Framme

Skrivet den: 2017-03-31 kl. 22:23:45 / Kategori: That is that

Vi är på plats på hotellet nu. Vi bor på Gothia Towers i ett sky view-rum. Ett supertrevligt bemötande när vi checkade in och rummet är jättefint. Kvällstidning, bubbel och choklad ingick också ;) 
Vi drar till Göteborg!!

Skrivet den: 2017-03-31 kl. 19:08:20 / Kategori: That is that

Det var inte många minuter mellan jag avslutade tabatapasset tills jag satt i bilen. Nu sitter jag i passagerarsätet i min egen bil och syrran sitter bakom ratten. Hon styr (förhoppningsvis) mot Göteborg. Vi ska ha tjejhelg med hotellmys och fotboll. 
Onsdagsfys

Skrivet den: 2017-03-29 kl. 19:11:48 / Kategori: That is that

Idag var det dags! Efter att ha kört 15, 16 och vid några tillfällen även 17 intervaller blev dem idag 20 st. Och jag som inte tänkte springa några alls eftersom jag har sjuk träningsvärk i benen. Jag är riktigt nöjd just nu! 


Nu laddar jag på soffan en stund inför bion ikväll :) Söndag förmiddag

Skrivet den: 2017-03-26 kl. 12:18:45 / Kategori: That is that

Ojdå! Jag sov jättelänge idag!! Kanske för att vi ställde fram klockan en timme men även utan den så klassas det ändå som sovmorgon. 


Så det var att flyga upp, äta frukost och sticka till gymmet. En timmes cardio, check! Efter duschen har jag fixat matlådorna inför nästa vecka och nu sitter jag i solen på balkongen och lyssnar på poddar. En bra förmiddag!

Hoppas ni alla njuter i värmen :) I Blekinge

Skrivet den: 2017-03-25 kl. 12:25:41 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Jag vaknade såklart tidigt idag med och halv åtta, när klockan ringde, var jag redan på maxi och handlade. Nu sitter jag i solen ute i stugan och äter lunch med familjen. Det blev korv i bröd för dem och korv och sallad för mig. 
 
Bättre än så här kan det knappast bli :) 
 
 
 

Helgen är här

Skrivet den: 2017-03-24 kl. 19:16:19 / Kategori: That is that

Tabatan är avslutad och jag har duschat, ätit kvällsmat och fixat till mig på under 30 minuter. Och eftersom jag är så snabb så sitter vi redan på våra platser i arenan och laddar inför Johan Glans! 


Vi hoppas på en trevlig kväll! Fredagsfeeling!

Skrivet den: 2017-03-24 kl. 06:23:20 / Kategori: That is that

God morgon! 

Idag är det fredag igen. Veckorna flyger förbi och vi närmar oss april nu. Denna helgen är fullsmockad av härliga planer, tillsammans med några måsten, och jag börjar med Johan Glans ikväll tillsammans med Daniel och Vera. Nej, jag börjar med jobb, sen utvecklingssamtal (sista, äntligen), sen ett tabata-pass och sen Johan Glans. 

Vårväder börjar vi också få med sol och ljusa morgnar. Betyder väl egentligen att jag borde börja cykla men vi får se ;) 


Bilder från bussen 06.19


Bra lördagsmorgon

Skrivet den: 2017-03-18 kl. 09:20:54 / Kategori: That is that

Jag började skicka ut sena förfrågningar ifall någon skulle med på lördagsspinning med förväntningen att ingen skulle kunna så att jag också kunde strunta i det. Tyvärr svarade Emelie ja, så nu sitter vi här ;) Men jag behöver träna på konditionen så varför inte! 
Välförtjänt fredagsmys

Skrivet den: 2017-03-17 kl. 20:15:35 / Kategori: That is that
God kväll!
Jag sitter hemma hos syrran och kollar på tv och äter en riktigt god laxsallad. Vi hade planer på att gå på bio idag och hade bokat biljetter till premiären av skönheten och odjuret. Fast det hade jag tydligen inte alls det, för det fanns inga biljetter till oss.. Därför sitter vi här istället :) 
 
Jobbveckan är slut, och jag har hunnit med ett svettigt tabata-pass också. Det är inte fredag utan tabata! 
 
Trevlig helg!
 
 
 
 

Onsdagsmys

Skrivet den: 2017-03-15 kl. 20:03:07 / Kategori: That is that

Ikväll hänger jag med Patricia efter ett äckligt svettigt spinningpass. Vi har beställt mat från bagels och hyrt film från hemmakväll. Ja, vi hyrde film. Undras när man gjorde det sist. 15:- kostade det oss att äntligen få kolla på "livet efter dig". Boken rörde oss båda till tårar och vi har höga förväntningar på filmen. Om vi får igång den det vill säga ;) 
Ny resa

Skrivet den: 2017-03-14 kl. 15:37:08 / Kategori: That is that

Såhär blev det i söndags. Jag och mamma drar på charter-resa! Sol och bad och nya äventyr väntar oss i Kroatien i slutet av juni. Tre somrar i rad måste vara en tradition va? Turkiet, Portugal och Kroatien har vi upptäckt tillsammans. 


Men först har jag Island tillsammans med svärmor att se fram emot :) Måndag = ben + mage

Skrivet den: 2017-03-13 kl. 18:46:09 / Kategori: That is that

För tredje måndagen i rad har jag och Vera kört ben och mage på gymmet. Idag fick vi sällskap av Emilie också. Och massor massor av andra, för gud vad folk där var idag! Vi fick hoppa fram och tillbaka mellan övningarna men lite träningsvärk ska jag nog kunna få :) 


Det känns helt okej med träningen nu. Jag är inte alls där jag vill vara, men jag jobbar mig ditåt och tänker låta det ta tid. Jag börjar hitta bra rutiner och sen när de sitter ska jag börja utmana mig själv lite mer! Erkänner

Skrivet den: 2017-03-13 kl. 05:56:00 / Kategori: That is that
Detta jag och Daniel på morgonen. Eller jag och vissa kollegor :) oavsett så är det jag som är Patrick
 
 

Produktiv, rastlös och helt slut

Skrivet den: 2017-03-12 kl. 16:37:06 / Kategori: That is that
 
 

Jag har hunnit med en hel del idag. Det blir så när man vaknar klockan halv sju och inte kan somna om. 

 
Så jag har sorterat viktiga papper som hamnat på hög, städat skafferiet, kört fotvård på mig själv, gjort matlådor, solat, tränat, tagit en långdusch och ja just de, jag och mamma har bokat en resa ;) 
 
Nu har jag lagt mig på soffan och planerar inte resa mig innan det är dags för kvällsmat! 
 
 
 

Gårdagskvällen

Skrivet den: 2017-03-12 kl. 06:54:55 / Kategori: That is that

Gårdagen blev en typisk lördagskväll. Vi började med en timmes bowling tillsammans med fina vänner för att sedan åka till biljard och äta. Äntligen fick Daniel smaka den där burgaren som jag höjt till skyarna. Och han gjorde samma sak!! Man får vänta väldigt länge på dem, så länge att man hinner bli irriterad, men sen när man äntligen får dem var det värt varenda minut väntade. Jag som fortfarande har en del att ta igen efter Dubai tog en kycklingsallad som också var god. 

 
Vi avslutade kvällen med att se de sista tio minuterna av Melodifestivalen och jag har nu hört två låtar därifrån. (Antagligen har jag hört alla utan att veta om de!) 
 
 
Förresten, jag vann bowlingen på vår bana ;)
 
 
 

Hemma igen

Skrivet den: 2017-03-11 kl. 16:24:28 / Kategori: That is that
Nu är vi hemma igen efter en mycket trevlig lördagstur. Vi har shoppat, myst och skrattat och jag kan inte tänka mig bättre sällskap!
 
Nu ska jag vila en stund på soffan innan lördagskvällen börjar :)
 
 

Roadtrip

Skrivet den: 2017-03-11 kl. 09:56:58 / Kategori: That is that
Lördag idag! Vi åker därför på en roadtrip, jag, Daniel och syrran. Vårt mål är väla för lite shopping. Solen skiner idag och humöret är på topp! 
 
 

Reseblogg?

Skrivet den: 2017-03-10 kl. 06:01:17 / Kategori: That is that

Tydligen så bloggar jag bara när jag reser. Mellan resorna går det sådär! Vilken tur att jag reser ofta då! :) 


Och på tal om resor, nästa blir den 11 april då jag och svärmor åker till Island några dagar. Det kommer verkligen bli spännande! 

Tills dess jobbar jag på, väntar på bussen och sånt! Men idag är det i alla fredag!! RSS 2.0