helt okej måndag

Skrivet den: 2009-03-30 kl. 20:46:55 / Kategori: That is that
japp, då var det måndag igen.. fast en ovanligt slapp sådan. Carro dök upp vid tolvtiden å färga håret på mig, då var man blond igen.. Resten av dagen spenderades med Daniel, en runda på stan, en i köket å nu har vi strandat på soffan framför färjan.. Håkan, klipp dig!!!

Gårdagen  var lyckad, sminkade och fina.Grundtanken var att inga bilder skulle köpas. Vi köpte inga heller, men det är bara tack vare Carro och Vera, för jag går på alla försäljare, alltid..

Kvällen bjöd på bio med Carro och Caroline som vi fick med på ett hörn, Confessions of a Shopaholic mysig film, men om huvudpersonen nu ska shoppa så mkt kan hon väl köpa lite snygga saker?!?!jag och Daniel..imorgon blir de skola och inventering på willys med laget.. see ya

Hinner inte..

Skrivet den: 2009-03-29 kl. 08:57:45 / Kategori: That is that
men det är väl bra om jag inte hinner blogga, betyder ju att jag har ett liv.. uppdatering,

jobb i fredagskväll, började tidigt på lördagen och slutade kl 18. direkt hem till mamma och pappa för trevlig middag. Kollade på fotbollen och så. Satt och spelade kort innan fotbollen, klockan blev halv nio, och eftersom vi ändå inet gjorde mkt kunde vi lika gärna släcka ner.. är det bara jag som känner gemenskapen med resten av världen??

Idag är de upp tidigt, känns tidigt iaf!! ska iväg på nån fotogrej med Carro och Vera, ska bli skoj! Hinner vi sen ska vi iväg och kolla på Kalle när han spelar match och sen på kvällen är det bio med Carro, yey.. Se om jag kan trycka in gymmet och städa också men jag tror inte det ;)

Aja, inte så mkt mer roligt att skriva om, see ya!!

Pengarna eller livet

Skrivet den: 2009-03-27 kl. 09:42:18 / Kategori: That is that
hade en lång dag igår, trevligt med Carro och Svea i Tyskland. mkt handlande... dagens roligaste.. Carin 50+ på jobbet undrar på onsdagen om jag kanske kunde köpa något till henne. Kan Desirée säga nej? Inte speciellt bra, så jo visst kan jag köpa något. Carin ber om 8 flak öl? ööhm. skulle ta så mkt jag kunde.

upp tidigt som fan på tosdagsmorgon, Daniel kör mig till scan och vi är på väg. Får sms av Carin, om jag inte kunde köpa tre liter absolut citron ockå? Då var vi upp i 67 kg av mina 75 och en tredjedel av min spritranson, sa Desirée nej denna gång? icke..

Träffade IFK kristianstad på båten, nej men hoppsan Carro, de var IFK Karlshamn, close babe ;) jobbig båtresa, fick stå upp hela tiden, bortskämd eller bortskämd??

Handlade som satan..

Svea vilar på en pall med cider, kan livet bli bättre?


Carro räknar liter sprit i vagnen, viktigt viktigt!!Systrarna fick lite på min spritranson och jag lite på deras vikt, deal!! köpte 3 liter sprit till Carin och fyra flak öl. De lät bra, men om jag kunde fick jag gärna köpa lite öl till.... dah..
Köpte Fernet till Daniel, den där äckliga spriten Kalle fick på bowlingen för några veckor sedan, dags att bjuda över honom och Vera på en helkväll snart.. Sen blev de lite vin till mamma, whiskey till pappa och cider till mig, alla glada och nöjda.. Utom då Kalle kanske.

Väl tillbaka i Sverige mötte jag upp mamma och Vera vid Yllan. Kollade på "pengar eller livet" med bland andra Sussie Eriksson, Johannes Brost, Charlott Strandberg, Julio Espinal, Göran Gillinger, Martin Björk, Roland Nordqvist. Blev en kväll med massor av skratt och annat skoj prat. Älskar min familj, men önskar att pappa hade hängt på också, då hade kvällen varit perfekt!! Nästa gång så..

tog bilder i pausen, ville inte störa under själva framträdandet..


glada systrarna Persson :)


fina mamma, tack för en underbar kväll, jag vet att du läser :)

Märk hur jag har samma kläder på mig både i Tyskland och på kvällen, hade en tio min på mig från bussen var framme tills jag skulle vara på Yllan, välplanerat!!


Nej nu kan jag inte undvika pluggandet längre.. måste vara klar innan Daniel kommer hem, då blir de gymmet, fy vad jag behöver träna!!! Sen blir de jobb ikväll, jag och Mikaela, farligt på konsum ikväll!!

see ya..

Tysklandsresa

Skrivet den: 2009-03-25 kl. 22:04:27 / Kategori: That is that
Gäller för dagen, upp kl halv fem men de går. Blir en bussresa men systrarna Svensson, de kan inte bli fel!!! Bilder m.m kommer nog på fredag, rädd att de inte blir någon uppdatering innan dess, beror på hur jag mår kväll :)

Mkt i huvudet just nu, hoppas på att inget glöms bort för fort!! Avslutat ytterligare en kväll på konsum, och återigen ligger Daniel och sover, fan vad tråkig man kan vara!!

See ya Deutschland!!

livet leker

Skrivet den: 2009-03-24 kl. 20:24:59 / Kategori: That is that
tentan va de ja.. underbart

träffade Alex innan och plugga in de sista, för Alex, för mig början.. märkte direkt hur oförberedd jag var. Som vanligt, måste jag säga, tyvärr. Men med min tur den senaste tiden fick jag en otroligt lätt fråga ( alla fick en fråga kvar) och sen var jag först ut. Fem min senare och jag var klar, utan några problem. Tentan i sin helhet var bra, intressanta diskussioner å allmänt trevligt. Alex var jätteduktig!!

Vad som var mindre trevligt var vädret när jag vaknade. Eller fick dock inte reda på att det hade snöat förrän jag loggade in på Facebook, sen tittade jag ut. Hur patetiskt kan de bli? Tog lite bilder ändå.


utsikten utanför dörrenhögskolanskolan

Kvällen bjöd på fotbollsträning. Iskallt fy fan. Men vi var en tapper skara, en av småpojkarna efter, tränade utan underställ, sjukt!!
Morgondagen bjuder på pluggande, en uppsats som ska vara klar på fredag. Sen blir de jobb på kvällen, pengakåt som vanligt.

Fest i helgen någon???

tentan..

Skrivet den: 2009-03-24 kl. 17:36:06 / Kategori: That is that
Inga problem, man är väl snille?? klarade den med glans, berättar mer senare..
på väg till fotbollsträningen, uppdatering kommer efter den, tänk på mig i kylan..

over and out

träningslägret då ja..

Skrivet den: 2009-03-23 kl. 09:41:31 / Kategori: That is that
fy satan vad ont man har i kroppen idag må jag säga. Hoppas jag inte är ensam.. Helgens kommentar, jag ber Daniel köra mig till Östra Göinge, Daniel - var i östra göinge då? Desirée - Till deras idrottsplats... (asgarv från Daniel) Jag skulle till Gärds Köpinges idrottsplats.. Men Någon måste hålla med om att de låter lika..? Underbart härligt att stoppa ner vanliga fotbollsskor, gräspremiär!!

Samling 08.00. Frukost - träning - lunch - träning - middag - sångstund - lagmys - sova - frukost - träning - lunch - träning - avslutning.  Söndagskvällen avrundades med några timmar på konsum, slappt med Patrik som sällskap.. Vi var en krympande skara under helgen tyvärr, men lagkänslan var på topp!!

Fick samtidigt veta att Åsums herrlag hade "träningsläger" och var ute å festade hela natten lång.. hmpf...

Tja, de va väl di hele. Lägger upp lite heta fotbollsbilder också.. Hoppar träningen ikväll, tillbaka på grus på tisdag..

plugga plugga plugga, save me!!

...

Skrivet den: 2009-03-22 kl. 21:58:03 / Kategori: That is that
spenderat helgen med wä-tjejerna på träningsläger. bilder och update kommer imorgon. Desirée är trött, mkt trött. Hoppas på att få Daniel til hemskheter, ses sen :)

Vårdag..

Skrivet den: 2009-03-20 kl. 22:23:33 / Kategori: That is that
 Är jag hemsk? ringde nyss störningsjouren som skulle köra bort uteliggarna i trappan..

Dagen spenderades i Åhus på stranden med Carro och Doris, underbart!! Det blev en runda på gymmet, en på Maxi och kvällen avrundades i Åhus hos föräldrarna med lite kortspel och skitsnack.. Gillar livet. I helgen blir de träningsläger, ska bli skoj!! och massor av träning, härligt för kroppen!

Vårbilderträning.

Skrivet den: 2009-03-19 kl. 16:35:00 / Kategori: That is that
på väg till fotbollsträningen, sjukt sugen eftersom vädret är som de är!! UNDERBART!! Plocka upp lite folk innan, med lite tur så blir vi sena så jag får gasa satan på motorvägen!måste börja plugga snart.
sugen på att festa, nån som är på??

hjälp hjälp!!

Skrivet den: 2009-03-19 kl. 10:50:05 / Kategori: That is that

Fick sms av Daniel imorse, (tidigt!!) tydligen hade de legat två uteliggare i trappen. Tycker det är lite läskigt, även om de inte är något att vara rädd för, hade de skrämt skiten ur mig. 40 min efter Daniel gått vandrade jag ner i tvättstugan och källarens långa korridor. Om jag hade stött på någon där hade jag svimmat på två röda. Hoppas på port-telefon snart. De installerar det två trappuppgångar bort så.

kollade upp bussresan, Carro gissade på att bussen skulle vara halv åtta i Bromölla, vilket hade varit underbart. Står på deras hemsida att vi ska vara i Sverige igen kl 17.00. Jag måste hinna!!!

ha de


dagen..

Skrivet den: 2009-03-18 kl. 20:01:49 / Kategori: That is that
lyckad, men vad annars med syrran?  Fick ett fint sms innan vi träffades " älska solen".   Vi var båda upprymda av vädret och klädda efter det också. Köpte en ny vårjacka, vet dock inte än om jag ska behålla den eller inte.. vi får se.. De blev lunch på graffiti, fast jag var inte jättenöjd med min potatis. Så går de när man vill prova något nytt, "Man ska inte ändra på ett vinnande spel" ala Uffe Samulsson..

gissa vem som, utan att försöka, sänkt sin mobilräkning med 100 kr jämfört med de senaste fem månaderna.. nice

Vera hittade också några fynd, bland annat ett par fotbollsskor, man blir verkligen frestad av vår-vädret!!

Dagen fortsatte på gymmet, en riktig hårdkörare på löpbandet, känns riktigt bra. De blev ingen pizza utan pasta istället. Tanken var sen att jag skulle smita bort till solariet men Caroline är sjuk, funderar fortfarande om jag ska smita själv. vänner på tvn, tror Joey har övertalat mig att stanna precis där jag är.

tvätt-tid imorgon mellan 7-10, nån som vill göra mig sällskap i tvättsugan??

Har också lyckats med att dubbelboka mig.. senaste tiden har jag inte lyckats med mkt. Nu ska jag iaf på en Tysklandsresa den 26 mars, hemma ca 19.30. Sen ska jag iväg med mamma och syrran på kvällen på nån show som börjar 20.00. Hur ska detta gå? fortsättning följer. Samvetet igen...

See ya..

Kan tänka mig de här livet..

Skrivet den: 2009-03-18 kl. 10:15:29 / Kategori: That is that
Ledig hela veckan, eller nja tanken är ju att jag ska plugga men de får vi se hur de går med det..

Idag har jag en riktigt glassar-dag framför mig, Lunch och shopping med Syrran, gymmet med Daniel och sen Pizza, och till sist en solning med Caroline inplanerad. Hur de går de får vi se, kommer uppdatering ikväll.. Vädret är iaf toppen och de blir både vårjacka och mina nya solglasögon.

Problemet blir vilka skor jag ska ta, nu har jag ju massor att välja från, åååh jag älskar våren!! Gammal bild, NYC 07

I skolan..

Skrivet den: 2009-03-17 kl. 11:26:34 / Kategori: That is that
Sitter i skolan och pluggar för fullt. Sitter med gruppen och förbereder för litteraturseminariet. Sådär skoj men vi får massor gjort och bra diskussioner.  Var så lat imorse så Alex fick hämta mig, stackars liten lurade in henne i stadstrafiken.

Struntade i gymmet igår, fy på mig!! Träning ikväll men jag skäms fortfarande så vet inte om jag vågar åka dit. Men de måste göras.
 
Väntar på samtal från Mamma, hur har de gått med huset, let me know!!!

Misslyckades med middagen igår, brända bacon, halvrå fläskfile, kall sås och överkokt ris. Har lite problem med att få llt klart samtidigt. Men så fort fläskfilen var klar så fick vi äta. De gick ner och efter helgens bravader fick jag också ta på mig disken. Inte mer än rätt..

Nej ska fortsätta plugga nu. Så man kommer hem i tid,

Vårt grupprum, i pausen dock


ha de..

vågar inte

Skrivet den: 2009-03-16 kl. 12:47:28 / Kategori: naglar
länge sedan jag vet. massor att säga men vågar inte. Hur ska jag förklara helgen? Och hey, efter att ha läst jockes blogg vågar jag knappt yttra ett ord. Gillar hur han skriver, gillar den killen starkt!!

Okej, senast jag skrev var i onsdags, länge sedan. Antalet saker jag blivit av med sen dess, två. Min cykel och ett par skor. Cykeln är återfunnen men skorna har jag ingen aning om var de är. Antalet dagar jag varit bakis sen i onsdags, två. Men för en fylla. Då är de inte värt de!!

Aja, fredagen bestod av träning och ett besök hos föräldrarna i Åhus. Alltid trevligt. Det är skönt att komma hem, även om det känns lite konstigt ibland. Upp tidigt och cyklade till bussen ( det var här jag lämnade den och tog den idag efter ett långt sökningsarbete. var övertygad om att den blivit snodd) jobbade mellan halv nio och 18, Skoj. De ringde en kille, är nästan 100 % säker på att han drev med mig, Men han frågade iaf hur han skulle tillaga laxen han hade köpt. Inte vet jag!! Dividerade länge om vad det var för lax han hade köpt, och vi kom fram till att den inte skulle ätas rå, vilket killen redan hade gjort. Fick övertyga honom att han inte skulle dö, och berätta hur han skulle göra. skumt..

Väl hemma var det full rulle, Emma Frida Mie Pernilla och Hanna dök upp vid halv åtta, jag öppnade i underkläder, längre hade inte jag hunnit. Det blev melodifestivalen, lite spel och massor av dricka. Jocke och co kom förbi efter en runda i Wäs klubbstuga? Varför trodde han att vi skulle ha wä-festen där? Och wä-fest.. tre av elva spelade i wä, helt klart godkänt eller? Det blev en trevlig kväll, med hög musik och för  mkt dricka. Vi gav oss in till stan men här sviker minnet mig. Vaknar i extrasängen och mår piss. Daniel är pissförbannad, med all rätt. Är dock glad att jag fortfarande har någonstans att bo, vem som helt hade slängt ut mig på två röda. Nej vi glömmer helgen men några bilder får jag iaf lägga ut.Söndagen försvann, sov spydde sov spydde. Skulle spelat match men fick ringa tränaren och säga som det var. De är nog det mest pinsamma jag gjort i hela mitt liv, fy fan vd jag skämdes. Kommer inte hända igen de säger jag bara.

Måndag, upp tidigt. Var och lämnade bilen, den blev godkänd, hurra hurra hurra!! Och bilkillen gillade den starkt, vem gör inte de, älskar vår bil!!
 Efter det var det naglarna som skulle fixas, blev skitsnyggt som vanligt, heja Ida!!  Fick prata ut en massa som vanligt, vad hade jag gjort utan henne ;)Nu sitter jag hemma och ska närsom börja plugga. Eller jag har börjat lite men det är mycket kvar. Heja mig!!

onsdagskul med Carro

Skrivet den: 2009-03-11 kl. 20:00:57 / Kategori:
Inte mkt har hänt sen söndags, varit på gymmet, tränat lite fotboll. Var en runda på högskolan i måndags, fick tillbaka tentan. 21 av 24, är man grym eller?? Riktigt nöjd måste jag säga, speciellt eftersom jag skrev 2 ½ sida och det tog mig 40 min att göra den. Tisdagen spenderades på pratikplatsen för en fältdag, ska dit på fredag också men ska då få lite ansvar också eftersom en av lärarna är borta. Me like.

Vaknade kl 8 idag, kanske inte jätteroligt men fick massor av gjort. Hade planerat att plugga idag men har nu kl 19.30 fortfarande inte öppnat böckerna. Städade badrummet imorse, så lite vill jag plugga. Kl 12 träffade jag Carro i stan. Vi gick på en välbehövd shoppingrunda. Hade lite pengar över och lönen kommer på fredag så. Hittade ett par skor på MQ som jag är jättenöjd med.
Tills jag kom hem och upptäckte att jag har tre par som påminner starkt om dem, men de har alla en speciell plats i mitt hjärta! :)  Nu gäller det bara att hitta björn borg skorna i min storlek. Finns inte i stan och inte på internet, typiskt.

Dagen fortsatte och det blev också två tröjor, båda gråa, och ett armband. Sen blev det tejp på Stadium eftersom mina fotbollskor har ramlat isönder. Och DET har jag inte råd att köpa!! :)

Efter en lunch på graffiti blev det en snabbrunda till Domus, flygande Jakob står på menyn idag. Och sen en runda till solariet. Vet inte om det är jag som är efter eller hela Kristianstad, men det fanns ett solarie som man skulle stå upp i.Första tanken var att det var ju jättesmart, så slipper man ligga och bli svettig och sånt trams. Men ack så fel jag hade. Gissa om det var tråkigt att stå rakt upp och ner, blunda och utan att röra sig i tolv minuter. Jag var uttråkad efter tre. Fick röra lite på mig och dansa till musiken men slog i armarna hela tiden. Är dock nöjd med färgen!

Måste också berätta. Tog på mig mitt D&G skärp imorse, hade det mest under min tid i USA. Det passade inte längre. Jag fick göra nya hål för att kunna spänna det. iih vilken underbar känsla. Det var inte med mkt men jag är nöjd ändå.

Några cm är det ändå!! PS:den lilla pricken är inget hål, utan det bredvid är det nya då!

Men men, igår var det fotboll igen, inte alls nöjd med domaren i Liverpool-Real matchen. Säger inte att jag tror Real hade vunnit för Torres och Gerrard spelade verkligen skitbra. Hoppas på att Cristiano Ronaldo och Rooney är på samma goa humör ikväll. lite för husefriden om inte annat. Älsklingen ligger bredvid mig och sover, få som är så söta när de sover, speciellt jättar på över 1,90 m.

Nej nu räcker det för idag. Skoj med lite bilder för en gångs skull. Funderar på att ta kameran med mig på fotbollsträningen, det hade varit en syn..

WÄfest här på lördag, yes it is. självklart med Frida och Mie också på listan!! Carro är en före detta och jag hoppas på hennes sällskap as well..

Over and out

helgen..

Skrivet den: 2009-03-08 kl. 22:36:13 / Kategori: That is that
 Sängen lockar inte, jag försöker locka Daniel, se hur de går..

Hade stora planer för helgen. Fredagen började med en avslutad VFU. En lyckad sådan!! Det blev en hårdkörare på gymmet med Daniel och Caroline som jag också fick med i sista stund. trevligt. På kvällen åkte vi buss ( jag tänkte inte vara fylletaxi igen!!) till åhus och skulle bowla. Först var det middag, maten sådär, sällskapet toppen. Jag tror vi alla blev lite chockade när vi insåg att det bara var vi och ett annat sällskap som skulle bowla då kl 22-23. Men vi hade skoj ändå. Kalle vann överlägset och jag förlorade inte. Vi lämnar de så. Hade min kamera med mig men de blev inte läge för några bilder tyvärr. Bestämde oss för att om någon slog två strike i rad skulle de andra bjuda på en shot. Detta gjorde självklart kvällens vinnare och Daniel köpte det värsta både jag Kalle och Vera varit med om. Fernet, hette det tydligen. Prova den säger jag bara!!! otrolig upplevelse om inget annat!!

På lördagen stack jag och Daniel och kollade på Åhus HBK  -  Nosaby på konstgräset i stan. Kallt och det gick inte så bra för Åhus, men det var skoj att kolla på fotboll utomhus iaf!! Saknat det hela vintern. Efter det bar det av till ICA maxi, Daniel råkade tydligen stoppa ner Guitar Hero i vagnen. Får se om jag spelar, ännu aldrig provat så varför börja nu?

Kvällen fortsatte med jobb mellan 17-21.15, Stängde med Sofia, så mkt tjejsnack och allmänt trevligt. Föräldrarna kom också förbi och jag flörtade in mig och Daniel på middag lite fint sådär. Senare på kvällen var det utgång med Svensson planerad, men jag var verkligen inte på humör, mkt konstig och ovanlig känsla, men jag gav efter för den och stannade hemma med Daniel. Blåbärspaj och vaniljsås, mums. Tittade också på YES-MAN med Jim Carrey, helt okej film.

Söndagen kantades också den av jobb, fan vad trött man kan bli. 13-21.15. Tur att man får betalt, de säger jag!! Så det är ungefär allt jag hunnit med idag. Kollar nu på Beck med Daniel men är inte speciellt insatt.

Läste ut en bra bok idag.  Matilde av Denise RudbergOch då var det snart dags för ny vecka igen, Inget speciellt planerat, ska gå i skolan som vanligt, vilket mest betyder inte alls. Skulle varit spelarfest nästa helg, men den blev tyvärr inställd. Jag och Emma ska dock ha en egen tänkte vi och utgång är som vanligt planerat. Se om vi får ihop en bunte Wä:are sen så är det fest!!

Sveriges värsta bilförare

Skrivet den: 2009-03-05 kl. 21:09:38 / Kategori: That is that
oändligt med underhållning. Okej, jag är trött efter en lång grusträningen så kraven är inte stora, men visst är det roligt. Sådana orginal och roliga tävlingar!

Jaha, torsdagen har också gått. Haft en bra dag på skolan, sista timmarna var underhållande. Gick upp en halvtimme innan klockan ringde, och diskade, hur många hade gjort de? Inte min sambo det är ett som är säkert.

Imorgon blir de sista dagen på praktiken, ska argumentera för att jag använt mig av styrdokumenten i undervisningen, ska nog gå bra. Kommer sakna barnen måste jag säga!  På kvällen skippar jag träningen å åker och bowlar med Vera, Daniel och Kalle. Äta och sånt innan. Ska bli en trevlig kväll. Gymmet med en runda imorgon, full rulle som vanligt.

Suprise att jag ska jobba också i helgen. Jag är så trött på att jobba men det är nödvändigt ont är jag rädd för. Känns verkligen dags att ha liten egentid, och lite tid med Daniel med


over and out, nästa gång blir de lite roligare!!!

Tidig morgon

Skrivet den: 2009-03-04 kl. 07:19:20 / Kategori: That is that
Börjar sakta men säkert bli min grej att gå upp tidigt! Idag är jag inte hälften så trött som jag brukar. Men dagen har precis börjat, åsterstår å se vad som händer. Full rulle som vanligt, igår hann jag precis hem, sätta igång tvätten, städa i lägeheten och laga mat innan det var dags att åka till träningen. Härlig grusträning igår, inte så kallt så det var rätt lugnt..

Idag ska jag jobba efter jag har varit på skolan, vet inte när jag slutar eller när jag kommer hem, men de ska nog gå bra. Imorgon ska jag vara i skolan till 16 och sen träna 18, men de får med gå. Långa dagar denna veckan men de lugnar ner sig i nästa. Hoppas jag..


ha de

Måndag Måndag Måndag

Skrivet den: 2009-03-02 kl. 20:45:09 / Kategori: That is that
Kanske inte en helt vanlig måndag men nästan..

Tillbaka til vardagen, helgen bestod av 25 h jobb och 9 h sömn. Så det var en trött Desirée som vaknade i morse. Men det var bara att ge sig av till skolan. När jag väl var där var det lika skoj som vanligt. Hemma vid en halv fyra..

Dagens: Mamma ringer när jag pratar med min handledare. Jag klickar henne diskret, mamma ringer igen, proceduren upprepas. När mamma ringer tredje gången tror jag verkligen att det är viktigt så jag ber om att få svara. Frågade mamma om det var något jättevikigt eller varför hon annars ringt så många gånger. " nej men det var ju upptaget de andra gångerna..." Varför är jag ens förvånad, men det var skoj för stunden.

Var på gymmet idag med Daniel, mysigt. Efter det åkte vi och handlade för att kunna göra en god sallad. ( hälften alla jag känner som känner Daniel svimmade nu) men vänta de kommer mer, innehållet var följande, sallad, mango, äpple, kyckling, pasta, solrosfrö, gurka och sen så fetaost för mig å majs för Daniel. Känner oss duktiga och vi försöker i skrivande stund övertala den andra att göra chokladbollar. 

Nej skolarbete att göra,

ha de

det var den helgen

Skrivet den: 2009-03-01 kl. 22:43:29 / Kategori: That is that
Tänkte blogga och kolla på Beck samtidigt. Om inte inte mina ögon sluts innan dess..

Var slutade jag sist? Klagade över min dåliga arbetstid. Det blev dock en rolig kväll med Patrik, vi var båda trötta men han har fan sämre humor än mig. Kvällen/natten spenderades i Åhus hos föräldrarna, och min underbara hund, Doris. Vi hade en mysig stund innan hon lämnade mig för katten..


(på morgonen innan pappa körde mig till jobbet)

Skoj att prata lite med föräldrarna också, länge sedan. Jobbade mellan 7.45 och 18.00. Tio över hämtade Daniel Carro och David mig, då var jag klar, borde blivit född till kille, jag lovar.. Det bar av till Yngsjö där Alex firade sin 20-årsdag. Bjöds på mat och annat gott. Eftersom jag skulle köra hem blev det en nykter tillställning, andra följde dock inte mitt exempel. Det fanns tillfällen då jag kände mig riktigt gammal. Säger inte mer om saken än att vissa urartade, och jag hoppas på att Alex hade en trevlig kväll. vi dansade natten lång, till och med Daniel. jag och Caroline vid bordet.


Åkte (körde) hem vid lite över två, och efter några stopp låg jag i sängen vid tre-tiden. Gick upp vid halv sju och körde till jobbet igen. Hårt arbetande här.. det värsta var att när jag vaknade kände jag mig precis lika bakis som resten av sällskapet måste ha gjort.

På väg hem såg vi en räv springa över vägen, den första jag har sett "live" i hela mitt liv, häftigt!!

Måste också få säga, fy fan vad jag älskar min syster! Denna underbart snälla söta människa som jag har så otroligt roligt med. Måste också nämnas att hennes byxor sprack under kvällen.Nej fy fan vad trött jag är nu, ligger många timmar back.  Mycket mer att skriva men bilderna ska upp på facebook och jag ska upp tidigt imorgon också. Sova är inte min grej..

gillar läget!!!

 

RSS 2.0