Planera London

Skrivet den: 2015-01-31 kl. 20:38:54 / Kategori: That is that
Ikväll är jag hemma hos Vera tillsammans med Alex och har myskväll. Vi har passen också med oss för vi tänkte fixa lite med London-resan. Om två veckor drar vi :) :) 

Hoppas ni har en trevlig lördag!! 


Mer Malmö!

Skrivet den: 2015-01-31 kl. 15:02:07 / Kategori: That is that
I veckan köpte jag och Daniel nya säsongskort till Malmö. Det blir då vår femte säsong med årskort :) 

Det ska såklart bli superspännande att följa dem i år med alla nyförvärv. Jag har en himla massa namn att lära mig. Och jag ser fram emot lite fotboll i livet, nu när jag inte själv spelar längre. Och all kvalitetstid med min fina sambo såklart :) 
Went for a walk

Skrivet den: 2015-01-31 kl. 11:07:34 / Kategori: That is that
Lördagens promenad är avklarad. Eftersom jag valt lördag som träningsfri dag denna veckan kändes promenaden med mamma extra viktig. Fast jag kommer få anstränga mig att inte sticka till gymmet, haha


De här snacket om snökaos förstår jag inte riktigt.. 

Bio med min fina!

Skrivet den: 2015-01-30 kl. 20:49:15 / Kategori: That is that
Vad är detta egentligen?! Bio igen  :) Det är ju meningen att jag ska spara pengar till London! Daniel har lockat med mig att se Kingsmen som har premiär ikväll. 


Trevlig fredag!! 
Fortsätter kämpa!

Skrivet den: 2015-01-29 kl. 20:23:21 / Kategori: That is that
Usch och fy! Jag har inte varit alls sugen på att träna denna veckan! Men jag har gjort de. Nu har jag två pass kvar imorgon (stryka på jobbet och löpning på gymmet) innan jag har en ledig dag. 

Men idag tog jag 75 kg i marklyft. Och sista benövningen (benpress) kändes med ordentligt vilket såklart känns underbart. Så jag kämpar på! 
Jag på gymmet!

Skrivet den: 2015-01-29 kl. 15:48:43 / Kategori: That is that
Haha, detta kommer vara jag på gymmet ikväll efter core-passet. För ikväll ska det tränas ben. Visserligen kändes det rätt bra sist också efter mina hittepåövningar, men jag vill köra mitt vanliga pass nu! Bara att vässa armbågarna!
Kind and funny

Skrivet den: 2015-01-29 kl. 11:57:34 / Kategori: That is that
På engelskan har vi arbetat med horoskop och hur man kan vara. Varje elev fick sedan en lapp där alla klasskamrater fick skriva något om dem (positiva saker såklart, vi skrev upp exempel på tavlan) Dessa ord renskrev vi sedan i ett speciellt datorprogram. Ju fler gånger ett ord förekom desto större blev just det ordet. 

Nu hänger dessa uppe i klassrummet som en liten påminnelse om alla bra saker vi tycker om varandra :) 
Nya naglar!

Skrivet den: 2015-01-28 kl. 20:22:06 / Kategori: naglar II
Jag fick fina naglar av Ida idag. I like it! Det blir dessa naglar som får följa med mig till London om två veckor. 
Fixa naglar

Skrivet den: 2015-01-28 kl. 16:08:58 / Kategori: That is that
Från en grej till en annan. Jag sprang nästan från jobbet idag för att hinna till Ida. Sen hade det varit en olycka på vägen så jag var ju sen ändå. Nu får vi se vad hon hittar på med mig. Jag brukar inte ha så mkt å säga till om ;) 
Lycklig

Skrivet den: 2015-01-27 kl. 09:49:00 / Kategori: That is that
Åh, jag är världens gladaste just nu!

Efter att vi köpte lägenheten förra våren blev det ingen längre resa för mig och Daniel då. Och eftersom jag har det jobb som jag har kan jag inte vara ledig en längre tid mitt under en termin (utan att förlora en jäkla massa pengar) så då blev det inget bokat nu i vår heller. MEN nu har vi bokat till jul/nyår 2015/2016. YEY!!! Det må vara långt tills dess, men att bara veta att resan finns där gör att jag känner ett helt annat lugn inom mig. 
 
Och sedan har jag massa småresor inplanerade nu under våren också. Vi börjar med London!!
 
Bilder från Thailand 2013
 
 
 

Get out!!!!

Skrivet den: 2015-01-26 kl. 21:05:22 / Kategori: That is that
Usch och fy! Så jäklans mycket folk på gymmet ikväll. Jag fick en chock när jag kom in i omklädningsrummet och fick börja leta efter ett ledigt skåp. Att sedan få någon plats bland de fria vikterna kunde jag bara drömma om. Jag körde därför lite freestyle med mina rumpövningar så jag kommer få världens träningsvärk. Det känns redan nu!

Nu är jag helt slut så jag har redan krypit till kojs. Det har varit en grym dag idag, och imorgon kommer det kännas som måndag vilket betyder att veckan kommer gå superfort. Ge mig helg :)Om man kollar riktigt noga kan man se lite muskler på de där armarna ändå. Eller? ;)

Ala Axon

Skrivet den: 2015-01-26 kl. 16:22:00 / Kategori: That is that
Efter en hel höst med Axon hade jag tänkt ta det lite lugnare nu i vår. Med betoning på lite, eftersom jag upptäckt att det här är en helt ny livsstil som jag vill fortsätta med! Varför sluta med något när man mår så jäkla bra av det?
 
Igår så la Martin ut min bild på några av hans sociala medier (Facebook, instagram). Detta har gjort att jag fått många fina och peppande kommentarer vilket såklart aldrig är fel. 
 
Martins bildtext + bilden som ni sett tidigare.
 
 
"Det gick tyvärr inte som planerat för ”The Mauler” inatt men han kommer tillbaka!

En som det däremot gått planenligt för är min onlineklient Desiree Persson. Hon ansökte till Axon Beach 2014 efter åtskilliga försök att på egen hand försöka komma i form. 

Hon berättade att hon tappat kontrollen och behövde hjälp för att inte ge upp fler gånger. Hon hade fått nog och ville verkligen göra en livsstilsförändring. 

Så snart jag tagit fram ett optimalt upplägg för Desiree så fick hon snabbt märkbara resultat. Detta var givetvis mycket inspirerande och motiverande för henne vilket gjorde att hon inte gav upp utan kämpade hårt. 

Idag har Desiree förändrat sin syn på kost och träning vilket jag vet att hon kommer att ha nytta av resten av sitt liv. Hatten av för henne! Detta är en otroligt bra prestation och jag är mycket stolt över resultatet. "


Planera mera

Skrivet den: 2015-01-26 kl. 12:49:03 / Kategori: That is that
Idag blev det en promenad till stranden på lunchen tillsammans med Ulrika. Jag är dålig på mina promenader pga mörker och kyla (mest mörker) så det kändes lyxigt att gå mitt på dagen när det fortfarande är ljust ute. Och nu är jag laddad med ny energi inför de sista samtalen idag! 


Äntligen måndag!

Skrivet den: 2015-01-26 kl. 06:02:15 / Kategori: That is that
Arbetsdag 8/12 inleds snart, och det är en lång sådan. Inga kids dock pga studiedag så bara en massa planerande och en del utvecklingssamtal. 

Igår var jag helt enkelt för trött efter alla timmar på Konsum att jag inte orkade fixa någonting till idag. Så det var till att gå upp supertidigt och ställa sig å fixa matlådor. Tur att man har lite rutin på det där nu ;) 
Kör vi!

Skrivet den: 2015-01-25 kl. 10:12:00 / Kategori: That is that
God morgon! 
Vad hittar ni på denna söndagsmorgon? Jag gör samma sak som jag alltid gör 10.15, för jag är på ett spinningpass. Magen skriker dock efter något så jag ska fylla den med lite aminosyror :) 

Sedan är det full rulle hela dagen! Hörs sen! 
London baby!!

Skrivet den: 2015-01-24 kl. 14:13:29 / Kategori: That is that
Om en tre veckor sådär åker jag, syrran och Alex till London. Jag är så jäkla sugen på vad staden har att erbjuda och vad jag kommer tycka. Av någon anledning har det aldrig blivit London för mig tidigare, utan ska jag till en större stad blir det alltid New York av någon anledning. 


Så vad gör man i London?? Vad får vi inte missa, och vad kan vi hoppa över? 
Till gymmet!

Skrivet den: 2015-01-24 kl. 09:50:33 / Kategori: That is that
Sådär, helgen är här. Innehåller visserligen mest jobb ändå är jag rädd för.

Jag har tagit min trötta kropp och onda vad till gymmet. Vi får se vad jag kan göra. Svettig ska jag nog lyckas bli ändå ;) 
16 min

Skrivet den: 2015-01-23 kl. 18:22:05 / Kategori: That is that
Hej hopp!
Dagens andra pass skulle bestå av 20 min lätt löpning. Jag har slarvat en del med mina promenader och väntar på ljusare tider för att komma igång med dem igen. Därför känner jag att jag behöver mer konditionsträning än mina två spinningpass varje vecka. 

Efter en skada i vaden i höstas har jag inte kunnat springa speciellt mycket. Jag har testat på både 10 minuter och 15 minuter vid något tillfälle innan och tyckte att 20 minuter var en lagom start nu. 16 minuter klarade vaden. Jag pressade mig själv ytterligare 30 sekunder sen sa de helstopp. Så nu blir de spinning igen. I alla fall tills nästa fredag då jag gör ett nytt försök på löpbandet!! :)
Ingen mer fotboll

Skrivet den: 2015-01-22 kl. 18:36:28 / Kategori: That is that
Det har inte varit mycket fotboll för min egen del nu i höst och vinter. Det har inte funnits tid när jag kört min andra träning och att få ihop det med min periodiska fasta var helt omöjligt. 

Sedan har jag gått och väntat på att suget ska komma tillbaka. Men de gör det ju inte :( Så ikväll ringde jag tränaren och sa att jag inte kommer mer. 

Efter 10 år i Åhus HBK och 10 år i WÄ IF är jag inte en fotbollstjej längre utan en gymtjej. Känns riktigt riktigt konstigt! 
Träningsvärk!

Skrivet den: 2015-01-21 kl. 09:09:33 / Kategori: That is that
Aj aj aj, jag hade seriösa problem att komma ur sängen imorse. Och jag är lätt oroad över benpasset som väntar mig imorgon! 

Men än är vi inte där. Jag har några NO-lektioner att genomföra först. Vi kör puberteten nu och jag pratar om snoppar, snippor, mens, målbrott, stånd och andra saker som får eleverna att bli helt röda i ansiktet :) 
Väl genomfört!

Skrivet den: 2015-01-20 kl. 19:54:21 / Kategori: That is that
Sådär ja! Ett väl genomfört spinningpass där svetten bokstavligen droppade från hakan på mig (världens bästa känsla) och därefter ett stenhårt corepass. Jag är så förtjänt av att sitta i soffan nu. Så varför lovade jag Daniel att jag skulle dammsuga medans han var och tränade?? Aja, det är mer än två timmar tills han är hemma igen så jag skjuter på de lite ;) 

Dag 2 denna vecka!

Skrivet den: 2015-01-20 kl. 16:56:49 / Kategori: That is that
Dag två denna vecka och jag gör mig redo för pass 2 och 3. Spinning och core står på schemat ikväll, precis som så många tisdagar innan. En combo som jag verkligen gillar! Och bäst av allt är ju självklart känslan efteråt! 
Sommarbild

Skrivet den: 2015-01-19 kl. 20:25:14 / Kategori: That is that
Jag tittade på gamla bilder i helgen och hittade den här godingen. Jag och Emil tävlar om vem som först kunde äta upp sin s'mores. Jag vill också minnas att denna grillkväll var en spontanare som hade föregåtts av bad från Åhusbryggan. 

Så även om jag trivs med måndagar och att göra nytta, längtar jag efter lata sommardagar! 
Måltid 2

Skrivet den: 2015-01-19 kl. 14:14:30 / Kategori: That is that
Måltid 2 är mitt mellanmål. Det brukar bli 250g lättkeso blandat med proteinpulver med någon spännande smak samt två frukter eller frysta bär plus kokos eller nötter. Supergott och fräscht är det! Mellanmål 2 kan också vara en bar, men nu i januari kör jag sockerfritt och då får mina bars helt enkelt ligga kvar i skafferiet. Mellanmålet igår. Idag ligger allt i en matlåda och har gjort sedan imorse så det ser inte lika aptitligt ut ;) 


Jävla måndagsmorgon!

Skrivet den: 2015-01-19 kl. 07:25:42 / Kategori: That is that
Jäklans otur imorse.. Jag har ju den där fina tröjan son måste handtvättas. (Har vi inte alla minst en sådan?) Tröjan låg i garderoben i behov av den där tvätten ett tag, för man blir ju aldrig färdig till att ställa sig med den. Men förra veckan gjorde jag de, och idag var det dags! Jag hade tröjan på mig i ca en och en halv minut sen hade jag fan brunkräm över halva ärmen. Och i tvätten åkte tröjan..!

Tur att det är måndag, för det är få saker som kan få mig på dåligt humör såhär i början av en helt ny vecka :) 
Söndagskväll

Skrivet den: 2015-01-18 kl. 19:04:38 / Kategori: That is that
Efter att ha gått från pyjamas till träningskläder till pyjamas till träningskläder igen sitter jag just nu i pyjamasen. Dagens andra och tredje (tacos) måltid är intagen och nu kollar vi på handboll. Det har varit en grym söndag och jag längtar såklart efter måndag! 
Stenhårt!

Skrivet den: 2015-01-18 kl. 16:12:08 / Kategori: That is that
Sådär, dagens andra pass är avklarat och nu är jag klar för idag! Det blev mitt överkroppspass med sex olika övningar för axlar, rygg och armar. Jag avslutade med 100 st armhävningar uppdelat i fyra olika set. 

Så nu är jag redo för pyjamasen igen! 

Träning och kost

Skrivet den: 2015-01-18 kl. 14:10:42 / Kategori: That is that
För att lyckas med träningen måste man sköta kosten minst lika bra. Efter att ha följt mitt axon-schema ett par månader nu så har de blivit rutin. Tre mål mat om dagen, där det första intas vid tolv-tiden och det sista vid 20-tiden. 

Dagens lunch blev en kasslersallad med sallad, tomat, gurka, morötter, kassler och ost. Allt är vägt helt enligt mitt kostschema. 

Träningsblogg?

Skrivet den: 2015-01-18 kl. 11:07:13 / Kategori: That is that
Det känns som det enda jag gör är att träna och jobba. Därför blir det mycket träning jag skriver om här, så varför inte köra de spåret fullt ut? Istället för att jag får dåligt samvete för att jag inte varierar mig mer. Problemet blir väl att få till alla träningsbilder, framförallt nu när Niklas är i Thailand ;) 

Dagens första pass är iaf avklarat. 45 min spinning såhär innan måltid 1. 

Lördagsmorgon!

Skrivet den: 2015-01-17 kl. 10:00:46 / Kategori: That is that
Åh vilken underbar morgon! Jag älskar helgmorgnar som dessa. För en 14 min sedan skrev jag till mamma om vi skulle hitta på något. Om en minut ska vi it och gå i det fina vädret! Första promenaden denna veckan, haha 

Hoppas alla får en trevlig helg!!
Träna kollegor!

Skrivet den: 2015-01-16 kl. 13:25:56 / Kategori: That is that
Nu jäklar!! Arbetsveckan är slut och helgen är här. Vi börjar med ett träningspass tycker jag. Alldeles strax ska jag köra hårt med några kollegor i gympasalen. Styrka står på schemat. Så mycket skönare att ta helg efter ett väl genomfört träningspass. Jag har visserligen ett till på gymmet ikväll ;) 
Work it!!

Skrivet den: 2015-01-15 kl. 17:20:39 / Kategori: That is that
Syrran har frågat efter lite tips på magövningar nu. Jag visade henne de bästa jag hade och sedan bokade jag in henne på ett core-pass på actic. Satans jobbigt, satans kul! Å jäklar vad trött jag är i magmusklerna nu. Syrran i rosa, det hör inte till vanligheterna inte :)Lärare på heltid

Skrivet den: 2015-01-14 kl. 16:25:38 / Kategori: That is that
God eftermiddag.
Även om jag sa att jobbet var rätt så lugnt så är jag fortfarande lärare på heltid. Så jag hinner inte med så mycket annat, blogga allra minst. Och med x antal träningspass i veckan också blir de tight med tid ibland. 

Men nu är det dags att avsluta för idag och åka hem. Det må ju ta mycket av min tid men jag trivs som satan med mitt jobb.


Home alone

Skrivet den: 2015-01-13 kl. 19:54:32 / Kategori: That is that
Hej hallå. 
Lång dag idag, och eftersom det fortfarande är i början av veckan är jag fortfarande rätt produktiv. Dock ligger jag några sömntimmar back efter alla bio-besök så medans Daniel är iväg och tränar tänkte jag ta en lång dusch och sedan lägga mig på soffan. 


Kvällens måltid. Kändes super efter träningen! 

Här igen!

Skrivet den: 2015-01-12 kl. 21:00:44 / Kategori: That is that
Då var det dags för bio igen. Denna gången är jag och kollar på hobbit med mamma och Daniel. Båda två har gett mig order om att putta på dem om de börjar nicka till, så här var det livat, haha
Stenhårt som vanligt!

Skrivet den: 2015-01-12 kl. 19:06:43 / Kategori: That is that
Jag har varit djävulskt produktiv idag. Som vanligt på måndagar. Jag känner mig i fas på jobbet, har liksom koll på läget. Livsfarlig känsla att känna, eftersom det säkert inte kommer vara speciellt länge och karma kommer sätta dit mig big time för att ens tänka så. 

Jag var äckligt grym på gymmet också idag. Sex ordentliga Chins utan någon som helst hjälpvikt. LIVET!!! 


Ryggen i december till vänster, och i augusti till höger.Måndag

Skrivet den: 2015-01-12 kl. 06:49:23 / Kategori: That is that
Måndag! Och ni vet hur jag är på måndagar. Nu jäklar kör vi! Satan vad här ska jobbas och få saker gjorda! 
Impulsbio

Skrivet den: 2015-01-11 kl. 20:42:30 / Kategori: That is that
Jag och Daniel snackade om att gå på bio ikväll, men kom fram till att söndagar inte är den optimala biokvällen. Så vi bokade imorgon istället. Sen ringer syrran och tjatar med mig på taken 3 ikväll :) 
Hjärtelunch

Skrivet den: 2015-01-11 kl. 12:17:52 / Kategori: That is that
Sådär, nu tog jag löjlig till en helt ny nivå. Till min vitkålssallad idag gjorde jag små fina morotshjärtan. Jättelätta att göra och superroliga att äta. Man blir liksom glad när man tittar på dem :)Filmmys

Skrivet den: 2015-01-11 kl. 09:16:13 / Kategori: That is that
God morgon! 
Jag har inte tittat ut ännu, men jag hoppas att det är mindre blåsigt nu, än när vi gick å la oss igår. Jag ska nämligen ut och gå en sväng med mamma om en 45 minuter. 

Igår stack jag hem till Macke och Jennifer för lite filmmys. Daniel hade varit där i tio timmar redan ;) vi såg den andra av de sex nya Beck-filmerna. Klassisk såklart! 

Hoppas ni får en trevlig söndag!!
Träna x 2

Skrivet den: 2015-01-10 kl. 18:00:35 / Kategori: That is that
Att träna är världens bästa känsla. Få saker gör att man mår så bra. Träna, friskluft och sömn. Lite bra mat till de så är man på topp. 

Så känslan att köra två stenhårda gympass på samma dag (en lördag dessutom) är oslagbar. Det är riktigt skönt att komma igång efter julen igen! 


Glad tjej!!

Back on track

Skrivet den: 2015-01-10 kl. 11:42:57 / Kategori: That is that
Hej hopp! Hur har ni det denna lördag? Jag körde ett stenhårt pass på gymmet imorse. Och sedan återvände jag till pyjamasen. Det tråkiga vädret inbjuder till soffmys, så medans jag väntar på att syrran ska sluta jobba är det i soffan jag befinner mig :) 

Trevlig lördag på er alla! 
Shower

Skrivet den: 2015-01-09 kl. 17:25:19 / Kategori: That is that
Jag just nu, och jag om en kvart! Men efter ett äckligt jobbigt spinningpass föredrar nog kvällens sällskap att jag duschar! 
Mellanmål!

Skrivet den: 2015-01-08 kl. 16:02:30 / Kategori: That is that
Efter en lång arbetsdag tyckte jag att jag förtjänade ett gott mellanmål. Vilken tur då att alla mina axon-mellanmål är goda ;) 

Idag blev det fruktsallad med apelsin och banan tillsammans med en blandning av keso och proteinpulver med melonsmak samt kokosflingor på toppen. Supergott!
Back on the bus

Skrivet den: 2015-01-08 kl. 07:13:09 / Kategori: That is that
Det var ett tag sedan jag åkte buss nu. Rätt så exakt en månad sedan skulle jag tro. 

Det finns för- och nackdelar med buss. Några fördelar är att jag kan sova, kolla på mobilen eller bara slappna av istället för att koncentrera mig på någon körning. Och den är alltid varm när jag stiger på. Jag har upptäckt det med att köra själv. De första minuterna i bilen är inte jättebehagliga. Nackdelen är ju att det är mycket längre till busshållplatsen än till parkeringsplatsen där bilen står. Och oftast så regnar de.. Och även om bussen faktiskt går väldigt ofta så går den inte exakt när jag vill, som bilen hade gjort. Sist men inte minst, bussen är billigare eftersom jag annars hade kört själv!

God morgon alla fina. Idag är det torsdag, men ändå måndag på något sätt :)
Kväll på soffan

Skrivet den: 2015-01-07 kl. 20:49:21 / Kategori: That is that
Jaha, då var vardagen tillbaka och både jag om sambon + två katter har landat i soffan. Tidigare ikväll körde jag ett grymt spinningpass som känns just nu. Det är så det ska va! 

Imorgon kommer kidsen. Två dagar, sen är det helg och sedan är vi igång på riktigt. 

Hoppas ni haft en trevlig arbetsdag och onsdag!

Ute faller snön

Skrivet den: 2015-01-07 kl. 07:32:28 / Kategori: That is that
Haha, jag älskar att varje gång det snöar läser man det på Facebook först och upptäcker sedan att det stämmer genom att titta ut..

Idag är man tillbaka på jobbet. Jag har plockat undan julsakerna, skrivit veckoschema för nästa vecka och mailat lite föräldrar. Full fart framåt såklart. Nu vill jag bara ha hit lite kollegor också! 
Ala alliansen!

Skrivet den: 2015-01-06 kl. 15:14:29 / Kategori: That is that
Denna tisdag avslutas alliansen, en lokal turnering här i Kristianstad. När man var yngre hängde man ju här varje dag, nu blir det inte lika mycket. Vi hade nog inte varit här idag heller om inte Daniels vittskövle spelat semin tidigare. Final nu, sen går vi hem! 
Grym igen!

Skrivet den: 2015-01-06 kl. 11:07:03 / Kategori: That is that
Nu börjar vardagen närma sig igen med jobb imorgon. Äntligen, skulle jag sagt för en vecka sedan, men nu har jag ju vant mig vid ledigheten. Typiskt! 

Träningen idag satt långt inne eftersom när jag kom till gymmet hade de inte öppnat än. Vad hände där?!? Och att cykla hem igen, för att cykla tillbaka en halvtimme senare är disciplin! Passet blev stenhårt också så jag känner med riktigt grym. Skön känsla. 
Flowers and a bag

Skrivet den: 2015-01-05 kl. 16:32:13 / Kategori: Our place
Jag har sett mycket tulpaner den senaste tiden. Hemma hos folk, på instagram i reklamblad/butiker. Men det är för tidigt!!! Tulpaner betyder vår och det har ju inte ens varit riktg vinter än. Tulpaner lurar en att våren är på väg! 

Idag köpte jag också tulpaner. De är ju så fina! Och numera kan jag ha tulpaner utan att katterna äter upp dem eftersom de inte kan hoppa upp på byrån i hallen (ta i trä, tvi tvi tvi) 

Väskan fick jag i julklapp av mamma och pappa. Älskar den! 
Mjuka fötter - igen

Skrivet den: 2015-01-05 kl. 09:36:08 / Kategori: That is that
Jaha, då kör vi en mjuka fötter igen. Ett medel som "dödar" "överflödig" hud på fötterna. (Jag har riktigt dålig koll på de rätta begreppen här, mina sexor hade skrattat åt mig efter allt tjat om att använda rätt begrepp). Jag körde en kur innan sommaren också och det fungerade super. Så nu kommer jag sova med strumpor på de närmaste två veckorna pga av all hud som trillar av hela tiden. Låter lite äckligt, och det är det väl också, men samtidigt väldigt befriande :) 

Rekommenderas såklart! 
Nyårslöfte 2014

Skrivet den: 2015-01-04 kl. 22:59:59 / Kategori: That is that
 
För lite mer än ett år sedan nu satte jag tre stycken nyårslöften. Det var utmaningar, men inte omöjliga sådana. 
 
 
1 - ha x antal tusen på sparkontot. ( exakt hur mycket har ni inte med att göra, haha. ) 
 Detta visade sig bli en större utmaning än vad jag tänkt mig eftersom det blev ett lägenhetsköp och en flytt där i början av året. Samtidigt har jag inte snålat sådär jättemycket så jag kunde varit tuffare. Men målet nåddes, härligt!
 
2 - vara utomlands i minst en vecka 
 Jag och Daniel brukar alltid ha någon resa inplanerad under våren. Västindien, Hawaii, Thailand, New York, you name it. Men inte inför våren 2014 av olika anledningar. Så därför bestämde jag att jag skulle åka utomlands under minst en vecka under året. Det blev en vecka på Rhodos med syrran och Daniel men de räknas mer än väl. 
 
3 - gå ner 10 kg
 Länge har jag var trött på min kropp och det har under en längre tid gått långsamt utför. Efter julen 2013 var jag inte alls lycklig och kände att det var dags för en förändring. Jag var grym under våren och gick ner 6 kg. Dessa gick jag snabbt upp igen under sommaren, men med ovärderlig hjälp från Martin genom axon lyckades jag, och precis innan jul hade jag gått ner mina tio kilo.
 
Check, check and check!
 
 
 


Alkohol

Skrivet den: 2015-01-04 kl. 11:46:01 / Kategori: That is that
När jag började med axon var bye bye till alkohol. Inte mig emot, eftersom de förstör träningen så mycket. Men när skulle jag dricka igen? 

Jag bestämde att på nyårsafton var det dags. Några dagar innan 2015 bestämde jag mig dock för att det skulle jag inte alls det. Jag är faktiskt lite rädd för att dricka nu. Gissar att jag kommer bli asplakatfull första gången efter ett sådant långt uppehåll och det är jag liksom inte så sugen på. Med sockerfria januari som gäller nu får jag helt enkelt vänta till februari ;) 


De här halva glaset champagne drack jag på nyår ändå. Kändes lagom ;) 


Lördagskväll!

Skrivet den: 2015-01-03 kl. 20:32:08 / Kategori: That is that
Som oftast när jag umgås med Vera blir det en heldag av det hela. Efter IKEA stack vi till gymmet tillsammans, och nu sitter vi hemma hos Vera och väntar på några till för att kunna spela lite sällskapsspel. Det enda jag saknar är godis men det är ju bara att glömma ;)

Fina Ikea

Skrivet den: 2015-01-03 kl. 13:43:17 / Kategori: That is that
Det kan väl inte bli mer lördag än genom en liten utflykt till IKEA? Det verkar iaf vara väldans poppis, speciellt om man kollade kön till restaurangen. Inga köttbullar idag inte! En massa nya grejer istället! :)

PW med mamma, igen

Skrivet den: 2015-01-03 kl. 10:27:07 / Kategori: That is that
Vi har verkligen kommit in i en bra rytm, lilla mamma och jag. Ännu en morgonpromenad är avklarad. Det har blivit några nu i jul, och det tackar vi det fina vädret för! Hade jag fått bestämma hade vi kunnat strunta i snön i år. Det är försent nu tycker jag, och jag vill ha vår och värme och solglasögon!

Nu ska jag gå och fixa dagens måltider, sedan blir det lördagsutflykt med Daniel och syrran!
En bra fredag!

Skrivet den: 2015-01-02 kl. 18:33:49 / Kategori: That is that
Det dåliga samvetet gentemot benpasset (som jag missat två gånger nu) tog över och jag ställde in spinningen och körde mina benövningar istället denna fredagskväll. För att kompensera körde jag extra hårt och jag är helt slut just nu. Så jäkla underbart. Att sedan komma hem till en nystädad lägenhet och ren tvätt gjorde inte kvällen sämre :)

2015 har börjat på bästa sätt! Morgonpromenader med mor min, grymma pass på gymmet och kosten ala axon fungerar utmärkt. Låt nu denna härliga känsla hålla i sig ett bra tag. För just nu leker livet! 
Julklapp till mig själv!

Skrivet den: 2015-01-02 kl. 13:13:39 / Kategori: That is that
Precis efter jul la jag en stor beställning hos fitnessguru till mig själv. Som en liten julklapp till mig själv. Och det är skönt att ha ett bra lager hemma med allt jag kan tänkas behöva den närmsta tiden. Att avsaknaden av till exempel aminosyror inte hindrar mig från att köra till 100%. Synd bara att jag inte kan lagra sallad och grönsaker på samma sätt :)

Nu kör vi!

Skrivet den: 2015-01-01 kl. 18:28:05 / Kategori: That is that
Jag börjar det nya året på samma sätt som jag slutade det förra. På gymmet helt enkelt. Nu är det dags att komma igång ordentligt igen med kost och träning och det är lika bra att börja direkt! Nu ska jag avsluta det jag påbörjade i höstas och vägen till drömkroppen fortsätter!
Bilder från 2014

Skrivet den: 2015-01-01 kl. 14:39:55 / Kategori: That is that
Tänkte dela med mig av bilderna från sista kvällen 2014. Vi hade en mycket trevlig kväll med trevligt folk och massor av gott. Jag hade nästan ont i magen hela kvällen men åt inte mindre för det, haha. 

Tack för ett grymt avslut på 2014. Jag är så jäkls taggad på 2015! 


Äntligen!

Skrivet den: 2015-01-01 kl. 10:30:18 / Kategori: That is that
Som det typiska måndagsbarn jag är har jag längtat så efter idag då vi ska börja de nya livet! En PW med mamma och sedan till Coop och handla sallad och andra nyttigheter. Tänkte se om jag kunde städa lite också sen med :) 
2015

Skrivet den: 2015-01-01 kl. 02:54:45 / Kategori: That is that

Love life

RSS 2.0