lets run!!

Skrivet den: 2013-04-30 kl. 07:09:10 / Kategori: That is that
God morgon!
Vilken underbar dag det är idag! Inte nog med att solen skiner och de börjar bli grönt ute, idag ska jag tvinga ut kidsen på en ordentlig löparrunda. Vi har vårt årliga "maraton" på skolan och runda ligger på ca 7 km. Tyvärr kunde jag inte vara med och springa idag eftersom jag har lite större ansvar i år jämfört med förra. Man är ju idrottslärare liksom ;) Men jag ska nog få dem att röra på sig ändå. Och varje dag man få gå i träningskläder till jobbet är en bra dag!
 

Full rulle!

Skrivet den: 2013-04-29 kl. 21:25:17 / Kategori:

Oj oj!
Det har verkligen varit full rulle idag och det är först nu som jag har kommit hem och fått lägga upp fötterna i soffan. Det värker lite i benen efter kvällens fotboll. Kan vara efter gårdagens löprunda också.

Nu ska vi krypa ner i sängen, skökolla på tv i två minuter, och sen sover jag så gott. Om jag ens klarar så länge. Full rulle imorgon också. Minst sagt :)


Segare, men inte seg

Skrivet den: 2013-04-29 kl. 09:02:02 / Kategori:

Jag känner mig segare och segare för varje måndagsmorgon nu. Så det är tur att vi har idrott första timmen så jag vaknar. Men det händer annat roligt p jobbet idag också så jag ska nog vakna till liv!

Nu kör vi hinderbana på idrotten tycker jag!! Jag matchar min nya "gympapåse" med min nya shaker!


Mitt barnkalas!

Skrivet den: 2013-04-28 kl. 16:17:00 / Kategori: That is that
Gästerna i fredags blev bjudna på barnkalas. Vad ska man annars kalla en bjudning där efterrätten innehåller kolasås? Jordgubbsglass, päronglass, vaniljglass, kolasås, chokladsås, frukt på burk och massa sorters strössel. Barnkalas, och supergott!! 
 
Finns inget bättre sätt att fira sin födelsedag än bland nära och kära!
 
 

Man kan mer!!

Skrivet den: 2013-04-28 kl. 12:50:03 / Kategori:

"Man kan mer än vad man tror"
Jag älskar de! Redan när jag gav mig ut idag kändes det att de skulle bli mer än 5 km idag. Jag ställde in mig på 7,5 km istället, men innan den rundan var slut var jag redan uppe på åtta, och då kunde jag lika bra springa två till.. Så 10km på fina 50.06.

Nu sticker jag till Konsum. Har mina shakes med mig idag så vi får se om jag kan låta bli godiset där ;)


Lets go!!

Skrivet den: 2013-04-28 kl. 10:00:27 / Kategori:

God morgon!!
Det är alltid roligt att vara pigg på söndagsmorgonen. Förra söndagen var det riktigt illa så jag njuter ännu mer av dagens.

Jag gör mig redo för en runda i skogen tänkte jag. Det är dags att röra på fläsket igen! Och jag fick nya träningskläder av Vera och Kalle i fredags som jag är helt kär i. Så dem är på och jag är redo för spåret. Är inte riktigt tillfixad såhär på morgonkvisten, framför allt inte innan jag ska träna. Så för att rädda oss alla från trauma kapade jag av huvudet från bilderna. Njut av den snygga jackan istället :)


Avis?

Skrivet den: 2013-04-27 kl. 15:43:01 / Kategori:

Årets första grillning hemma hos Daniels föräldrar. Inte den sista! Det brukar bli några middagar här under sommarhalvåret. Tråkigt bara att jag snart måste lämna sällskapet här för att åka till Konsum. Men som sagt, det kommer fler kvällar. Nästa är redan bokad!


Nya nybyxor!

Skrivet den: 2013-04-27 kl. 12:41:21 / Kategori:

Jag kunde inte hålla mig ifrån att köpa nya byxor i Göteborg igår. Det blev ett par halvpösiga ljusa jeans denna gången. Jag älskar dem och var såklart tvungen att ha dem på mig idag när jag och mamma gick en runda på stan!

Supersnygga tycker jag ;) och där kom en bild på rumpan också, hahaha :)


Fina lördag!

Skrivet den: 2013-04-27 kl. 07:48:49 / Kategori:

Efter att varit ledig torsdag och fredag känns det jättekonstigt att det är lördag idag och man är fortfarande ledig. ( Fram tills konsum ikväll ) Denna tidiga lördagsmorgon har jag en frukostdate med mamma och Vera. Den planerades sent igår så det blir ett ihopaplock denna morgon också. Sådana är de mysigaste av stunder!

Jag försökte läsa tidningen också i all hast. De gick sådär!


Ihop-plock!

Skrivet den: 2013-04-26 kl. 19:31:59 / Kategori:

Visst är det underbart när gästerna får ta med sig egna stolar. De fick ta med lite bestick och sånt också och allt är ett himla ihopaplock på bordet. Vi får sitta trångt också, men finns de hjärterum så finns det stjärterum :) jag ser fram emot en riktigt trevlig kväll med mina gäster!!


Mer bilåkande!

Skrivet den: 2013-04-26 kl. 14:26:00 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Mer bilåkande nu. Fast egentligen är det bara mysigt. Så här mycket tid har jag och Daniel aldrig tillsammans, så vi bara njuter. Jag leker lite med paddan och läser sladdertidningar som vi köpte igår. Jag väntar på att de ska komma någon mack av något slag snart så vi kan köpa godis, hihi. Vi ska direkt till Åhus och hämta smörgåstårtan vi beställt. Kände inte för att laga mat till tio pers ikväll. Inte om de betydde att jag förlorade shoppingtid i Göteborg i alla fall, haha. 
 
 
 

Mysfredag!

Skrivet den: 2013-04-26 kl. 12:20:09 / Kategori:

Det var snabbshoppat i Göteborg idag. Fast jag hann ändå köpa ett par nya byxor. Man fyller ju bara år en gång om året. Jag har spanat efter den där klockan också men får hålla mig till new york.

Nästa stopp blir IKEA. Massor behövs där hemma tycker jag :)


Födelsedagsfrukost!

Skrivet den: 2013-04-26 kl. 08:19:42 / Kategori:

Hej hopp, här har ni grisen idag.
Kan det finnas något bättre än hotellfrukost på sin födelsedag? Ja, kanske om frukosten varit i Thailand ;) Men Göteborg fungerar också! Vi kommer sitta här ett tag till, och sedan ge oss ut för lite shopping. Lönen har ju också kommit idag!!


Så nära!

Skrivet den: 2013-04-25 kl. 21:15:19 / Kategori:

Så nära att bli bästa bortamatchen i malmöklacken någonsin! Satan vilket tryck på läktaren. Och med Pontus tillbaka på planen, en storspelande Hellander och 1-0-ledning. Fram tills sista spark där IFK fick in 1-1. Satans orättvist. Och sedan firade de som om de vunnit sm-guld. Festen avstannade totalt och jag och Daniel är tillbaka på hotellet. Vi har köpt med oss lite godis och ska snart krypa ner framför en film.

Satan också!


Still rolling!!

Skrivet den: 2013-04-25 kl. 15:14:50 / Kategori:

Tja tja.
Bilen rullar fortfarande, men vi börjar närma oss Göteborg! Och jag börjar tagga till för matchen ikväll. Göteborg - Malmö, nu jäklar! Det ska bli riktigt skoj och jag hoppas där är många malmöfans på plats.

På tal om match. Vi vann vår igår med 3-1, och jag satte en strut också bannemej. Även om Daniel inte trodde på mig ;)


God middag!

Skrivet den: 2013-04-25 kl. 13:12:41 / Kategori:

Hej hopp!
Jag har inte hunnit skriva något innan idag. Full rulle när man har semester vet ni! Nu på morgonen har jag städat och tvättat och haft mig. Till och med putsat fönsterna. Det är ju någon som ska ha kalas imorgon ;)

Nu sitter jag och Daniel i bilen på väg till Göteborg. Första stoppet blev Statoil i kristianstad för lunch, haha :)


Semester!

Skrivet den: 2013-04-24 kl. 18:00:00 / Kategori:

Jag har tagit semester nu resten av veckan. Och finns de något bättre sätt att spendera ledigheten än på wä ip och match? Nu jävlar!!


Kärlek på avstånd!!

Skrivet den: 2013-04-24 kl. 15:22:00 / Kategori: That is that
Jag har förälskat mig i den här klockan från Michael Kors! ju mer jag tittar på den desto mer vill jag ha den! Så denna ska jag gå på jakt efter i NYC i sommar! 
 

Kings på planen!!

Skrivet den: 2013-04-24 kl. 11:50:00 / Kategori: That is that
Skivan är här!!!
 
eller ja, jag fick den i lördags innan matchen, har bara inte hunnit skriva om den innan. Och det är ju bara en låt. . Tyvärr finns inte låten på spotify ännu så om ni vill höra den får det helt enkelt bli på skiva. Får tragga på tjejerna om en musikvideo nu också bara!! Youtubestars efter det kan jag lova!
 
 
 

Soliga onsdag!

Skrivet den: 2013-04-24 kl. 09:52:33 / Kategori:

God morgon sötaste!!
Jag var inte alls pigg på att åka till jobbet idag. Ännu mindre när Daniel ligger kvar hemma i sängen. För att lyxa till dagen lite tog jag därför på mig ett par rosa byxor. Yes, rosa! Jag tror aldrig att jag har haft det innan! Och efter att ha gått runt i mörka jeans i två år har senaste veckornas shopping bjudit på ett par ljusa jeans, ett par grå, ett par rosa och ett par vita. Men har jag nu tagit nio cm på rumpan ska den bannemej visas upp också, haha :)

Kram på er!!


Lagom?

Skrivet den: 2013-04-23 kl. 21:08:49 / Kategori:

Lagom? Sa jag lagom innan? Det fanns inget lagom med min och Idas runda idag! Vi fick båda in ett nytt personbästa utomhus på 23.38.

Det var någon som skrev en kommentar till mig för ett tag sedan om att man kan mer än man tror. Det är ju inte så att jag aldrig hört dem orden innan, men de har verkligen satt sig på hjärnan denna gången. Så tänkte på dem orden de sista två kilometrarna. Och de sista fem sekunderna på plankan innan idag.

Nu är jag nyduschad och har krupit ner i sängen tillsammans med en skinksallad med avokado och lättkvarg. Och Ceasar. Sötaste, gnälligaste, finaste katten!


Medel!

Skrivet den: 2013-04-23 kl. 19:32:01 / Kategori:

Nu för tiden kör jag sådär lagom av allt. Jag överdriver inte dieten utan unnar mig onyttigt ibland. Och jag tränar inte lika hårt utan kan missa ett pass utan skuldkänslor.

Men nu blir de en runda med Ida. Heja oss!!


Fin middag!

Skrivet den: 2013-04-23 kl. 11:44:00 / Kategori: That is that
I lördags efter vår match var det bestämt att jag och Daniel skulle ut och äta tillsammans med Vera och Kalle. Tyvärr blev Daniel sjuk så vi blev bara tre istället. Kändes först lite konstigt att vara tre men med Kalle och Vera är det ingen som är femte (eller tredje) hjulet ändå. Vi åt på aptit, och maten kunde vi verkligen inte klaga på. En surf and turf med räkor, oxfilé och pommes. Till det drack jag ett glas vitt, Kalle ett glas rött och Vera tog rose, haha. En mycket trevlig middag som måste göras om snart, helst tillsammans med Daniel också! 
 

tråkig tisdag?

Skrivet den: 2013-04-23 kl. 06:56:03 / Kategori: That is that
God morgon alla söta!
Jag sitter på jobbet och försöker äta frukost. Har blåbär precis överallt, haha. Det är tur att jag har lärt mig att ljusa kläder inte är något för mitt yrkesval. Trodde jag att det skulle bli en vanlig tisdag så trodde jag fel. Denna tisdag ska jag för första gången hålla i ett nationellt prov. Ever! Mina underbara sexor ska ha två av fyra engelskaprov idag. Och eftersom detta är mitt ämne så är de jag som ska hjälpa dem genom dagen. Men eftersom det är jag drillat dem i engelska det senaste året ska de inte vara några problem.
 
Nej nu ska jag ge mig på dem här bären igen. Ser det smarrigt ut kanske? Det är godare än det ser ut, haha
 
 
  

Blir trött

Skrivet den: 2013-04-22 kl. 22:56:12 / Kategori: That is that
jag blir så trött! Ja, för det första är jag trött efter dagens utmaningar. Och för det andra för att jag inte kan blogga som jag vill. Det krävs lite planering när appen inte fungerar som jag vill. Tisdag imorgon. En helt vanlig tisdag, som jag hoppas kunna förgylla på olika sätt!
 
Vi har kommit hem efter en härlig match nere i Malmö. Tre nya poäng, Miiko på plan och ett bra spel. Älskar himmelsblått. Allt som saknades var mer folk på läktaren, Pontus och Pekalski! Ber om ursäkt för de suddiga bilderna. De är tagna i farten så att säga.
 

ny vecka!

Skrivet den: 2013-04-22 kl. 08:14:46 / Kategori: That is that
hej hopp!
Förra veckan avslutades på sämsta sätt. Men de va då och nu är nu. Det fungerar inte att blogga från mobilen, så updateringarna är få tyvärr. Hoppas det blir bättre under dagen.
 
kram på er!
 

Frukost/lunch/fika

Skrivet den: 2013-04-20 kl. 12:38:01 / Kategori: That is that
Daniel vaknade med illamående och har stannat i sängen denna förmiddag. Jag var alldeles för rastlös, och vädret för fint, för att jag skulle kunna stanna hemma. Så med hunden i koppel drog jag ut på stan och myste i olika parker. Vi köpte en köttbullebaguette som vi delade. Jag tog brödet och rödbetsalladen, Izzie fick köttbullarna. Chokladbollen var min såklart! Mys på hög nivå, och till slut fick vi sällskap också av Macke som kom och bjöd på glass, Kan inte klaga på denna lördag förmiddag :) 
 


Finbesök!

Skrivet den: 2013-04-20 kl. 09:09:27 / Kategori:

Jag och Daniel har fått besök av den här fina damen idag. Och hon ska stanna tills imorgon då matte och husse ska till Göteborg! Ceasar är ovanligt tyst just nu, haha :) vi får ge oss ut i det fina vädret snart!

Trevlig helg!


sovmorgon!

Skrivet den: 2013-04-18 kl. 09:40:27 / Kategori: That is that
Hej hallå!
Idag vaknade jag av att jag fick ett sms från min kusin vitamin om att hon ställde in vår PW imorse. Så jag ställde klockan på en timme senare och somnade om. För några veckor sedan hade de gett mig ångest men inte idag. Jag överlever nog.
 
Det tåkiga är att jag har blivit så dålig på att somna/sova. Jag går upp mellan fem och sex varje morgon, och sover inte när jag kommer hem eller så, utan tränar minst ett pass varje dag. Och ändå kan jag inte sova när jag går och lägger mig utan är vaken till minst tolv varje kväll. Och katten gör det inte lättare heller (Han var snäll inatt i alla fall). Jag känner hur jag går mer och mer minus på de där sovkontot tyvärr. Och jag vill inte ta igen det på helgen heller. Det är ju då man ska göra allt kul!
 
 
Gammal bild idag tyvärr, men så blir det ibland.
 
 
 

Smöra!

Skrivet den: 2013-04-17 kl. 23:13:35 / Kategori:

Ligga i tredjerummet? Icke för vår Ceasar. Ligga mellan ska de va. Jag vet inte hur, men han har flörtat in sig här rätt så bra faktiskt. Daniel säger aldrig nej till kattjäklen ;)


När vi har sol!

Skrivet den: 2013-04-17 kl. 17:30:12 / Kategori:

Solen har kommit och alla blir som galna! Det är nu man saknar trädgård och en stor uteplats, men balkongen fungerar också. När solen står på som idag har vi två val. Antingen att rulla ner i vardagsrummet så man se något på tvn, eller gå ut och sätta sig på balkongen. Idag, och de närmsta soldagarna kommer balkongen först, men det är helt okej att bara vilja vila också!

Idag tog jag med mig min sallad, mitt vatten, solglasögonen och en knasentidning med mig ut i solen. Jag skulle kunna sitta här hur länge som helst, men snart försvinner solen ner bakom husen och jag ska bege mig till fotbollsträningen.


Skrik och mer skrik!

Skrivet den: 2013-04-17 kl. 14:36:13 / Kategori:

Den här stackars killen hamnar i tredjerummet inatt. Han skriker och skriker om nätterna, så vi misstänker att det sitter en liten tjejkatt i en annan lägenhet i närheten och skriker lika mycket. Vi fick inte mycket sömn inatt och det känns idag :-/


Upp och jobba!!

Skrivet den: 2013-04-17 kl. 07:01:15 / Kategori:

God morgon!
Det är mycket lättare att gå upp när det är ljust ute. Och att cykla till bussen i vårjacka utan att ens vara i närheten av att frysa var underbart. Jag jobbar extra nu på morgonen och fick därför ställa in morgonens powerwalk med Jessica. Vi hoppas på bättre tur imorgon!

Igår fick jag sällskap på mina 5 km. Jag släpade med mig Moa runt pumpstationen och tillbaka till söder. Men känner jag Moa rätt kommer snart springa bredvid mig. För den tiden måste förbättras! Igår var jag snäll, nästa tisdag, not so much! ;)

Nu hoppas vi på att vädret blir super idag så vi kan gå iväg en runda med kidsen i eftermiddag! Fortsätter det såhär kommer jag nog lägga bildtimmen utomhus också!


god morgon, god middag, god kväll!

Skrivet den: 2013-04-16 kl. 07:10:23 / Kategori: That is that
God morgon alla söta!
Jag sitter på jobbet och förbereder lite engelska till nästa vecka. Mina härliga sexor ska ha NP, men det fixar dem utan problem. (Hoppas jag)
 
Jag har satans träningsvärk i rumpan efter Mias styrkepass innan träningen igår. Jag hoppas att det är fler som har de. Plankan däremot börjar jag känna mig stark i, men man ska kanske inte säga för mycket. Nu ska jag slänga i mig min shake och sen hoppas jag att mina kollegor dyker upp för lite morgonplanering. Idag kör vi på mangosmak!
 

Rulla!

Skrivet den: 2013-04-15 kl. 18:05:17 / Kategori:

Wä if dam kör samarbetsövningar på a-plan innan träningen. Vi rullar ihop filten som legat här ett tag. Och det är dags för shortspremiär också ikväll. Livet leker minst sagt!


Kom igen!

Skrivet den: 2013-04-15 kl. 16:01:00 / Kategori: That is that
Ny vecka brukar också betyda nya tag!
 
Och nu vill jag ta tag i min löpning. Jag och alla andra, när temperaturen gått upp lite. Målet är inte att jag ska springa en mil, för det vet jag att jag kan. Målet är att jag ska springa en mil två gånger i veckan. Tänk att ha det som rutin.
 
Ikväll är det fotbollsträning, och sen får vi se om suget efter löpning finns kvar imorgon! Jag vill hinna med lite styrketräning också. Sjukt sugen på muskler, haha. Fick en kommentar om mina biceps i helgen. Den kommer jag leva länge på, och det ger mig motivation till att fortsätta.
 
 
 

Sötast

Skrivet den: 2013-04-15 kl. 12:27:00 / Kategori: That is that

Fina fiffi ville också packas ner i picknickkorgen i lördags tillsammans med allt annat gott. Men det fick hon inte. :) Hon fick stanna hemma medan hemmagjorda hamburgare, majskolvar, ost, kex, vindruvor och vin fick följa med istället. Vinet borde kanske också ha stannat hemma ;)


I tidningen!

Skrivet den: 2013-04-15 kl. 07:23:12 / Kategori:

Det var roligt att läsa tidningen idag. För det första är det alltid roligare på måndagar, för all sport som hänt under helgen. Och nu när fotbollssäsongen drar igång blir de bara bättre. Och för det andra så såg vår tabell rätt snygg ut. Och den allsvenska tabellen också.

En bra sporthelg!!


Kändis?

Skrivet den: 2013-04-14 kl. 19:18:15 / Kategori:

Kan man kalla sig kändis nu kanske? ;) kollade på sporten precis och där stod vi och hoppade i klacken. Två sekunder senare började sms hagla!

Myssöndag med varma mackor till middag och sen glass och choklad framför tvn. Slappt och precis vad jag behöver!


Tre poäng!

Skrivet den: 2013-04-14 kl. 17:27:57 / Kategori:

Härligt! Malmö tog tre härliga poäng denna soliga eftermiddag. Vi fick stå i solen och gotta oss samtidigt som det stundtals spelades bra fotboll framför oss. Spänning och målchanser saknades inte!

Nu är jag sugen på allt onyttigt man kan tänka sig så Daniel får trycka lite på gasen tycker jag!


Mot Malmö!

Skrivet den: 2013-04-14 kl. 13:48:00 / Kategori: That is that

Jag piggnade till rätt snabbt där. Hur kan man göra annat när Malmö spelar? Roadtrip med Daniel och vi körde inom Sibylla i Lund också. Som på den gamla goda tiden. Sugen på att hoppa en del nu! Här ska de skrikas.

Kram på er!


Too old!!

Skrivet den: 2013-04-14 kl. 11:14:39 / Kategori: That is that
I'm too old for this shit
haha nej men nästan. Kvällen igår blev vildare än jag hade tänkt och jag gick hem tidigt. Men jag var så satans laddad så jag visste egentligen redan från början hur de skulle gå, haha. I vilket fall som helst så var kvällen grym! Vi grillade på IP och sen festade vi satan och berättade hemlisar för varandra. Och sen minns jag inte mycket mer. 
 
Jag mådde som jag förtjänade när jag vaknade, men nu har jag tröttnat på att vara bakis och det är dags att rycka upp sig. Vi ska bort en runda till klubbstugan för att kolla så allt är okej, sen sticker vi till Malmö!! Bilderna är från början av kvällen, de brukar bli så. Jag ska in och kolla instagram sen, där brukar finnas några också :) 
 

Seriepremiär!!

Skrivet den: 2013-04-13 kl. 15:13:40 / Kategori:
Dags fär seriepremiär för Wäs damer. Tyvärr håller vi till på konstgräset i fjälkinge istället för hemma på IP. Jag har parkerat mig i kiosken tillsammans med Lena och utanför står bumling och grillar. Jobba järnet nu tjejer så festar vi ikväll. 
 

Vill ha!

Skrivet den: 2013-04-13 kl. 12:51:00 / Kategori: That is that
Jag har blivit helt galen i mitt sökande efter en snygg receptbok. Jag börjar närma mig 26, så nu vill jag ha en receptbok där jag kan samla alla mina recept (2st). Och jag har hittat drömboken. Jag gav den till min syster för två jular sedan. Och nu söker jag som en galning efter den på internet. Mailar företag och har mig. Så håll tummarna för mig. Annars får jag se mig om efter en annan :) 
 

Underbara lördag

Skrivet den: 2013-04-13 kl. 09:19:02 / Kategori: That is that
En underbar lördagsmorgon är en bra början på denna helgen. Bara en massa skoj inplanerat.  Lyxade till det med att sova till kvart över åtta och har precis ätit frukost i sängen. Nu ska jag läsa tidningen och sedan slötitta på tv en stund. Sen ska kvällens middag förberedas lite. 
 

Filmkväll!

Skrivet den: 2013-04-12 kl. 21:18:36 / Kategori: That is that
Jag har varit uppe sedan fem imorse, och Daniel ska upp och jobba tidigt imorgon så vi har filmkväll ikväll. Vi bestämde oss för att kolla på the hobbit så vi gick börja i tid. Skömt med en lugn fredagskväll, för känner jag Kina lagkamrater rätt kommer lördagskvällen bli långt därifrån!
 
jag säger god natt strax och önskar er en trevlig helg!!
 
 

Mysfika

Skrivet den: 2013-04-12 kl. 16:54:00 / Kategori: That is that
Mamma passade på att bjuda döttrarna på fika idag när pappa är iväg. Och döttrarna tackade inte nej. En mysig dag på stan som avslutades med lite shopping. Kan man fynda så varför inte? 
 
Mysfredag på hög nivå. Och jag är ledig hela helgen. Detta ska utnyttjas till max, de lovar jag! 
 
 

 
 
 

Seriepremiär!!

Skrivet den: 2013-04-12 kl. 08:31:57 / Kategori:


Tyst!

Skrivet den: 2013-04-11 kl. 22:56:52 / Kategori:

Det har varit tyst från mig idag. Men det finns en gräns för hur många fruktsallader, gymbilder, lagfoto och sallader jag kan lägga upp tycker jag. Och idag har det varit en helt vanlig vardag. Jobb, gym, fotbollsträning.

Tre sena fotbollsträningar denna veckan. Bra, för man hinner till gymmet innan. Dåligt, för man är hemma så sent.

Nu säger jag god natt!


Svettigt!

Skrivet den: 2013-04-10 kl. 22:30:17 / Kategori: naglar II

Hemma efter ännu en svettig fotbollsträning. Benen känns just nu! Ska bli roligt att se hur de går på träningen imorgon också.

Efter en massa skratt och flum fick jag till slut fram vad det var jag ville ha för naglar. Bara ljusrosa lack. Det är mitt sätt att gå wild and crazy, haha. Jag tycker de är supersnygga, sen får vi se om jag klarar mig utan glittret.


Hejdå!

Skrivet den: 2013-04-10 kl. 16:57:13 / Kategori:

Nu åker de av. Nej, inte riktigt, men nästan. Jag har massor av idéer och Ida fattar knappt vad jag dillar om, haha

Vi får se vad de blir!


Inget dåligt samvete!

Skrivet den: 2013-04-10 kl. 10:23:25 / Kategori:

Ifall någon undrar så sov jag vidare med gott samvete imorse. Det ska vara roligt att träna och äta nyttigt, inte fullt med massa måsten!

Och våra sena fotbollsträningar gör det omöjligt att röra sig så tidigt på morgonen.

Ska fixa naglarna idag. Funderar på att go wild and crazy, men vi får se ;)


Jobbigt!

Skrivet den: 2013-04-09 kl. 22:58:54 / Kategori:

Nu står jag inför ett jobbigt val! Planen var en joggingtur eller powerwalk med Jessica innan jobbet imorgon bitti. Nu är hon sjuk och ingen annan kan/vill gå med mig. Så antingen skiter jag också i det, eller ställer jag klockan på 05.45, stänger av den när den ringer och sen har dåligt samvete resten av dagen. För det finns inte en chans att jag kommer ut själv. Jäklar!


Smaklig måltid!

Skrivet den: 2013-04-09 kl. 19:04:41 / Kategori:

Vägd, mätt och klar. Dags för mig att hugga in på den här godbiten. Lagom såhär mellan gymmet och fotbollsträningen.


Trött tjej!

Skrivet den: 2013-04-09 kl. 07:07:47 / Kategori:

God morgon fina tisdag! Finns det någon som gillar tisdagar egentligen? För den känns rätt seg. Tisdagar är min gå-upp-klockan-fem-och-sen-jobba-jättelänge-dag. Jag brukar behöva stressa till fotbollsträningen också men idag tränar vi sent. Jag är inte säker på att jag ens är vaken så länge, haha.

Jag har lite planering nu på morgonen, sen får vi se vad kidsen har att bjuda på idag.

Kram på er!


Mysmåndag!

Skrivet den: 2013-04-08 kl. 21:12:20 / Kategori:

Nu har jag det sådär jobbigt bra igen. Min måndag har varit helt underbar. Får man ha de såhär bra på en måndag?

Efter 6,5 km med Daniel stack jag till gymmet en runda. Lika bra att göra det ordentligt liksom. Väl hemma igen stod jag i duschen läskigt länge, för att sedan krypa ner under täcket tillsammans med lite avokado och lättkvarg. (Daniel är inte hemma, så man tager vad man haver) Jag kommer somna långt innan tio. Harmonisk till tusen måste jag säga :)

Ska bli skoj att se vad tisdagen har att bjuda på! God natt :)


Spring!

Skrivet den: 2013-04-08 kl. 17:33:48 / Kategori:

Daniel tvingar med mig på en löprunda igen. Och det verkar som om han också ska med denna gången ;)

Ses senare!!


Måndag igen!

Skrivet den: 2013-04-08 kl. 07:28:17 / Kategori:

Nu är lovet och helgen helt slut och det är en vanlig vecka igen. Tråkigt, men samtidigt skönt med lite rutin. Kidsen ska få spela lite volleyboll på idrotten idag, och angående min egen träning så får vi se vad de blir idag.

Idag rockar jag solglasögon, converse och vinterjacka. Babysteps mot våren! Vi har sol och kyla idag. Önskar de kunde bli lite varmare bara så att det kunde regna och bli grönt. Man längtar efter grönska nu!



Mer jobb!

Skrivet den: 2013-04-07 kl. 19:36:56 / Kategori:

Avslutar helgen med ett pass på konsum tillsammans med Heidi. Här ska de jobbas!

Önskar att jag kunde säga att jag var på gymmet innan, men jag somnade på soffan. Även solen har sina fläckar antar jag, haha

Kram på er!


Det tar sig sa pyromanen!

Skrivet den: 2013-04-07 kl. 11:00:57 / Kategori:

Efter åtta (!) maskiner tvätt hade jag fått nog. Så jag drog med mig Caroline till Sandhem för att fira hennes födelsedag med en riktig mysfrukost. Vi ses så sällan känns det som så det är roligare att bjuda på frukost och spendera tid tillsammans än att köpa något.

Här är läskigt lite folk för att vara söndag måste jag säga. Men mer pannkakor till oss! Sist fick jag slåss om dem med flera andra. Hoppas ni med har en lika mysig söndag :)


Ny tvättid!

Skrivet den: 2013-04-07 kl. 06:14:21 / Kategori:

De man inte gjorde igår får man göra idag..

Så nu är det verkligen dags att tvätta. Jag hade klarat mig några dagar till med underkläder, men träningskläder har jag helt slut på nu. Och jag hatar att slösa tid på något så tråkigt som tvätt mitt på dagen när man kan göra andra, roligare saker. Därför började jag tvätta klockan sex imorse. Daniel har lovat att hjälpa till efter kl sju om jag väcker honom, men tänkte faktiskt låta honom sova. Man behöver inte vara två för att sätta igång en tvättmaskin ;)




Jobbkväll!

Skrivet den: 2013-04-06 kl. 21:38:46 / Kategori:

Efter en solig dag åkte jag till Konsum några timmar. Det är sjukt egentligen hur lite det stör mig att jobba en lördagskväll. Misstänker att det beror på att jag är så van vid att jobba på helgen. Så därför ska jag dit imorgon igen ;)

Och, när jag ändå kommer ihåg de. Det är inte okej att gå in i en butik, vissla på en pippilåt framför personalen och sedan gå. Jag gick och sjöng på sjörövarfabbe resten av kvällen!

Fina Thailand. En bra anledning till att jobba extra!


Glass!!

Skrivet den: 2013-04-06 kl. 12:56:14 / Kategori:

Årets första glass på torget avnjutes med mamma och Jessica. Vi sitter i solen gottar oss med x antal andra på lilla torg.


Gym istället för tvätt!

Skrivet den: 2013-04-06 kl. 09:49:52 / Kategori:

God morgon!
Vaknade i hyfsad tid idag. Jag hade kunnat sova längre, men varför slösa tid på något så tråkigt som att sova?

Jag och Daniel struntade i tvättiden idag och stack till gymmet istället. Mycket roligare! Idag är det tungt och därför underbart. Jag känner hur musklerna jobbar!


Mysfredag och fotboll!

Skrivet den: 2013-04-05 kl. 20:42:32 / Kategori:

Hej sötaste!
En underbar fredag med fina syster och Kalle på middag. Vi har ätit tacopaj och snackat skit. Kollar lite lätt på Malmö samtidigt som spelar mot Åtvidaberg. Nu är det bara fotboll ett tag framöver. Men det gillar jag! Jag och Daniel har haft en underbar eftermiddag tillsammans i köket.

Snart dags för efterrätt. Hoppas alla har en trevlig fredagskväll!


Kings på planen!

Skrivet den: 2013-04-05 kl. 12:45:57 / Kategori:

Matchen igår spelades mot hanaskog/bjärlöv. En jämn tillställning som slutade 4-3 till vår favör. De matcherna är extra roliga att vinna och spelet fungerade bra! Alltid extra roligt att få näta också, så det tar jag med mig!

Bild från träningslägret. Underbara brudar!


Underbara fredag!!

Skrivet den: 2013-04-05 kl. 08:00:18 / Kategori:

Äntligen fredag!! Någon mer än jag som har längtat? Jag har sovmorgon idag och börjar inte förrän halv tio. Så jag har varit ute och sprungit en runda med Jessica och städat lägenheten. Nu ska jag strax åka iväg och handla också innan jobbet. Är jag jobbig nu? Haha


Match!

Skrivet den: 2013-04-04 kl. 19:34:28 / Kategori:

Dags för en träningsmatch såhär på torsdagskvällen. Å jag behöver springa efter allt gott jag ätit idag!

Ska få spela anfallare idag, lycklig tjej!




Ringmärkt!

Skrivet den: 2013-04-04 kl. 12:46:51 / Kategori:

För tre år sedan fick jag min förlovningsring på fingret. Och Daniel fick sin med ;) Då var vi i NYC, och om de inte vore för att vi ska dit i sommar hade det gjort mig lite butter.

Tyvärr hindrar jobb och fotboll oss från att ses speciellt mycket idag så vi får fira imorgon istället.


Stackars kanin!

Skrivet den: 2013-04-04 kl. 06:01:48 / Kategori:

Börja tidigt, sluta tidigt. Idag ska de bli så!!

Sara kommenterade att de skulle vara bomullstussar i kaninen och inte topps. Det kan hända att hon har rätt. Det hade nog blivit finare och när jag tänker efter var det jäkligt svårt att få in toppsen så att det såg okej ut. Jag känner mig himlans dum nu, men samtidigt inte speciellt förvånad.

Tyvärr använder jag inte bomullstussar så lilla kaninen får stå där med alla topps upptryckta i rumpan, ouch!


Ändrade planer!

Skrivet den: 2013-04-03 kl. 16:19:27 / Kategori:

Hej hej!
Äntligen ringde Martin från Konsum och undrade om jag kunde jobba extra. Och äntligen kunde jag svara ja. Så från ett ställe till ett annat. Lika bra när man ändå är igång liksom.

Min shopping från i måndags. En del av den i alla fall. En liten kanin som man sätter topps i rumpan på. Jag kunde inte låta bli!


Mys på fritids!

Skrivet den: 2013-04-03 kl. 12:03:23 / Kategori:

Någon jäkel (jag) kom på att det skulle vara roligt om vi lagade all mat själva på fritids under påsklovet. Så nu står jag och slavar i köket. Men jag gillar det, och barnen också!

Idag har vi gjort hjärtkorvar och pasta i olika färger.


70+

Skrivet den: 2013-04-03 kl. 05:57:22 / Kategori:

Jag hade passat bra som 70+. Inte nog med att jag är uppe i ottan hela tiden, jag blir arg om man ruckar på mina rutiner.

Och nu har de stängt min busshållsplats så jag måste cykla till en annan. Jäklarns jobbigt ;)

Idag skulle jag börja tidigt och sluta tidigt. En av de två stämmer fortfarande, men jag åker nog på några extratimmar i eftermiddag. Inget man dör av antar jag. Kram på er, och trevlig onsdag!


Vanlig vardag, ovanlig tisdag!

Skrivet den: 2013-04-02 kl. 21:19:25 / Kategori:

Kidsen har påsklov denna veckan så mina jobbtider är inte som vanligt. Detta gjorde att jag missade fotbollsträningen ikväll, vilket kändes jättetråkigt. Det var ju fint väder idag och då vill man kunna träna!

Det blev ett monsterpass på gymmet istället. Precis som på en vanlig vardag. Benen bär mig knappt! Så nu ligger jag i soffan och kollar på Zlatan! Heja PSG! Och våra små underhåller oss också såklart! Försök ta kort på en katt som busar så ses vi sen ;)


Härlig tisdag!

Skrivet den: 2013-04-02 kl. 08:24:53 / Kategori:

Jag brukar inte gilla tisdagar. De brukar vara otroligt sega på något sätt. Men idag känns det bar bra. Skönt att det är vardag igen på något sätt.

Jag och Jessica var ute på en härlig powerwalk denna morgon! Så skönt nu när det börjar bli ljust ute så vi travade på i godan ro. Hade varit underbart om vi fått rutin på de också!

Min frukost idag. Först när jag la upp allt, och sen två sekunder senare ;) gott i vilket fall som helst!




Första matchen för i år!

Skrivet den: 2013-04-01 kl. 18:04:30 / Kategori:

Äh, spelet var kanske inte det bästa, och de känns som tappade poäng. Men det kunde varit värre. Vi har fått skrika ordentligt, solen sken på oss och en publiksiffra på över 19 500 är godkänt!

Vi är på väg hem igen. Får se hur vi avslutar denna mysmåndag.


Malmö!!

Skrivet den: 2013-04-01 kl. 13:31:42 / Kategori:

Lycklig tjej här just nu! Vi har hämtat ut våra årskort och jag har köpt en ny Malmö-mössa. Nu sitter vi på ståplatsläktaren och myser innan matchstart. Som jag längtat efter detta!


Roadtrip!!

Skrivet den: 2013-04-01 kl. 10:12:20 / Kategori:

Vi är på väg till Malmö. Jag ler av lycka varje gång jag tänker på att det äntligen är dags för allsvenskan!!

Matchen spelas inte förrän kl 15, men vi sticker å shoppar och myser i Malmö innan. Solen skiner och jag har tagit fram skinnjackan idag! Om alla dagar kunde vara som denna :)


Med solen som väckarklocka

Skrivet den: 2013-04-01 kl. 08:36:19 / Kategori:

God morgon!

Jag vaknade fem minuter innan klockan som vanligt, men idag var det tjugo i åtta istället för fem i sex. Jag vaknar när det blir ljust i sovrummet vilket inte är helt fel!

Idag ska jag och Daniel på roadtrip! Så jag värmde upp med en bananpannkaka. Jag blir så glad de dagar jag har tid till att göra lyxfrukost till mig själv. Men Daniel fick köpa sina egna frallor idag.

(193 kalorier. Dags att börja räkna igen. Efter en slarvig, men underbar påsk!)


RSS 2.0