Vi drar till Malmö!

Skrivet den: 2015-09-30 kl. 18:09:25 / Kategori: That is that
Detta måste ju bloggas om. Jag har missat en del den senaste tiden, men nu är det Malmö FF - Real Madrid vi snackar om. Jag är äckligt taggad inför matchen och gissar att jag inte är ensam :) :) 
Nya naglar

Skrivet den: 2015-09-13 kl. 10:09:34 / Kategori: That is that
God morgon!
Idag är det en riktig stanna-inne-och-inte-göra-någonting-söndag! Tyvärr kommer det inte bli riktigt så, men nästan. Jag lär också behöva hitta en träningskompis idag för att orka sticka till gymmet. Any takers? 

Jag var hos Ida i fredags och fixade nya naglar. Även mina armhålor blev då lena och fina :) Naglarna är numera guldiga, efter mina önskemål :) 
I Malmö!

Skrivet den: 2015-09-12 kl. 14:39:50 / Kategori: That is that
Idag är det allsvenskan som gäller igen. Malmö möter Elfsborg och tre poäng hade inte suttit fel. Jag har syrran som sällskap eftersom Daniel jobbar. Det kommer ju bli en del matcher i höst så det gäller att välja vilka man ska gå på. Kan också tala om att det är äckligt varmt på stadion.

Hoppa om du älskar Malmö!

Power!!

Skrivet den: 2015-09-12 kl. 09:22:52 / Kategori: That is that
På lördagsmorgnarna är det jag som kör 55 min power på gymmet! Jag hoppas vi ses nästa lördag!! :) :) 
Benpass!!

Skrivet den: 2015-09-10 kl. 20:42:38 / Kategori: That is that
Jag tvingade med mig mamma till gymmet idag. Jag behövde någon som hämtade upp mig och tvingade med mig för att komma igång, speciellt efter en lång arbetsdag. Men ett väl genomfört benpass kan checkas av. Benen darrar faktiskt läskigt mycket just nu och jag räknar med ordentlig träningsvärk! 

Fredag imorgon, vart tog veckan vägen?
"Finnen" gillar vi. 6 rep x 4 set. Känns ordentligt i baksida lår!

Dagens (veckans) lunch

Skrivet den: 2015-09-10 kl. 12:12:11 / Kategori: That is that
Jag brukar få kritik för mina lunchlådor på jobbet. Mest för att de ser likadana ut dag för dag, vecka för vecka. Så denna veckan bytte jag ut min kasslersallad mot kycklingsallad istället. Och isbergssalladen blev romansallad. Let's go wild and crazy!! 

Jag har kommit in i en bra rytm med mina matlådor, både för måltid 1 och 2. Frysen är full med portioner "färdigvägda" och allt. Utmaningen nu ligger i att hålla mig till dessa lådor ;)


"Ute och cyklar"

Skrivet den: 2015-09-09 kl. 20:07:14 / Kategori: That is that
 Jag insåg mina begränsningar (jo, ibland så att, haha) och bestämde mig för poledancen skulle bli svår att genomföra med min fot. Inte heller en PW med mamma skulle bli bra. Vi valde därför att sätta oss på cyklarna och trampa runt Kristianstad i en timmes tid ungefär. Jag gillar att cykla, så varför inte ;) 

Jag hoppas det blir fler turer på cykeln, även sedan när foten blir bra igen! 

Jag ju!!

Skrivet den: 2015-09-08 kl. 14:06:50 / Kategori: That is that
Det har snurrat om Axon After Beach 2015 på Facebook ett tag nu. Det är dags för 100 nya deltagare att göra samma sak som jag gjorde förra hösten.  Dags för 100 nya personer att förändra livet. För det är ju det jag har gjort. 

För att ge inspiration till kommande deltagare har Martin lagt upp intervjuer samt före- och efterbilder. Och där är ju jag :) 

Kan ju dock förtydliga att jag inte ser ut som på efterbilden just nu. Då hade jag dietat i tre månader. Nu har jag haft sommarlov ;) Men lagom till Thailand i jul kanske? 
"Tränar"

Skrivet den: 2015-09-08 kl. 05:58:19 / Kategori: That is that
Jag sitter och tränar powern lite denna tidiga tisdagsmorgon. Det är samtalsveckor och jag är ju morgonpigg så varför inte lägga dem innan skolan?! Jag gillar dessa samtal mycket bättre än dem kl fyra i eftermiddag. 

Och jag gillar power-passet. Jag längtar till ikväll när det är dags igen!! 
När det inte blir som det ska!

Skrivet den: 2015-09-07 kl. 21:36:01 / Kategori: That is that
Eftersom foten gör som den vill och alls tjatar om att jag ska vara rädd om mig så bestämde jag mig för att inte ge mig ut på en timmes promenad ;) Det hade faktiskt inte varit ett alternativ eftersom jag haltar en del fortfarande. Därför bestämde jag träff med syrran på gymmet för en stund på spinningcykeln. Därefter lekte vi med lite armhävningar och någon magövning. Det är alltid skoj att "leka" lite på gymmet utan att köra något speciellt. Man gör det som är roligt och träningssuget och motivationen kommer flygande direkt. Trots jobbig fot :) 

Finns inget som hotellfrukost

Skrivet den: 2015-09-05 kl. 08:13:50 / Kategori: That is that
Jag älskar hotellfrukost! Fast det är ju också den enda frukost jag äter så ;) 

Den här i Örebro innehöll allt jag efterfrågar av en hotellfrukost. Frallor, pålägg, ägg, bacon, frukt, Yoggi, müsli och någon kaka på slutet. Det fanns våfflor också men det orkade vi inte. Och på tal om att orka, Nille var en amatör på frukosten. En fralla och lite bacon var nog allt han åt :) 


 

On the road

Skrivet den: 2015-09-04 kl. 20:11:10 / Kategori: That is that
Tillsammans med mina kryckor (ja, jag hoppar på sådana) så sitter jag nu på ett tåg mot Örebro tillsammans med Niklas. Vi ska på tabata-utbildning imorgon, men allt vi kan prata om är hotellfrukosten imorgon bitti ;) En hotellsäng låter inte heller helt fel just nu. 

Önskar er en trevlig helg! 


Snurrig som vanligt!

Skrivet den: 2015-09-02 kl. 22:07:37 / Kategori: That is that
Level 2 på poledancen är igång och vi började med att hänga upp och ner. Skitskoj tills jag ramlade ner och slog i foten rätt ordentligt. (Inte helt omöjligt att jag får halta upp på vinden och hämta ner kryckorna, det får morgondagen utvisa) 

Lite kullerbyttor och lite handstående och sen var det över för idag. Längtar till nästa gång!!!
I did it!!

Skrivet den: 2015-09-01 kl. 21:24:41 / Kategori: That is that
Första power-passet är gjort. Gud vad skönt att premiären är över!!

Jag var supernervös innan och visste knappt var jag skulle bli av. Daniel bara skrattade åt mig här hemma. Inte blev jag lugnare när jag kom till gymmet och det bara strömmade in folk. Herregud, vi fick ju knappt plats! Jag körde på, missade på några bitar men fortsatte. Ibland märktes det säkert och ibland märktes det inte. Huvudsaken är att jag aldrig slutade eller stod handfallen vid något tillfälle. Självklart känner man alltid att det kan bli bättre, men det kändes som en okej start! Nästa tisdag kör vi igen :) Svettigt var det i alla fall.


Svettigt värre :) inget går upp mot lite "pattasvett" haha 

RSS 2.0