en måndag igen

Skrivet den: 2011-01-31 kl. 14:17:51 / Kategori: That is that
Sista måndagen i januari. Sista dagen i januari. Känns bra, ju närmare 17 mars desto bättre. Det var en riktigt lång tågresa igår och jag var inte hemma förrän närmare halv tolv. Men eftersom jag är "ledig" (självstudier till tusen) idag så gjorde inte det så mycket. Och eftersom jag har självstudier idag har jag som vanligt städat. Och här fanns att göra eftersom Daniel haft förfest i helgen ( när katten är borta ). Men jag gillar att ha läget under kontroll. Och jag inte plugga om här inte är undanplockat.

Nu ska jag tillbaka till motorisk utveckling så hörs vi senare. Kram på er.  


åka tåg, åka tåg

Skrivet den: 2011-01-30 kl. 22:10:50 / Kategori:
Hjälp vad det är tråkigt att åka tåg just nu. Har inte uppdaterat något idag av den enkla anledningen att vi var riktigt trötta imorse. Vi hade energi till att äta en mysig hotellfrukost och lämna hotellet men där tog det stopp. Trots detta blev det några kassar till med oss på tåget. Ett plus med att shoppa bakis är att man är lite mer kräsen då. Kläderna måste både vara riktigt prisvärda och riktigt snygga för att man ska orka gå och prova dem, haha

Vi kollade också på Sveriges bronsmatch på O'learys på stationen men det borde vi sluta med för de bara förlorar hela tiden.

På grund av gårdagens alkoholintag är bilderna från dagen få.  Så just nu bjuder jag på lite snygga kläder istället. Jeans och tröja från urban outfitters. Riktigt snyggt!!





haha

Skrivet den: 2011-01-29 kl. 23:24:51 / Kategori:

hej hallå. Villken underbar lördag detta är. Men vi är inte klara. Är nyss hemkomna från en tapasmiddag på en restaurang här i närheten. Sedan drog vi vidare till en bar och tog en god drink. Nu är vi på hotellrummet och tänkte packa ihop våra grejer (för att hinna med lite shopping imorgon också. Jag känner mig inte nöjd shoppingmässigt än) samtidigt dricker vi lite vin och har det mysigt innan vi ska ge oss ut i den underbara Stockholmsnatten. Tänkte visa min outfit för kvällen. En gammal svart godig tillsammans med en nyinköpt kofta på solo och Carros snygga halsband. Tillsammans med mina höga klackar blir jag mot alla odds riktigt snygg, haha.








så fel!!

Skrivet den: 2011-01-29 kl. 17:05:52 / Kategori:

Att något som är så fel kan kännas så rätt. Jag och Carro bestämde oss för att "gömma" spriten för städerskorna. Alltså inte låta påsarna stå framme. Vi bestämde oss att lägga dem i byrålådorna brevid sängen. Men där låg ju bibeln. Liiite ironi på de.


tjuvstart

Skrivet den: 2011-01-29 kl. 13:37:00 / Kategori:
Vi tjuvstartade ju vår shoppingrunda igår och medans vi gör massor av nya fynd kan ni få se gårdagens. Iaf från min sida. Det första är en stor t-shirt från H&M. Riktigt mysig och kommer bli snygg till jeans-shorts å bruna ben. Den andra tröjan kommer från Gina Tricot och kommer användas flitigt redan nu tror jag, men kommer också bli snygg i sommar :)




God morgon Stockholm

Skrivet den: 2011-01-29 kl. 09:27:56 / Kategori:

God morgon alla glada och sura! Vi har varit vakna här ett tag och jag har halvt tvingat Carro till en halvtimmes morgonpromenad. Denna blev givetvis väldigt lyckad eftersom vi använde tiden till att leta reda på affärerna vi kollade upp på datorn igår. Dock var det inte lika mysigt som min och Alex vandring i Maastricht i oktober 2010. Nu ska vi göra vid oss för att först gå och äta frukost och sedan springa till systemet som ligger behagligt nära. Ja, och sen blir det nog en del shopping skulle jag tro ;)

Hittade en fin brandstationslampa och sänder en tanke till Thomas :)


en kväll på stan i Stockholm.

Skrivet den: 2011-01-28 kl. 22:21:32 / Kategori:

Efter en liten liten shoppingrunda gick jag å Svensson till O'learys i gamla stan för att äta gott och kolla på när Sverige spelade semifinal i handbollsVM. Handbollen gick ju inte så bra men vår kväll var desto mer lyckad. Fast kan det egentligen gå fel med en hamburgare, fish and chips, och cider? Vi stannade för att se början av Danmark-Spanien, men bara för att den spelades i stan. Nu är vi tillbaka på rummet och ska planera morgondagens shoppingrunda. God natt och kram på er!!








god eftermiddag.

Skrivet den: 2011-01-28 kl. 14:30:09 / Kategori:
Vi har kommit fram till Stockholm. Efter viss förvirring hittade vi Åhlens City och kunde därefter guida oss till hotellet! Eftersom vi inte fick våra nycklar förrän kl 14 satte vi oss på ett fik här i närheten och åt en riktigt god kladdkaka. Nu har vi packat upp våra saker och ska snart ge oss ut på en runda på stan innan handbollen. Kram på er!!



Tågresan

Skrivet den: 2011-01-28 kl. 11:47:00 / Kategori:
Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den här tågresan än. Toan är skabbig (som fan säger Carro) Vi sitter inpackade med våra väskor och bordet framför mig funkar inte. Desutom fick vi precis höra kaffet är slut i restaurangvagnen. Men ändå är det så skönt att åka tåg. För man har ingen press på sig att göra något.. Jag kan bara sitta och det känns bra!!




Stockholm

Skrivet den: 2011-01-28 kl. 05:52:14 / Kategori:
Ni vet att jag älskar att resa. Vem gör inte det förresten. Och jag älskade förra året när jag fick besöka både New York, Rom och Maastricht. Tre städer jag gärna ser igen. Just nu hade jag helst velat sitta på planet till Egypten eller liknande, men efter omstädigheterna är jag rätt nöjd ändå. Klockan är just nu kvart i sex och om en halvtimme ska jag ta min resväska och trava iväg till tågstationen här i Kristianstad. Slutstationen är vår huvudstad Stockholm. Och när det kommer till Stockholm måste jag ha Carro med mig!! Inget slår vår förra weekend här när jag skulle ansöka om mitt amerikanska visa och vi shoppade till både visakort och armarna sa stopp (Visakortet före armarna om jag ska vara ärlig)

Nej så detta får kallas årets första lilla semester, och får därför en egen kategori, haha! I love 2011 :)




Man kan riktigt se hur trött jag är!! Vi får se hur det blir med bloggandet under hlegen. Carro är inget bloggfan direkt. Men min ängel Daniel har visat mig hur jag ska kunna få internet på datorn genom min iphone. Detta betyder självklart inte att jag lyckas men vi får hoppas!!


puss puss

Skrivet den: 2011-01-26 kl. 15:57:00 / Kategori: That is that
lite slängpussar till er alla innan jag smiter iväg till jobbet. Sexiga tröjan har ni ju redan fått se en gång tidigare :)






God morgon :)

Skrivet den: 2011-01-26 kl. 08:23:46 / Kategori: That is that
hej hallå alla glada denna onsdagsmorgon. Och hej på alla er andra nu. Det finns säkert de som är mindre glada just nu med 4 minusgrader ute och en bil som måste skrapas innan man kan köra till jobbet. Jag måste skrapa bilen innan jag kör till skolan nu på morgonen men tänker inte låta det göra mig butter. Jag läste i tidningen idag att det skulle komma en ny vargavinter från februari till april där det skulle bli riktigt kallt. Så man får vänja sig vid vinter igen och glöm inte äta tre frukter varje dag för då blir man gladare!!

Tanken var inte att detta skulle bli ett blogginlägg om vädret utan om att jag är lite nervös för att jag ska till skolan idag. Idag börjar min specialisering och jag får äntligen läsa det jag vill, idrott. Det tråkiga är ju att den trygga härliga klassen har splittras och det blir ingen mer Alex, eller Lina eller Frida, eller Pernilla, eller Jessica, eller Tina eller någon av de andra.. Lyckligtvis har jag Johanna E med mig fortfarande och henne litar jag på. När det kommer till trust på lärarutbildningen handlar det ofta om vem skulle jag lämna mina barn till. Och det är inte alla mina klasskamrater det. Även om jag gillar de flesta och skulle med glädje skicka mina barn till dem 5 dagar i veckan finns där också personer som aldrig skulle få ha dem. Jag litar helt enkelt inte på deras förmåga..

så vi får se vad det blir för människor jag har hamnat med denna gången. Men med tanke på att de valt idrott kan de inte va helt fel hoppas jag :)

KRAM PÅ ER! (sitter på Daniels dator så det får bli en bild därifrån)


God kväll!! Hoppas alla är på lika gott hu...

Skrivet den: 2011-01-25 kl. 20:16:22 / Kategori: That is that

img_1368 (MMS)

God kväll!! Hoppas alla är på lika gott humör som mig ikväll! Jag sitter halvt insnöad i en busskur i Åhus efter att ha jobbat lite! Det är med blandade känslor jag ser snön falla. hoppas på att den får ligga kvar ett tag å att det kommer rejält, annars kan de va så! Måste också få skryta över att jag å syrran var på spinningpass kvart i åtta i morse. Bra jobbat kallas det! Kram på er alla!!


Konsum goes green

Skrivet den: 2011-01-24 kl. 18:22:00 / Kategori: That is that
Vi på konsum är inte röda längre. Å nej, konsum goes green. Så just nu sitter jag i kassan med min gröna tröja. Har inte ritkigt bestämt mig om jag gillar den bättre än den röda än. Fast denna är lite mer figursformad och jag gillar pikétröjan bättre än skjortorna så. :)  En skönhet som mig klär i det mesta ändå, haha


sötast!

Skrivet den: 2011-01-24 kl. 13:38:13 / Kategori: Cissi och Ceasar

Katternas favoritstund här hemma är när vi har varit och handlat och kommer hem med pappkassar. De prasslar så roligt och man kan gömma sig i dem. Fast ibland går det inte lika bra. Söta Ceasar :)


spänning i vardagen

Skrivet den: 2011-01-24 kl. 13:03:42 / Kategori: That is that

Blev några ärenden på stan idag. Tyvärr fick jag inte tillbaka min mixer och cykelverkstaden behåller min vän fram tills på onsdag. Så det hela gick inte riktigt som jag hade hoppats det skulle göra. För att höja stämningen igen la jag mig i solariet en kvart. Tänkte dela med mig av en rolig sak när jag solar (inga solariebilder ala Kissie, jag lovar, haha) Nej mina naglar får en konstig färg när jag solar. Små barn roas lätt, blond Dessi ännu lättare...






Nails by Ida

Skrivet den: 2011-01-24 kl. 11:00:00 / Kategori: naglar

Hjälp! Nu har jag varit så upptagen hela veckan att jag glömt berätta om mina nya fina naglar. I tisdags var jag hos Ida och hon duttade på en helt ny färg som kallades lava. My nails are on fire :)  Snyggt som vanligt! Och jag har bokat två nya tider varav den sista är dagen innan vi åker till MIAMI!! :) 




mina pojkar

Skrivet den: 2011-01-23 kl. 21:09:22 / Kategori: That is that
mina pojkar har en tid tillbaka nu varit Daniel och Ceasar. Mina underbara pojkar här hemma. Men inte ikväll, inte. Efter svidande förluster på fotbollscupen håller jag mig till Ben&Jerry ikväll.




 Cupen var en besvikelse fotbollsmässigt, men återigen hade jag jätteroligt med de nya tjejerna. Vi har härlig inställning och härlig harmoni i laget. Och även om det känns att vi var två mål ifrån att gå vidare, (det andra laget likaså) så tar vi det positiva med oss.

Vi har ett glatt gäng här i Hässleholm!! F...

Skrivet den: 2011-01-23 kl. 12:22:48 / Kategori: That is that

img_1351 (MMS)

Vi har ett glatt gäng här i Hässleholm!! Fotbollsmässigt går de sådär, wä 1 har en rätt avgörande match framför sig nu. Önska oss lycka till så skriver jag mer när jag är hemma igen :) kram kram


Wä if goes tidig söndagsmorgon

Skrivet den: 2011-01-23 kl. 07:06:43 / Kategori:
GOD MORGON!! Dags att vakna nu!! Idag drar WÄ IF till hässlehåla med två lag och det ska spelas fotbollscup för hela slanten. Förra söndagen slutade WÄ 2 fyra i Köpingebro men bättre än så kan vi brudar!! 





Syslöjdsfröken

Skrivet den: 2011-01-22 kl. 18:55:00 / Kategori:
I torsdags blev jag inring som syslöjdsfröken. Det är visserligen inte mitt ämne men det är himla roligt ändå. så vi gjorde vad vi kunde med vad barnen höll på med och sen knöt vi kompisband resten av tiden, haha. Inte är inte speciellt svårt att lista ut var mina tankar egentligen fanns. Med mina brudar såklart. Ett fint armband i orange och grönt :)


En lördag

Skrivet den: 2011-01-22 kl. 11:48:35 / Kategori: That is that
hej hallå. Här sitter jag en lördagsförmiddag och har det mysigt framför tvn med cissi. Daniel är och jobbar och jag hade en minut över att skriva en rad eller två. Iaf mer tid än va jag haft dem senaste dagarna. Tiden har gått åt till att träna och jag älskar det. Igår blev det en runda på gymmet med Daniel och syrran och det kändes riktigt bra när vi tillsammans sprang på löpbanden och körde min å mammas magövning. Eller när jag och syrran gjorde fina rygglyft i takt. Och eftersom det är på gymmet jag bor just nu (blandat med lite fotbollsträning) får det helt enkelt bli det jag bloggar om. :) 






haha vi kan ju låtsas att jag har några muskler :)  Men de kommer :)


TENTADAG!!

Skrivet den: 2011-01-21 kl. 08:22:59 / Kategori: That is that
God morgon mina vänner. Idag är det matematiktenta som står på schemat och jag önskar att jag kunde säga att jag spenderat all bloggtid på att plugga, men så är verkligen inte fallet. Testade exempeltentan igår kväll och det kändes bra. Om det är av dumhet eller bra självförtroende och självkännedom jag inte gravt ner mig i böckerna får vi snart veta, haha. Tiden har jag istället användt till att träna en massa, jobba en massa och städa en massa. Livet leker verkligen!!



God morgon!! Vi är redan i Köpingebro å sp...

Skrivet den: 2011-01-16 kl. 10:56:38 / Kategori: That is that

img_1322 (MMS)

God morgon!! Vi är redan i Köpingebro å spelar cup. Både lag 1 å 2 är i a-slutspel å vi trivs som fiskarna i vattnet, haha. Å jag känner ett sug för att blogga lite. De gillar vi också!! Heja wä nu :)


igår

Skrivet den: 2011-01-15 kl. 07:08:44 / Kategori: That is that

igår mådde jag bättre än jag gör idag ;) Igår var jag snyggare än idag. Men nu kör vi konsum för hela slanten!! :)








Jag lever om än knappt. Känns som om träni...

Skrivet den: 2011-01-14 kl. 09:28:40 / Kategori: That is that

img_1317 (MMS)

Jag lever om än knappt. Känns som om träningen tar all min vakna tid men de känns rätt okej. Benen å fötterna däremot är helt körda och jag kan inte gå normalt.. Kolla vad jag å Daniel fick igår. Ett tittöga. Fint! Känns tryggt också. Att veta vem det är innan man öppnar, sjukt underskattat faktiskt. Kram


hej hallå.

Skrivet den: 2011-01-10 kl. 18:12:57 / Kategori: That is that
Ny vecka, ny måndag.

Idag var det dags. Nystart på gymmet och i kylskåpet och allt annat. Så nu har jag och Daniel några sura dagar framför oss när vi ska försöka bli av med sockerbegäret :)  Jag försöker också bli av med de här satans fältuppgifterna som jag sitter och skriver sista dagen. trååååkigt. Och vad som också är tråkigt är att Daniel börjat jobba igen. Saknar honom här hemma. Fast å andra sidan har jag nu chansen att få lägenheten på rätt fötter igen. Fixa och ordna och ha koll på saker igen.

Planerna för veckan är många. och olika. Imorgon sätter skolan igång igen. Blir skola tisdag och torsdag för min del. Imorgon är det också dags för säsongens första fotbollsträning på grus. Som jag längtat :)  Och sen ska vi ju spela a-slutspel på söndag med båda våra lag i Köpingebro. Fast innan dess blir de fler grusträningar. Och en lördag på konsum. Och en villaskolandag på fredag. Och lite fest. Men nu, möte i Wä.



God morgon. Klockan är inte mycket men jag...

Skrivet den: 2011-01-07 kl. 06:43:42 / Kategori: That is that

img_1238 (MMS)

God morgon. Klockan är inte mycket men jag sitter redan på jobbet. Jag började halv sju men de första barnen kommer inte förrän prick, så jag har en stund för mig själv nu på morgonen. Den enda idag och på hela helgen känns de som. Idag är jag på skolan till tre, sen ska jag va på konsum fyra. Direkt därefter till fina Caroline då Sofia bjuder på middag :) bilden kommer från nyår, jag å syster är bara bäst!! Kram på er alla å trevlig helg!!


in the shower

Skrivet den: 2011-01-06 kl. 11:49:34 / Kategori: That is that

Gjorde en discovery igår när jag skulle duscha. Först tänkte jag att det var väldigt mkt flaskor för två pers, men Daniel skulle allvarligt talat strypa mig om jag sa så, haha. Så det är väldigt mycket flaskor för en person. Det sjuka är att ingen är tom eller så och att jag faktiskt använder alla.


igår

Skrivet den: 2011-01-06 kl. 11:37:36 / Kategori: That is that
Medan jag sitter på alliansen mellan herrarnas semifinal och väntar på att Vera ska spela final får ni se gårdagens bild. Love it, love Moa :) Å sen håller vi tummarna för Glimåkra idag!! KRAM


party hardy

Skrivet den: 2011-01-06 kl. 11:31:06 / Kategori:
Vi satsade allt in igår och körde drickarspel, sjöng (skrek) satan och lyssnade på gamla godingar som five och aqua. Tjejerna visade mig en ny låt också och sen idag när Daniel spelade den på datorn fick jag mig en ordentlig titt på musikvideon. Kolla in den säger jag. :)





5 december 2011

Skrivet den: 2011-01-05 kl. 09:47:01 / Kategori: That is that
En onsdag idag. Denna veckan betyder det några timmar på konsum och sedan fest ikväll. Så dagen kommer bli stessig precis som vanligt :)  Det var spännande igår på alliansen! Precis så som det ska vara på en inomhustunering.

Nu är det snart bara två månader tills jag och Daniel åker till Miami. Och jag har upptäckt en besvikelse mot att vi inte ska åka till NYC. Det kommer verkligen kännas konstigt att åka till USA som jag älskar så mycket utan att åka till Manhattan och Woodcliff Lake. Så det får helt enkelt bli nästa USA-resa :)  Jag känner ett behov av NYC just nu..

Fast Västindien ska väl också funka? ;) 


Alliansen

Skrivet den: 2011-01-04 kl. 20:21:00 / Kategori: That is that

Det bråkades ju en massa på alliansen igår. Läskigt tycker jag. Det värsta hon varit med om, tycker Sofia. Tråkigt också att WÄ IF har varit inblandade. Vi hittade en artikel om händelsen i Aftonbladet också. Då är det illa. Så vi får hoppas att alla sköter sig ikväll och på torsdag när finalerna går. Och så får vi hålla tummarna för Vera å co att de vinner sin match ikväll :)


en halv dag i Malmö

Skrivet den: 2011-01-04 kl. 18:16:14 / Kategori: That is that
Hej hopp. Som bekant åkte jag och Daniel på en shoppingrunda till Malmö idag. Eller, för att de ska kallas shoppingrunda måste man ju handla. Så vi åkte till Malmö och åt lunch :) Men trots uteblivande visakortdragningar hade vi himla mysigt tillsammans bara vi två. Och till sist tvingade jag in Daniel på lagerhaus och vi köpte kakeldekorer till köket, haha.

Nu blir det alliansen med Svensson och grabbarna. KRAM


Här går det undan! Efter ett spinningpass ...

Skrivet den: 2011-01-04 kl. 10:06:20 / Kategori: That is that

img_6084 (MMS)

Här går det undan! Efter ett spinningpass nu på morgonen sitter jag på tåget till Malmö med Daniel. Han har sina nya snygga hörlurar på sig (julklapp från Dessi) och är allmänt osocial. Men det gör inget. Jag ska äta min pressbyrån-frukost och sen vila lite! Ni får ha en trevlig dag och jag hoppas vi ses på alliansen ikväll! Kram kram kram


Måndag 3/1-2011

Skrivet den: 2011-01-03 kl. 06:03:27 / Kategori: That is that
God morgon. Idag har jag inte varit uppe många minuter. Men för att se de hela positivt så är jag faktiskt uppe och klockan ringde som den skulle vid kvart över fem. Så Daniels teknik fungerade och jag har ingen anledning att inte komma upp i tid imorgon till spinningen.. Tack för den älskling ;)

Det är snart dags för inventeringen igen. Börjar nästan känna mig lite av ett proffs nu. Skulle åkt till Hässleholm på onsdag för att ge mig på coop forum men det blev lyckligtvis inställt. För er som har minnet på skaft höll vi på och räknade varor i över 13 timmar där sist. 13 timmar. Och räknade. Men idag är det domus i Kristianstad som gäller och ju mer jag tänker på det, desto mindre känns butiken. För själva matdelen är inte speciellt stor, eller hur?

Vi hörs senare så får vi se om jag lever. :) Hoppas alla får en trevlig start på veckan och att ni, precis som Daniel, är lediga en vecka till iaf :) kram kram kram


jisses

Skrivet den: 2011-01-02 kl. 21:29:42 / Kategori: That is that
Vilken skillnad det kan vara på två dagar. Igår sov jag så gott som hela dagen och vägrade lämna lägenheten. Idag har jag precis kommit hem efter inventering, alliansen och jobb. Varit full fart sedan klockan halv sex imorse när Alle ringde och väckte mig.

Men tydligen är det inte bara min klocka som inte fungerar. Något fel med iphones med någon tidsinställning. Lite dumt när jag ska upp kvart över fem imorgon. Så nu har Daniel hjälpt mig med att sätta en timer på ca 8 timmar som långsamt räknar ner tiden tills jag ska upp igen. Lite deprimerande att se men förhoppningsvis effektivt.


(Alex tog kort på Vera som tog kort på vår nyårspuss)


Inventering på Willys imorse mellan 6 å 10...

Skrivet den: 2011-01-02 kl. 10:57:00 / Kategori: That is that

img_1269 (MMS)

Inventering på Willys imorse mellan 6 å 10. Alle ringde å väckte mig fem över halv sex så jag kom i min pyjamas! Men vi jobbade på bra och det kändes inte så farligt. Nu sitter jag på läktaren i idrottshallen å kollar på alliansen. Vera ska snart spela och sen ska jag hem å sova lite innan jobbet ikväll :) hoppas alla får en underbar söndag!! Kram kram


Nyårspuss

Skrivet den: 2011-01-01 kl. 20:16:00 / Kategori: That is that
Det blev hela fem nyårspussar vid tolvslaget hemma hos Carro och Andre. Jag tvingade Vera att föreviga vår. Så mysigt ;)





God morgon igen

Skrivet den: 2011-01-01 kl. 15:07:15 / Kategori: That is that
Hej hallå och god morgon. Jag har varit uppe ett tag men det finns säkert flera där ute som inte varit det. Jag har bestämt mig för att inte lämna lägenheten och helst inte soffan heller idag. Gårdagen var underbar med god mat och mkt kärlek. Jag älskar mina vänner :) Jag ska lägga upp lite bilder senare idag, men jag hoppas fortfarande på att få tag på Alex först, så hon får några timmar till på sig!

Jag älskar däremot inte vårt kylskåp speciellt mkt. Jag trodde att jag hade varit duktig och städat och plockat undan allt igår för att slippa göra något idag men jag glömde att fylla på kyl och skafferi. Och efter att Daniel på något sätt fick med sig tacochipsen när han gick, sitter jag här med en halv påse jordnötter, ett glas saft och några Lindt-kulor. Det finns inget annat att äta som inte innbär att jag måste laga något. Trist. Riktigt trist!

Fast på TV400 är det maraton av "Americas most smartest model". Slappt och lagom spännande en dag som denna, haha.



RSS 2.0