Klart!!

Skrivet den: 2012-12-31 kl. 18:30:17 / Kategori:

Förrätten har tillagats, serverats och avnjutits. Det betyder att jag har gjort mitt denna nyårsafton! Nu ska jag sitta och njuta av det underbara sällskap jag befinner mig i.

Och min kräftstjärtsoppa gick hem hos folket. Jag är fruktansvärt nöjd och lika förvånad!

Önskar alla en trevlig kväll och ett gott nytt år!!


Sista dagen!

Skrivet den: 2012-12-31 kl. 14:05:48 / Kategori:

Dags för sista dagen på detta året. Imorgon börjar nya utmaningar! Jag och Daniel städar och gör fint här hemma för att börja det nya året på bästa sätt!

Den här fick vi i julklapp. Gissa vart vi ska i sommar ;)


Testa lite

Skrivet den: 2012-12-30 kl. 16:13:00 / Kategori: That is that
Hej alla söta.
Jag har nu jobbat 14 dagar av 14. Rätt trött, rätt nöjd, och rätt sugen på lönen. Sitter just nu och försöker blogga på min och Daniels nya leksak. Vi köpte en iPad tillsammans eftersom vi helt enkelt tröttnade på att bära med oss datorn på alla resor. Så denna lilla sötnos ska med till Thailand!! Kram på er!!

Ps: jag kunde ju inte ta bild på ipaden med ipaden så jag tog ett kort på min andra julklapp istället. Söta, visst är vi! Syster och jag :)

Good old days!

Skrivet den: 2012-12-28 kl. 14:52:39 / Kategori:

Det var ingen liten nostalgitripp jag åkte på idag. Jag hittade dessa kassettband på det fritids jag var på idag. Vilka underbara minnen. Tyvärr fanns inte böckerna att finna, för det hade varit grädden på moset. Mina barn kommer växa upp med sådana här, de lovar jag :)

Nu har jag beslutsångest, en runda på stan, eller några vändor i tvättstugan? Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag borde..


Sick!!

Skrivet den: 2012-12-28 kl. 07:39:46 / Kategori:

I onsdags försökte Daniel övertala mig att han var sjuk, då jag snabbt avfärdade de som att han var bakis och klen. Nu ligger han hemma i 40 graders feber och vet knappt var han ska bli av så dåligt han mår. Stackarn!

Jag gör bäst i att fly fältet. Några timmars arbete har ingen dött av. På måndag är jag ledig, längtar lagom mycket dit ;)

Jag älskar att åka buss!


Gillar de!

Skrivet den: 2012-12-27 kl. 18:23:32 / Kategori:

Igen, jag gillar mitt jobb. Jag gillar mitt liv! Jag lever precis de liv jag vill. Fast jag skulle vilja vara något kilo lättare. Det ska jag ta tag i nu. Första januari kör jag igång. Jag och alla andra, haha. Men det är bra, låt oss peppa varandra till att nå våra mål!

Imorgon är det fredag! Jag ska jobba, men inte hela hela dagen så jag är glad ändå!


Why is that?

Skrivet den: 2012-12-27 kl. 09:49:51 / Kategori:

Man kan undra varför jag jobbar så mycket. Det är inte så svårt, jag gillar pengarna. Inte för att jag har en massa över, allt läggs på resor hit och dit. Och jag hade enkelt klarat mig på lärarlönen, men de där extra från Konsum är en härlig bonus.

Nästa resa går till Thailand! Vi har aldrig åkt på de hållet innan. Och nu på morgonen fick jag veta att Phuket är en ö. Vad har jag gett mig in på egentligen? :)


Bästa julafton!

Skrivet den: 2012-12-24 kl. 10:33:41 / Kategori:

Äntligen är det julafton och jag befinner mig på jobbet med härliga arbetskamrater! Och jag slipper alla förberedelser inför eftermiddagen.

God jul säger vi!!


After work!

Skrivet den: 2012-12-23 kl. 20:15:13 / Kategori:

Jag blev hämtad på jobbet idag av Daniel, och vi körde direkt hem till hans föräldrar. Nu har vi ätit gott och håller på att spela spel innan vi ska dela ut julklappar! En bra kväll, precis som de ska va!


På jobbet!

Skrivet den: 2012-12-23 kl. 10:18:41 / Kategori:

Här är mitt liv!!

Tack gode Gud för syrran igår. Och vinflaskan hon hade med sig! Kvällen blev hur lyckad som helst med mat och julgodis.

Just nu har jag frukost, sen ska jag gå och vänta på att en kund ska komma och skälla på mig eftersom det hade blivit fel på hennes kvitto igår. Kunden har inte alltid rätt, men jag ska se till att hon är glad när hon går härifrån. Sånt är jag nämligen grym på ;)


Bästa impulsen någonsin!

Skrivet den: 2012-12-22 kl. 19:33:34 / Kategori:

Efter en lång arbetsdag var jag rätt deppig. Men jag skickade ett sms till Vera och nu känns det mycket bättre! Impulsmiddag med kräftsallad, vitlöksbröd och lite vin. Sen ska vi göra lite julgodis också!

Bästa systern!!


10 år!

Skrivet den: 2012-12-20 kl. 19:20:12 / Kategori:

För tio år sedan var Daniel hemma i mitt flickrum och tittade på lejonkungen 2. Vi hånglade lite och med hjälp av Lunarstorm har det varit vi sedan dess!

Älskar killen! Min man!! :)


Fotbollskväll!

Skrivet den: 2012-12-19 kl. 21:40:37 / Kategori:

Hej hopp!
Grym kväll med fotbollstjejerna Ikväll! Vi har varit och bowlat och käkat pizza tillsammans och haft himskans trevligt! Det är mysigt med sådana här kvällar tillsammans, speciellt nu när vi har så många nya.

Tyvärr känner jag lite stress över alla julklappar jag har kvar att köpa. Inte alla roligt när man känner att tiden inte räcker till.

Nya tag imorgon! Imorgon är det också den 20 december, vilket är min och Daniels dag :)

Bildbomb! Äntligen!


Julpyssel

Skrivet den: 2012-12-19 kl. 14:40:26 / Kategori:

Idag har vi julpyssel på jobbet. Mysigt till tusen att sitta med barn och måla lådor och göra tomtar av pärlor. Funderar på att ge oss på fönsterfärgen också ;)

Tre arbetsdagar av tolv and counting!

Kram på er!


God tisdag!

Skrivet den: 2012-12-18 kl. 05:59:36 / Kategori:

God morgon mina vänner!
Min tidiga dag idag, men man får inte klaga. (Då ringer snart pappa) Och det är verkligen stor skillnad på när man går upp direkt eller när man snoozar sönder morgonen.

För första gången på länge kunde jag cykla till jobbet. Skönt visserligen, men ändå dumt. Jag kom på mig själv med att längta efter värmen. Och eftersom det blivit varmare ( inte varmt, verkligen inte varmt) tror min kropp och mitt huvud att det snart är vår. Den kommer verkligen bli ledsen när den märker att det inte alls är så! Tur att jag ska chocka systemet sedan med en Thailandsresa ;)

2a arbetsdagen av 14. Man kan bli deppig för mindre ;)


Stämmer kanske!

Skrivet den: 2012-12-10 kl. 20:44:41 / Kategori:

Hittade detta horoskop. Funkar för mig, de där liven gör mig lycklig! Även i snöstorm ;)

Och sedan skulle jag flörta med tvillingarna också, jag spanar in Daniel!

Kram på er och trevlig måndag!


underbara lördag!

Skrivet den: 2012-12-08 kl. 10:33:21 / Kategori: That is that
Hej hopp!
När man arbetar sex dagar i veckan måste man verkligen se till att njuta av sin lediga dag! Synd bara att sambon min också jobbar sex dagar i veckan, och att min lediga dag inte är samma som hans lediga dag.. Så jag ligger just nu ensam i våra stora säng. Jag har ätit frukost i sängen också vilket inte hade hänt om Daniel varit hemma. Efter lite mer skräptittande på tvn ska jag börja städa lite. Sen är det personalfest ala Konsum ikväll. Ska bli skoj!
 
Kram på er!
 
 
 
 
 

Min fredag!

Skrivet den: 2012-12-07 kl. 18:06:24 / Kategori: That is that
 
God kväll alla söta! 
Jag sitter och myser med sambon och katterna. Vi har precis ätit tacos och ska snart starta en film. Men innan dess ska vi kolla in lite hotell till resan i februari :) jag är lite småsugen på ett glas vitt, men jag får nog ta en cider istället. Sedan somnar jag så gott. Kram på er alla och trevlig helg!
 
 

God morgon fredag!

Skrivet den: 2012-12-07 kl. 06:09:55 / Kategori: That is that

God morgon!
Fast det kanske inte alla säger när de vaknar och upptäcker den nya snön! Nej, jag känner med dem som måste jobba med att få bort den igen.

Jag påverkas ändå väldigt lite av snön. Jag har ingen snö att skotta, och bilen står i garaget så där finns inga rutor att skrapa. Jag blir blöt om fötterna och halkar med jämna mellanrum, men vem gör inte de?

Nu är det den där fredagen jag längtat efter! Jag slutar tidigt och ska inte jobba förrän på söndag :) hoppas alla andra också får en trevlig fredag!

Ps:jag har min telefon igen! Som Carro sa, "det är bara du som kan tappa telefonen på bussen och få tillbaka den igen"


Äntligen torsdag!

Skrivet den: 2012-12-06 kl. 07:37:27 / Kategori: That is that

Idag är det torsdag så imorgon är det äntligen fredag!!

Denna veckan måste snart ta slut, för såhär trött har jag aldrig varit innan. Nu ska jag sticks till jobbet en runda, sen hoppas jag på att få hämta min telefon :)

Årets skolfoto. Varsegoda å skratta ;)


En ovanlig onsdag!

Skrivet den: 2012-12-05 kl. 20:07:27 / Kategori: That is that

Om någon försöker få tag på mig så har jag fortfarande ingen telefon. Men jag bryr mig knappt längre. Man kan leva utan. Det är inte jätteroligt, men de går.

Dagen har varit sådär idag. Det var lugnt på jobbet, men vi verkar alla väldigt trötta. Jag vet inte alls vad det beror på men jag hoppas att det inte är mitt humör som drar ner alla andra. Eftermiddagen blev inte som jag hade hoppats, men jag har i alla fall fått vara med Daniel hela eftermiddagen och kvällen och det betyder mycket! Nu ska vi göra paj och titta på fotboll.

Kram på er!

Jag och Daniel i Göteborg i somras.


träningsenergi!

Skrivet den: 2012-12-04 kl. 21:37:00 / Kategori: That is that
vilken underbar källa till energi träningen är! Jag har varit så trött och nere i flera dagar ( jag har haft oroliga arbetskamrater må jag säga). Men nu vill jag bara ha mer träning och ser allt som jag har framför mig med nya ögon. 
 
Jag fick aldrig tillbaka min telefon idag. blä blä blä. Då var jag verkligen deppig. Så jag måste klara mig en dag till utan den, och det är fan jobbigare än vad man kan tro!! Samhällets fel! Så räkna med fler blombilder tills jag fått tillbaka den!
 
 
 
Hawaii 2012. Vilken tur att nästa semester är bokad också ;)

dumma mig!

Skrivet den: 2012-12-04 kl. 16:22:02 / Kategori: That is that
Jag skulle vilja säga dumma mobil, med det är kanske inte riktigt mobilens fel att den hamnade på bussgolvet imorse. Så en hel dag utan en telefon, men snart är den tillbaka hos mig!
 
Allting går typ fel just nu. Egentligen borde jag vara hemma och ligga i sängen men det mår jag bara sämre av. Så därför sticker jag och tränar med tjejerna istället. Det skulle tydligen vara ett magpass idag och det behöver jag!
 
Kram kram på er!
 

Gnällig typ!

Skrivet den: 2012-12-04 kl. 06:10:14 / Kategori: That is that

God morgon från en gnällig typ!

I alla fall enligt mina arbetskollegor. Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag mår inte bra men är ändå inte helt sjuk ännu. Så därför är jag gnällig!

Jag sitter just nu på bussen och alla mina saker är blöta av snön. Håret är trassligt, tårna kalla och massa annat. Så jag försöker komma på varför jag tar bussen varje dag när bilen står i garaget.

Jag hoppas på att barnen kommer pigga upp mig, men det brukar dem göra! Annars har jag mina kollegor :)

En trött, blöt och rätt gnällig Dessi! Men söt ändå!!


Adventsfika!

Skrivet den: 2012-12-02 kl. 19:30:56 / Kategori: That is that

De tröttas kväll!! Jag och Daniel är på adventsfika hos Vera och Kalle ikväll. De hade i alla fall en ljusstake.

Tog inga bilder på fikan, utan på slaget efteråt. Vi snackar lussekatter, pepparkakor, skumtomtar, clementiner, glögg, julmust och choklad. Det är iaf vad det har varit. Nu ligger jag och leker med mobilen, Daniel spelar musik från sin telefon, Vera vilar och Kalle sitter vid datorn/beställer mat. Livet detta!! :)

Kram på er!!


Lussebak!

Skrivet den: 2012-12-02 kl. 15:00:27 / Kategori: That is that

Idag har jag lärt min 79åriga farmor att baka lussekatter. Jag trodde hon skojade med mig när hon sa att hon aldrig hade bakat lussekatter innan! Men det gick bra ändå! De är inte så snygga men strunt samma.

Jag vet inte varför, men jag är helt off med julen här hemma! På skolan har vi massor med pyssel planerat, men hemma händer det ingenting. Jag har inte ens adventsstaken uppe ännu. Än mindre ljus till den.. Jag hoppas känslan snart infinner sig. Framförallt nu när snön också kommit!!


Hej mitt vinterland!

Skrivet den: 2012-12-02 kl. 10:43:55 / Kategori: That is that

Hur glad blir man inte av att vakna upp till all fina snö? Och det snöar fortfarande! Fast det var en helt annan grej att gå och köpa frallor denna morgon!

Min enda lediga dag denna veckan, och den är välplanerad!!


RSS 2.0