walking dead.

Skrivet den: 2009-11-29 kl. 21:40:11 / Kategori: That is that
Så känner jag mig nu, fy farao vad jag är trött efter helgen! (Hur många blogginlägg har börjat med den rubriken?) Helgen har bestått av jobb jobb och jobb. Och lite mys och lite trams. Men många tidiga mornar och sena kvällar.

Middagen i fredags? Underbar! Jag fick tacos av Daniel. Och eftersom han inte visste riktigt vad jag ville ha så köpte han allt man kan ha till för att helgardera sig. Det var underbart gott, och underbart skönt att sätta sig till dukat bord. Till efterrätt blev det inget mindre än chokladpudding med grädde och strössel. mums! Så där har ni den välplanerade menyn. Fast det jag bryr mig mest om är att Daniel ville göra detta för mig. Det betyder mest.

Fredagskvällen bjöd på mys och det blev film. Daniel föreslog action, ( No shit, Sherlock.. men funkar för mig) Men en action från 1997? nja det låter inte speciellt lockande. G.I Jane. Sett den någon? Inte? Se den! Demi Moore spelar den första kvinnan som genomgår Navy SEALS träning, och man får följa hennes kamp mot både män som kvinnor.. Mycket sevärd..

Nu är jag ännu tröttare än innan, så med detta filmtips säger jag säger godnatt...
love it...!

Skrivet den: 2009-11-27 kl. 20:12:34 / Kategori: That is thatriktigt mysig låt som går om och om här hemma. Både på min och Daniels dator. Och för er som vill veta hur middag gick får vänta lite till, jag har inte ätit efterrätten än, men Daniel ligger riktigt bra till, så mycket kan jag säga.

Nu ska jag kolla om min handledare svarat på mitt mycket seriösa mail jag skickade och titta om jag blivit godkänd på natturkunskapsuppgifterna.. önska mig lycka till!!


lugnet före stormen...

Skrivet den: 2009-11-26 kl. 18:37:23 / Kategori: That is that
Jo så kan  man väl kalla det. Jag som var så nöjd med att vara ledig har nu så fullt upp att jag inte vet om jag ska hinna. Men det är samtidigt skoj eftersom jag får massa saker gjorda. Sova får jag göra i jul..

Nästa sak som jag måste berätta om är vad Daniel hittar på just nu. Ni som känner Daniel kommer inte tro på det jag berättar. Därför kan ni betrakta följande som en liten godnattsaga eller en julsaga.

I början av denna veckan frågade Daniel mig hur länge jag jobbade på fredagen. Imorgon är det en lång dag för mig, men chockande nog slutar jag kl 18 på kvällen istället för 21. ( Men nu är inte detta en berättelse om mitt jobb så vi återgår till Daniel ) När Daniel får veta denna chockande arbetstid meddelar han att då kan han laga maten på fredag.  eeeh, va??... Men men,  inget speciellt med det, Daniel har ju säkert lagat mat tre gånger innan sedan vi flyttade ihop i augusti förra året, så jag frågade istället vad det skulle bli till mat. Här kommer chocken, så sitt ner. Det är en överraskning. Jaha..? på vårt köksbord står det aldrig något ovanligt och man kan räkna våra rätter på sina egna tio fingrar. Ingen variation! men vi lämnade ämnet för den kvällen. Igår kom Daniel hem sent efter ytterliggare en fotbollskväll med pojkarna.. och Jan-Åke. ( nu hamnade jag utanför ämnet igen ) När Daniel kom hem berättade han för mig ( sitt ner ) att han hade planerat menyn för fredagen. Menyn? jodå, menyn. Men jag fick ingen förätt bara huvudrätt och efterrätt. Och när ni ändå sitter ner, Daniel ska åka och handla vad han behöver på fredag eftermiddag.
Snälla, säg att det är någon mer än jag som är chockad här..?

Sen en historia för er som känner mig. Vet ni vad jag under tre dagar nu har fantiserat ihop inför fredagskvällen? Vet ni vilka höga förväntningar jag har hunnit skapa? haha. Jag tycker om Daniel.


Z z Z z Z z Z z Z z Z

Skrivet den: 2009-11-24 kl. 21:21:50 / Kategori: That is that
Hjälp vad jag har tråkigt just nu. Har försökt skriva denna romananalys nu i flera dagar. Och ska jag vara ärlig ger inte läraren mycket till svar när man frågar (någon mer än jag som tycker så?)

Idag satt vi på en lektion som varade i två och en halv timme, och jag fick svar på några få frågor (De sista tio minuterna) och lyckades planera min VFU-uppgift samtidigt. Men men,

Höjdpunkten idag var ett biobesök med mamma. Respons när jag berättade att jag skulle på bio,

"Jaha, du ska se nya twilight..?"

"Nej, det ska jag inte. Har inte sett ettan och är inte intresserad."

"okej, ska du kolla på den där nya, 2012?"

"Nej inte den heller, jag ska kolla på så olika"

"vilken?"

haha, ja det kan man undra var mamma hittade den filmen. Men den var mysig och gullig. Inte speciellt avancerad att förstå. Lagom en tisdagskväll.Sådär, åter till min romananalys.. Kram på er alla


Nu är det sådär igen..

Skrivet den: 2009-11-23 kl. 13:11:48 / Kategori: That is that
Jag skrev för ett tag sedan om det här med mörkret, för jag måste erkänna att jag tänker på det ofta. För ofta. Jag och en kompis, (inte säker på vem men jag tror det var jag Tess och Carro förra onsdagen) Då pratade vi om cykellampor. Någon sa att man kanske skulle stänga av andras när man ser att de glömt stänga av det själva. Min respons var direkt, gör inte alla det? Går man förbi och tittar på de? Ja, det gör i alla fall inte jag. Klart att man stänger av deras lampa. Det är en självklarhet jag tycker alla borde göra.

MEN, sen blev jag arg. I torsdags satte jag fast min nya cykellampa.  Där framme på cyklen. Jag var så nöjd eftersom jag länge varit rädd för att polisen skulle stoppa mig och ge mig dyra böter. I was on cloud nine tills i lördags eftermiddag. Någon hade snott mitt framlyse. Jag är så jäkla arg. Vem går in på vår lilla gata och kollar bland cyklarna för att sno mitt lyse? Fy Fan för dem!! Nästa gång jag ser en cykel med tänd lampa, vad gör jag då? Jag kommer stänga av den, som jag alltid gjort och fälla en tår över min egna lampa.

idag sitter jag hemma och skriver min romananalys. Därför blir det en dag av tv, bloggskrivande och vitlöksbröd. Jag mår fortfarande inte bra, och jag skyller på festen i lördags. Men om den berättar jag mer en annan gång.
wiiiiieeeerd!!

Skrivet den: 2009-11-20 kl. 06:41:29 / Kategori: That is that
jag är ledig, men ändå uppe jättetidigt. Himla dumt egentligen. Men idag tänkte jag åka och hälsa på min praktikplats. Enligt vårt schema ska man göra det lite då och då, och idag passade bäst. Jag längtar dit en massor, så det är värt denna tidiga tid på dygnet.  Sen ikväll ska jag och Daniel till Malmö igen. Ikväll möt MIF Bofors och en vinst vore inte helt fel.

Skickar också en tanke till min syster som är i Stockholm och har det bra. Vore snarare så att hon sänder mig en tanke eftersom jag är här, utan någon chans till shopping med min budget.

Så kan det vara, hoppas alla får en underbar dag och en bra början på ytterligare en helg!!!


det här med att vara ledig...

Skrivet den: 2009-11-19 kl. 23:02:34 / Kategori: That is that

Vi börjar med en bild idag. För hon där i mitten med en gul blomma i håret är Tess. Tess är vår lagkapten, vilket betyder att vi ska lyssna på henne. Säger Tess spring, så ska man springa. Kanske inte det där med att fråga hur långt, men man springer. Om Tess säger fest, vad säger man då? Säger man nej då? NEJ de gör man INTE. Igår innan träningen sa Tess fest, och då blev det fest. Fest för mig betyder Carro så självklart är hon också med. Så det var vi tre i Carros etta med en konstig tigerkaka. Vi körde världens snabbaste vattenfallsspel och sedan bar det av mot Banken.. Vi dansade som galningar, men samtidigt var vi nog dem mest normala på plats, hjälp vad roliga, udda människor det finns. För att vara helt ärlig spenderade vi kvällen med att skratta åt folk, och inte lika mycket med folk.

aja det får räcka för idag. Berättar mer en annan dag. Kram

another day off..

Skrivet den: 2009-11-18 kl. 18:52:33 / Kategori: That is that
Efter idag går jag inte i skolan förrän på tisdag nästa gång? Avis? U should be, haha...Och dessa dagar kommer spenderas på konsum eller precis där jag är just nu, på soffan. Jag, som alla andra i min klass, har en bokanalys och skriva.

En annan sak som jag tänkte på. För några dagar sedan skrev jag om hur man skulle äta tre frukter varje dag. för att hålla höstens mörker ifrån tankarna. Just nu är det clementiner som går mest här. så jäkla gott... om man har tur. För visst är det så med clementiner. Lite som att köpa grisen i säcken. De kan vara otroligt goda, saftiga, syrliga och underbara. Eller beska/söta, fulla med kärnor och allmänt jobbiga. USCH. Men nu har jag ( sorry Daniel, men du får inget cred för detta) hittat riktigt goda clementiner på maxi. Vi började med en liten påse. För man vill inte komma hem med en stor påse äckliga clementiner. Några dagar senare köpte jag en riktigt stor påse. mums. Kram


All I want for christmas is...

Skrivet den: 2009-11-16 kl. 21:53:43 / Kategori: That is that
I en reklampaus under kvällens gång dök det upp en reklam om att en ny pralin ska tillkomma i vår kära Aladdinask. Detta eftersom Aladdinasken fyller hela 70 år.  Och vad värre är, en ska bort! Gå därför in här och rösta vilka du tycker ska vara kvar, så inte din favorit försvinner. För hur skulle julen då se ut? Min favorit är trillingnöt så den kommer jag rösta på. Men jag tror inte jag är ensam om denna favorit (den finns ju aldrig kvar i asken) Körsbärslikören ligger kanske inte lika bra till, vad tror ni?

a new era has begun...

Skrivet den: 2009-11-15 kl. 22:36:29 / Kategori: naglar

Flera olika orsaker ledde fram till denna nya epok i mitt liv

- flera hemska räkningar
- den kommande NYC-resan
- CSN som inte tycker om mig

Som ni säkert uppmärksammat är att detta handlar om pengar. Och ja, kretsar inte livet kring denna onödiga uppfinning. Jag och Daniel räknade ut hur mycket pengar jag skulle lägga på naglarna fram till resan. Tänker inte berätta hur mycket det var, och vågar inte tänka på hur många skor de skulle bli. Därför har jag ringt min kära Ida och avbokat min jul och nyårstid. Känns sådär eftersom jag haft naglarn så länge, men när jag tänker ekonomiskt känns det underbart! Jag hoppas dock på att kunna besöka Ida igen precis innan vi åker, men vi får se.so today I killed them, four down, six more to go..


another friday night...!!

Skrivet den: 2009-11-14 kl. 11:35:50 / Kategori: That is that

Fullsatt malmö arena, MIF mot Leksand, kan det bli annat än fest? 

Det regnade och regnade, men vi var en tapper skara ( jag, Daniel, mamma och pappa ) som satte oss i bilen och styrde stegen ( bilen ) mot Malmö. det var vi inte ensamma om, nejdå, över 12 500 andra var där, stämningen var på topp. Malmö vann också med 4-2 så jag har en glad pojkvän här hemma.

 

såg inte bra ut för Leksand....Men desto bättre för Malmö..

Åter till tvätten, hoppas alla får en trevlig helg!! kram


so new, so fresh..

Skrivet den: 2009-11-13 kl. 13:44:55 / Kategori: That is that


för flera år sedan spelade jag tennis. jag slutade när jag var 16 eller 17 och hade då spelat i tio år (pga alla dessa år och träningar är detta en av få sporter jag är bättre på än Daniel och Vera, i alla andra ligger jag illa till) Men min tränare Uffe sa en sak som helt enkelt sitter fast där uppe i knoppen. När hösten och mörkret kommer ska man äta tre frukter per dag. Då blir man gladare. Då orkar man mer. Kanske, kanske inte, men tanken på att det kan fungera får mig att äta mina tre frukter och le, och jag ler i massor!!Ärligt talat, Sara är så jäkla söt!!


Honestly, how boring am I?

Skrivet den: 2009-11-11 kl. 20:41:11 / Kategori: That is that
Fick en chock för någon dag sedan...

Jag ser mig själv som en neutral person. Kan man säga så? Kanske i onyktert tillstånd inte den som sitter i ett hörn, men när det kommer till kläder är jag väldigt neutral. Vill att det ska vara snyggt utan att sticka ut. Neutralt för mig är svart..

- Därför är min väska svart
- Därför är mina stövlar svarta
- Därför är min jacka svart
- Därför är mina skinnhandskar svarta
- Därför är mitt paraply svart

gissa om jag kände mig tråkig påväg in till stan i min otroligt svarta och tråååkiga outfit.. PANIK, och vad värre är, jag får inte shoppa nya saker. SOMEONE PLEASE TAKE MY VISACARD!!!

Jag och Daniel vaccinerades idag. Som den lilla mes jag är tyckte jag att det gjorde ont. Men jag var duktig och gjorde det.

Have a good one!!


Lets give it a shot, a shot of Tabasco that is..

Skrivet den: 2009-11-10 kl. 19:00:22 / Kategori: That is that
Har efter ett trovärdigt tips gått och köpt mig en flaska tabasco. Katter ( i allmänhet, lär ju inte fungera på mina småglin ) tycker inte om doften, och jag har nu kletat detta på tapeter och tvn. Hoppas på att förhindra rivmärken, plus att de till sist välter tvn..


Wish me luck!!Och jag vet att inläggen blivit korta och intetsägande. Ska bättra mig en dag, en annan dag.


Kära klasskamrater..

Skrivet den: 2009-11-09 kl. 12:53:57 / Kategori: That is that
påpekade detta för Annette och Lina idag, men är det bara jag som ser likeheterna (röstmässigt) mellan vår nya lärare och allas Maria Montazami?? Nästa lektion, lyssna noga!! För extakt så segt är det!! Exakt så meningslöst känns det hon säger.. Så lyssna, och njuuut!!

 It's all about Daddy..

Skrivet den: 2009-11-08 kl. 18:27:35 / Kategori: That is that

 Idag är det fars dag och vi ska uppvakta våran fader lite. Detta gjordes imorse med frukost hos föräldrarna och pappa fick en fin present från sina döttrar. Dock var båda bakis efter gårdagen och "svärsönerna" var ännu sämre.  Men det var det värt för vilken kväll..

Efter ett jobbpass, middag hos Daniels föräldrar och en lur på soffan bar det av mot Carro, för att tillsammans gå till Lina. Där var festen redan igång, och med min lillasyster där kan kvällen inte bli annat än lyckad. Vidare blev det t-baren en kort runda innan det blev hemfärd och mys på soffan med Daniel. Vi satt och snackade (drömde) om NYC och annat fyllesnack.

Och sen är det det där med bilder från igår. Har en massa bilder, de flesta rätt fula, men funderar allvarligt på att bara lägga upp dem fulaste, för skoj skull.. Man måste ju bjuda på sig själv, och här är en knuff i rätt riktning. än ej frivillig..Nej, jag har ingen bra kommentar till detta..
Emma och Annie tog saken i sina ena händer, och kidnappade på chips och dippa..

En glad trio
Borde kanske skriva mitt testamente här efter, Carro kommer strypa mig. Även om jag tycker jag tar största smällen här, hahaOch där har vi Annie, längst bak i bussen, förlåt taxin..


enjoy!! Imorgon börjar Daniel jobba igen och jag är måttligt glad över detta. Nja, jag är överlycklig. Det har varit underbart att kunna mysa lördagsmys en torsdag, men äntligen ska rutinerna tillbaka och det kommer bli ordning och reda här hemma igen.. Jag börjar också en ny kurs imorgon, dags för svenska igen.. Hugs and kisses..


så det ska vara

Skrivet den: 2009-11-06 kl. 22:19:04 / Kategori: boktips...
Efter att ha jobbat stenhårt med min uppsats, (nja, stenhårt är att ta i, jag har gjort den) och sedan tagit Patriks kvällspass på jobbet avslutas kvällen på bästa sättEftersom kursen nu är avslutad får jag ägna mig åt skönlitteratur igen. Jag låg vaken till halv tre igår innan jag kunde lägga den ifrån mig. Resten av helgen är välplanerad. Jobb, middag hos Daniels föräldrar, fest, frukost hos mina och träning. Vi ses på söndag kväll då..

Kram

heja mina tjejer..

Skrivet den: 2009-11-05 kl. 14:49:26 / Kategori: Cissi och Ceasar
 Fysträningen igår höll på att ta död på mig, och mina fötter är fulla av blåsor och skoskav. Men jag känner av träningsvärken redan idag och det är underbart! Har upptäckt en härlig känsla i laget också och hoppas att den håller i sig. Vi mot världen!!

Idag har jag ingenting planerat mer än att plugga. Har en paper som skall vara klart imorgon innan kl 15.00 så det var dags att sätta igång. Ställde klockan på åtta för att starta redan då. Eller hur, stängde av klockan så fort den ringde ( och jag hittade telefonen, eftersom katterna lekt iväg den under natten) vid lite över tio gick jag upp, kändes mer passande faktiskt. Nu är klockan lite efter halv tre och jag är klar med mer än halva uppgiften, vilket känns jättebra. Nästan så att jag är värd en paus.

Eftersom Daniel är hemma och jag inte ska någonstans känns det lite som lördag idag, vilken lyx!


U don't wanna know what I had for dinner..

Skrivet den: 2009-11-04 kl. 18:58:12 / Kategori: That is that
so I wont tell u..

hittade den här "artikeln" på aftonbladet. En kille klantar sig på jobbet och förstör spritflaskor värda över en miljon. Försökte hitta filmen och lägga upp den, men ni får kolla på aftonbladets hemsida istället.. mkt nöje!!Fysträning ikväll, inte lika mycket nöje, men jag behöver göra lite nytta. Ni vet, spänna musklerna och ha mig, haha.. Daniel är iväg ikväll så jag tror att det blir jag, soffan, tvn och något chokladaktigt senare!!

CL - tisdag

Skrivet den: 2009-11-03 kl. 23:36:15 / Kategori: That is that

Idag är det en sådan fotbollstisdag då Daniel smiter ( smiter och smiter, jag får ju köra honom) till Basse. Där har de grabbkväll och tittar på fotboll..  Jag och Carro vill inte vara sämre och har tjejkväll med CL.  Dock med betoning på tjej. Istället för whisky gjorde vi en smarrig blåbärspaj och under första halvlek kollade vi på desperate housewifes. Men vad gjorde de, vi såg alla målen i Chelsea-matchen ändå..

Imorgon är det dags för min och Alexandras redovisning, 30-45 min med pp-presentation. Önska oss lycka till!!Från min och Carros promenad idag. Tråkigt höstväder, men samtidigt är det härligt med kyla.

 


Feel the pain!!

Skrivet den: 2009-11-02 kl. 21:30:18 / Kategori: That is that
Nyss kollat på nya programmet Ullared på kanal 5.  Kanske inte världens mest givande tv-program, men som dem säger, det går inte att förklara, det måste upplevas. Jag blev enormt shoppingsugen och biter mig i både tunga och fingrar för att inte släppa lös VISA-kortet.

RSS 2.0