Fredag!

Skrivet den: 2014-02-28 kl. 19:36:20 / Kategori: That is that
Efter att ha gnällt hela dagen på jobbet om den sjuka träningsvärken mina ben sitter inne med sticker jag iväg på en stenhård fotbollsträning och sedan tar jag på mig klackarna och travar iväg. Vill man så går de, och det är ju faktiskt fredag! Middag på rosegarden väntar och sedan blir nog kvällen lugn :) 




Veckoslut!

Skrivet den: 2014-02-27 kl. 18:06:52 / Kategori: That is that
Sådär, arbetsveckan är nästan slut! Helgen närmar sig med stormsteg och jag bloggar igen ;) veckorna är ju tråkiga! Nej, de är de inte, men det händer sällan något nytt. Jag jobbar och tränar och tränar. Jag lever med konstant träningsvärk vilket känns underbart. Kroppen mår bra och känna stark vilket gör att huvudet mår ännu bättre! 

Fast såhär får man ju inte luras! Vi stänger skolan för personalen ska åka till Kreta ;) funkar för mig!! 




Happy happy!

Skrivet den: 2014-02-23 kl. 17:48:02 / Kategori: That is that
Tiden går fort när man har roligt, och jag har snart jobbat klart för dagen. 3 timmar till bara :) Jag har ordentligt ont i ryggen efter spinningen (som annars kändes super) och planerar att tvinga Daniel till lite massage när jag kommer hem. 

Förresten, är det någon som känner igen de här söta tjejerna? Vilka änglar vi var när vi var små, systeryster! 




Söndagsfrukost!

Skrivet den: 2014-02-23 kl. 11:01:25 / Kategori: That is that
Denna frukost ser bättre ut än gårdagens! Den känns bättre också, eftersom jag har varit ute på en promenad i det fina vädret också innan. Nu ska jag på ett spinningpass som jag inte lyckats avboka. Det känns inte lika bra eftersom jag egentligen inte orkar. 







Kränga!

Skrivet den: 2014-02-22 kl. 23:41:06 / Kategori: That is that
Äta-vad-jag-vill-dag! Satan vad jag krängt! Och det blev inte bättre efter att jag kommit till Carro och hon plockar fram en helt orörd kladdkaka. Jag och Alex försedde oss med varsin sked och högg in. Lite popcorn, läsk och choklad till det och vi var äckligt mätta och äckligt nöjda. En lugn och trevlig lördagskväll. 






Tillbaka i soffan

Skrivet den: 2014-02-22 kl. 14:22:18 / Kategori: That is that
Vi skulle bara in till stan för att köpa mer godis men jag beställde en klocka också! En som jag drömt om ett tag och som jag för länge sedan hade bestämt mig för att köpa. Så de var lika bra att få de gjort. Och nu är jag tillbaka i soffan tillsammans med min bok. En stund till kan jag sitta här innan jobbet kallar. 




Jobblördag!

Skrivet den: 2014-02-22 kl. 10:38:41 / Kategori: That is that
Dags för min jobbhelg! Lyckligtvis börjar jag inte förrän kl fem så jag har några lata timmar till framför mig. Daniel tycker att vi ska städa, men jag är inte lika övertygad. Just nu är han på gymmet så jag slappar i soffan med en bra bok, lite godis och en cola. Är de lördag så får man göra så! Lekt lite med filters på kameran också. 

Hoppas alla har en trevlig helg! 


Om de här var det snyggaste jag kunde få ut ur bilden, tänk då hur den måste sett ut från början ;) Jag får sminka mig sen, och göra mig själv lite rättvisa!




Årets första match!

Skrivet den: 2014-02-21 kl. 20:14:19 / Kategori: That is that
Då har man kollat på årets första träningsmatch. Daniels första match på jag vet inte när. Det var superroligt att se honom spela och jag svämmar nästan över av känslorna för den killen! Tyvärr kunde jag inte se hela eftersom jag har en dejt med två snygga tjejer ikväll :)






T.g.i.f

Skrivet den: 2014-02-21 kl. 06:37:30 / Kategori: naglar II
Hello! 
Här har ni en oförskämt pigg tjej som inte bara börjar tidigt, hon gillar de också! Mest för att jag får gå hem tidigt, haha. Kom på att jag inte visat nya naglarna, så istället för en bild på mitt pigga face tar vi dem istället! Franska med färg, I like! 

Fredag idag! Möjligheterna är oändliga!! 





Vara snäll!

Skrivet den: 2014-02-20 kl. 13:48:18 / Kategori: That is that
Jag och syrran har varit extra snälla idag. Jag, för att jag sprungit åtta varv mellan bilen och femte våningen. Hon, för att hon körde mig. Och båda, för att vi varit på Erikshjälpen två gånger och lämnat kläder och andra saker. Skönt att rensa, skönt att göra gott, och skönt att sedan lägga sig på soffan en stund. 




Första frukosten på balkongen!

Skrivet den: 2014-02-20 kl. 09:42:34 / Kategori: That is that
Jag och syrran är lediga idag och efter x antal timmar för mig i tvättstugan har vi hamnat på balkongen för lite mysfrukost. Bäst att tanka ordentligt för strax ska vi börja flytta grejer här ;) 




Söndag morgon igen!

Skrivet den: 2014-02-16 kl. 09:52:38 / Kategori: That is that
Fan, de känns som det alltid är helg! Efter middag, hockey och filmvisningen hos Daniels föräldrar träffade jag Vera för en spontanare. Det blev några härliga timmar på grands dansgolv! Satan vad vi hoppade och dansade. Tyvärr blev det ingen nattamat eftersom jag köpte öl för pengarna så jag gjorde rostemackor när jag kom hem. Idag är det vanlig dag så shaken är framme. Soffläget är intaget! 




Lunch med familjen!

Skrivet den: 2014-02-15 kl. 14:27:45 / Kategori: That is that
Lördagen fortsatte hos Ida och jag har fått nya naglar! Fullt med färg denna gången, och lila glitter efter kidsens önskemål. Jag hatar hur mycket de påverkar mitt liv! ;) Och lunch på martini med familjen kan ju bara betyda en sak. Pizza och en stor stark. Det är så vi jobbar helt enkelt. Tyvärr orkar man inte speciellt mycket pizza efter en sandhemfrukost och jag fick fokusera på ölen istället, haha. 





Mobbad på sandhem!

Skrivet den: 2014-02-15 kl. 08:51:02 / Kategori: That is that
God morgon sötisar! 
Denna lördag är verkligen välplanerad och jag kommer inte ha en sekund över känns de som. Just nu sitter jag och väntar på gamla arbetskamrater på sandhem. Jag hoppas de kommer snart för jag sitter helt ensam vid ett större bord. Fast här är väldigt lugnt för tillfället vilket gör att jag njuter lite av sitta här. I lugn och ro i tystnaden. När man arbetar i skolans värld är det sällan man upplever den låga ljudnivån några längre stunder ;) 




Alla hjärtans dag-dejten

Skrivet den: 2014-02-14 kl. 20:52:44 / Kategori: That is that
Vi är på bio ikväll. Väldans mysigt för att vi faktiskt. Daniel har valt film och jag har köpt popcorn, livet kunde vara sämre denna fredag. Att det blev en spontanare gör det hela ännu bättre. Nu är det helg! 




Vanlig fredag?

Skrivet den: 2014-02-14 kl. 08:09:49 / Kategori: That is that
Vi längtar ju alltid till fredagarna, men just den här fredagen är alla extra glada och kärvänliga. Tre kramar och ett paket innan klockan åtta på morgonen. Älskade ungar :) 




Produktiv halvtimme!

Skrivet den: 2014-02-12 kl. 14:50:15 / Kategori: That is that
De där matlagningsprogrammen om att laga mat på 30 minuter kan slänga sig i väggen! Jag har precis gjort 7 (!) matlådor på under en halvtimme samtidigt som jag städade köket. Så jäkla nöjd. Nu är ju bara frågan om jag ska fortsätta städa i samma tempo eller om jag ska sätta mig i soffan innan träningen. Eftersom jag varit uppe sedan fem tror jag att jag kommer få de svårt att orka vara pigg till halv åtta när träningen börjar utan att vila lite. Men vi tar ett ryck med tvätten i alla fall! 






semester

Skrivet den: 2014-02-11 kl. 16:38:00 / Kategori: That is that
Jag är så resesugen! Jag vill inget hellre än att planera in en resa och bara åka iväg.Tyvärr går det inte just nu eftersom vi ska flytta i mars/april. Jag känner mig själv rätt väl och vet att det kommer gå en del pengar till detta. Men jag vill åka på en shoppingweekend i NYC eller en solsemester vart som helst där solen finns. Aja,jag får fortsätta drömma.
 
 
 

Däckad i personalrummet!

Skrivet den: 2014-02-11 kl. 13:25:00 / Kategori: That is that
"Skyll dig själv!"

Åk med ungarna på klasshandboll och tro att du inte kommer va helt slut efteråt. Då får man skylla sig själv! Men jag vilar upp mig en stund och laddar batterierna sen kör vi igen! 




Promenad i solen!

Skrivet den: 2014-02-10 kl. 16:24:48 / Kategori: That is that
Det blev en spontanare med mamma denna måndagseftermiddag. Solen sken så fint efter jag varit och handlat så de kändes underbart att få ut och gå i friska luften. Jag hade först tänkt sticka till gymmet direkt efter jobbet men det kan vänta tills ikväll istället när det är mörkt och kallt ute :) 





Middagsgänget!

Skrivet den: 2014-02-10 kl. 12:07:37 / Kategori: That is that
Middagen igår blev otroligt lyckad! Jessica, Felicia och Vera kom vid sex-tiden igår och direkt ställde de sig vid spisen för att laga mat. Till huvudrätt gjorde vi en kycklinggryta med mango tillsammans med ris och en lätt sallad. Till efterrätt gjorde vi bärmousse i chokladskålar! Allt blev jättegott och nästa träff är redan inplanerad. Jag är äckligt nöjd med mig själv som kommit på denna ide. 










Finaste!

Skrivet den: 2014-02-10 kl. 06:02:20 / Kategori: Cissi och Ceasar
Åh, jag kunde ju fått stanna hemma hos sötaste idag! Cissi låg en stund i soffan med oss igår och gosade. Man hinner knappt sätta sig ner förrän hon är där och ska mysa och ha uppmärksamhet! 

Idag börjar jag extra tidigt. Men morgnar är sällan ett problem för mig. Jag börjar gärna tidigare och går hem tidigt än har sovmorgon. Förresten så har ingen dött av lite extratimmar heller :) 

Kram på er denna måndag! 




Fin middag!

Skrivet den: 2014-02-09 kl. 17:49:10 / Kategori: That is that
Ikväll har jag bjudit in tre snygga tjejer för att laga mat tillsammans med mig! Jag har kollat på så många matlagningsprogram den senaste tiden att jag själv vill testa på att laga något och aningen mer avancerat än vanligt. Och eftersom jag hatar att göra saker själv bjöd jag in dessa tjejer. Jag hoppas detta är början av ett långt samarbete i köket! 





Lördagsshoppingen

Skrivet den: 2014-02-09 kl. 13:30:47 / Kategori: That is that
För att vara mig på emporia var det en rätt billig runda igår. Två snygga t-shirts till våren och två finare blusar/toppar. Sen lite sminkgrejer från h&m och schampoo och balsam från moroccanoil. 

Ha en fortsatt trevlig söndag! Jag har en riktigt rolig grej framför mig ikväll så min helg är långt ifrån över :) 







God morgon bakissöndag!

Skrivet den: 2014-02-09 kl. 09:17:22 / Kategori: That is that
Att vara bakis när man inte är bakis! Det enda dåliga är att jag är fullt medveten om hur dåligt tv-utbudet är såhär dags. Tack för OS iaf! 

En supertrevlig kväll igår där två fester hanns med innan dansgolvet på Grand intogs. Som vilken lördag som helst alltså :) fast bland de bästa var promenaden hem med Carro. Kvalitetstid på bästa sätt. Tog bara några få bilder. Om några timmar tänkte jag gå igenom gårdagens shopping också så den ska ni med få se! 

Kram kram från soffan med mitt cola-glas och mina tacochips! 






Enda anledningen!

Skrivet den: 2014-02-08 kl. 15:44:04 / Kategori: That is that
Kanske inte riktigt den enda, men största anledningen till att vi är i Malmö och shoppar idag är för att besöka yogiboost! Vi har pratat om det enda sedan vi bestämde att åka hit för en och en halv vecka sedan! Och vi blev inte besvikna. Lyckliga över vad vi hade framför oss hoppade vi hoppsasteg in och börja fylla våra bägare med massa gott. Jag sitter och snåfnittrar bara jag tänker på de haha. Och med lyckliga magar fortsatte vi får shoppingrunda inne på emporia! 









Shoppa i Malmö!

Skrivet den: 2014-02-08 kl. 11:21:46 / Kategori: That is that
En affär hann vi gå in i sedan var vi av med Daniel. Hittade honom efter kort sökningsarbete vid närmsta café, efter ledtråden "jag är sjukt sugen på kaffe!" som han slängde ur sig precis innan han försvann. Bara att vänja sig älskling. Förresten vet jag att han kan han också, och. Att vi kommer få vänta minst lika länge på honom! 





Semla nr 1

Skrivet den: 2014-02-07 kl. 19:55:01 / Kategori: That is that
Daniel var middagsansvarig idag när jag var och tränade. Och han kan sina grejer, mannen min! Semla till efterrätt också bannemej. Det är inte länge en sådan får ligga på tallriken, haha! Nu kommer det inte dröja länge förrän vi båda sover gott i soffan framför "på spåret", haha.




Vissa dagar!

Skrivet den: 2014-02-06 kl. 14:43:09 / Kategori: That is that
Vissa dagar är jobbigare än andra när man arbetar på en skola. Och vissa dagar är blötare än andra. Mina skor är inte alls glada på mig nu. Och inte mitt huvud heller när det blir mer än tio arbetstimmar idag också. Men imorgon är de fredag och de längtar vi efter! 



   

Lång dag idag!

Skrivet den: 2014-02-05 kl. 14:03:38 / Kategori: That is that
Jag älskar att en av kidsen kom på mig med att ta några selfie när jag var rastvakt! Hon bara skrattade åt mig, haha! 






Frusen fritidspersonal!

Skrivet den: 2014-02-05 kl. 06:40:32 / Kategori: That is that
God morgon! 
Det är ännu en tidig dag för mig idag, då det är jag som öppnar på skolan idag. Jag är aningen frusen denna onsdag så vi har tänt lite ljus på fritids. Jag känner redan nu att det kommer bli en stressig dag, så dehär kommer inte sluta bra. Längtar bara till träningen ikväll så att jag kan få göra av med lite energi! 




Ledig dag med massor av jobb!

Skrivet den: 2014-02-04 kl. 13:51:41 / Kategori: That is that
Hej hallå! 
Jag har tagit ledigt från jobbet idag eftersom ABK skulle komma och kolla på lägenheten någon gång mellan 8 och 12. De kom 08.20. Men jag har ändå en massa saker att göra idag. Så många att jag till och med skrivit en lista. Än så länge har jag hunnit med en del på den där listan vilket känns super för nu tänkte jag vila middag lite. Jag har precis ätit en supergod lunch, och de var den där salamin till vegopuckarna som var pricken över i:et :) 





Sköna skoskav!

Skrivet den: 2014-02-03 kl. 20:39:51 / Kategori: That is that
Ja, till och med skoskav kan vara sköna ibland. Speciellt när de kommer från träningsskorna! Jag orkade verkligen inte gå till gymmet idag. Men gick ändå. Och det kan hända att jag känner mig aningen grym just nu! Tyvärr känner jag att det måste hända lite mer på vågen snart om jag ska ha motivitationen till att fortsätta. 

Kram på er! 




Söndagssteken!

Skrivet den: 2014-02-02 kl. 16:44:17 / Kategori: That is that
Jävla produktiv idag! Handlat, tränat, lagat matlådor, sorterat kläder och precis sovit 1,5h på soffan. Är nu sjukt rastlös och vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Tips?? 

Eftersom jag får äta vad jag vill på fredag kväll och hela lördagen är söndagar aningen tråkigare. Då är det tillbaka till sallader och shakes! 




Tömmer!

Skrivet den: 2014-02-01 kl. 14:43:27 / Kategori: That is that
Jag försöker redan nu att bli av med saker som inte ska med i flytten. Det blir lättare om vi inte behöver tänka på det som ska slängas också när allt annat ska flyttas. Så idag har jag skickat iväg sex tavlor, två hyllor och en liten byrå. Jag är riktigt nöjd å det firas med en cider, fina tulpaner från mamma och en man som lagar mat! Så man ska göra på en lördag! 




Lördagslunchen!

Skrivet den: 2014-02-01 kl. 12:45:58 / Kategori: That is that
Är det lördag får man lyxa till de! Både dressing och fralla till salladen idag ;) Fast jag krängde rätt ordentligt igår när Vera och Alex var här. Skitmat och skitsnack, haha. 

Vi har redan varit på gymmet, så jag sitter i soffan en liten stund till med gott samvete. Sen ska jag ner i förrådet och rensa lite tänkte jag! 






RSS 2.0