlar kör vi tjejer. Å de faktum att vi hade fyra tränare på plats tillsammans med 19 svettiga spelare kändes underbart!! Imorgon kör vi igen, sov så gott ladies :)


Det bästa med Maastricht..?

Skrivet den: 2010-11-10 kl. 11:31:44 / Kategori: That is that
Denna våffla var lätt de bästa med Maastricht. Visst ser den god ut? Frida gillade också den, haha :) :)

Nu sitter jag här framför tvn och har min mattebok bredvid mig. Ska iaf ta mig igenom två kapitel till imorgon. Samtidigt så går tvättmaskinen i källaren och jag känner mig allmänt duktig!! Fast de är lite tråkigt att det bara är Frida som tänker komma på mitt NYC-bröllop..





Nails

Skrivet den: 2010-11-09 kl. 19:41:57 / Kategori: naglar

Love Ida!! fy vad jag gillar att vara där, hon är ju helt underbar!

Jag älskar också mammas reaktion när hon fick se dem. De var alldeles för neutrala för hennes smak. Sist jag hade neutrala åkte jag och Daniel till NYC och förlovade oss. Så nu tror mamma att vi ska gifta oss, haha. Under tiden vi bytte om till träningen idag hann hon planera hela mitt bröllop, och den stora dagen ska tydligen även den spenderas i NYC. Å jag skulle såklart bjuda hela släkten å alla skulle komma.

Så om jag gifter mig i NYC, kommer ni då?  :)

Här är naglarna iaf, haha



home, sweet home!!

Skrivet den: 2010-11-09 kl. 12:26:04 / Kategori: That is that
Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat med addition, subtraktion, multiplikation och division. Jag är en sådan mattenörd, för jag tycker det är himla roligt. Nu ska jag bara slappa och fixa lite här i lägenheten innan jag ska dra mig i till stan och hälsa på underbara Ida. Tänkte bara berätta om ett spel Alex har lurat in mig på. Icopter på iphonen, hjälp vad beroendeframkallande. Och de blir ju inte bättre av att Alex satte ett high score på min telefon.. Eller, ja, de är ju gammalt nu ;)





God morgon säger jag!!

Skrivet den: 2010-11-09 kl. 08:08:22 / Kategori: That is that
Tisdag idag och jag är uppe med tuppen igen.. Inte riktigt min grej det är en sak som är säker. Jag har snoozat några gånger men nu ska jag ta mig i kragen och cykla till skolan med min tunga mattebok. så ni får hålla tummarna att jag inte ramlar eller något :)  Det är inte ett så långt pass idag så jag är snart hemma igen.

Kramar

(jag å sötungen i fredags hos Vera)


malmö gör det igen!!

Skrivet den: 2010-11-08 kl. 22:27:10 / Kategori: That is that
Vet inte hur, men Daniel fick på något sätt med mig till Malmö idag igen för att sjunga för de svenska mästarna! Vilken stämmning på stortorget ikväll!! Och Timbuktus nya "alla vill till himmelsblått" gjorde bara kvällen bättre. Det var ett härligt liv när fotbollskillarna kom in på scen och efter att ha fått se dem lite närmare så måste jag erkänna att jag inte haft något emot att spendera en dag i deras omkädningsrum, de såg riktigt mumsiga ut, haha!!


Nu är jag jättetrött och kommer somna på två sekunder. Låt oss hoppas att jag drömmer om MFF :)








Å vi älskar Malmö FF

Skrivet den: 2010-11-08 kl. 13:58:58 / Kategori: That is that
.. ja vi brinner för vårt lag.. u.z.w.

Vilken kväll de va igår. Jäklar vad härligt att vara där på Norra ståplatsläktaren och sjunga/skrika som en galning. Och att sedan springa in på plan och sjunga och skrika lite till. Och sen fick jag en bra bit av målnätet med mig hem. Den biten ska ramas in!! Och ni måste kolla på filmen, i slutet stormas planen på mindre än två sekunder, verkligen underbart!












Ny måndag, ny kurs..

Skrivet den: 2010-11-08 kl. 13:25:56 / Kategori: That is that
Nu jäklar kör vi!! Jag har så mycket att berätta att jag knappt vet var jag ska börja. Fotbollen igår var magisk! SM-GULD TILL MALMÖ!! We like!! Jag ska lägga upp bilder och filmer senare!

Denna måndag har vi också börjat en ny kurs. Nu är det matte som gäller för fulla muggar!! I litteraturlistan står bara tre böcker, vilket är helt underbart (Jag fattar inte hur man då kan fråga vilka böcker man ska lägga extra krut på till tentan. vi snackar tre böcker, läs dem då..) Den ena är inte att leka med dock. En bok om matte på över 1000 sidor på engelska. Det är lågstadielärare jag ska bli, inte datatekniker, haha. Men jag gillar matte, så jag är glad! Hoppas det syns att boken är tung. Annars slå en pling så kan ni få lyfta den själva :)


Vad gillar ni min bloggtorka? Jag är påväg...

Skrivet den: 2010-11-07 kl. 14:10:30 / Kategori: That is that

img_2889 (MMS)

Vad gillar ni min bloggtorka? Jag är påväg till Malmö. Guldet, ska hem, håll tummarna!! Sen imorgon  börjar jag uppdatera satan!!! Kram kram kram


hej hallå!!

Skrivet den: 2010-11-04 kl. 11:13:34 / Kategori:
God morgon säger jag. Det här med att vara ledig funkar rätt bra för mig måste jag säga. Fast har man hamnat på soffan är de svårt att ta sig därifrån. Så vi får se vad jag hinner med idag. Men jag lägger upp en härlig film. Hittade den bland mina favoriter på datorn. (Daniel) rätt ovanlig reklam för ett flygbolag! Å jag gillar sången i slutet, haha





fun fun fun

Skrivet den: 2010-11-02 kl. 15:19:17 / Kategori: Holland okt 2010

Jag älskar denna bilden på Tina och barnen som spelar kula. Det ser verkligen ut som om hon leker med barnen och pratar med dem. Hon ser så lycklig ut!!


God morgon!! Hoppas allt är bra med folket...

Skrivet den: 2010-11-02 kl. 07:33:36 / Kategori: That is that

img_0765 (MMS)

God morgon!! Hoppas allt är bra med folket där hemma. Just nu sitter jag på bussen till Ullared! Det är en bra tisdag :) mamma hade med sig mackor, Vera nybakade muffins. Carro  E och hennes mage sover så sött och jag har massor av tid att prata med Carro S, äntligen :) och de finns en stor risk för massiv shopping :) kram kram


I skolan!

Skrivet den: 2010-11-01 kl. 08:56:46 / Kategori: That is that
Nu är jag och Alex i skolan och försöker förbereda vår redovisning, sådär en timme innan det är dags. Den här Holland-resan har verkligen förslappat oss. Men detta är det sista som görs i denna kursen och vi vill bara ha de gjort just nu. Idag ska vi också få vårt tentaresultat så håll tummarna för mig är ni snälla!!


KRAM KRAM


RSS 2.0