Mer om mat!

Skrivet den: 2013-01-31 kl. 22:04:52 / Kategori:

När man inte äter handlar allt om mat. Jag tänker på mat 23 timmar om dygnet är jag rädd för. Och jag älskar att kolla på matlagningsprogram. Hells kitchen och masterchef är mina favoriter. Man skulle kunna tro att jag plågar mig själv, men de gör jag inte. Jag dricker ju glass, hallå?!? :)

Ikväll är det jag och Ramsey!


Årets!

Skrivet den: 2013-01-31 kl. 16:53:26 / Kategori:

Här kommer årets första ordentliga utmaning. Kommer jag klara av att gå till gymmet själv eller kommer jag stanna hemma? Jag är kass på att gå själv, och varken Tina,Ida eller Daniel ska dit. Vi får se helt enkelt. Hemma kan jag i alla fall inte vara. Vill inte vara. Daniel ska ha pokerkväll så jag flyr till Tina istället :)


Ps: vägde mig imorse. Kunde inte hålla mig :) fast ni får inget veta förrän imorgon!!


Lagom trött!

Skrivet den: 2013-01-30 kl. 19:58:18 / Kategori:

Jag erkänner att benen är trötta. De bär liksom mig inte längre. Två grymma fotbollsträningar nu och jag älskar det. Det märks att konditionen är bättre och att jag är lättare än innan. Jag flyger fram och njuter verkligen så länge de håller i sig nu!

Maten (eller avsaknaden av mat) fungerar fortfarande super! Choklad var bättre än vad jag trodde. Jag skulle kunna dricka tio om dagen!! Men jag klarar mig alldeles utmärkt på fem också! På fredag väger jag mig, då får vi se om de kan rekommenderas på riktigt eller inte!




I had a dream

Skrivet den: 2013-01-30 kl. 07:54:03 / Kategori:

Det låter illa om jag säger att jag drömde att jag åt godis inatt. För det gjorde jag. Flera bitar lösgodis. Vilken tur att jag i vaket tillstånd inte är sugen alls. Eftersom jag äter (dricker) var tredje timme hinner jag aldrig bli riktigt hungrig. Småsugen på någon kaka eller en riktig köttabit kanske, men inte så att jag skriker efter det precis :)

Drickorna smakar som smällt glass!! Älskar dem!! Idag ska jag testa choklad för första gången. Smällt chokladglass låter väl inte fel?


Dag 2!

Skrivet den: 2013-01-29 kl. 07:17:19 / Kategori:

God morgon!!

Kom på att jag borde skriva och berätta att jag lever nu när jag börjat med min VLCD (very low calorie diet) jag drack den första igår och det var skitäckligt! Den andra var ännu värre, men den tredje var helt okej. Jag fnös på den femte, men idag var det supergott! Hoppas de håller i sig, haha. Jag är iaf inte alls hungrig och det är inte alls omöjligt att leva på dessa. Är man bara noga att dricka var tredje timme så.

Jag har också fått veta att man inte ska träna när man dricker dessa, vilket blir svårt. Körde ett pass på gymmet igår, och det var inga problem. Vi får se hur det går med fotbollen ikväll :)

Kram på er!!


Party!!

Skrivet den: 2013-01-27 kl. 00:07:56 / Kategori:

Kan det bli bättre än såhär. Jag är hos Pernilla på lite middag och party. Frågan är om det kan bli bättre? Känner kärleken och alkoholen!!


Daniel bakar!

Skrivet den: 2013-01-26 kl. 15:39:32 / Kategori: That is that
Daniel kom på att vi skulle baka egna proteinbars nu när jag ändå ska sluta äta. Det luktar supergott här hemma och vi väntar bara på att de ska svalna innan vi kan smaka. En mysig dag i köket för oss två!!
 
Grundreceptet hittar ni här tillsammans med en massa annat gott. Vi fick ändra lite, och lägga till lite mer nötter eftersom vår "smet" inte riktigt såg ut som hennes när vi var klara så jag hoppas det bra ändå! Jag laddar till party ikväll, love it!!
 
 
 
 
 
 
 

Nytt löfte!

Skrivet den: 2013-01-25 kl. 17:26:38 / Kategori:

Internet igen!! Och fredag :)

Jag har inte berättat om mitt nyårslöfte ännu tror jag. Och jag har samma som alla andra, jag ska äta nyttigare, träna mer och gå ner i vikt. Målet var tio kilo. Gärna fem innan Thailand. För att hitta ny motivation nu direkt när jag tagit de första trivselkilona har jag köpt hem lite måltidsersättningssaker från gymgrossisten. På måndag tänkte jag börja dricka dessa, och endast dessa. En vecka hoppas jag klara. (Det ska väl inte vara så jäkla svårt?!?) och om det tar bort två kilo blir jag superglad. Jag håller er uppdaterade!!

Men nu är det helg. Jag planerar att synda lite. Träna och göra massa annat skoj, men också gotta mig lite :)


No internet!!

Skrivet den: 2013-01-24 kl. 21:59:41 / Kategori:

Fan vad segt det är när internet inte fungerar som det ska. Känns som om vi är utomlands, haha. Då fungerar det ju aldrig som det ska. Jaja, jag får berätta allt skoj imorgon istället :)

Vi går och lägger oss nu, så god natt och sov så gott! Imorgon är det fredag och lön! Grymt!!


Tio i fem!

Skrivet den: 2013-01-24 kl. 05:05:49 / Kategori:

För andra dagen i rad satte vi klockan på tio i fem för att ge oss ut på en tidig powerwalk. Och idag kom vi iväg! Så heja oss! Än är vi dock inte så sociala så jag bloggar först lite ;)


Världens bästa syster!

Skrivet den: 2013-01-22 kl. 20:38:11 / Kategori:

Hur härligt är det inte att köra från träningen och komma till dukat bord? Jag fick hacka lite sallad bara och sedan fixade syrran resten. Magen är full av god lax och sallad och nu står Vera i köket medan jag och Kalle kollar på vänner. Daniel kommer också när han varit på gymmet. Jag kan inte komma på en bättre tisdag!

(Jo, om jag inte hade haft så satans ont i sidan, undra vad som hände där!!)

Fler matbilder, I'm having a bad face-day ;)


Tryck!

Skrivet den: 2013-01-22 kl. 15:56:35 / Kategori:

Såhär skoj har barnen idag! Och jag och Emma har lika roligt.

Jag gillade filmen igår jättemycket! Fast vi skulle kollat hur lång filmen var, jag var ju inte hemma förrän tolv. Jag har väntat på att Carina ska ställa in träningen men det verkar inte så, så ikväll blir det utomhusträning med wätjejerna :)


God kväll!

Skrivet den: 2013-01-21 kl. 21:09:53 / Kategori:

En lång dag som innehåller alla godsaker man kan tänka sig! På ett nyttigt sätt såklart. Jag körde ett riktigt mördarpass på gymmet med Tina vilket känns sådär äckligt bra i kroppen. Och nu är jag med mamma på bio. Sedan i julas har vi snackat om att se the hobbit. Vi dröjde kanske för länge för nu sitter vi i den lilla salongen tillsammans med 4 andra. Då kan man lägga upp benen sådär skönt. Och bara bubbelvatten till mig. Bio utan popcorn, jo de går alldeles utmärkt!


Förberedelser!

Skrivet den: 2013-01-21 kl. 16:54:24 / Kategori:

Här händer saker på fritids kan ni tro ;) vi ska arbeta med olika stämplar imorgon så det är vad jag pysslat med idag! Det där med sellerin blev ingen höjdare. Tur man har potatis och lite andra grejer att testa.

Jag är helt slut nu. Jag kunde inte somna igår så jag fick inte en blund. Och ni vet när man säger att man inte kunnat sova å bara sovit två till tre timmar? Jag somnade inte en enda minut. Skoj att åka och ha idrott då ;)

En powernap på bussen hem nu och sen sticker jag till gymmet med Tina för ett riktigt muskelpass.


God söndagsmorgon!

Skrivet den: 2013-01-20 kl. 11:08:22 / Kategori:

God morgon och hej!
Vi kom aldrig till pajen igår men lite Harry Potter blev det allt! Och efter en lagom sovmorgon drog Daniel med mig ut på en powerwalk som avslutades på maxi.

Man kan undra hur det gått med mina promenader. Jag har inte gått fem km varje dag, men jag har gjort något likvärdigt! Allt från fotbollsträningar till löpbandet. Så det går. Och med jämna mellanrum blir det en promenad också :)

Nu ska vi se vad de blir till frukost idag!
Förresten, det var jättekallt ute!!


Äh va fan!

Skrivet den: 2013-01-19 kl. 21:26:38 / Kategori:

Nej de gick inte som vi hade tänkt sen idag. Jag och Tina åkte därför inom kebaben och köpte varsin tallrik och nu ligger vi i soffan och pallar varken sätta på en film eller sticka å köpa blåbärspaj. Jag är trött i benen något djuriskt så. Men det är så det ska vara efter en hel dag med matcher.

Kram på er och trevlig lördagskväll!!


Jäkla underbara fotboll!

Skrivet den: 2013-01-19 kl. 17:48:52 / Kategori:

Vi är på cup igen och satan vad bra vi har de. Jag har gjort ett mål och Tina sköt oss precis till semifinal!! Så jäkla skoj! Så det är bara till att ladda om! Håll tummarna för oss!


Mitt hjärta!

Skrivet den: 2013-01-19 kl. 10:24:17 / Kategori:

Hej alla söta!

Fördelen med att alltid gå upp tidigt i veckan är att man vaknar tidigt på helgen. Då kan man ligga kvar och mysa hur länge som helst och när man väl går upp har hela dagen ändå inte gått till spillo!

Idag gjorde jag hjärtägg till frukost. Hittade hur man gjorde på en sida för inte så länge sedan och jag var tvungen att testa. Lite sugen att göra de till barnen :)

Efter jag skalat ägget och det fortfarande var varmt la jag de i en "press" som på bilden och la in de i kylen i fem minuter kanske. De får ni testa :)

Kram kram


Carros kväll!

Skrivet den: 2013-01-18 kl. 23:20:58 / Kategori:

Idag har fina Carro tagit examen! Hon är grym! Jag har precis varit hos henne och firat lite men eftersom jag har varit uppe sedan klockan fem och inte kan dricka pga cupen imorgon har jag nu gått hem för lite tvmys innan John Blund.

Såhär har kvällen sett ut i instagrambilder! Love it!

Kram på er!


Trevlig kväll!

Skrivet den: 2013-01-16 kl. 20:47:05 / Kategori:

Hej hopp!
Jag lovade visst en bildbomb idag. Och efter en timmes styrketräning med Tina står jag nu på löpbandet. Bara går idag efter gårdagens löpning. Förresten har jag skoskav, haha. Så några bilder kan ni få!

Fritidsutflykten blev super. Barnen frös i slutet så vi fick ta hem de stackarna :) men hamburgarna blev jättegoda! Grillat är godast, eller hur?!?


Bildbomb kommer

Skrivet den: 2013-01-16 kl. 12:16:00 / Kategori:

Det är så jäkla fint här just nu. Sol och snö passar bra ihop. (Sol och bad också, Thailand om mindre än en månad) Det kommer en bildbomb senare men ville dela med mig av denna fina redan nu!


Vit morgon!

Skrivet den: 2013-01-16 kl. 09:03:13 / Kategori:

Tja tja!
Det är fortfarande svinkallt ute och jag är glad att jag ska träna inomhus idag. Igår var inte jätteroligt!

Såhär ser det ut när jag tittar ut från fönstret på jobbet idag. Jag kan knappt vänta tills solen kommer upp ännu mer. Vad vackert det kommer bli då!! Fritidsutflykt idag!

Kram på er och ha en underbar dag!


Mer fotboll!!

Skrivet den: 2013-01-15 kl. 19:36:42 / Kategori:

Det är tur att jag gillar brudarna i laget för vi umgås 24-7 känns det som. Idag var vi nio tappra på träningen. Löptest idag också, underbart!! Vi var grymma!

Och på jobbet går det också bra!


Snabba puckar!

Skrivet den: 2013-01-12 kl. 18:29:11 / Kategori:

Eller snabba fotbollar ;)

Vi är hemma igen efter tre snabba som gav en vinst och x antal blåmärken. (Blir de riktigt snygga och blåa tar jag kort på dem, så alla fattar hur tuff jag är och vilka smällar jag tar) Inga mål för min del, men vem trodde de?

Middag och svärföräldrarna ikväll igen. Lyx på hög nivå! Ha en underbar kväll och helg!!


Fotbollscup på en lördag!

Skrivet den: 2013-01-12 kl. 11:25:17 / Kategori:

Hej hopp!
Min lediga helg och jag är i köpingebro på fotbollscup! Själv ska man inte spela på ett par timmar men jag å Tina å Moa åkte ner för att heja på våra lagkamrater och ladda på plats. Det är mysigt att vara på cup, man känner sig som 13 :)


Lat?

Skrivet den: 2013-01-10 kl. 08:07:40 / Kategori:

Det är en skamsen tjej som sitter på bussen idag! Jag kom inte ur sängen imorse och hoppade därför över den inplanerade powerwalken! Jag hoppas hinna med den efter en timme på gymmet ikväll. Jag får inte börja slappa redan nu!!


Underbara träning!

Skrivet den: 2013-01-09 kl. 19:49:28 / Kategori:

Underbara wä if och en konstgräsplan! En onsdag kan inte se mkt bättre ut än så! Det skulle vara fruktsalladen jag har framför mig i så fall! Vi körde stenhårt idag med en hemsk löpövning, men fan vad skönt det är när man är klar. Och benen är underbart slutkörda!

Sakta men säkert försöker jag vänja mig vid att både jobba och träna. De går, men inte så bra som jag hoppats! Jag läste någonstans att om man vill gå ner i vikt så är det 8-9 timmars sömn per dygn. Jag hoppas det är bullshit, för jag är inte ens nära!!

Kram på er!!
(Jag var ute imorse med min kusinvitamin, så de håller i sig, 5km per dag. Men vilket jävla tempo den tjejen hade!!)


Tidig morgon igen!

Skrivet den: 2013-01-08 kl. 10:23:04 / Kategori:

Jaha då var det dags för de tidiga morgnarna igen. Inga powerwalks hinns med när man måste sticka hemifrån vid sex-tiden. Vi får se om jag hinner och orkar under dagen.

Det var faktiskt kämpigt att gå upp idag. Jag har drömt om kakor hela natten, och är så jäkla sugen på bröd! Och socker! Hoppas kroppen vänjer sig snart!

Idag är kidsen här och första lektionen och rastvakten är avklarade. Kram kram


Fötterna efter mig!

Skrivet den: 2013-01-07 kl. 20:08:55 / Kategori:

Det var med sega ben jag gick till gymmet idag och det var ren vilja att jag lyckades resa mig från soffan. Men sen gick det bättre. Jag lyckades springa 6 km och gå en. Lägg till det till de 5 imorse och det har varit en bra dag!!

Det känns som om mina mål inte är omöjliga ändå!


I byn!

Skrivet den: 2013-01-07 kl. 12:21:47 / Kategori:

God middag får jag säga ändå. Man skulle kunna tro att jag legat på latsidan idag, men icke!

Jag sökte ju någon som ville ut på en pw imorse vid halv sju, och visst fick jag napp (frågan är om jag kommit ut annars) jag och mamma halvjoggade oss igenom 5km imorse.

Nu är jag tillbaka på skolan. Underbara idyll. Idag har vi planeringsdag och satan vad jag planerar! Terminen är så gott som klar ;)

Massor av kramar!


Konsum alltid!

Skrivet den: 2013-01-06 kl. 22:28:52 / Kategori:

Har inte gjort annat än jobbat och tränat idag. Så både huvudet och kroppen vill sova!

Nu ligger jag i sängen och kollar på en dålig film som jag sett innan, men skit samma. Har inte hunnit skriva så mycket idag, men för att vara ärlig, så mycket händer det inte på Konsum heller ;)

God natt och massor av kramar!!

Bilder från nyår. Varför har jag inga bilder på Vera?


Ny powerwalk!

Skrivet den: 2013-01-06 kl. 10:20:26 / Kategori:

Daniel tvingade mig till 7 km nu på morgonen och jag klagar inte! Känner mig riktigt nöjd nu när jag sitter med min smoothie vid köksbordet och väntar på att gymmet ska öppna.

Så länge energin finns där så kör vi!!


Matteläxa!!

Skrivet den: 2013-01-05 kl. 22:21:00 / Kategori: That is that
Jag räknar verkligen dagarna tills vi ska åka till Thailand (38st) jag vet liksom inte vad jag ska förvänta mig av den sidan av jordklotet. Så jag föreställer mig paradiset och längtar ännu mer. Och semester med Daniel, kan det bli annat. I onsdags var Daniel hos Mats och betalade hotellen. Mer motivering till att fixa till bikinikroppen finns inte :)

Och man får kommentera våra underlägg. Julklapp från Sara och Emil, riktigt passande med tanke på vad som komma skall :) nu säger jag god natt och sov så gott. Nya tag och kilometer imorgon!!

Prova att gå lite!

Skrivet den: 2013-01-05 kl. 12:14:41 / Kategori:

Jag har gått en del nu detta året. En del av idéen med att bli snygg (snyggare) inför Thailand handlar om att gå. Därför har jag satt som mål att gå minst fem km varje dag fram tills vi åker. Ibland blir det mer, aldrig mindre. Sedan i tisdags är jag uppe i 30,2. Så 4 mil innan måndag tänkte jag ;) Då är inte kilometrarna på löpbandet medräknade. (Det händer inte så mycket på runkeeper då, haha)

Sen får man se hur det blir när jag börjar jobba mer regelbundet igen. Men jag fortsätter så länge energin finns där. Vem vill med på måndag kl 06.30?


Titta på fotboll!

Skrivet den: 2013-01-04 kl. 22:03:22 / Kategori:

Alliansen var en annan grej innan. Jag vet inte varför och jag saknar det gamla lite, men stämningen är inte densamma.

Med detta sagt vill jag också säga att jag inte hade tråkigt!! Trevligt sällskap och några matcher var halvspännande också! Men de var bättre förr ;) Veras lag kämpade på bra, och jag hejade som in i!! Jag hejade också på yngsjö i sista matchen som livade upp stämningen i hallen!

Jag får läsa om finalerna i tidningen sen för imorgon är det dags för mig att återvända till jobbet. Sju dagar i rad har jag framför mig. Its nothing ;)


Mer mat!

Skrivet den: 2013-01-04 kl. 17:57:15 / Kategori:

Min nyfikenhet på mat verkar smitta av sig på min sambo. En kille som inte är i köket speciellt ofta, framför allt inte för att testa något nytt. Men, medan kyckling å grönsakerna stod i ugnen blandade sambon ihop två såser. En efter recept och en freestyle. Supergott och mysigt. Och jag är fortfarande lite förvånad. Fan, currysåsen innehöll ändå sex olika ingredienser.

Mina lår är inte att leka med. Träningsvärken jag har just nu är det värsta jag varit med om. Tur att jag ska titta på fotboll ikväll och inte spela själv ;)


Härlig förmiddag!

Skrivet den: 2013-01-04 kl. 10:27:00 / Kategori:

Jag njuter verkligen av att vara ledig (tjatar om det också)

Idag fick jag vakna upp med Daniel bredvid mig! Vi drog direkt ut på en powerwalk i solen och nu ska jag fixa lite frukost till oss. Tänkte testa något nytt igen ;)

 
 
 
 
 
 
 
 

Med wä IF

Skrivet den: 2013-01-03 kl. 20:44:02 / Kategori:

Hej hopp!
Möte med fotbollen ikväll. Vi äter gott, snackar viktigt och snackar skit! Och vi planerar inför framtiden.

Jag och min grupp har skrivit ner lite om 2013. Jag hade problem att släppa pennan, för de jag gjorde blev helt enkelt snyggast. Jag har gjort allt utom hjärtat i hörnet ;)

Var på gymmet innan idag. It aint pretty!! ;)


Jobbar på de!

Skrivet den: 2013-01-03 kl. 10:28:23 / Kategori:

Ny ledig dag! Jag hade glömt hur det var att vara ledig och jag är rädd att jag börjar få mersmak för de.

Jag hade en dejt med solariet nu på morgonen. Skadar inte innan Thailand om jag ska vara med på några bilder första veckan ;) sedan gick jag en bra runda med mamma och Vera. Även detta för att snygga till bilderna innan Thailand, haha!


Het på gröten!

Skrivet den: 2013-01-02 kl. 19:45:57 / Kategori:

Den där soppan jag gjorde på nyårsafton gav mig lite mersmak på att testa nya grejer inom matlagning. Detta har aldrig varit min starka sida. Så nu, när nyttigheterna har entrat kylskåpet var det dags igen. Idag blev det stekt torsk med saffran och kokos tillsammans med ångkokta grönsaker och grönsallad. Rätt snyggt ändå måste jag säga. Och detta efter ett hårt pass på gymmet också. Jag kan vänja mig vid att vara ledig!! :)


Min mysdag!

Skrivet den: 2013-01-02 kl. 11:36:00 / Kategori: That is that
Idag har jag min första mysdag av tre. Den har än så länge bestått av en sovmorgon, en morgonpromenad med föräldrarna, och en nyttig frukost. Nu kommer jag nog slappa framför tvn en stund innan jag gör någon nytta :)

Leker lite med ipaden också. Än så länge har den inte mig i sitt grepp till 100%. Vi får se ;)

Inventering är hard work!

Skrivet den: 2013-01-01 kl. 19:43:22 / Kategori:

Eller, de brukar vara jobbigt. Idag är de rätt slappt. Jag har parat ihop mig själv med Moa så vi har mest skoj. Men är effektiva som få ändå. Man vill ju hem till sambon som man inte har sett på hela dagen..


Världens bästa!

Skrivet den: 2013-01-01 kl. 09:10:16 / Kategori:

Kolla på denna underbara bild jag och Vera fick igår. Finaste föräldrarna!

Jag är uppe med tuppen! Det är lika roligt varje gång som klockan ringer och jag verkligen måste tänka efter vart jag ska. Imorse tog det sin lilla tid måste jag säga. Varför kan man ju undra, jag ska till Konsum som vanligt!

Tack för en underbar kväll igår!!


RSS 2.0