Bakistur

Skrivet den: 2013-08-31 kl. 14:33:40 / Kategori: That is that

Jag är lätt bakis efter en underbar fredag! Så jag och Carro har cyklat till vä för att kolla på tjejerna. Jag räknar med en grillad i pausen, haha. Sen får vi se vad som händer idag, kvällen är helt öppen för ovanlighetens skull :)


Lång fredag!

Skrivet den: 2013-08-30 kl. 13:49:25 / Kategori: That is that

Min tidiga fredag blev inte så tidig längre och helt plötsligt aningen längre. Så jag skickade Daniel till att handla istället, haha. Men jag har höga förväntningar inför kvällen så inget kan få mig på dåligt humör. Inte ens att jobba till halv fem denna fredag!

Mina anteckningar från mötet igår. Mycket givande två timmar ;)


Fredag!

Skrivet den: 2013-08-30 kl. 07:27:20 / Kategori: That is that

Underbara fredag! Man ler ju av bara tanken :) Gjorde ett litet instacollage av min morgon som består av buss och Metro. Annars händer inte så mycket. Solen skiner och jag är lycklig. Lite trött och vill att klockan ska bli två, men lycklig.

FREDAG FREDAG FREDAG!!


vinnare?

Skrivet den: 2013-08-29 kl. 12:45:00 / Kategori: That is that
Jag skulle tro att detta är den finaste bilden från vår vecka i NYC. Jag har inte sett Sara och Emils bilder (vilket jag vill, snart!) Att se någon annans bilder är att se vad dem ser. Vilket ibland är saker som man själv missar. Tänk så mycket man ser under en dag som man inte verkligen ser.  
 
Och att se bilden på det här paret som står och väntar på bussen mitt på manhattan får mig att vilja veta mer om deras liv. Har de levt hela sitt vuxna liv i NYC? Vilka upplevelser de måste ha från den stad jag älskar så mycket. En stad som gör mig så lycklig att det är löjligt!
 
 
 

Från nyc till vä!

Skrivet den: 2013-08-28 kl. 19:42:42 / Kategori: That is that

Jag lämnade soffan (äntligen!) och åkte till vä för semifinal i DM. Tjejerna ligger tyvärr under med 2-0 men det är en halvtimme kvar! Om vi inte vänder de kommer jag inte skriva mer ikväll, vi kan väll bestämma så? ;) kvällsmat fick jag i alla fall!


bilder från NYC

Skrivet den: 2013-08-28 kl. 17:28:34 / Kategori: That is that
Fick se bilderna som Thomas och Chatarina tog i NY. Jättefina bilder som jag tittat på flera gånger och återupplever varje ögonblick under den veckan.Och det är väl inte mer än rätt att ni ska få göra desamma ;) Jag är bara rädd att jag kommer överdriva totalt med antalet bilder,haha. Därför börjar jag med några av Thomas bilder på ressällskapet.
 
På south ferry för att kolla på frihetsgudinnan.
 
Fina Sara och Emil!
 
Thomas. Ett kort som jag tagit, haha
 
 
Min älskling!
 
 
Och ett på Thomas och Chatarina. Fler bilder lär det bli, se det som ett löfte eller som varning.. 
 
 
 

Metro!

Skrivet den: 2013-08-28 kl. 07:41:39 / Kategori: That is that

Ibland passar saker så himla bra ihop. För det första så har vi sagt upp kristianstadsbladet hemma. Den räkningen var helt enkelt inte okej, haha. Å sen förkortades min busstid radikalt. Men nu, när jag börjat cykla till bussen går jag förbi ett metroställ varje morgon. Så jag läser numera tidningen på bussen varje morgon. Vad himla bra det blev, haha :)

Onsdag idag. Helgen närmar sig!


Presenter och kladdkaka!

Skrivet den: 2013-08-27 kl. 21:20:13 / Kategori: That is that

Föga förvånande att herrarna skulle kolla på fotboll. Men vi är hemma hos Vera och Kalle och firar systeryster ikväll. Hon blev superglad för presenterna. En äppledelare och ett presentkort :) och kladdkakan vi blev bjudna på var magiskt god! Ett rätt bra tisdag helt enkelt!


Födelsedagsgris!

Skrivet den: 2013-08-27 kl. 12:12:00 / Kategori: That is that

Idag fyller världens finaste syster och bästaste vännen år. Hela 24 år blir hon idag!

Du är bäst, och jag förväntar mig en god tårta ikväll :)


Sätter rutiner!

Skrivet den: 2013-08-27 kl. 07:34:02 / Kategori: That is that

Sakta men säkert sätts nya rutiner. Och det är bra, jag gillar rutiner. Speciellt när det gäller mat. Man känner sig nyttigare då!

Tyvärr har jag inte fått in några bra rutiner för efter jobbet ännu. Jag hade hunnit med så mycket mer om jag bara hade rest röven från soffan på eftermiddagen. Så de ska vi jobba på nu, haha.

Gammal bild från i somras. Hösten kommer alldeles för fort nu!


Måndagsmiddag

Skrivet den: 2013-08-26 kl. 18:41:39 / Kategori: That is that

Fördelen med att äta lunch i matsalen på skolan är det faktum att jag äter mat. Varierad, lagad mat med massor av grönsaker. Så när jag kommer hem blir det något lätt. Typ mina älskade kesoplättar, haha. Igen och igen och igen :)


För hundra år sedan!

Skrivet den: 2013-08-26 kl. 12:18:55 / Kategori: That is that

Fick denna bilden skickad till mig igår. Magtröja bannemej, det var några år sedan sist, haha.

Roliga minnen :)


Trevlig måndag!

Skrivet den: 2013-08-26 kl. 07:49:56 / Kategori: That is that

Måndag igen, och den ser ju rätt bra ut :) jag är på väg till jobbet. Känner mig aningen sen så får skriva mer sen. Ville bara låta er också njuta av tabellen denna morgon!


Fint i Malmö!

Skrivet den: 2013-08-25 kl. 20:11:03 / Kategori: That is that

Vilken match! Vilket tryck! Och min stackars hals! Men den ska vi inte tänka på nu. Malmö tog tre viktiga poäng och behåller ledningen i allsvenskan. Så de ska va och guldet ska hem!

Fotboll hela dagen. Ja, hela helgen faktiskt. Men imorgon stoppar låret mig från träningen, tyvärr. Måtte de bli bra snart!


Mer fotboll

Skrivet den: 2013-08-25 kl. 09:02:11 / Kategori: That is that

Jaha, då kör vi igen! Gårdagen var läskigt lugn och jag och Daniel var i säng vid tio-tiden, haha. Nu är jag i Wä igen och ska hjälpa till på fotbollsskolan. Vi är liten tapper skara damer som är här denna tidiga söndag!


Match långt iväg!

Skrivet den: 2013-08-24 kl. 17:32:30 / Kategori: That is that

Hela vägen till Skurup körde vi idag. Långa körningar gör mig sällan något eftersom jag trivs så bra med tjejerna. Likaså var det idag. Men det betyder inte att det är roligt att åka så långt och sedan dra baksida lår på uppvärmningen. Så idag har jag bara tittat på. Jag fick se mitt lag förlora stort också, vilket inte är roligt alls.

Nya tag, och nu är det lördagskväll!


Lördagsmorgon ala mig!

Skrivet den: 2013-08-24 kl. 09:52:44 / Kategori: That is that

Daniel jobbar extra idag vilket betyder att jag har hela sängen för mig själv. Då kan man breda ut sig lite extra, använda båda täckena och knåda ihop alla kuddar så som jag vill. Fast jag saknar de där frallorna han brukar gå och köpa ;)

Jag planerar att stanna kvar i sängen ett bra tag till faktiskt. Trivs rätt bra här!


En fredagskväll!

Skrivet den: 2013-08-23 kl. 22:58:21 / Kategori: That is that

Från fredag morgon till fredag kväll. Mycket har hunnits med där emellan. Jag är på väg hem från ett födelsedagsfirande. Tjejerna grattade Vera genom att bjuda på fin middag på Spice i Åhus. God mat, god efterrätt och god drink. Sällskap i världsklass! Och sen en sovmorgon på de också, haha.


Fredag!

Skrivet den: 2013-08-23 kl. 06:23:56 / Kategori: That is that

Äntligen är det fredag! En vecka med kidsen har snart gått och jag känner förkylningen som sprider sig i kroppen. Jag trodde inget annat utan de är bara att ta sig igenom den. Precis som jag nu ska ta mig igenom denna arbetsdag så helgens roligheter kan börja!


Livet på en buss!

Skrivet den: 2013-08-20 kl. 07:28:22 / Kategori: That is that

Jag är en sådan person som gillar att åka buss till jobbet. Jag behöver inte köra själv och jag slipper (oftast) att behöva vara social. Jag bara sitter här med min telefon och sakta men säkert gungas till avslappning och oftast till sömn.

Nu med det nya jobbet har mina bussvanor förändrats. Istället för 35-40 min tar resan nu 17 min. Känns sådär faktiskt. För jag hinner inte riktigt slappna av förrän jag är framme. Å då är det försent att blunda ordentligt. Men jag vänjer mig antar jag!

Kram på er!


Dagens bedrift!

Skrivet den: 2013-08-18 kl. 19:23:20 / Kategori: That is that

Vera kom och förgyllde vår dag idag när hon hjälpte oss att bygga ihop garderoben vi köpte på Ikea för x antal veckor sedan. Världens bästa syster! Så fort Malmö har lekt klart med Kalmar ska jag fylla den och då kommer de fler bilder :)


Lördag = lyxfrukost!

Skrivet den: 2013-08-17 kl. 06:57:58 / Kategori: That is that

Jag älskar helgfrukost! De ska ju va lyx då. Och så var det idag även om de var innan klockan sju på morgonen och jag sitter och glor på alla älskar Raymond innan jobbet.

Det är mycket som ska hända idag och sen imorgon har jag planerat en sovmorgon som inte är av denna värld. Lär väl aldrig hända, men man kan få drömma tycker jag!

Kesoplättar!!


Fredagsmys!

Skrivet den: 2013-08-16 kl. 20:15:22 / Kategori: That is that

Arbetsveckan är över (förutom imorgon) och då kan man lyxa till de lite extra. Det är ändå fredag. Jag lämnade Daniel hemma (vet dock inte om han är kvar där, haha) och stack hem till Pillan. Nyttig middag (för de flesta) och trevligt sällskap (för alla).
Naglar #348

Skrivet den: 2013-08-14 kl. 20:33:05 / Kategori: naglar II

Jag vet inte hur många olika naglar jag visat nu, även om 348 var i överkant. De flesta finns nog på bloggen men flera har tyvärr försvunnit i kategorierna då de blivit överfulla.

Dessa rockar jag nu efter ett trevligt besök hos Ida med många skratt!


Från i lördags!

Skrivet den: 2013-08-14 kl. 16:10:32 / Kategori: That is that

Kusinerna hade lånat hem det här fem-kamp-spelet. Himla roligt! Flera olika lekar (gissar att det var fem, då minnet sviker. Känner mig rätt säker på min gissning ändå, haha). Tyvärr förlorade mitt lag, och jag vill också minnas att detta var mitt fel, haha.

Jag har jobbat idag, inget nytt där. (Jo, massa nytt, jag ska bara smälta de först..)


Jag och min väska!

Skrivet den: 2013-08-13 kl. 16:47:42 / Kategori: That is that

Jag och min fina väska har jobbat tillsammans i två dagar nu. Ännu är vi inte riktigt vänner men jag hoppas de kommer. För snygg är den ju. Det går okej på jobbet antar jag. Är svårt nu i början innan barnen börjar och jag inte har en klass att planera till. Men de kommer.

Ikväll blir det bilbingo!!!


Mitt andra hem!

Skrivet den: 2013-08-11 kl. 16:05:04 / Kategori: That is that

Då var vi i Malmö igen. Daniel är jättebakis och jag fnittrar lite åt honom i smyg. Jag är inte heller helt hundra men MFF-AIK är inget man missar för lite bakfylla. Och jag är helt kär i min nya tröja. Den kommer användas flitigt i höst :)

Nu jävlar!!


Lek och mys!

Skrivet den: 2013-08-10 kl. 20:57:26 / Kategori: That is that

Ikväll har vi middag, lekar och massa mys med kusinerna. Skämten är på en låg nivå och drickande flödar. Vi ses inte så ofta men när vi ses är det all in. Inget är bättre än familjen!


Ledig dag II

Skrivet den: 2013-08-09 kl. 14:50:26 / Kategori: That is that

Andra lediga dagen av tre denna vecka. Vädret gav med sig och solen skiner på en nästan molnfri himmel. Efter fyra timmars tvättande och muttrande lämnade jag och Daniel målarna i lägenheten och stack till stranden. Vi planerar att vara här några timmar och bara lata oss. Äntligen får jag också bada denna sommaren!


Regnig dag i stugan!

Skrivet den: 2013-08-08 kl. 17:41:28 / Kategori: That is that

Såhär ser en regnig dag i stugan ut. Vi har ett mer begränsat utrymme att va på när det regnar men som vanligt serverades det god mat och sällskapet är trevligt. Och precis som vanligt är det gyllene tider som spelas i bakgrunden. Njuter av dem på ett helt annat sätt numera.


Lediga dagar och regn!

Skrivet den: 2013-08-08 kl. 11:02:47 / Kategori: That is that

Jag gör samma sak vecka in och vecka ut känns det som. Därför räckte det ju med att jag bloggade första veckan av sommaren tänkte jag ;)

Men idag är jag ledig. Och efter att det varit strandenväder hela veckan regnar det idag. "Det slår aldrig fel" som farmor hade sagt! Men vi har plockat ner badkläderna ändå och är nu på väg till stugan.


Ung pappa och måndag!

Skrivet den: 2013-08-05 kl. 09:10:02 / Kategori: That is that

Nu börjar sista veckan på sommarjobbet innan jag ska börja på skolan igen. En nygammal skola men med ett helt nytt jobb, så man är lätt nervös. Och det är med blandade känslor jag åker till konsum denna morgon. Jag gillar mitt jobb, men det är inte roligt när alla andra är lediga. Och det har inte varit samma sak denna sommaren. Kanske var förväntningarna för höga?!?

Min faster skickade denna bild till mig igår. Jag och pappa för en himla massa år sedan. Och jag chockas över hur ung pappa är på bilden. Här är han kanske två år yngre än vad jag är nu, med unge och allt. Men visst, folk har misstagit honom för min bror så ;)

Måndag, nu kör vi!


Fotboll!

Skrivet den: 2013-08-03 kl. 16:06:23 / Kategori: That is that

Fotboll på årets varmaste dag! Men vi kämpar på! Eller tjejerna gör de, jag sitter på bänken och svettas ihjäl.


RSS 2.0