Tisdagslunch!

Skrivet den: 2012-07-28 kl. 14:54:42 / Kategori: That is that

Varann tisdag har jag och Rebecca lunch samtidigt. Och efter kamben i personalrummet och en bakad potatis på pråmen besökte vi pannkakscafet i tisdags. Så gott och så mysigt. Att sitta där i en solig trädgård och äta pannkakor med jordgubbar och glass och dricka jordgubbssaft. Det är så en lunch ska gå till. Så jag kan rekommendera er att gå dit om ni är i Åhus! Nu får vi spåna på var sista gemensamma lunchen ska avnjutas.


Good morning!

Skrivet den: 2012-07-28 kl. 07:03:32 / Kategori: That is that

Hallå mina vänner! Här har ni mig! Gissa vad jag gör uppe såhär tidigt en lördag. Jag jobbar som en gnu, men hinner faktiskt med allt de andra också. Allt utom att blogga. Jag hoppas sommaren har varit bättre nu, än sist jag skrev. Lite sol har vi fått i Skåneland och jag har fått en heldag på stranden. Annat son hunnits med är fotbollsträningar, bilbingo med farmor och Vera, stugbesök, party med Evelin, Konsum såklart, och massor av annat. Det återstår att se om jag hinner börja uppdatera också. Annars så vet ni ju varför ;)


Ledig måndag!

Skrivet den: 2012-07-23 kl. 12:08:26 / Kategori: That is that

God morgon!! Jag vaknade idag av att Daniel kom hem. Han hade varit å köpt frallor och dukade upp värsta frukosten. Vi skulle äta och sedan sticka till stugan sa han. Världens bästa sambo! Så nu sitter vi i bilen i full fart mot Blekinge. fiffsan låg å mös i en kartong imorse. Sötis! Kram på er :)


måndagsmorgon?

Skrivet den: 2012-07-20 kl. 08:55:52 / Kategori: That is that
jäklar, jag tror att det är måndag hela tiden. Det känns som en måndag. Jag har aldrig känt mig så opepp på en fredag innan, men jag hoppas de kommer. Igår var jag ledig och vi låg i sängen tills halv ett kanske. Helt underbart! Passet på gymmet sedan var stenhårt, de känner jag i armarna idag. 
Men idag ska jag jobba. Hela helgen ska jag jobba, därav måndagskänslan.
 
 
 
 
 
jag å syrran på min 25-årsdag. Pretty :)

Fortkörning!

Skrivet den: 2012-07-18 kl. 09:27:49 / Kategori: That is that

God morgon! Jag sitter på bussen till jobbet efter en runda på gymmet med Svensson denna morgon. Tänkte avreagera mig lite på en artikel jag läste på Aftonbladet. En äldre man körde för fort på en 30-väg och blev sur för att han fick böter. Tyckte de var värre med kärringar som pratade i telefon och inte kunde högerregeln. Jag blir så jäkla sur på folk som inte kan erkänna sina misstag. Du körde för fort, blev tagen, bara att betala. Man kan liksom inte skylla de på någon annan. Det är inte alls orättvist! Och gå ut i media å klaga, de är ju bara pinsamt. Alla kan göra misstag, men man får stå för dem å ta konsekvenserna :)


Effektiv

Skrivet den: 2012-07-17 kl. 20:22:05 / Kategori: That is that

God kväll!! Så jäkla nöjd med mig själv just nu. Att jag faktiskt stack direkt till gymmet efter en så lång dag på jobbet. Som sagt, det här med kondition är inte min grej om jag inte har fotbollstjejerna i hälarna eller en halvmeter framför mig. Därför blir jag extra glad när jag tar tag i det själv. En fem km i långsamt tempo men ändå.


Matchen igår!

Skrivet den: 2012-07-17 kl. 09:08:42 / Kategori: That is that

God morgon! Ledsen att jag inte hann skriva något om matchen igår. Jag blev attackerad med en huvudvärk från ett annat solsystem, herregud. Hade så ont i huvudet att jag grät. Idag är det bättre, men jag känner fortfarande den långt där bak, redo att slå till igen om jag skulle missa 4-timmars-gränsen på alvedonen. Matchen igår var grym. Inte AIK-kross-grym, men tillräcklig. Killarna gjorde vad de skulle, och nu ligger vi etta i maratontabellen!! Tackade även Durmaz hans tid i Malmö.


Dålig shoppingdag

Skrivet den: 2012-07-16 kl. 17:04:41 / Kategori: That is that

Äh, vi va inge bra på att shoppa idag. Jag visste att jag inte skulle hitta mycket men Daniel är jag faktiskt besviken på! :) Men vi har haft en trevlig dag ändå. Ätit gott på ett steakhouse på lilla torg och gått och tittat bara. Nu sitter vi i bilen och väntar på att det ska sluta regna så vi kan gå till stadion och heja på Malmö. Det är därför vi är här ju :)


Måndagsmys!!

Skrivet den: 2012-07-16 kl. 11:05:52 / Kategori: That is that

God morgon! Jag börjar gilla de här lediga måndagarna. Speciellt nu när Daniel också är ledig. Så efter rundan på gymmet imorse är vi nu på väg till Malmö. Ikväll är det match, så vi tänkte passa på att gå en runda på stan med innan. Solen visar sig ibland men det är mest mörka moln. Vad fan är det här för sommar?


Söndagsmiddag

Skrivet den: 2012-07-15 kl. 17:13:41 / Kategori: That is that

Söndagsmiddagen består av en pizza från san remo. Måste vara den trevligaste pizzerian i stan. Det blir nog inte alltför mkt mer gjort idag. Jag är trött efter jobbet och vi har redan satt på en film. Det blir kanske lite målning senare. Imorgon är både jag och Daniel lediga. Då blir det en minitripp!


This means war!

Skrivet den: 2012-07-14 kl. 21:25:05 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
 
Eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba blev det en lugn kväll här hemma med Daniel och en film. Tillsammans med popcorn, choklad och lite mangosorbet. Vi ska kolla på This means war med nya favoriten Tom Hardy. Filmen handlar om två agenter som faller för samma tjej. Verkar superbra! Och popcorn har ingen dött av ;)
 
 
 
 
 
 
 

En lärare

Skrivet den: 2012-07-14 kl. 16:35:31 / Kategori: That is that

Det blev lite smått å gott i stan idag. Jag var på jakt efter en ny kalender eftersom den gamla tar slut om en vecka. Hittade en jättefin inne på bokia. Och jag är superstolt över att jag kan ha en sådan :)


Ledig lördag!

Skrivet den: 2012-07-14 kl. 11:20:01 / Kategori: That is that

God morgon! Jag är jätteledig idag! Fast jag var uppe vid nio och var på gymmet halv tio. Så jäkla grymt och jag börjar känna lite skillnad ändå! Vilket gör en supermotiverad till att fortsätta träna. Syrran skickade en bild till mig igår. Från Egypten när vi var ute och snorklade. Hennes kamera varnade en gång om att objektet blundade vilket jag och Alex inte trodde på. Så sedan följde x antal bilder där jag och Vera står och blundar bara för att det ska hända igen. (vilket det inte gjorde förrän på examensfesten i juni) men skoj hade vi :)


Kvällens

Skrivet den: 2012-07-13 kl. 21:12:24 / Kategori: That is that

God kväll alla söta!! Jag slutade jobba vid sju och har precis avnjutit åmunds ribs tillsammans med Daniel och hans föräldrar. Helt underbart gott tillsammans med en välförtjänt flaska vin som delades med Chatarina. Det är en underbar kväll i Åhus!


Fredag!

Skrivet den: 2012-07-13 kl. 09:31:18 / Kategori: That is that

Fredagen den 13de idag ju. Det är väl bara till att börja räkna olyckorna på jobbet. Blir nog inte värre än igår skulle jag tro ;) Det är fredag!! Jag får lön idag och Daniel går på semester!! Och solen skiner! Hoppas på att regnet håller sig borta hela dagen! Kram på er. Bild från Egypten


OS i London

Skrivet den: 2012-07-12 kl. 14:55:49 / Kategori: That is that

Läste idag att USA skickar fler kvinnor än män till OS i London. Tyckte det var lite häftigt :) men det kanske är vanligt bland andra länder? I alla fall så, Härligt jobbat tjejer!!


Regn!

Skrivet den: 2012-07-12 kl. 09:06:50 / Kategori: That is that

Ifall någon undrar så regnar det idag också. Eller de kanske alla andra kunde tala om för mig, eftersom jag ändå börjar så sent. Men jag sänder mina tankar till beachhandbollen som börjar imorgon. Låt dem få fint väder!!


brister i teorin!

Skrivet den: 2012-07-11 kl. 18:21:59 / Kategori: That is that
Jag har upptäckt lite brister i min teori om att om bättre kondition skulle göra en mindre trött. För just nu har jag jobbat hela dagen och är supertrött men ska iväg på fotbollsträning. Jag tvivlar starkt på att detta kommer göra mig mindre trött, haha! Vi får väl se ;) 
 
 

En vardag!

Skrivet den: 2012-07-11 kl. 07:44:34 / Kategori: That is that

För första gången sedan jag började på årets sommarjobb känns det idag som en vardag. Hoppas den känslan försvinner när jag börjar ;) men jag börjar två timmar tidigare än vanligt (alltså vid samma tid som alla andra börjar jobba). Och sen händer det inget skoj på lunchen heller. Nä, fy vilken tråkig vardag. Förresten så började de regna nu så jag får väl ta av mina solglasögon.. Kram på er :) Här hittar ni mig ett tag framöver!


Spontant och bra!

Skrivet den: 2012-07-10 kl. 22:35:36 / Kategori: That is that

Kvällen blev spontan och så jäkla lyckad. Jag hade verkligen varit på alla om att åka och spela bilbingo med mig men ingen kunde. I sista stund ringde jag farmor. Jag fattade inte varför jag inte tänkte på henne innan. Hon var på direkt och med fika, underlagsplattor, kaffe och duttpennor åkte vi till vanneberga för några timmars bingo. Vi hade jättemysigt även om vi inte vann något. Jag kunde inte önskat mig en bättre tisdagskväll!!


Rebeccalunch

Skrivet den: 2012-07-10 kl. 14:53:19 / Kategori: That is that

Idag är en sådan sällsynt få jag och Rebecca har lunch tillsammans! En underbar dag. Eller ja, den är jäkligt grå men vi har jäkligt skoj också! En bakad potatis på pråmen och en glass i personalrummet. Där satt den!!


Lets work!

Skrivet den: 2012-07-10 kl. 06:57:58 / Kategori: That is that

God morgon bitches! Nu står jag å Carro och hänger utanför gymmet och väntar på att de ska öppna. Det blir en snabb runda här innan jobbet, och så kan man slappa sen ikväll med gott samvete. Vi hörs senare, kram på er.


Soccer it is!

Skrivet den: 2012-07-09 kl. 21:43:32 / Kategori: That is that

God kväll. Och hej träningsvärk! Det var inte lite Carina körde med oss ikväll men det känns himlans bra i benen nu efteråt. Hittade det här skrivet på tavlan i vårt omklädningsrum. Fattar inte riktigt, men okej. Fotbollsspelare är ändå sjukt sexiga så varför inte ;) Hoppas alla haft en bra dag. Nu tänker jag gå och lägga mig. Natti natti


Blekingemys

Skrivet den: 2012-07-09 kl. 14:55:15 / Kategori: That is that

Blekinge bjöd på sol och det blev en stund på stranden. Härligt och välbehövligt. Det känns liksom lite panikartat att inte ha någon semester i sommar. Men dagen blev perfekt, å föräldrarna bjöd på lunch också. Jessica vann med 4-0 i kubb, är väl tvungen att skriva de också ;)


måndag!

Skrivet den: 2012-07-09 kl. 10:38:45 / Kategori: That is that
Måndag och jag är ledig. Och efter en LITEN sovmorgon har jag nu sovit färdigt för ett tag! Dags att ge sig ut på äventyr. Jag var orolig att det fina vädret skulle hålla sig till gårdagen men det verkar som om jag också får chansen till lite sollapande. Jag tar med mig kusinen och sticker till Torsö. Mamma har lovar fint väder där :)
 
Ses senare, kram på er! 
 

Fotboll, fruktsallad å satans tupplur!

Skrivet den: 2012-07-08 kl. 21:26:07 / Kategori: That is that

God kväll! Jag och Daniel har precis upptäckt baksidorna med att ha tv i sovrummet. Man somnar ju. Vi låg å kollade på allsvenskan på tvn, hoppades på att Mjällby skulle tvåla till Elfsborg lite. Tyvärr såg ingen av oss andra halvlek och vi vaknade inte förrän halv nio. Lycka till att somna inatt ;) Nu är Carro här! Vi har gjort en fruktsallad med glass. Gott!


Mina glittriga naglar!

Skrivet den: 2012-07-08 kl. 13:45:52 / Kategori: naglar II

Tja tja. Det är tydligen jättevarmt ute så jag hoppas ni njuter! Jag är fortfarande på jobbet och ska vara det tills klockan fyra. Men jag har underbara arbetskamrater så det är inte så farligt ;) I måndags var jag hos Ida och fixade naglarna. Sedan dess har jag väntat på att hon ska lägga upp bilderna på fb så att jag kan låna dem. Men hon har tydligen åkt på semester. Så jag fick ta en egen. Gula och superglittriga. De blänker satan och syns på flera meters avstånd. Snyggt!! Å vem är killen på bilden i bakgrunden? Någon som kan? :)


Sömn!

Skrivet den: 2012-07-08 kl. 07:06:47 / Kategori:

Jag hatar sömn! Jag älskar att sova, men avskyr att vi behöver det. Liksom, man missar livet när man går runt och är trött och tänker på när man ska få sova. Blä! Tanken på en eftermiddagslur varje dag låter underbar, men hur mycket missar man inte då liksom? Jag måste träna mer kondition, man blir mindre trött då! Nu sitter jag å väntar på bussen till Konsum. Är hemskt trött ;)


Eftermiddagslur

Skrivet den: 2012-07-07 kl. 17:49:06 / Kategori:

Efter en del shopping med Daniel nu på eftermiddagen har vi hamnat i sängen framför nya tvn som fungerar. Daniel lagade mat innan, och eftersom man är mätt och belåten finns det en stor risk att jag somnar. Jordgubbar och glass väntar oss ikväll tillsammans med en film. Det är såhär livet ska vara :)


Bra hårdag, dåligt hår!

Skrivet den: 2012-07-07 kl. 14:23:40 / Kategori:

Igårkväll fick Sofia äran att göra flätor på oss alla tre. Hon är verkligen jätteduktig! Å imorse när jag tog ner den hade jag så jämna å fina lockar. Fram med sprayflaskan, men hur mkt jag än försöker blir håret alltid rakt efter några timmar. Men det syns fortfarande lite och jag var så glad innan idag så de räknas som en bra hårdag. Nu har jag precis slutat jobba för dagen. Nu väntar myskväll med Daniel med middag och film. Kram på er!


det rullar på!

Skrivet den: 2012-07-07 kl. 06:38:39 / Kategori: That is that
God morgon. 
ja god kanske, men inte rolig. Hjälp vad jag längtar efter min sovmorgon på måndag! inget alarm där inte! 
Mys igår med tjejerna. Vi började på kosan och åt middag och avslutade med lite spel och popcorn hemma hos Vera. Vi fick njuta av söta Alex och Sofia fick sin 25-årspresent. 
 
 
 
 
 
 
 
 
så jäkla söt den killen. Och han älskade min cykelkorg. Superskoj hade vi! 

fredagsmiddag!

Skrivet den: 2012-07-06 kl. 19:20:10 / Kategori: That is that
Jäklar vad nöjd jag är just nu. Utan att ha sprungit speciellt mycket den senaste tiden tog jag 5 km på under 25 min. Kändes superbra verkligen. Jag fick en dum idé att det skulle vara kallt ute så tvingade Carro att springa inne på gymmet med mig. dum idé! riktigt dum idé. Jag blev olidligt svettig och svettas fortfarande, trots att jag duschat och snart ska vidare. Middag med Sofia ikväll, äntligen är hon hemma!! Skorna jag rockar ikväll, ett par gamla sletna favoriter, men de får duga. 
 
 
 

Mer biljetter!!

Skrivet den: 2012-07-06 kl. 13:29:00 / Kategori: That is that
Niklas har fixat biljetter till United-Barca matchen till mig, Daniel, sig själv och Nisse. Lovely! Ska bli så jäkla skoj. Inte som att åka och titta på underbara Malmö såklart, men ändå skoj :)
 
 

fredag igen!

Skrivet den: 2012-07-06 kl. 07:27:59 / Kategori: That is that
jäklar vad veckorna går fort här! Vi börjar närma oss mitten av sommaren bannemaj. Idag är hela dagen fullbokad med möte, arbete och middagsplaner. Full rulle, nykter Dessi, :) 
 
Lite av shoppingen igår. Jag köpte en ny dörrmatta, två nya kuddar och en super superskön filt! Daniel kunde inte säga något heller, allt var Veragodkänt! 
 
Hoppas ni får en underbar dag och att vädret hos er är roligare än de som är utanför mitt fönster just nu!
 
 
 
 
 
 
 
 

sökandet efter en hobby!

Skrivet den: 2012-07-05 kl. 17:27:22 / Kategori: That is that
På vår shoppingrunda idag kom min syster med de mest knasiga idéer. Hon är ute efter en hobby, och försökte slå i mig att vi skulle börja sticka. Jag säger ju sällan eller aldrig nej till henne och efter ett tag stod vi där med garn och stickor i butiken, redo att sätta igång ungefär. Sen kom hon på att vi skulle börja måla istället. Nja, där var jag inte lika på, det är inte alls min grej. Men målandet lockade mer än stickorna så vi köpte en sån här fyll-i-siffrorna-målning. Fast den seriösa sorten. 
 
Passade mig perfekt, lagom pilligt och ansträngande. Och jag slapp liksom komma på mönstret själv. Att sitta och måla tillsammans och snacka samtidigt var väldigt, ja, mysigt helt enkelt :) Vi satt i en och en halv timme och målade, men kom inte speciellt långt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ala City!

Skrivet den: 2012-07-05 kl. 13:18:00 / Kategori: That is that
Nu sticker jag in en runda till stan och träffar tjejerna för en lunch. Sedan ska jag och syrran ut på en shoppingrunda med lilla mazdan. Idag rockar jag mina hawaiiskor. Love them! 
 
 
 
 
 

ledig!!

Skrivet den: 2012-07-05 kl. 11:05:19 / Kategori: That is that
god morgon!
Och vilken sovmorgon sen, haha. Men jag var uppe sent igår och väntade på att få ge Evelin en hejdåkram. För nu är hon på väg, vår babe. Vid sex imorse åkte hon från Kristianstad mot Spanien. Lyckligvis skaffade hon en blogg innan hon åkte och den kan man läsa här!! Jag blir helt galen när jag träffar någon som ska åka iväg sådär. Eftersom jag älskade mitt år i USA så vill jag att alla ska åka och få uppleva så mycket! Skicka iväg dem!!
 
Vi kommer sakna dig massor, och jag avundas allt du kommer få uppleva! Njut till tusen!
 
 
 

Bio hemma!

Skrivet den: 2012-07-04 kl. 14:35:00 / Kategori: That is that
Jag och Daniel behöver knappt gå på bio längre. Vi kan kolla på bio hemma istället. Det är bara att lägga sig i sovrummet. För igår fick vi hem tvn som vi köpt till sovrummet. Hjälp vad stor den är! Nästan för stor. Men man vänjer väl sig. Jag hade problem när vi köpte den andra tvn också. Och den känns ju liten nu så. 
 
Tvn funkar inte än, vi måste fixa boxer och sladdar och skit å mög. Men när det är fixat får den invigas med popcorn och mys! 
 
 
 
 

arbetstider

Skrivet den: 2012-07-04 kl. 08:32:04 / Kategori: That is that
Jag kan verkligen inte klaga på mina arbetstider eftersom jag börjar 10 varje vardag. Däremot vill jag klaga på byggarbetarna-rakt-över-gatans arbetstider. För att börja gräva och borra klockan sju på morgonen är fortfarande inte okej. De har hållt på hur länge som helst nu. Låt mig sova!!! Blä. blä och mer blä! 
 
Filmen igår. Jag tyckte den var bra. (no shit Sherlock) Men det var ju så gott som samma film som den första. Som Daniel sa, varför göra den igen? Men den var otroligt välgjord och vi skrattade flera gånger. Fast jag fick lämna salongen fem minuter innan filmen var slut. Ni vet när de tagit boven. Behövde gå på toa så mycket att jag trodde jag skulle spricka. Visste inte ens hur jag skulle kunna gå nerför trapporna så nödig jag var. Hemska tanke. 
 
 
 
Carro hade aldrig varit på 3D innan. Tror att hon, precis som vi andra, föredrar de vanliga.

Spider!

Skrivet den: 2012-07-03 kl. 20:26:47 / Kategori: That is that
Jag är utsläppt från konsum, så nu sticker vi och kollar på nya spidermanfilmen. Jag har hört både att den ska vara jättebra och att den inte alls ska vara något. Så vi får se. Jag är inte speciellt kräsen så de borde göra mig till världens sämsta kritiker. Jag gillar allt, och har svårt att säga något negativt utan att säga ännu mer positivt om något, haha. Vi kommer ha en trevlig kväll, de vet jag!
 

MFF-krossen!

Skrivet den: 2012-07-03 kl. 13:47:00 / Kategori: That is that
Kross kan man kanske kalla de. Jag skulle vilja säga att Malmö sällan spelat så fint ansfallsspel som igår (första halvlek. Slutet av andra var långtråkig men svårt att hålla igång de när man leder så stort). Inte sedan jag började gå på deras matcher iaf. 4-0 mot AIK skojar man inte bort. Stackars Jansson hade inte mkt att göra, haha. Dahlin ska vi inte prata om. 
 
Grymt killar. Nu tar vi in på Elfsborg!! 
 
 
 
 
 
 
 

jobbtisdag!

Skrivet den: 2012-07-03 kl. 08:41:08 / Kategori: That is that
Då var det dags fö en arbetsdag igen. Jag måste ändå säg att jag är nöjd med schemat denna sommaren. Jag är ledig två dagar varje vecka, men sällan på helgen. Men jag har heller inga stängningar vilket gör att man är ledig på kvällarna. Idag jobbar jag mellan 10 och 19. Det blir raka vägen hem och byta om när jag slutat. Ikväll ska vi på bio med Carro och Niklas. 
 
 
Det blir malmötröjan idag också. Vilken match igår!! Bilderna dyker upp under dagen! 
 

Fussball!

Skrivet den: 2012-07-02 kl. 18:37:00 / Kategori: That is that
Hej alla söta. Hoppas ni har det bra. Jag har det superbra eftersom jag och Daniel är i Malmö och kollar på MFF! Äntligen är det dags igen. Och att Elfsborg förlorade sist gör bara saken bättre. Men men, mindre fotbollssnack mer fotboll!Bilder från matchen kommer sen.
kram på er
 
 
Jag i min MFF-tröja! Lovely! 

Födelsedagspresent värd att vänta på

Skrivet den: 2012-07-02 kl. 13:51:00 / Kategori: That is that
Avstånd och semesterar har gjort att jag och Daniel inte fått någon födelsedagspresent av hans syster och Emil. Den överlämnades igår istället. Kunde inte blivit bättre! En snygg kylväska i form av en picknickkorg med massor av fint och gott i! Choklad, knäckebröd, en filt, kex, servetter, äpplemust. Och egna isglassar, underbart. Ni kommer ihåg när man var lite och blandade saft och satte in i frysen? Den tiden är förbi. Nu ska man mixa bär och ha i bitar med frukt och choklad och massa annat. Boken med recept är fylld med idéer man inte kunnat tänka sig. Och marmelad med mango och ananas, den kommer vi slåss om. 
 
 
 
 

På topp!

Skrivet den: 2012-07-02 kl. 10:07:23 / Kategori: That is that
Hej hopp! Hoppas ni alla är uppe nu! Ni som jobbar har ju varit igång ett tag, och ni som har semeter börjar väl också röra på er! Jag har inte semester men på måndagar är ju min lediga dag. Jag har redan hunnit tvätta och varit på gymmet med Carro. Ett grymt pass och jag vill helst lägga mig ner och sova en stund. Men dagen har bara börjat, jag har så mycket kvar att göra! 
 
 
 
powerwalk på hawaii. check :) 
 
 

söndagseftermiddag!

Skrivet den: 2012-07-01 kl. 20:41:18 / Kategori: That is that
Det är såhär en söndag ska va! Daniel hämtade mig på jobbet och vi körde till hans föräldrar där maten stod på bordet. Grillat är gott! När vi sedan kom hem var här dammsugat och städat. Lyxliv. Nu står blåbärspajen i ugnen, Carro är här och vi väntar på avspark i EM-finalen. Livet!!
 
 
 
 
Så ska de se ut!! Bilder på mig slipper ni, jag har faktiskt jobbat i åtta timmar. 

snygga skor!

Skrivet den: 2012-07-01 kl. 13:27:00 / Kategori: That is that
Jag älskar ju skor, gärna så höga som möjligt! Men snyggaste skor igår hade Ann-Charlotte. Det enda som kunde slå dem var Elins tårtor och kakbufe. Och vädret kunde man inte heller klaga på. Strålande sol hela dagen. Jag är så glad att jag var ledig igår och inte idag. 
 
 
 
 
 

konsumdags!

Skrivet den: 2012-07-01 kl. 06:52:17 / Kategori: That is that
God morgon! Nu sticker jag till konsum! Lika bra en söndag liksom. Jag ruckar lite på arbetskläderna också och lämnar de gråa byxorna i skåpet och tar på mig jeans. Inga kycklingar ska grillas idag så varför inte? 
 
Tror att många mår dåligt idag. Inte jag och Carro!! loving it ;)
 

RSS 2.0