praktik

Skrivet den: 2009-04-29 kl. 07:31:41 / Kategori: That is that
japp de närmar sig igen, följande två veckor ska jag åter befinna mig för långt utan Kristianstad för att det ska kännas okej. Herregud Kristianstad är ingen storstad med de här är en liten byhåla. Men så kan de vara.  Trivs med klassen och skolan himla bra annars..

Idag stod det 24+ i tidningen. Vet inte om jag tror på de, men idag är det premiär för bara ben. ( Fotbollen i lördags räknas inte!!)



resten av outfitten fick inte vara med, så tråkig.. :)  Återigen en dålig fotograf eftersom 90% är golvet. Skorna är från Foot Locker. Köpte dem för över ett och ett halvt år sedan. Enda anledningen till att de fortfarande är vita är att jag får skoskav av dem direkt. Kanske får testa Marias knep.. Tatueringen fyllde nyss fyra år, inskaffades dagen efter min 18 årsdag.

ikväll blir det fotboll. Kalle och Vera kommer hit en runda. Kalle är ju Arsenal fan och Daniel United fan. Nån av mig och Vera kommer inte få något ikväll, och jag hoppas inte det är jag ;)

Aja det är allt för nu, ska snart röra mig mot bussen.

Kram på er alla

till pappa

Skrivet den: 2009-04-27 kl. 08:06:41 / Kategori:
på gårdagens kalas diskuterades det roliga videos, och pappa börjar prata om en rolig film. Och den är jätterolig, jag låg dubbelvikt första gången jag såg den, men snälla pappa det är säkert tre år sedan nu. För att jag tycker så mycket om min pappa lägger jag upp filmen här och nästa gång jag träffar honom ska jag visa honom något som heter youtube




skolan nästa..
kram på er

jag igen..

Skrivet den: 2009-04-26 kl. 21:01:29 / Kategori: That is that
samma dag några timmar senare.. födelsedagen börjar närma sig  slutet men det är helt okej för mig. Fått en massa sms, samtal och hälsningar på facebook.. Känns bra :)

Måste berätta om hur glad jag är över allt som jag fått.. TACK!! lite av allt, pennskrin och block av Alex, Vitrinskåp av mina och Daniels föräldrar. En sportbag av Daniel och en halv parfym,( Andra halvan stod Daniels föräldrar av) en orkidé av mina föräldrar ( herregud hur ska de gå, men fan va fin den är) en väska av Carro och armband av Sara och lite annat smått och gott.. men vad jag fick av Vera ( och Kalle) Herregud.. När vi var i Ullared hittade Vera ett par skor som jag också föll för, outlet som det är fanns det bara ett par i rätt storlek och  Vera köpte dem. Inget illa menat med det, hon hittade dem långt innan mig. Men igår fick jag skorna i födelsedagspresent. Helt underbart!! visade sig att hon hade velat mkt om när hon skulle använda dem u.s.w och kom fram till att jag skulle använda dem oftare så jag fick dem. Vilken underbar syster jag har!!



jepp där har vi dem. Tillsammans med ljusa eller mörka jeans och en vit tröja. så snyggt!!

Minikalas blev det också idag, tog kort på min fina tårta



sist men inte minst lägger jag också upp en bild på min orkidé. man vet ju aldrig hur länge den kommer finnas bland oss..




I fredags, bara ett fåtal timmar efter jag och Daniel fått månadens pengar, åkte vi runt och köpte nödvändigheter till katten. Mycket roligt, vi är så gulliga när vi springer runt och letar efter de bästa sakerna till den lille.. var i fyra olika affärer.. Den lille har äntligen fått en namn!! det blev Ceasar till slut. Det första namnet vi pratade om. :)   Vill ha den nu!!

skola imorgon!!

kram på er alla

min födelsedag..

Skrivet den: 2009-04-26 kl. 13:36:28 / Kategori: That is that
Tänk att idag av alla dagar har jag tid. mitt intresse för bloggen har helt klart svalnat, men de går i vågor så vi får se.

Idag är det då min födelsedag, hela 22 år gammal, fy fan, 21 kändes mindre vuxet. Men livet leker ändå.. Hade födelsedagsfest här igår. Inte så många som ville fira med mig men så kan de gå när man är sent ute. Vera och Kalle kom tidigare på kvällen och vi åt lasagne och snackade skit. Kollade på Uniteds härliga vändning mot Tottenham och hade allmänt trevligt. Vi provade också den beryktade fernet, nej det var ingen höjdare nu heller. Men nivån sjönk i flaskan så de går åt rätt håll.  Sara Carro och Jonna dök också upp och kvällen blev himla lyckad. Avslutades på class (som fick jättebra omdöme i nya slitz-tidningen, femma på allt) Carro sov här för hon skulle upp och jobba idag, impad måste jag säga..

Annars flyter livet på som vanligt. Kameran har slut på battteri och jag är så lat att jag inte orkar lägga den på laddning.. så inga bilder inte.. ska fixa det till imorgon för det är så fint ute nu..

skola hela veckan, massor att göra. Ska också jobba fem dagar nästa vecka, jobbigt men fina pengar!!

slutar nu, Daniel säger åt mig att dammsuga.. hallå, det är faktiskt min födelsedag!!!


kram på er

...

Skrivet den: 2009-04-23 kl. 13:15:47 / Kategori:
 jag var bara tvungen.. så härlig så det finns inte..

sämst

Skrivet den: 2009-04-22 kl. 22:23:01 / Kategori: That is that
precis när Alexandra ger mig plus i kanten för mina täta uppdateringar lägger jag av igen..


men de finns ju inget roligt att berätta...

uppdaterar imorgon.

skola - träffa mamma - gymmet - mys med Daniel


gillar fortfarande livet.

kram på er

måndag

Skrivet den: 2009-04-20 kl. 18:38:20 / Kategori: naglar
tack gode gud för att helgen är slut så att man får vila igen..

skola hela veckan, så de ska vara. Började idag med engelska. Skoj som vanligt, har en bra lärare. Hade också en redovisning idag och det kändes mkt bra..

Efter skolan blev det en snabbstädning för att sedan åka och fixa naglarna. Blev lite wild and crazy så det blev blåa den här gången. 



 Kvällen fortsätter med vänner och färjan tillsammans med Daniel. Funderar på att gå och köpa en paj till kvällen också, men vi får se..

Hur ska vi göra med kattnamn?? Jag vet att jag tjatar men nu har vi så många att vi inte vet in eller ut längre.. Daniel har hängt upp sig på Findus eller Sixten eller något liknande. Jag vill ha något mindre gulligt och mer lite coolt. Vi har nog släppt moses men simba ligger kvar på topplistan. Mitt senaste förslag är joey.. herregud vi har inte fått katten än, tur vi inte ska skaffa barn..

jag är megaförkyld, ingen träning här inte. Massor av jobb väntar i veckan så jag har inte tid att vara sjuk.. ny uppdatering kommer imorgon..

gillar livet, det är underbart..

kram till alla

lördagskvällen.

Skrivet den: 2009-04-19 kl. 11:41:50 / Kategori: That is that
blir en snabbis, ska hinna iväg till jobbet i tid. Men vi hade en mkt trevlig kväll hemma hos Caroline, trevligt sällskap och god dricka. Spelade lite kortspel och andra lekar vi kom på under tiden. Tror att någon av dem innehöllo mr music hits 1998. Kvällen fortsatte på class. Detta ställe som verkligen lyckats men som nu börjat släppa in för mkt folk. Inte alls roligt, tyvärr.. Var även lite sleten sen fredagen så jag carro och carro drog vid två, men då var vi ändå inte först. Stack hem till Caroline en runda och lagade mat. Hennes pojkvän hade plockat undan ALLT. Det var redan städat, sjukt..

aja jobbet väntar, här kommer bilderna.. tackar tjejerna för en trevlig kväll..



Fia och Josse



jag och Carro



Sara och Annie, Sara verkar lite arg men Annie är verkligen sockersöt :) Ähh, de är ni båda!!



Frida och delar av bordet. Det blir många flaskor när alla dricker cider..



Emma och Sara



Carro och Josse.

tror jag fått med alla nu..
kram på er..

gillar livet..

Skrivet den: 2009-04-18 kl. 20:04:56 / Kategori: That is that
 hm,, var slutade jag..?
 
fotboll i wä, alltid trevligt att umgås med Carro såklart. Träffade både mamma ( allt är bra med henne, hon kör med pappa men de är så det ska vara) och pappa. Mormor och morfar var också där, fast jag misstänker att de inte hejade på wä tyvärr. Morfar fyllde år, men de glömde jag såklart. ringde honom idag, göra rätt för mig.. Matchen - inte alls rolig, Wä låg under med 3-0 efter typ 20 min så vi stack i halvlek. Det var vi inte ensamma om kan jag säga..lik förbannat kommer man stå där nästa match också..



90% gräs, skyll på fotografen (jag) men solen stod så lågt ( dålig bortförklaring)

Jag och Carro hade ju fått för oss att vi skulle ut på kvällen. Var rädda för att vara äldst på stället men åter igen klarade vi oss med glans!! Efter några cider/groggar hemma hos mig bar de av på en cykel i till stan. Snabbt in på class,och ännnu snabbare ut. Till hessle. Hade so far bestämt mig för att inte dricka mer, men insåg att kvällen behövde de, så de blev vars en shot där, och när vi kom tillbaka till class slank en drink ner as well.

Hade mkt trevligt, när Carro beställde sin andra drink för kvällen tog jag vatten, vilket Jocke inte var sen på att upptäcka. typiskt..

Följande utspelar sig i slutet av kvällen. Carro ska hämta ut sin jacka.. Får halvt panik för att hennes kofta och halsduk inte är där.. Ber personen som har hand om jackorna kolla både en och två gånger. Tjejen får också halvt panik över att hon kanske gjort av med dem. Efter mkt om och men får Carro skriva ner sitt namn och nr u.s.w iaf de skulle hitta det senare. Senare kommer Carro på att halsduken hade hon inte ens med sig, och koftan låg hemma hos mig. Alkohol, du hemska dryck.. :)

Smsade också tränaren i halv panik på fyllan, "vem ska stå?"  gjorde honom rätt nervös, försökte lösa det, gick inte så bra. Var nära att jag tog stolparna under mina vingar. Om matchen hade varit vid fyra eller så, då hade jag kunnat slutat dricka, men ändå följt med ut. Tyvärr var samlingen vid nio och då hade jag fått tvinga hem Carro, fungerar inte så... men men, nästa helg kan jag både lördag och söndag. Tony kommer svimma, för det har inte hänt sen han kom till wä, än så länge har jag kunnat en halv match, heja mig!! okej kom utanför ämnet, hoppa till nästa stycke..

Upp tidigt imorse, skulle till bilmässan i Malmö, ( som jag lätt hade kunnat byta bort mot matchen). Men jag, Daniel Thomas och Sara ( Daniels pappa och syster) gick och kollade på bilar och folk. Mysigt även om jag tycker det är självplågeri, varför kolla på alla dessa bilar, provsitta och allt, när man ändå inte kan köpa dem?? Fast jag gör likadant med skor så varför inte??









tvingade Daniel att ta ett kort på mig med eftersom jag kände mig aningen utanför och mindre älskad med alla snygga bilar han sprang och dräglade över. Älskar dig Daniel.


Daniels syster Sara



På vägen hem blev Sara sugen på glass, vi andra var inte sena att hoppa på den idén och det bar inte till Malmö till en speciell italiensk resturang, som hade helt underbar chokladglass!! Avnjöt den på ett soligt torg och sen bar det av hemåt.



Fantasin flödade genom hela gänget, vanilj och chokladglass blev det


Sara igen :)



Efter några timmar sömn och annat smått och gott sitter jag här och skriver några rader samtidigt som jag klär mig för kvällen. Hem till Carro F på förfest och sen blir de class som vanligt skulle jag tro. Om jag inte ger mig innan dess, tror jag har en megaförkylning påväg..ska bli skoj, update kommer..

kram kram

fredag fredag fredag!!

Skrivet den: 2009-04-17 kl. 16:50:23 / Kategori: That is that
 

vet inte om ni kommer ihåg, men bildläraren jag klagade så mkt på..? She´s back.. Lika dålig som vanligt, fördelen med bild är att man faktiskt inte behöver bry sig för mkt om läraren.. Dagens uppgift var att rita en kuliss till en klassisk saga.. helt okej, även om det var svårt.. Lina hade sin lille pojk med sig idag. Mitt i en klass med framtida lärare, gud vad vi gullade med honom. Här kommer vår kuliss, gissa sagan!!



hur lätt som helst ju.

lite andra roliga bilder från lektionen..



min grupp, ser bra ut :)



sexig Frida på bordet,



Fridas grupp med Klara i spetsen..


när jag väl kom hem blev de en snabbstädning, min tur denna veckan.. städar vi tillsammans bråkar vi bara. Hann inte så långt, men sen kom Carro och det bar av till gymmet där Sara väntade.. vi körde på rätt hårt  tyckte jag, lite lagom.

Hem och laga mat, sen bär det av till Öllsjö, för att därifrån cykla till vä.. jäkla tramsidé om ni frågar mig, men vem gör de..? Fotboll står på planeringen, ska bli skoj. Hoppas på att få träffa föräldrarna där, mamma som är nyopererad i handleden.. ( De hade gått bra, och nu är hon sjukskriven, så nu blir de Tysklandsresa. jag och Vera är bärhjälp) ps, säg inget till Carin.ds

Ikväll blir det utgång. helt oplanerad fram tills vi kom till löpbandet idag. Jag och Carro, men ingen kan ha tvåmanna-förfester som vi. Jag gillar de..

bilder och update kommer senare.. bilmässan i malmö imorgon..

kram kram

daytime drama

Skrivet den: 2009-04-16 kl. 22:01:37 / Kategori: That is that

ledig idag, var ska man annars spendera den om inte på bibloteket... hmpf..

innan jag skriver mer vill jag be om ursäkt för alla stavfel i de lååånga inlägget. så himla tråkigt att läsa..


Var iaf i skolan vid nio tiden.. fick en massa gjort. kunde alltid gjort mer. men tjejerna i gruppen började "tjaffsa" lite, lite drama i vardagen, se hur det blir imorgon. Vet inte alls hur ärlig jag kan vara här så.. sorry ladies.. Saknade alex en massa som var sjuk.

Resten av dagen spenderades på soffan, å vad jag älskar min underbara soffa.. ( vi har ju inte kvar bilen så nu blir de soffan)

bara massa tråkigheter idag.. tyvärr. lagade mat och plockade i lägenheten. IVäg på träning, svinkallt om låren!! Efter träningen skulle vi träffa några från herrlaget å planera en spelarfest.. behövdes knappt killarna hade ju redan fixat allt, så de ska vara, hoppas bara inte på att vi måste ta städningen istället.

imorgon blir de skola och sen gymmet med carro. så de ska vara!! på kvällen blir de fotboll i wä, herrarna mot Ovesholm. Undrar om det är samma rivalitet som det en gång var på damsidan mellan wä och Ovesholm.. får vi se imorgon...

skit tråkigt, jag vet.. kom och gör livet roligare.. hey, imorgon är det bild, så då kommer det iaf lite bilder!!

 kram kram


oj..

Skrivet den: 2009-04-15 kl. 17:19:14 / Kategori: That is that
Vera hävdade att matchen slutade 1-1..kan jag inte komma ihåg och var tvungen att kolla upp på internet.. Hon hade tydligen rätt, sorry killar, måste varit något intressantare på plats än själva fotbollen..

måste blandat ihop det med alla målen igår.. hoppas på många ikväll också..

kram på er..

vad är det för mening med snabbmakaroner om man inte har någon fetaost??

Skrivet den: 2009-04-15 kl. 16:46:54 / Kategori: That is that
Det är väl dags.. skriva vad jag hittat på den senaste tiden. bävar för allt som måste ner, samtidigt som jag har så mkt som jag verkligen vill berätta, det har varit en kul tid.. here we go..

Fredag morgon - träffde Sanne. konstigt eftersom vi ite setts på flera år. jag ljuger inte, de är säkert år sedan. idag bor Sanne i Olofström och har en lite bebis påväg.. samtidigt var det ändå samma Sanne på något sätt.. När/om jag och Daniel köper en ny bil åker jag och hälsar på!! Iaf så gick vi en runda på stranden och sen blev de glass vid ottos.. gud vad mkt glass man får där, för mkt!!
 
fredag dag - fotboll. fick till slut med Vera och vi åkte och kollade på wäs herrlag. Rätt så tråkig match fram tills de sista 20 min.. slutade 2-2.. tror jag. minnet sviker, det är ju fem dagar sedan för fasen..

fredagskvällen spenderades hos Daniels mormor och morfar.. det var trevligt, god mat!

okej det var fredagen, har fortfarande någon med mig?? Kanske dem som var med på lördagens bravader. men vi lägger in en bild för att bryta den dåliga stämningen all denna text orsakar


pojkarna


Vera med årets första fotbollskorv... mums mums!!

lördagen.. hm, vad gjorde jag då? var och handlade till kvällen med Sara och tvättade, halvtråkigt!!  Stack sen hem till Sara och fixade lite.. Elin, Carro ( en annan Carro) Dajana och Danni dök upp.. En inte så jätteglad Carro kom vid halv åtta.. Tror ( vet) att hon uppskattade de ändå. Emma, Frida och Majsan kom också förbi. Jag råkade berätta om Simba ( månadens sexställning i slitz för några nummer sedan) och mobbningen var i full gång. Men jag tyckte iaf det var otroligt roligt..kvällen fortsatte på class.. mkt trevligt.. Japp de var lördagen, hoppas jag inte missat något, å så kör vi några bilder också!!


Sara lägger sista handen på maten, lata ( och snåla ) som vi är blev de tacos!



Danni och Dajana i soffan, fortfarande tidigt på kvällen för senare glömde jag bort min kamera, onykter fotograf..




Sista bilden för kvällen, en glad Elin, kvällen kan inte bli annat än lyckad!!

Söndagen och måndagen bjöd på jobb, ingen höjdare, men lönen idag var desto roligare!!

igår  gick jag som tidigare nämnt upp tidigt för att åka med en bussresa till ullared.. mkt trevlig dag med massor av shopping.. Inte så mkt kläder men lite saker till lägenheten och leksaker till katten..Alex och Vera fyndade också. Vi kom alla hem med x antal par skor, alla skitsnygga.. å då säljer de inte ens skor inne på gekås..

lite bilder..


jag bland alla kassar, Vera och Alex står i kön och ska handla, men inte jag inte.. Viljekraft!!



våra goda glassar.. var jättevarmt väder och mysigt ute... träffade förresten Elin också. kändes himla konstigt :)  kollade efter Patrik men hittade inte honom... Bitte var med med på ett hörn.. Kunden från konsum ( Annika) som var med på tysklansresan satt också på bussen., lite chockande men de skrattade lagom åt..



Vera innan det var dags för avfart.. måste hitta bilder där hon inte äter något.. eller vi måste sluta äta varje gång vi ses..

Pallar inte mer nu, måste diska.. ska förska skriva ikväll efter träningen, för jag är inte klar än.. Har dock börjat tröttna på mig själv så behöver en paus..

ha de.

nattliga bravader...

Skrivet den: 2009-04-14 kl. 05:00:25 / Kategori: That is that
nej. megainlägget kommer inte nu heller. pallar inte hämta kameran..

vaknar, okej, vaknar jag hade inte somnat eftersom jag inte kan lägga ifrån mig boken.. går upp på toa och ställer mig på vågen.. Jag är ju ändå där, det är väl helt normalt.. säger inte var den står på men de vanliga... När jag sedan går fyra timmar senare vid en halv fem ställer jag mig på vågen igen.. svar nej, jag har inte alls utvecklat ett beroende.. gått ner fyra kilo på fyra h. heja mig.. fattar att vågen är sönder och bestämmer mig för att sluta väga mig.. sitter en stund framför datorn, japp klockan är halv fem.. går och väger mig igen,  allt är tillbaka till de "normala"..

idag blir de en tur till ullared med Vera och Alex. nja de är ju en bussresa så det är nog fler än vi som ska med. Massa bilder utlovas igen, men jag vet att de flesta har förlorat hoppet om mig ändå.. fortfarande inga bilder från helgen. dålig stil från min sida..

klockan börjar närma sig fem och jag har fört över en massa pengar till mitt kära visa-kort. Frukost nästa..vi hörs..
kramkram

sorry..

Skrivet den: 2009-04-13 kl. 10:08:56 / Kategori: That is that
skit seg på att skriva, jag vet. tyck om mig ändå..

Inte skrivit en rad sedan i torsdags, hoppsan hur hände detta? Vad jag skriver just nu är inte heller en uppdatering tyvärr, den får komma senare..Tänkte bara berätta att jag fortfarande lever. Men jag kan ge en sneakpeak på vad det handlar om ändå..

- Carros överraskningsfest, fatta att jag inte yttrat ett ord om den, carro är imponerad,
- Träffen med Sanne, otroligt skoj!!!
- tråkigheter som jobb tyvärr, nödvändiga måsten
- påskfirandet i största allmänhet..

å en massa roliga bilder :)

ses sen,,

pallar inte..

Skrivet den: 2009-04-09 kl. 21:51:37 / Kategori: That is that
Jag är så lycklig!!

pallar inte skriva, så inlägget kommer ta minst tre h för mig att skriva. Vågar inte öppna dörren, säkert en massa småungar. vill behålla mitt godis själv :) tänker faktiskt lägga ut ledtrådar till Daniels påskägg ikväll.. om jag hinner skriva klart innan han kommer hem that is..

onsdagskvällen var mkt lyckad. trevligt sällskap, det är få man kan ha en tvåmannaförfest men carro är toppen!! Kanske för att hon gillade utgången i fotbollen..

hur gick det med vårt "berömda" resept? nja, vågar knappt erkänna det, men man känner sig gammal. Struntade totalt i spriten, tog bara vinet och cidern.. klenis!! tog igen det med några drinkar ute, vilket man aldrig gjorde när man var yngre så.. vi säger att det blev lika..

Carros skor!! mina snygga ser otroligt mesiga ut i jämförelse. Tyvärr blev detta inte kvällens skor för Carro som fuskade, men fortfarande i högklackat såklart. Hoppas hon vågar använda dem snart, sjukt snygga!!

  

Idag var det upp tidigt, till skolan. Carro var sjukt impad! jag mådde sjukt dåligt. Gick upp 08.20, cyklade 08.40.. nice.. Bild stod först på listan ( vi har inte haft två lektioner på samma dag sen i november och vi har det när jag är bakis?? kom igen work with me here!!) kommer ni ihåg om hur bildläraren inte gjorde något bra intryck?? hon var sjuk idag och vikarien var helt underbar!! härlig människa och lärare, godd luck coming back now :)

tog en massa bilder på bilden, (jättetråkigt jag vet) Men vi gjorde ett riktigt snyggt konstverk.. tyvärr var vi tvugna att klippa sönder det i slutet och sammanföra det med den andra gruppens bild, vilket fick motsatt effekt tyvärr.. här kommer bilderna, tillsammans på lite roliga bilder på tjejerna i målarskjortor

 


Det går bra för Frida och Klara..

Alexandra försöker att inte ramla av stolen..Så sjukt go tjej!!

 

Resultatet av flera timmars arbete.. Men verkligen något jag skulle vilja göra med barnen senare..



Hade idrott också, slappt och skoj.. Vi är verkligen mer som en klass nu när vi arbetar med de estetiska ämnena. Betyder inte att man tycker om alla, men vi kan varandras namn, FRAMGÅNG!!!

okej det var dagen.. Struntar i vardagssnacket som städa, handla äta.. Så tråkigt..

fick sms från Jonna idag!! yey, ska hinna träffas nästa helg. Längtar!!

Imorgon blir det också lite speciellt. Hade någon frågat mig i tisdags vad jag ska göra på fredag så skulle jag bara vara ledig. Nu är jag inte ledig en sekund.. Vera kommer imorgon bitti och hämta saker från källaren.. flytande föda kan vi väll kalla de?? Sen bär det av till Åhus och glassbaren ( någon av dem, spelar inte så stor roll, glass är glass, speciellt såhär tidigt på året) Ska träffa Sanne och hennes mage, iiih. Inte träffat henne på, ja vem vet hur länge.. Ska bli massor av skoj!! Sen kommer Vera och hämtar mig så bär det av till konstgräset här i stan och kolla på Wäs herrar.. Hittade någon som ville följa med. Efter matchen bär det av till Åhus, IGEN.. Hem till Daniels mormor och morfar på påskmiddag..  hoppas på fint väder, och att det blir massor av fina bilder!!

okej det var dagen. ha de bra så hörs vi!! :)

fest fest..

Skrivet den: 2009-04-08 kl. 16:26:07 / Kategori: That is that
ikväll firar vi carros födelsedag. Förfest tillsammans med CL, och sen utgång. Ska fira henne på lördag också, även denna gång är alkohol inblandad..

för flera flera år sedan hade jag och Carro receptet på den perfekta fyllan.. ni vet då när man blir full men lagom full, fast ändå snubblar lite, men mår inte dåligt.. Precis den smala gränsen menar jag. Eftersom vi var under 20 fick vi ta vad som gavs. Carro fick vin, jag fick cider.. Sen hade vi inhandlat sprit från annat håll.. den perfekta fyllan gick ut på vars en halv flaska vin, vars en 4.5 50 cl, delade på en 7,0 50 cl, (cider thats is) och delade en 35a.(insmugglad sprit) Så säger de att man aldrig ska blanda olika sorters dricka?? Iaf efter detta "recept"  fick vi många trevliga kvällar och det fungerade faktiskt.. I

kväll kör vi igen, fast vi har utökat vinet och cidern. Spriten har bytts ut mot Dooleys eller mintu.. Hoppas på Dooleys, skola imorgon!! Aja, Carro ska sova här inatt så de kanske blir några rader då.. ska ta kort på hennes skor..Träning ikväll.. Daniel har ju som sagt sålt bilen så..

see ya!!

bye bye auto...

Skrivet den: 2009-04-07 kl. 19:28:55 / Kategori: That is that
bilen är borta.. såld, gone. Daniel sålde bilen idag till någon finnländare som åkt från happaranda för att köpa en bil han aldrig sett live eller provkört.. wierd kille men inte vårt problem.. Jag älskade den bilen, men det är (var) Daniels bil så han fick betsämma.. jag är inte helt omöjlig :) 


min pärla, miss ya babe!! fast vi fick en sista tur på motorvägen igår..

jaha, dagen började lungt, jag soffan och tvn.. carro ringde, födelsedagsgrisen! blev en tur på stan.. jag vägrade shoppa, ullared om en vecka. Men Caro hittade världens snyggaste skor!! tar kort på dem imorgon, lovar. Det blev fika på duvanders, Sveriges dyraste kladdkaka men den var god och vi var värda den.. eller det övertalade vi oss själva iaf.. :) efter det en långpromenad upp mot norr.
 
tvingade med carro till bibloteket, lämnade tillbaka "ladies" och "hål i huvudet" inga höjdare precis men helt okej.. läste halva ladies innan jag fattade att alla var lesbiska. läser just nu Marian Keyes, faller direkt in i hennes böcker, riktigt bra!!

Efter mitt äventyr med Carro blev de hem å laga mat, sen kom Vera och hämtade mig och Daniel. Åkte till Nosaby och kollade på när de spelade. Kalle var inte med utan stod vid sidan av med oss.. skoj att kolla på fotboll.. blir mer av den sorten både ikväll och imorgon.. hoppas jag kan få med mig någon på fredag och kolla på herrarna.. Någon frivillig? hör  av er!!

okej slutar där. skola imorgon, inte gjort något ännu :( utgång på kvällen med carro, så kan de gå :)

kram på er alla!!

det var den dagen

Skrivet den: 2009-04-06 kl. 21:14:19 / Kategori: That is that
mysig måndag!!

en liten shoppingrunda i stan, hittade fina underkläder på hm, och lite annat smått å gott.. Det blev lunch med Vera och Alex på grafitti. Alex kommenterade att de kanske hade blivit för ofta när vi kunde kommentera vem som var trevligast och vem som gav störst portioner av personalen där. så de kan va..

Måste också berätta om min underbara pojkvän, väckte mig tio i sex imorse. "var är busskortet?" Helvete han är förbannad på mig. Upp på två röda, klädd i min fina victoria secrets pyjamas, ögonen öppna två mm. Letar upp kortet till honom. När jag ger honom det känner jag att han tittar på mig, okej nu kommer samtalet om hur busskortet ska ligga på sin plats och bla bla bla.. Men nej.. "fan vad söt du är!!" sen får jag en megakram.. "gå och lägg dig nu"  vilken underbar morgon!! 

Jag och Vera köpte glass och satte oss på torget. En dag som denna var vi inte ensamma det är en sak som är säker!
pratade om lite allt möjligt. Träffade senare på Frida också, även hon med en glass i handen! Frida kommenterade även att hon inte sitter bakom ett piano, utan en flygel.. opps my mistake men jag kan inget sånt onödigt vetande.. Jag är blondin värd namnet!!

Kvällen bjöd på träning, blev slappare än vad det tänkt, en bunte slitna spelare, hoppas på bättre spel och uppslutning på onsdag!!

imorgon är det carros födelsedag, blir, om vädret tillåter, en liten fika i parken. Annars inget planerat, skönt för ovanlighetens skull.. På onsdag blir det UTÅNG!! yey!!

dagens vårbilder







vi hörs.. :)

måndag igen, solen strålar!!

Skrivet den: 2009-04-06 kl. 10:06:48 / Kategori: That is that
yes, underbara måndag. äntligen ledig!! okej är jättestressad, ska iväg, men säger inte vart.. ;)

blir en snabbis. planerna för dagen är att träffa syrran vid halv ett, tillsammans med Alex. Blir väl lite strossande på stan, någon fika/lunch, förhoppningsvis på en solig uteserviering. Hem och fixa lite för att sedan träna ikväll. grästräning, jag kan inte fatta det än. helt undert..

men men, kommer uppdatering ikväll hoppas jag tillsammans med lite vårbilder.. Åh jag älskar solen!!

(tror precis jag skrev ett inlägg på mindre än tre min)

lördagens bravader...

Skrivet den: 2009-04-05 kl. 10:53:38 / Kategori: That is that
som jag kommer ihåg.. varenda minut!!

vaknade av solljus i sovrummet och fågelkvitter utanför. Daniel har tydligen slutat snarka..

morgonmys med Daniel ledde snabbt till att han kolla på något på tvn, tror det var formel 1, och jag kollade på nya avsnitt av gossip girl på datorn, båda lika nöjda med situationen..

Tony ringde när vi låg i sängen och ...läste tidningen. Frågade om jag ville vara med och spela, mot glimåkra är han galen?? Talade om att jag bara kunde spela en halvlek men de måste han ha missat, som vanligt..

Helt underbart väder och perfekt för fotboll. Gillar de starkt, ingen underställströja och fullt av folk längs långsidelinjen!



Laget joggar till Talldal. Fick tyvärr inget kort på mig i lagtröjan, blev nog första och sista gången jag har a-lagets tröja.
Men de är faktiskt sjukt snygga.. knallorange, here we come.. Nervöst att spela mot Vera,  laget var oroligt eftersom glimåka spelar en div högre än oss. Men den stunden jag var där spelade vi riktigt bra!! blev till slut 3-4 fick jag höra, men vi ledde med 3-2. känns bra!!

Stack efter en halvlek, till konsum där jag numera lever mitt liv känns de som!! stängde med mikaela, slappt. Det är hon och jag ikväll igen.. lever livet!! Nej de var en lugn dag på jobbet, lättförtjänta pengar! Hem och fixa till frissan, sen blev det cykeln till Annie. Lite dricka och mkt skoj!! Rätt glad att jag hade cykeln sen in till stan, och ännu gladare när jag cyklade hem med värkande fötter.. Dansade en massa på class, Starnäs, räddare i nöden när Annie och Malin smet hem. Amanda var kvar i vimlet någonstans.. Nej det var en mkt trevlig kväll som avlutades på pölsemannen och sen en läsk hos pastamannen.. en guldklimp inföll sig också..

Aja, har massa av bilder från kvällen men fotografen var inte nykter så de blev inga bra tyvärr..men vi tar en fuling :)


Amanda, Annie och Malin, sällskapet för kvällen!! eller halva kvällen iaf :) Hallå snyggingar!!


Jaha, dags att gå och fixa till sig för jobbet. tar bussen tolv för att börja ett. segt!! Men köpte utgående ceasarsallad så den blir det idag!! yey, längtar riktigt!! Hemma sent men efter en helg som denna är det tur att jag är ledig både mån och tis!!

vi hörs..

fredag fredag

Skrivet den: 2009-04-03 kl. 23:09:19 / Kategori: That is that




Ryktet säger att jag och pappa har samma skomakare.. döm själva..




alla gillar fredag, helgen är här.. för mig betyder det att det är dags att jobba..

jaha, såhär går det om man bara hinner skriva en gång per dag, megainlägg påväg, med massor av bilder som jag tänkte varva med text, så jag har med alla läsare hela vägen ner.. :)

Började dagen i skolan.. eller nej jag vaknade ju först hemma såklart... Daniel är fortfarande sjuk men tillräckligt kry för att locka tillbaka mig i sängen både två och tre gånger.

aja i skolan till slut. Musik, inte min grej riktigt, kan inte sjunga kan inte spela instrument. Matte är mer mitt ämne. men vi hade skoj, jobbade mer som en klass än vad vi brukar göra, lite mysigt..


min grupp vid en sångövning, gick sådär men vi hade som sagt skoj!!



Alexandra in action. Så duktig och fattade galoppen direkt!! Bilden är dålig, zoomade en massa, annars får man inte fota henne.

liten Frida bakom stort piano :)



Slutade halv tolv men satt en stund i solen med Alex, Lina och Jossan,. Tillsammans med Annette är vi basgrupp 1.. Gör en massa, fast mest planerar vi när vi ska göra saker, istället för att göra dem. Men när vi väl är igång så, då går så de ryker!!

Väl hemma blev det en snabblunch med massa fetaost sen satte vi igång och städade. Jag och Daniel that is tro de eller ej.. Just nu är lägenheten så snygg så de finns inte, och de känns riktigt bra i kroppen!!  När vi var nöjda, och inte klarade mer utan att börja bråka åkte vi till Åhus. Njöt lite av solen hemma hos mina föräldrar, lekte lite med djuren och pratade en massa strunt. Knäppte en massa vårbilder i solen också..



hur kan man inte älska kattfan? snart har vi en egen jag och Daniel




kanske inte en av mina bästa stunder, men mysigt var det..



Världens finaste mest korkade underbara hund.. mkt är hon men inte smart. Mamma vill nu sätta på henne en gul scarf eftersom Vera spelar i Glimåkra, fy vad dålig stil, Doris är en Wäare :)

Kvällen avrundades hos Daniels föräldrar med god mat och trevligt sällskap.. En mycket lyckad dag och kväll. Imorgon blir det nog mys på förmiddagen, sen fotboll, Wä-Glimåkra i Vä kl 15, be there!!! jobb på kvällen och sen utgång. Så är planeringen, sen hur det går får vi se :)

Ha de!!!

today is the day..

Skrivet den: 2009-04-02 kl. 17:26:12 / Kategori: That is that
idag blir de inga underställsbyxor på träningen!! några tjejer körde utan igår, så ikväll är det dags för mig också..Också dags att börja träna på gräs, vågar jag slänga grusskorna och lita på att vädret håller i sig? Om inte annat behöver mina skor slängas...


med tejp. Levt med den hela försäsongen, och innan varje träning har några lager lagts på


efter jag tagit av all tejp...



tog till sist på mig skon för att verkligen visa hur sönder den är.. kommentera inte min älgstrumpor..

Skriver inget om dagens lektion. Helt okej även om jag hoppats på mer lek.. Men vi får massor att göra i varje ämne.. de bara fylls på, eftersom vi n har engelska, bild, idrott, musik och drama samtidigt.. Men högskolan bjöd på korv och saft å glass idag. Högskolans barnkalas hette det tydligen och skulle väcka uppmärksamhet för ekonomiska svårigheter med barn kombinerat med studier.. men jag är inte säker.. Det fanns iaf fiskedamm och chokladlotteri och ansiktsmålning. mkt trevligt, och vädret gjorde inte dagen sämre.

nej nu ska jag smita vidare.. plocka lite här hemma för att sedan åka till Wä.. solen strålar!!

tidig torsdag!!

Skrivet den: 2009-04-02 kl. 07:58:18 / Kategori: That is that
jag är verkligen uppe för tidigt om jag hinner blogga innan skolan


Ny dag, nytt ämne, ny lärare och ny sal. Idrott står det på schemat. Både jag och Alex(andra) är spända av förväntningar, hoppas på att få leka av oss med alla våra favoriter från högstadiet. Läraren sa ju att vi skulle vara ombytta så..vi får se, to be continued...




Daniel är hemma från jobbet idag, stackars honom om han blokerar tvn idag igen.. den mannen förstör min vardagsritual.. Men han har sina fördelar så. får ju berättar var vi var igår. Efter träningen tog vi en tur till Hässleholm och tittade på några helt underbara kattungar, fyra veckor gamla, ååh så små och söta!! vi valde ut den mörkaste och minsta av dem.. Behöver hjälp med kattnamn,
so far: Ceasar, rooney, sammie, pumba..
(Ceasar ( vet ej hur det stavas) passar ihop med Daniels tatuering, men det är ju också en anledning)

Blev ett himla långt morgoninlägg, Desirée för fan gå och lägg dig..
see ya

dagens lektion.

Skrivet den: 2009-04-01 kl. 16:41:52 / Kategori: That is that

Frida är ju så go och ger mig kommentarer och allt., gillar livet :)

Dagens lektion, hur i h*lv*t* ska jag kunna förklara den? Ny lärare, nytt ämne.. söt liten tjej, ska nog bli skoj.. wrong. The girl is a beeep. Utbrott efter minsta lilla, förklarar saker så det tar en evighet och dumförklarar en på två sec. Inget pedagogiskt what so ever. Berättar för oss att färger imte finns om det inte fins ljus, de köper jag. Ber oss kolla på gräset mitt i natten vilken färg de har, köper jag inte..

men jag lyckades prestera några konstverk iaf!! ja, alla som känner mig vet hur de brukar gå, men fick faktiskt mvg i bild i nian och mvg på estetisk på gymnasiet, ett musterium när man ser mina vulörcirklar och kulörcirklar.. kolla vad jag lärt mig idag..


Alex och hennes cirkel. Det var för övrigt väldigt viktigt att hon skrev Alexandra på sin namnskylt och inte Alex... Fast det var ju hemskt vad tid de skulle ta....



Me in action.. går inte så himla bra, pappa hade inte varit nöjd. Med alla färgkartor jag satt och lekte med på hans jobb när jag liten.. ack så lite jag lärde mig..



sådär, där har vi vad jag lyckades prestera under dagen.. å jag har lärt mig massor..!! ps, fråga inte om den gröna pricken!!

Lagar just nu mat, lasangen står i ugnen, gott gott!! ska träna ikväll, bäst att visa mig på en träningen igen, länge sedan. Så bra som jag kände mig i februari, så dålig känner jag mig nu.. Allt de fysiska har jag tappat, förstår inte det. likadant varje år. Skitsnygg i februari, men när de närmar sig april kommer magen tillbaka och konditionen åker i botten igen :( En annan var nöjd där ett tag, hur ofta händer det egentligen??

aja efter träningen ska jag och Daniel åka på en tur iiih.. får inte säga var, Daniel är inget fan av bloggen tydligen... Älskar honom ändå

Ska nu kolla in Fridas blogg för att se vad hon tyckte om vår nya lärare. kan inte länka så...sorry  Frida..

see ya..


(undrar vad som hänt med min text, jag fattar ingenting!!)


sjuk!!

Skrivet den: 2009-04-01 kl. 08:31:14 / Kategori: That is that
eller ja lite iaf..l har huvudvärk och är trött

Gårdagen var mkt seg, trodde aldrig jag skulle ta mig ur sängen för att åka till skolan. Ny kurs, började med engelska. Kanske är det engelskan som fått mig att tänka så mycket på min tid i USA den senaste tiden. Gud det är helt otroligt hur mkt man kan sakna något. När jag var där tyckte jag inte om familjen förrän närmare slutet. Men nu saknar jag dem så det gör ont!! Misstänker att det är hela erfarenheten jag saknar. Landet, vännerna, SHOPPINGEN, känslan, språket. Samtidigt har jag dåligt samvete, vill så gärna tillbaka. Men allt jag älskar med mitt liv finns ju här. Daniel, familjen, vännerna, djuren, stranden. Jag slits itu på insidan...

Jag tog mig till lektionen och gud är jag glad för det. Nu är det full fart framåt, no looking back. Kommer bli mycket jobb, och nu ska vi gå i skolan varje dag :(  vad är detta för trams? Tur det inte är så mkt, utan mer 9-11.30 varje dag! Idag är det bild, fy vad jag hatar bild...

Willys igår, inventering, skit-tråkigt det också. Huvudvärk som sakta dödar mig, men Emma räddade. Vi hade himla roligt bland alla konserver, och i slutet gav alla tjejerna järnet och hjälpte varandra för att vi skulle bli klara, bara jag som kände av lagkänslan? GO WÄ!!!

drömde att jag fått tre kommentarer på bloggen, patetiskt

aja, ska smita iväg till plugget nu.. hoppas på en uppdatering i eftermiddag där de blir lite bilder och kanske lite konst från dagens lektion..

ha de...

RSS 2.0