Mysfredag

Skrivet den: 2013-11-29 kl. 19:31:15 / Kategori: That is that
Regnet öser mer utanför fönstret. Ett riktigt höstväder må jag säga. Jag och Daniel har ätit kvällsmat och kurat ner oss i soffan. Båda är trötta efter jobbveckan och vi ligger minus efter den sena biokvällen igår. 

Så detta är precis vad vi behöver. Daniel har bestämt tv-kanal och NHL-hockeyn går varm. Jag ska se vad jag kan göra åt detta ;) 




Söndagsutflykt och lunch!

Skrivet den: 2013-11-24 kl. 15:38:49 / Kategori: That is that
Jag, syrran och pappa tog bussen till Yngsjö idag. Ingen var körduglig så att säga. Vi var hemma hos farfar en runda. Första gången som både jag och Vera varit där sedan han gick bort. Vi hittade båda två lite småsaker som vi ville behålla som minnen. Av någon konstig anledning kände jag mig väldigt lugn när jag var där. Vet inte varför jag känner så, men det känns bra. Tryggt. Väl tillbaka i stan slängde jag och Vera ihop en god soppa som avnjutits samtidigt som Daniel beställde en kebabtallrik. 




Den helgen.

Skrivet den: 2013-11-24 kl. 11:01:01 / Kategori: That is that
Lördagen kom, gick och Nadja köpte korv. Jag ville också köpa korv men då hade pölsemannen stängt! 

Från början. Vi spelade fotbollscup igår. Jag hamnade mellan stolparna och trivdes rätt bra ändå. Tyvärr gick resultaten inte riktigt vår väg men det var ändå trevligt. 

På kvällen blev det en del vin och party med bästa systern! Dansade hela natten lång och det var underbart! Det var också underbart att vakna upp med en pommestallrik (ja de finns något som heter så, stod till och med på menyn!) och en cola bredvid sig. Nu är söndagen här! 





En spontanare

Skrivet den: 2013-11-23 kl. 09:58:11 / Kategori: That is that
Jag och Daniel hade planerat en hemmakväll med lasagne, popcorn och film. Och soffan! Så blev det inte, utan vi våldgästade mina föräldrar och åt upp deras mat istället. Sjukt god mat! Sedan spelade vi Uno och tittade på idol. Men ärligt talat, vem fuskar i Uno? Sjukt löjligt ;) 








Fredag!

Skrivet den: 2013-11-22 kl. 07:56:17 / Kategori: That is that
Äntligen fredag!! Och som vi längtat! Jag har ordentliga planer på att lägga mig i soffan efter jobbet och sen inte göra så mycket mer. Fredagsmys med film och popcorn helt enkelt. Känner mig som en klubbad säl, haha 


Summerburst! Give me! 



Mumsigt värre

Skrivet den: 2013-11-20 kl. 17:41:54 / Kategori: That is that
Jag kunde ju inte gå förbi den otroligt söta salamin, haha. Jag var tvungen att köpa några skivor. Och det blev supergoda "quasadillas" (räknar med att Sara rättar min spanska stavning). Fyllda med ost och ett dugg nyttiga. Så får de bli ibland. 










Kör vi Sverige!

Skrivet den: 2013-11-19 kl. 20:47:19 / Kategori: That is that
Matchen ses hos Vera och Kalle. Hämtmaten är i magen (en kycklingsallad) och godiset kommer strax fram. Någon har bjudit hit Macke också. Jag vet inte hur de gick till, men de får gå för denna gången! 

All in Sweden! 






Tja bloggen!

Skrivet den: 2013-11-17 kl. 17:37:02 / Kategori: That is that
Tja tja. Yes, jag gick ut såhär.. För så sleten får man vara på söndagar. Fram tills nu. För nu ska jag åka och spela fotboll i x antal timmar istället för att ligga på soffan.. Jag kommer förhoppningsvis somna gott sen i alla fall. Förresten får vi träffa nye tränaren idag så de kan man inte missa! 




Redan söndag?

Skrivet den: 2013-11-17 kl. 10:04:10 / Kategori: That is that
Min första tanke denna morgon var att det redan är söndag. Helgen är snart slut igen.. 

Igår var kusinerna med respektive + avkomma här. Det bjöds på tacos och snacks och allt som hör till. Vinet och ölen flödade och vi hade en trevlig kväll. Aningen lugnare än sist och det tackar nog grannarna för. Nästa är redan planerad! 

Vi vaknade för en halvtimme sedan och har förflyttas oss till soffan. Eftersom vi städade allt igår syns få spår efter gårdagen vilken är skönt. Så det var bara att dyka in på bakisfrukosten och börja planera dagen :) 




Sova frukost och nya naglar!

Skrivet den: 2013-11-16 kl. 09:39:32 / Kategori: naglar II
Jag har varit uppe sedan sju imorse och tvättat (för det är så jag vill ha de). Idag ska det städas och fixas här hemma inför kvällens kusinträff. Men innan dess tänkte jag sova frukost. Enligt Daniel ska vi kolla på hockey nu, men jag har sedan långt tidigare upptäckt att under mittenperioden är det okej att sova! Om Daniel slutar skrika.. Under tiden jag tar en lur kan ni få se mina nya naglar. Jag var och mös hos Ida igår förstår ni ;) 




Mysmiddag igen?

Skrivet den: 2013-11-15 kl. 20:41:46 / Kategori: That is that
Jaha, då var vi här igen! Myskväll hemma hos Carro. Lika grymt som vanligt om inte bättre. Ikväll är Sofia också hemma i Skåneland och det gillar vi. Speciellt eftersom hon ställde sig vid spisen, haha. Och söta hundar hade hon också med sig :) 

Fotboll och popcorn nu tycker jag! 







1913

Skrivet den: 2013-11-15 kl. 14:09:20 / Kategori: That is that
Idag har vi lekt att vi levde på 1913-talet. Vi har kört psalmer, aftonbön, välskrivning och fick knäckebröd till lunch (plus riktig mat såklart) de som ville fick klä ut sig. Fröknarna försökte också såklart! 

Men nu tar vi helg! 




Onsdag!!

Skrivet den: 2013-11-13 kl. 09:51:32 / Kategori: That is that
Underbara onsdagar! Fy vad jag längtar till fredag! 

Nu har hösten kommit på riktigt och det regnar ju varje dag. Bara till att vänja sig, för sen kommer snön. Detta blev ett kort inlägg om vädret, för jag har verkligen inget roligt att berätta just nu.. 




Gelébad!

Skrivet den: 2013-11-11 kl. 21:48:10 / Kategori: That is that
Jag brukar sällan bada här hemma. Och jag tar aldrig kort när jag badar. Och idag gjorde jag ett undantag. Jag testade ett gelébad som jag fick i julklapp för x antal år sedan. Sjukt ball! Kommer inte på några andra ord som beskriver känslan. Å vattnet blev lila, hihi. Rekommenderas! Sedan lite silverschampoo och värsta hårinpackningen på de så lyckades jag spendera 50 minuter i badrummet. Rätt bra jobbat för en tjej som inte är girly girly precis när de kommer till smink och kletprodukter precis... 









Mellanmål!

Skrivet den: 2013-11-11 kl. 17:06:58 / Kategori: That is that
Jag älskar att testa pysselsaker jag hittat på internet. Det här med att pyssla har aldrig varit min grej innan och jag skyller detta nyfunna intresse på mitt yrkesval. Idag fick Daniel en svan till mellanmål. Min teknik behövs förbättras lite, men för att vara första försöket får jag godkänt. Enligt mig själv. Jag är mäkta stolt i alla fall, haha 




Jullunch!

Skrivet den: 2013-11-09 kl. 14:02:38 / Kategori: That is that
Jag längtar efter julen. Ja, fy vad jag längtar efter julpyssel och julsånger och tomtar. Men jag får vänta ett tag till. Till första december tycker jag. Men när insperationen för lunch låg på noll och Daniels enda förslag var julmust kunde jag inte hålla mig borta från pepparkakor och saffransbullar längre.  Så efter att ha inhandlat en present till min fader imorgon så inhandlade jag lite gottis till oss. 





Dagens i-lands

Skrivet den: 2013-11-09 kl. 10:18:21 / Kategori: That is that
Dagens i-landsproblem. Hur ska jag kunna lösa sudukot i tidningen när jag läser tidningen på ipaden? Det stör mig rätt ordentligt faktiskt! 

En ledig lördag. Jag börjar gilla dehär! Inga planer alls så vi får se vad som händer. Jag nöjer mig rätt bra med soffhäng faktiskt. 




Fredagsmys!

Skrivet den: 2013-11-08 kl. 20:07:55 / Kategori: That is that
Fredagsmys med tacos, idol, rödvin och fina vänner. Jag kan inte be om mer, och det är precis vad jag behöver just nu. Speciellt vännerna och vinet. 

Vissa tog längre tid på sig att äta än andra ;) 





Ingen fotboll!

Skrivet den: 2013-11-06 kl. 19:07:04 / Kategori: That is that
Fotbollssäsongen är helt slut nu. Vad ska man göra då? Daniel har fått iväg mig på handboll ikväll. Det är inte som att titta på mitt Malmö direkt men de funkar :) det är inga små killar, de här handbollsspelarna! Och man träffar en massa folk här. Det är aldrig fel, och piggar alltid upp en! 







Shoppa?

Skrivet den: 2013-11-05 kl. 17:32:12 / Kategori: That is that
Det är inte varje dag sambon köper kläder till en. Och att det blir bra dessutom. Men Daniel fick två tröjor på posten idag. En till sig själv och "en till mig"! Jag lär ju inte släppa den liksom ;) 

Behövde den också, de var en jobbig dag på jobbet idag.. 




Gänget!

Skrivet den: 2013-11-04 kl. 12:34:24 / Kategori: That is that
Lägger upp en bild på hela gänget från i lördags på paintballen. Om man inte var där vet man inte vem som är vem, förutom Micke, som inte har ansiktsskyddet på sig, och mig som har en fläta som hänger utanför :) 




New week, new hair!

Skrivet den: 2013-11-04 kl. 07:25:53 / Kategori: That is that
God morgon! 
Man måste älska måndagsmorgnar, eller hur?!? Eller kanske inte. Lovet är slut, batterierna laddade och det är dags att köra för fullt igen. 

Jag köpte nya hårprodukter i torsdags på min och syrrans shoppingrunda. Aningen dyrare än jag brukar, eftersom hår inte riktigt är min grej. Jag testade allt i lördags och är kär i mitt hår sedan dess. Fast nu behöver jag lite tips och idéer hur jag använder produkterna bäst. Jag fattar ju HUR jag ska göra rent tekniskt. Men hur ofta? Och i vilken kvantitet? Jag är lite sugen på att använda masken på topparna bara vissa gånger. Kan man de? Tacksam för tips! 

Jag köpte en moroccanoil fuktgivande mask och ett frizz-spray. 






SM-guld!

Skrivet den: 2013-11-03 kl. 20:30:53 / Kategori: That is that
Det blev ju rätt bra idag. Syrianska var inget problem, utan killarna tog de lugnt där ute kändes de som. Vi på läktaren hade himlans roligt, och vi fick hylla våra hjältar ordentligt! Jag älskar att älska Malmö, haha :) 

Grattis till sm-guldet killar!! 





Beerpong och VHS

Skrivet den: 2013-11-03 kl. 13:34:29 / Kategori: That is that
Vi var 20 killar och tjejer från gamla nian som träffades igår och åt och drack gott och kollade på vår gamla spexfilm. Jag var ändå rätt skonad från pinsamheterna, eftersom jag inte gjorde så mycket, vilket i sin tur mest betydde att jag inte var speciellt poppis på högstadiet, haha. Vi spelade beerpong också, och jag var inte helt hopplös faktiskt. Sen blev de dans och tjabb och annat trevligt under kvällen. Den avslutades med några glas vatten för min del, man ville ju vara pigg inför dagens äventyr! 

Inte så mycket bilder på folket. Synd. Jag kände mig rätt snygg igår ändå! 









Bakisfrukost!

Skrivet den: 2013-11-03 kl. 11:30:21 / Kategori: That is that
Ingen dålig frukost när man är bakis. Speciellt när man själv varit på maxi och köpt frallor. 

Kvällen igår var grym! Jag ska gå igenom bilderna bara innan jag lägger upp dem :) 




Grymma tjejer!

Skrivet den: 2013-11-02 kl. 17:53:40 / Kategori: That is that
Tre tjejer och åtta killar var vi innan idag. Men vi var inte sämre för de. Vi har alla några märken från dagens aktivitet! Bilder från nu ikväll kommer imorgon antar jag ;) lovar inget såklart! 




Tio år sedan sist!

Skrivet den: 2013-11-02 kl. 14:18:46 / Kategori: That is that
Tio år sedan vi slutade nian. Idag är det dags att kolla vad folket håller på med. Vi började med en eftermiddagsaktivitet. Paintball kan väl inte bli fel. Fast de borde heta painball! Elva tappra var vi. Riktigt jävla skoj! Daniel har skjutit på mig några gånger och är nöjd som få! Mer festligheter väntar oss ikväll! 






RSS 2.0