Kreativ på jobbet!

Skrivet den: 2012-10-31 kl. 15:27:23 / Kategori: That is that

Man måste vara lite kreativ på jobbet ju! Och guldstriden är inte att leka med just nu så allt handlar om MFF!


Nu är jag ledig och ska njuta av de på bästa sätt! Sova på bussen ;)


Tidigt!

Skrivet den: 2012-10-31 kl. 05:55:45 / Kategori: That is that

God morgon!
Det är inte okej att vara så tidig till bussen att man hinner med den som går innan den man skulle ta. Speciellt inte innan klockan sex på morgonen.

Men idag slutar jag tidigt och imorgon har jag sovmorgon. Så ett litet liv däremellan ska jag nog hinna med i alla fall. Ett liv som inte innehåller bäbisslem!!


Malmö!!!

Skrivet den: 2012-10-26 kl. 17:36:36 / Kategori: That is that

På väg till härliga Malmö! Näst sista hemmamatchen och tredje sista matchen i årets allsvenska. Kalmar var grymt, men hemma är alltid bäst!!

Det är fredag och helg. Massor av skoj och inget jobb alls. Jag lovar :)


Fast like crazy!

Skrivet den: 2012-10-24 kl. 07:23:37 / Kategori: That is that

Det är redan onsdag! Dagarna går för fort just nu!! Jag har massor av skoj att se fram emot men jag vill hinna njuta av nuet också liksom!

Vilken kväll ladies night var! Oförglömligt! Mina bilder är dock inte dem bästa så fler kommer när jag träffar tjejerna.

Massor av skoj händer på skolan idag! Jag kommer inte ens kunna sova på bussen dit :)


Ladies night!

Skrivet den: 2012-10-19 kl. 17:37:03 / Kategori: That is that

Ikväll ska vi på ladies night!! Hela tjejgänget är samlat och jag älskar de. Jag fick stressa från jobbet och nu dricker vi skumpa! Whats not to like?

Massor av bilder kommer nog imorgon :)


Go å glad!

Skrivet den: 2012-10-16 kl. 20:30:26 / Kategori: That is that

Vad får man om man blandar grädde, glass, banan, maränger och chokladsås?

En glad Dessi och massor av kalorier, haha. Och nu blir det ännu mer fotboll. Ingen Miiko eller Pontus, men de ska nog gå ändå! Kram på er och hoppas att ni haft en trevlig tisdag!


Vardagslyx hemma hos oss!

Skrivet den: 2012-10-16 kl. 18:56:54 / Kategori: That is that

Idag blir det extra lyxigt här hemma. Inte nog med att vi lagat mat, utan det blev hamburgare med majs också. Och efterrätt :) till detta en himla massa fotboll och bara vi två.

Och varför denna lyx? Jo allt har löst sig med mitt jobb så jag kan andas ut ännu en gång. Jag får fortsätta göra det jag älskar!


Inget kaffe!

Skrivet den: 2012-10-15 kl. 12:26:13 / Kategori: That is that

Mina arbetskamrater på skolan är på mig för att jag inte dricker kaffe. Brukar få höra det faktiskt, men jag har inga planer på att börja!

Så när de dricker kaffe får jag en mer. Men jag är lika glad ändå. Gladare än jag var imorse, men det är ju inte så svårt :)


Börja om?

Skrivet den: 2012-10-15 kl. 07:26:05 / Kategori: That is that

Jag har haft världens sämsta morgon! Vilken underbar start på veckan.. Allt som kunde gå fel gick fel under frukosten. Jag skvätte fil över hela köket när jag skulle skaka paketet som redan var öppnat. Svårare att få bort från väggarna än vad jag trodde. Sedan välte jag ut russinen över hela bänken och locket hamnade i filgeggan i vasken. Som pricken över iet sen så fanns där flingor till en tredjedels portion, vilket också ledde till att jag skrek rätt ut.

Nu kan det bara bli bättre! sitter just nu på bussen till jobbet. Önskar att resan tog tre timmar så jag kunnat vila lite! På bilden ser ni en kille som i alla får mig att le alltid :)

Btw, de regnar ute. Igen.


Mer Konsum

Skrivet den: 2012-10-14 kl. 12:58:34 / Kategori: That is that

Massor av jobb och massor av regn. Daniel ligger hemma på soffan och jag hade gärna stannat hos honom.

Men jag får mysa med mina arbetskamrater istället :)


Konsum!

Skrivet den: 2012-10-13 kl. 16:53:27 / Kategori: That is that

Mycket kan man säga om Konsum, och jag älskar mitt jobb, men sexiga arbetskläder har vi inte.

Och visst är de skoj att tro att man börjar jobba klockan fyra och upptäcker (när man är där) att det inte är förrän fem.. Aja, en kväll med sofia här, tackar jag inte nej till :)

Kram på er och hoppas ni har en trevlig lördagseftermiddag :)


Rymde inte!

Skrivet den: 2012-10-13 kl. 10:28:09 / Kategori: That is that

God morgon! Jag rymde inte hemifrån igår, utan åkte bara till Carro i Åhus. Vi hade bestämt att vi skulle äta middag, och välja kläder å annat till ladies night nästa fredag. Jag skämtade om att ta med en hel resväska med kläder, så jag var ju tvungen. Och jag stoppade ner en massa klänningar jag inte använt på jättelänge. Det blev succé! Så jag har vet vad jag ska ha på mig och Vera hittade också en klänning i den där resväskan så det var tur att jag tog med allt!

Och det är så mysigt hos Carro! Med barn och hund och nu också kattunge. Supermysig kväll, och vi längtar så tills nästa fredag!!


Jag gick!

Skrivet den: 2012-10-12 kl. 20:33:59 / Kategori: That is that

Nu tog jag min resväska och gick! Undra vart jag ska! Eller rättare sagt, är! :)


Inte en tanke!

Skrivet den: 2012-10-12 kl. 16:27:53 / Kategori: That is that

Jag hade inte en tanke på att sticka till gymmet förrän Daniel sa de. Varför hade jag inte tänkt på det tidigare? Men soffan lockade och om Daniel väntat på mig hade jag hamnat där istället.

Men jag tog mig i kragen. Vila kan man göra en annan dag! :)

PS: de är 15 kg jag leker med, inget mindre :)


Längta efter jobb?

Skrivet den: 2012-10-12 kl. 10:19:12 / Kategori: That is that

Som jag längtat. Äntligen är det fredag. Men vad spelar det för roll egentligen när det ändå är min jobbhelg? Det är skoj att jag ska jobba på Konsum men samtidigt så är jag rätt trött på att jobba. Kanske är dumt när man bara är 25 ;) jag slutar tidigt idag och börjar sent imorgon, så 24 timmar får jag iaf! Och betalt såklart!

Idag ligger dimman tät! Himlans fint om inget annat. Kram på er och trevlig fredag!


Lång och bra dag!

Skrivet den: 2012-10-11 kl. 20:50:21 / Kategori: That is that

Daniel sjunger Malmölåtar i duschar. Hur kan man inte älska honom?

Det börjar närma sig kvällen och jag har kommit hem från ett möte i vä med en massa styrelsefolk. Eftersom de bara tog dryga timmen var det inte så farligt som de låter. Och nu är jag hemma lagom till glass och frukt.

Såhär ser det tydligen ut när damlagets och herrlagets spelarrådsrepresentanter inte har något att göra på mötet de sitter i ;)


De skulle vara kallt!

Skrivet den: 2012-10-11 kl. 08:42:37 / Kategori: That is that

Vilken tur att facebook berättar vädret för en innan man ens hunnit titta ut. Idag fick jag reda på att det var mössa och vantar som gällde.

Jag tror att jag måste köpa en ny mössa. Eller är det okej att sprida MFF-propaganda på skolan? :)


Att kastas under en buss

Skrivet den: 2012-10-10 kl. 18:18:35 / Kategori: That is that

Alla dagar kan inte vara bra dagar. Och idag fick jag några besked angående mitt jobb som jag inte ville ha, eller tänkt på. Men jag ger mig inte än, och håller humöret uppe. Jag önskar jag kunde säga mer än så, men eftersom inget är klart så får jag vänta med de.

Tröstäter lite! Ska strax iväg med fotbollstjejerna. Jag hoppas de kan pigga upp mig lite.

Kram på er!


Att springa!

Skrivet den: 2012-10-10 kl. 08:00:24 / Kategori: That is that

Blä vad jag hatar att springa efter bussen. Busschauffören sa åt mig att gå upp tidigare. Hon är nog omedveten om att jag städat halva lägenheten såhär på morgonkvisten!

Idag är det en ny dag. Jag känner mig splittrad på jobbet just nu, vilket tar supermycket på krafterna. Men jag hoppas på att det ska ge med sig! (och såhär ser jag ut på jobbet, haha)

Kram på er och hoppas ni får en underbar onsdag!


Get it! Get it now!

Skrivet den: 2012-10-09 kl. 19:28:06 / Kategori: That is that

Sista chansen för att beställa lite newbody från mig! Härliga toppar, strumpor, trosor, kalsonger, underställ. För både honom och henne.

Hit me!


Mot söder

Skrivet den: 2012-10-09 kl. 12:24:46 / Kategori: That is that

Jaha, där flyger dem mot sydligare breddgrader. Jag önskar jag kunde följa med, för här är det inte så varmt längre. Men en sådan resa planeras och det ser bra ut. Även om en resa norrut kommer först.

Att tala i gåtor - check!
Fin när jag gick

Skrivet den: 2012-10-09 kl. 06:06:23 / Kategori: That is that

Jag var fin när jag gick hemifrån. Så fin man kan vara klockan kvart i sex. Men sedan fick jag springa till bussen och blev både halvsvettig och snorig. (känner mig som en fransman, för det där med svetten. Dem är tydligen svettiga. Och snorig låter lite som snail, så varför inte)

Nu ska jag sova en halvtimme här tänkte jag. Ställer klockan på alarm såklart, vågar inget annat! Hoppas ni får en underbar dag!


We did good!

Skrivet den: 2012-10-08 kl. 20:43:02 / Kategori: That is that

På gymmet med Svensson en sen måndag. Både avslappnat men ändå jobbigt. Lyckligtvis är de små vikterna sällan upptagna så vi kan ta vad vi vill ha. Jag önskar bara att vi kunde träna oftare, men dygnet har bara så många timmar och veckan så många dagar.

Idag gjorde vi lagom mycket. Och idag var lagom bäst!


Mysig kväll med fotbollsbrudar!

Skrivet den: 2012-10-08 kl. 12:59:25 / Kategori: That is that

Minns ni denna kvällen tjejer? En kall kväll på stranden men lika skoj för de. Och vi var mer effektiva vid grillen än vi någonsin varit på planen, Haha. Det får göras om nästa år!


Att inte hata!

Skrivet den: 2012-10-08 kl. 05:52:23 / Kategori: That is that

Hata är ett starkt ord! Man kan hata, men det krävs en hel del energi och speciella omständigheter till det.

Därför ogillar jag skarpt att gå upp tidigt! Blä! Om man ska göra något roligt som åka på semester (eller till Ullared, haha) så är de inga problem. Men till jobbet? Usch fy! Denna veckan har jag tre styck gå-upp-klockan-fem-morgnar. God morgon, god middag, god kväll säger jag!


Mysmiddag!

Skrivet den: 2012-10-07 kl. 19:41:43 / Kategori: That is that

Om jag hade kunnat hade jag ätit på china wall varje dag! Satans vad gott! Idag lyxade jag, Vera och Alex till det riktigt och åt på plats. Mys, såklart och massor av snack! Fast jag tror att jag struntar i säsongspremiären av solsidan och gör pojkarna sällskap till fotbollen istället.

Imorgon är det måndag, mycket att göra!


Göra allt på en dag!

Skrivet den: 2012-10-07 kl. 12:31:50 / Kategori: That is that

Är man uppe tidigt hinner man mer! Idag tänkte jag göra massor. Och stackars Daniel får hänga på. Både tvätta, städa, vila middag, kolla på film, vattna blommorna, panta burkar och avfrosta frysen.
Katterna älskar att avfrosta frysen.
Och jag älskar att organisera :)


Söndagsmorgon, som de ska vara!

Skrivet den: 2012-10-07 kl. 08:58:53 / Kategori: That is that

Hur idylliskt är det inte att vakna av solen? Och hur drygt är det inte klockan halv åtta på morgonen? Så jag och Daniel fick vänta lite innan vi gick till maxi för lite frukost.

Man måste älska lyxiga frukostar! Dem är supergoda och kan vara hur länge man vill. Och efteråt kan man gå och lägga sig igen ;)


Varför uppdaterar inte Dessi sin blogg längre?

Skrivet den: 2012-10-06 kl. 16:04:08 / Kategori: That is that

Hoppsan. Inte visste jag att det fanns behov av mig, vilken lycka! Nu jävlar blir ni inte av med mig och mitt underbara liv!

Och dagen till ära sitter jag på släktkalas med ett glas vin och ett glas champagne. Det ser ut att bli en bra lördag :) förresten så är jag extra snygg idag. Champagnen gjorde mig snygg!


RSS 2.0