härlig låt

Skrivet den: 2010-07-31 kl. 05:59:27 / Kategori:
Här kommer en riktigt härlig låt. Jag gillar den verkligen så ge den en chans även om den är seg i början, de är värt de. Vi har haft den i bilen i en månad nu men utanför fotbollsplanen har jag sällan kallats snabb. De skulle var i matte isf ;)

Skit samma, hoppas ni gillar låten lika mkt som jag. Trevlig lördag på er, nu drar jag till Konsum

Jag slängde med hela filmen istället för bara låten. Jag hade aldrig gissat att de var tre killar som sjöng, mer två.


about the bird..?

Skrivet den: 2010-07-30 kl. 17:14:21 / Kategori: That is that
Sedan en tid tillbaka har en liten fågel befunnit sig inne hos oss på konsum. Jag försökte döpa den till sigge, men de slog aldrig igenom. "Sigge" hittade inte ut igen och takhöjden gjorde de svårt för oss andra att hjälpa honom. (henne?) Tills idag.

Fågeln flög in på personalrummet och rakt på mig när jag stod och kollade schemat. Snabbtänkt och reaktionsnabb som man är sprang jag ut och stängde dörren efter mig och letade upp "högsta hönset".  Chefen fick sedan bära ut den avdomnade pippin som vilade lite innan han/hon flög vidare. Det blev ett lyckligt slut denna fredagsmorgon, och sådanna tycker vi om!!

Jag fick också himla mass cred för att jag hade "fångat" vår birdie, och de sa man ju inte nej till, löneförhöjning :)

FREITAG!!

Skrivet den: 2010-07-30 kl. 07:15:49 / Kategori: That is that
Det verkar som om helgen kommer dyka upp denna veckan också. Första tanken är härligt, helg är aldrig fel. Men sedan upptäckte jag att helgen kan slänga sig i väggen, som vanligt. Jag undrar om jag ens kommer märka att det är helg eftersom jag ska jobba hela. De skulle vara på söndag isf då jag slutar klockan två istället för sex eller sju, eller tjugotvå.

Precis som sommaren ska vara planeras det en himla massa fester och annat skoj. Men varför kan man inte lägga detta på olika dagar? Imorgon är de grillkväll, spelarfest och examensparty. Tight I know. Å ja, jobb också men de har ni redan fattat..

Nej, jag avslutar med att jag faktiskt gillar mitt jobb. Jag gillar mina arbetskamrater och mina arbetsuppgiter (utom svinnet, men de gillar ingen). Chefen är på facebook så de är bara att strö fina ord ;) På tal om jobbet (pratar jag någonsin om något annat än konsum) så gjorde jag tidigare en lista av hur man ska och inte ska göra som kund när man kommer till kassan. De kommer snart en om hur man ska och inte ska göra när man pratar med personalen ute i butiken. Anki kommer älska de!! :)

nu frukost och sen bussen.

KRAM KRAM KRAM

kvalitetstid!!

Skrivet den: 2010-07-28 kl. 23:24:13 / Kategori: That is that

Ikväll har jag spenderat kvällen på nästan bästa tänkbara sätt. (Gissar på att allra bästa sättet borde innehålla Daniel, som ikväll lyser med sin frånvaro) Nej jag har varit hemma hos min kära syster tillsammans med en film, lite godis, lite popkorn och lite saft. Men det blev för mycket av de goda tror jag och jag har megaont i magen just nu.
Kan också berätta att Vera fortfarande är på sidan 25 i SYSKONKÄRLEK, men har lovat mig en ny bok i november. Slutet av november var hon snabb att tillägga.  LOVE HER


halta Lotta...

Skrivet den: 2010-07-26 kl. 10:35:27 / Kategori: That is that
...de är jag

Jag hoppar runt här hemma som en annan halt åsna men sånt är livet. Solen lyser upp rummet, men för att glädja mig lite verkar det blåsa rätt så mycket ute. Jag ska hoppa vidare till konsum för att se om jag kan göra någon nytta.

Jag vill att det ska bli helg igen, men denna gången betyder också helgen att det är den sista i juli, sen är vi inne i augusti. De är en tanke värd tänkas två gånger på. Vad känner vi inför detta? ROM!!! here we come!!

Jag nämnde något jag ville ha till Daniel och sa i förbifarten att de kunde han tänka på till jul. Daniel svarar lugnt att han redan vet vad han ska köpa till mig i julklapp. Kan man säga så? Kan man säga så till mig? Nej de kan man inte, för jg kommer vara sprickfärdig av nyfikenhet nu ända fram till julafton. För det känns normalt..

it hurts deep inside

Skrivet den: 2010-07-25 kl. 23:18:35 / Kategori:

Delar med mig av en video Daniel visade mig som verkligen fastnade i huvudet och hjärtat på mig. Den rörde mig till tårar och tror inte många klarar av att hålla ögonen torra. Musiken gör sin del i det hela också. Men jag ska sluta förstöra filmen för er med mitt babbel utan mening. Se den!!tips är också att gå in på sidan och kolla på filmen med helskärm.

Nattens bravader!!

Skrivet den: 2010-07-25 kl. 12:20:22 / Kategori: That is that
Alla kan vi inte lyckas, men ibland så.

Igår hällde jag i mig x antal liter cola. Så mycket cola att jag inte ville ha mer, och de säger inte lite. Men jag drack bara cola och inget annat utan tog sedan bilen med mig hem igen. Tänkte de skulle kännas bättre på söndagsmorgonen då. Och de hade de säkert gjort om jag inte hade trampat på två spikar mitt i natten såklart.

Det lyckades jag med här hemma efter vi lämnat av Vera. Jag trampade på en list, framlekt av en eller två katter, där två spik gick rakt in i trampdynan. vilket egentligen borde vara omöjligt eftersom mina trampdynor mer borde benämnas som klövar. Jag skrek som en stucken gris (dålig synonym) och de fanns två hål i foten på mig. Eftersom jag inte kunde gå på foten blev det nu på morgonen ett besök till näsbys vårdcentral där jag blev väl omhändertagen men inga starka tabletter utdelades men väl visdomsord. Ska hålla uppsikt om det blir rött, svullet eller varmt. Så nu ska jag halta vidare till jobbet.
Ja för detta ser ju bara lagom dumt ut..

beachhandboll!!!

Skrivet den: 2010-07-24 kl. 22:31:18 / Kategori: That is that

inget regn?? De stämde inte riktigt, för de har droppat på oss hela dagen. Men inget kunde förstöra vår underbara stämning!! Handbollen gick inte heller något vidare. Vi förlorade alla utom en och hamnade i a-slutspel. (wierd, riktigt wierd)  där åkte vi på däng direkt, men inget kunde förstöra vår underbara stämning!!

En katt som inte var så gammal

Skrivet den: 2010-07-24 kl. 22:18:45 / Kategori: Cissi och Ceasar


Där var hon inte gammal, lilla Cissi.

nu kör vi!!!

Skrivet den: 2010-07-24 kl. 08:08:30 / Kategori: That is that
nu jäklar är de beachhandboll!! planerna är många och förhoppningarna höga. Vi har ett härligt lag och enligt k-bladet ska regnet också hålla sig borta. Bikinin är nerpackad och likså är  de höga skorna till ikväll!! Vi ses på Täppetcabana!!

En dum parantes, upptäckte vid frukosten idag att för första gången på länge inte kan släpa med mig HARRY POTTER-boken. Jag hopppas tjejerna håller mig sysselsatt så jag inte tänker allför mkt på denna magiska pojke!


Hoppas alla får en toppenlördag och toppenkväll. Från mig hör ni nog inget förrän imorgon igen!!

KRAM KRAM KRAM

papa paparazzi

Skrivet den: 2010-07-23 kl. 23:35:25 / Kategori: That is that
sjukaste paparazzibilden jag tog på Vera och Kalle. Är det bara jag som ser typ Beckhams framför mig eller så? Bilden är tagen när vi var på kolmården för några veckor sedan. Både Kalle och Vera är riktigt trötta på mig och min kamera men vill inte riktigt säga eller visa de. Kan de bli mer paparazzi än så?

Nu sitter jag hemma och väntar på att Daniel ska ringa. Ikväll är man fylletaxi.
och när vi ändå snackar kolmården, tigarna var på gott humör och kom riktigt närafast jag hittade en liten kompis också som gillade mina naglar. Eller ljudet av dem :)

chockartat

Skrivet den: 2010-07-23 kl. 10:18:02 / Kategori: naglar
Det blev ett annorlunda besök hos Ida i onsdags. Lite eftersom jag saknade tre naglar (beachhandbollstränings, beachsoccer, och en flö på jobbet) men också för att jag skulle korta av dem rejält mycket. Mest för att de ska få vara hela under alla matcherna vi ska spela imorgon. Håll tummarna för min skull!! Ida gjorde naglarna blåa, och även om bilderna aldrig kan leva upp till hur de ser ut i verkligen (speciellt inte med min kamera) kommer här en iaf. Ska försöka ta bättre senare och lägga upp.
Riktigt korta och riktigt blå. Nu återvänder jag till mitt konsumliv.
KRAM KRAM KRAM

guess who's back

Skrivet den: 2010-07-22 kl. 21:45:08 / Kategori: That is that

back again!!

Min dator är hemma igen och vi tackar LyktanHenke för de nya ramminnet. Så nu kan vi räkna med normal uppdatering om lite gott och blandat igen. Ska bara tvinga Daniel att lägga över alla bilderna från hans mobil och ladda min egen kamera and we are back in the game!!

Planerna för framtiden sträcker sig till jobb och beach-handbollen. Finns de något i Åhus som just nu inte handlar om just den? Imorgon är det Daniels tur att ge sig in i striden och på lördag ska äntligen vi tjejer på känna sand under fötterna. HAPPY FEET, se upp för oss!!
hej hej

Skrivet den: 2010-07-19 kl. 21:17:55 / Kategori: That is that

Sitter hemma hos föräldrarna denna måndagskväll. De som har hänt sedan sist är att jag lyckats bryta ytterligare en nagel, men de dog vi inte av.

Sittter och kollar igenom bilderna här. Vissa bilder göra mig ledsen, andra  gör mig glad och ibland blir jag bara förbannad över att ingen sa till mig hur mitt hår egentligen såg ut. Ni ska få ett smakprov såklart. På allt utom håret, riktigt så dum är jag inte ;)

Där är inte Doris gammal. Bollen hon leker med är en teknikboll, haha. Till och med Tyson är större, även om det inte säger mycket.
Hittade också en dålig bild på syrran iförd en snygg tröja ;)


Kram på er alla denna måndagskväll.


jaja då

Skrivet den: 2010-07-15 kl. 19:01:35 / Kategori: That is that

Trycket blev för stort och jag är tvungen att skriva ett inlägg. Eftersom jag aldrig skriver längre kan man tro att det inte händer mycket i mitt liv just nu. Vilket stämmer ganska bra. Här har man inte tid att njuta av sommaren inte, utan vi snackar 40-50 timmars veckor här. Vi snackar jobb elva dagar i sträck. Vi snackar HARRY POTTER!!

Jag är fast i Potter-träsket igen och plöjer igenom varje film och bok jag får tag på. Precis läst nr 3 och 4 och jag kan inte lägga ner dem. Vem har egentligen tid att blogga när man kan åka till hogwarts istället?

Min och syrrans bokklubb går sådär eftersom jag läste ut boken förra veckan och hon är med all säkerhet fortfarande på s 25.

 


beachsoccer

Skrivet den: 2010-07-11 kl. 09:09:06 / Kategori: That is that

ich like beachsoccer. Även om jag nu har en bruten nagel till och sitter och skriver utan något pekfinger alls. Alla på konsum skrattar åt mig!!

Iaf så hade vi två lag med, wäarna och jag. Jag blev riktigt imponerad över hur grymma mina tjejer är! De sliter som djur i sanden och vi har himla roligt tillsammans! Idag ska vi ner och spela igen, även om de inte blir en heldag för mig eftersom konsum som vanligt väntar mig ikväll. Har ni inget att göra sitter jag där till tio så kom och köp!! :)

och innan jag lägger upp Olas fina bilder och Daniel kommer hem med frallor måste jag beklaga mig igen. Ärligt talat, prova skriva utan pekfingrarna. helt omöjligt!!


LOVE U LADIES!!!


sommar och sol

Skrivet den: 2010-07-09 kl. 09:18:55 / Kategori: That is that
jag skulle kunna ta mig tid till att skriva ett blogginlägg. Om jag hade velat, men jag känner inte riktigt för de längre.. solen började lysa utanför, underbart.


de blir inte bättre av att jag försöker skriva utan mitt högra pekfinger som har ett stort plåster på sig. bröt en nagel på handbollsträningen, någon som tycker synd om mig? Inte folket på konsum tyvärr.. Idag är det stranden som gäller. Är så glad att min syster är hemma från stockholm igen så umgås med henne 24/7.


sömn och motivation

Skrivet den: 2010-07-03 kl. 21:21:45 / Kategori: That is that
jag var grym på att uppdatera där ett tag! säkert två inlägg per dag. Jag behöver faktiskt lite cred för de. Som en kommentar iaf. Fast nu är jag inte lika grym. Verkligheten kom ifatt mig antar jag. Just nu är verkligheten inget annat än konsum tyvärr. Konsum och fotbollsVM och sol.

På tal om fotbollsVM, kollade på den sena matchen igår. En kille i Uruguay tror jag ligger helt avsvimmad en längre tid efter ett fall. Han är helt medvetslös en ovanligt läskig lång tid men ska ändå in i matchen igen när han vaknat till liv. Är inte det att ta själva spelet liiite för långt? Borde han inte stannat utanför plan? Där gick gränsen för att älska sin sport och bara vara helt dum i huvudet för min del. Och när jag nu ändå nämner fotbollen, jag tror Tyskland vinner hela skiten, men jag hejar på Spanien.

Annan anledning till sämre uppdatering handlar om att min dator blivit sjuk. Den har fått AJ-AJ men min kära sambo räddade mina bilder och skolarbeten. Så fler dumma bilder från Kolmården lär komma eftersom jag fortfarande är helt förälskad i de stället. Är det någon som känner en datorsdoktor let me know!!

Det var de jag hade att säga denna lördagskväll. Nu ska jag sova till andra halvlek. Heja Spanien!!

RSS 2.0