november 2010

Skrivet den: 2010-06-30 kl. 21:47:36 / Kategori: That is that

Jag vet vad jag ska göra i november i år. Vet ni?




Jag är en sådan Harry Potter-nörd så de finns inte. Råkade se nya trailern på aftonbladets hemsida och vips vill jag springa till biblioteket och låna alla böckerna igen (vilket jag ska!!) och tvinga Sara till ett Filmmaraton i sommar. Jag hoppas verkligen de är vi två som ser filmen tillsammans i höst..?


KRAM

 


so so true!!

Skrivet den: 2010-06-30 kl. 09:28:16 / Kategori: That is that
Jag var faktiskt på gymmet igår. Många tycker jag är galen som ställer mig där inne på ett löpband när vi har de vädret vi har just nu. Men jag gillar att veta exakt hur långt jag sprungit, exakt hur länge och exakt med vilken hastighet jag springer i :) (inte speciellt fort)

Och det är ju helt underbart att sedan kunna lägga sig på stranden och mysa med systern min exakt hela dagen.

Ett tips är att inte ta bussen till Åhus, inte att lita på. I love my mazda!!






sant eller falsk?

Skrivet den: 2010-06-29 kl. 07:31:57 / Kategori: That is that

Det är egentligen för tidigt för att vara uppe denna tisdagsmorgon när man börjar jobba kl 18 ikväll. MEN om stranden skall hinnas med är det lika bra att gå upp tidigt. Så nu ska jag till gymmet. Enligt Tony ska vi hinna med tre pass i veckan. Tror inte detta kommer fungera för min del men man måste börja någonstans. Så innan bussen går klockan tio ska jag till gymmet och springa 7km ( eller 40 min ) och sedan handla.

Sant eller falsk...?






mobbat värre..

Skrivet den: 2010-06-28 kl. 22:21:51 / Kategori: That is that

Blev idag upplyst av en mugg att de hette kolmården och inte kålmorden, haha. Men de spelar ingen roll för var vi än var så har dessa två dagarna varit helt underbara! Vi har gått runt i solskenet och kollat på djur och ätit glass och levt livet verkligen. Vi har så många fina bilder, men de flesta hamnar på fb och några ska framkallas och ramas in. LOVELY!!











bokklubben del I

Skrivet den: 2010-06-27 kl. 20:33:19 / Kategori: boktips...
Första boken för vår klubb är vald. Blev Syskonkärlek av Shelia O'flanagan. Har ni ångrat er är det bara att införskaffa boken fort som in i.

Vera: jag tycker att vi kan ju hålla vårt första "bokmöte" på någon fin uteservering nu i sommar tillsammans med en flaska fin och en god middag? För att fira när vi läst ut den?


Aja, här har ni boken så ni lättare hittar den ;)




roadtrip!!

Skrivet den: 2010-06-27 kl. 06:17:46 / Kategori: That is that

Klockan är jättetidigt och nu ska vi åka och hämta Vera och Kalle. Vi plockar upp baguetter från Fantasi och sedan bär de av mot Kålmorden för en sen weekend. Ska bli mysigt.





Våra egna vilddjur ska Chatarina ta hand om, se om hon överlever natten bättre än systern min ;)
Hoppas alla får en trevlig söndag och att solen skiner på oss alla, vart i Sverige vi än befinner oss idag!!


a midsummer dream

Skrivet den: 2010-06-26 kl. 22:28:07 / Kategori: That is that
Det blev sill och ägg och nubbe och köttbullar och potatis och gräddfil och nubbe och gräslök och nubbe. Och en massa kubb och spel med kropp mot kropp. Alltid en fotoklassiker.

Jag älskar denna bilden på min syster, underbar känsla och glädje.






Vi har skapat många nya midsommartraditioner, men också missat några gamla (nattakorven). Så kan de gå ibland. Men jag kan inte beskriva besöket i Torsö som annat än mycket lyckat. Hoppas andra besökare håller med mig.


halvvägs!!

Skrivet den: 2010-06-25 kl. 15:18:21 / Kategori: That is that

Vi har sol här på Torsö. hoppas ni har det också var ni än befinner er idag. Vi har legat på stranden och spelat spel. En nubbe slank också ner under frukosten och fler lär de bli.  














midsommarafton med traditionell frukost

Skrivet den: 2010-06-24 kl. 22:16:56 / Kategori: That is that

Imorgon åker vi till Torsö för att fira midsommarafton hos föräldrarna. Kan inte tänka mig ett bättre ställe och vi hoppas alla på sol. Vad jag också har svårt att tänka mig är att jag inte ska jobba imorgon. Så både sillen och nubben kommer slinka ner tror jag.


Hoppas alla får en trevlig midsommarafton. KRAM


mohahaha

Skrivet den: 2010-06-23 kl. 09:12:27 / Kategori: That is that

BLONDIE!!!
SEXY SEXY!!!

Satt igår och brände av mig håret med godan ro. Som alla andra blondiner har jag gulnoja så nu blir de silverschampoo ett tag. Konsum nästa




Allure of the seas

Skrivet den: 2010-06-22 kl. 22:16:17 / Kategori: That is that

VARNING: inlägget innehåller skryt på hög nivå. Ber om ursäkt i förväg


Semestern 2011 bokad och klar. Det blev en kryssning i västindien tillsammans med älsklingen. Den 18 mars flyger vi till Miami för att först vara där i två nätter. Sedan tar vi "båten" i sju nätter och stannar på Bahamas, St. Thomas och St. Maarten för att sedan återvända till Florida och flyga hem.


Längtar inte alls ;)




Nej men hoppsan, båten är inte klar förrän i december i år. Då måste de verkligen vara nyaste nytt. Och vad vore nyaste nytt om de inte också är störst bland de stora.

 


bland tomtar och troll

Skrivet den: 2010-06-22 kl. 17:32:45 / Kategori: naglar

Blir en kort inlägg denna eftermiddag. Ska mysa med Daniel en stund på soffan innan min fotbollsträning börjar. Mellan turerna i tvättstugan, i affärerna i stan och i lägenheten rakt över gatan hann jag med ett besök hos Ida.

New yellow nails



In Åhus we trust

Skrivet den: 2010-06-21 kl. 19:55:55 / Kategori: That is that
I fredags hemma hos Daniels föräldrar fick jag äran att smaka det nya vinet från inte mindre än Åhus egna vingård. Rödvin fanns i flaskan och är ju inte en favorit om jag själv får välja. Men jag blev positivt överraskad. Gott, och jag kan tänka mig att det skulle passa himla bra tillsammans med grillat en fin sommardag. (vuxenpoäng)


Vi börjar dagen med en Riesen

Skrivet den: 2010-06-21 kl. 07:59:55 / Kategori: That is that

Det enda man kan räkna med när Daniel har varit i Tyskland är att ett bigpack riesen är med i väskan hem. dunkle Schokolade kräftiges Kamarell, smarrigt värre!!

Angående att solen lyser denna morgon - sorry, räkna inte med stranden, jag jobbar. Men imorgon däremot kan ni packa kylväskan och lägga ner handduk och solkräm för då är jag ledig. De slår aldrig fel!!


Kram på er!


PS: Cissi tycker inte om riesen, men hon är ute efter pappret. De är roligt att springa och leka med!


Bokklubb ala Kristianstad

Skrivet den: 2010-06-20 kl. 22:31:16 / Kategori: boktips...
Nu är det sommar och sol och ingen kurslitteratur att läsa. Så därför tänkte jag och min syster starta en bokklubb. Visst låter det som en bra idé?

Jag älskar att ligga på stranden och läsa, eller krypa ihop bland alla kuddar och filtar i soffan. Tror inte det finns några tillfällen då jag är så avslappnad som när jag läser en bra bok. Man försvinner in i en annan värld och får drömma sig bort ett tag.

Iaf, så tänkte jag kolla om det finns fler som vill vara med? Som en kul grej, testa och se om det fungerar.

PS: vi är seriösa.  (läs jag, syrran får svara för sig själv)






In English, I know. scaaary

L
O
V
E


nej men hoppsan

Skrivet den: 2010-06-20 kl. 01:32:46 / Kategori: That is that
visst blir man glad ibland. Idag blev jag glad när jag såg Olas nya bilder på facebook. På en av bilderna ser man mig och Moa i fotbollskläder och jag har intagit en pose där jag ser helt okej ut. Fotbollsmässigt ni vet. Det ser ut som om jag kan de där liksom, som om jag vet hur man ska göra. en "jag-har-kontroll-på-bollen-bild".


bakåtlutad, ja men då kör vi på det i fortsättningen också!!






skills

Skrivet den: 2010-06-19 kl. 06:17:35 / Kategori: That is that
Jag har sådan fetetur så det finns inte. Denna veckan skulle jag vara ledig 5 dagar, men som av någon anledning blev det bara 2. Typiskt, så mkt för långledigt liksom. Jag var ledig onsdag och torsdag. De enda två dagarna som var fint. (även om idag också verkar bli helt okej) Men dessa två dagar var ligga-på-stranden-dagar. UNDERBART!! Så det är vad jag har gjort om någon undrat.

Jag har brett ut mina handdukar och påslakan ( ni vet de där jättefula som Daniel tvunget skulle ha på IKEA för att det var billigt ) både på landön, i tivoliparken och nere på äspetstranden. LOVELY!!





me me me me!!

Skrivet den: 2010-06-14 kl. 16:10:17 / Kategori: That is that
Det går väl inte att ta miste på vem detta kan vara..? Det är stunder som denna som gör att jag vet att jag valt rätt yrke och utbildning. Hela dagen idag har varit underbar. Mest tid spenderade vi på fotbollsplanen där jag numera är kung enligt barnen. LIKE IT!! Nu blir de konsum ikväll och hoppas inte någon sur kund ställer till de för mig..




titta

Skrivet den: 2010-06-13 kl. 22:03:29 / Kategori: That is that
titta vad jag och Daniel (mest Daniel) hittade nere i hamnen i Åhus. Undra vad som ska hända här...?





en perfekt lördag

Skrivet den: 2010-06-13 kl. 10:53:40 / Kategori: That is that

Ja, igår fick vi lära oss hur en perfekt spelarfest ska gå till. Moa och co hade tänkt på allt och de blev så jävla lyckat!! TACK tusen gånger om :)

Samling på ip vid 14 med cyklar. Team blondie bestod av följande:



Hannah, Sara, Tess, jag och Johnsson.

Första uppdraget skulle utföras vid kvarnen i Skepparslöv och på vägen dit skrev vi en hejaramsa för vårt lag som jag idag inte kommer ihåg. Tjejer, någon får skicka den till mig. Iaf skulle vi på plats hiva i oss dricka vilket gick lysande bra!!

Vid härlövskolan skulle vi leta saker i geggamoja. Här hade alkoholintaget börjat göra verkan så de gick sämre.




Efter att ha yrat runt i tivoliparken och pussat främlingar, badat i ån och byggt mänskliga pyramider (tejer ni måste skicka bilderna. Upp med dem på fb) hamnade vi hos Moa där vi körde Rinkabyfyllan och grillade. Och här kommer höjdpunkten på kvällen. Matilda Almquist döck från bakom en svart filt. Underbart!!













Tack för en underbar dag/kväll tjejer!!!!


en bra onsdag

Skrivet den: 2010-06-09 kl. 16:09:37 / Kategori: That is that
Efter en stressig dag på jobbet kommer jag hem och finner mina utlånade böcker innanför dörren. Jag köper all min kurslitteratur och är inte sen med att låna ut den till andra. Och visst är det underbart att ibland få lite uppskattning för de hela? För i två påsar hittade jag en massa böcker om uppsatsskrivande och i den tredje kassen hittade jag en present till mig. Tack Josefine, Du kommer alltid förbli min kära VFU-kompis!! :) :)




Lika bra jag äter upp de nu innan Daniel kommer hem. Man får ju inte fresta honom. Sen blir de gymmet med Ericsson.

måndag 7/6 2010

Skrivet den: 2010-06-07 kl. 10:06:31 / Kategori: That is that
På torsdag börjar mitt sommarlov. Då ska sista uppgiften in och eftersom jag känner mig själv så bra vet jag att jag inte kommer lämna in den förrän då heller. Ibland känns de lite trist att jag alltid väntar med allt till sista minuten, men sådan är jag och jag har börjat acceptera det faktiskt.

Det blir mycket konsum denna veckan så den där uppsatsen får skrivas när jag har en ledig stund. Vilket råkar vara denna måndagsmorgon. Så nu sitter jag och skriver om sociokulturellt lärande och konstruktivistiskt lärande. Hilfe bitte!!

smygkollade också lite på lägenheterna på ABK, ny visning på G!



Gubben min

Skrivet den: 2010-06-05 kl. 16:29:02 / Kategori: That is that
Gubben min fyller 23 år idag. Gammal som gatan. Och som den underbara flickvän jag är fick han massa paket på sängen imorse. Bland annat en bag-in-box jeltzin och hela that 70's show-boxen. En halv subwaymacka fick jag också med mig hem från igår natt.

Så grattis älskling!!





Its about getting old

Skrivet den: 2010-06-04 kl. 13:39:25 / Kategori: That is that

Inte nog med att jag smörjde in mig i god tid innan jag skulle ut i solen. Vi valde att avsluta solandet i rätt tid också. Så det ska vara!!

Jag har haft en underbar dag tillsammans med Carro som bjöd på plugg i tivoliparken, lunch från grafitti som avnjöts på trappen bak teatern och en kall twister på torget efter det. Nu ligger jag på soffan och kollar på Söderlings semifinal där han nu leder med 4-2 i första set.

 




må solen vara här för att stanna!!

Skrivet den: 2010-06-04 kl. 09:43:27 / Kategori: That is that
Äntligen får jag lov att använda alla underbara kläder jag köpte i USA för nu är det sommar. Första juni var jag orolig när både jag och Hanna hade legins på oss under arbetsbyxorna men nu börjar det ordna upp sig.

Dagen spenderas i tivoliparken tillsammans med Carro och en massa gott och en massa läxböcker. Sånt som måste göras ni vet. 10 juni, sen är skolan slut.

Idag ska vi också till newstravel och kolla lite inför resan nästa vår. skoj skoj!! Men innan dess ska Rom och Holland besökas. Och igår bokade vi in en liten minitur. Vad passar mig och Daniel bättre än en tvådagarstur till Kolmården?? Perfekt för oss, haha.. Och vilken sällskap passar oss bättre än Vera och Kalle..? Så dem tar vi med oss! Ska bli roligt.


Nej nu ska jag ut och jobba bort den "bonnabränna" jag fick igår.


KRAM på er!!

en onsdag

Skrivet den: 2010-06-02 kl. 07:25:45 / Kategori: That is that
i juni sådär.

Idag har jag muntlig exa på högskolan kl 10.30. Önska mig lycka till och håll tummarna. Solen skiner denna morgon och jag hoppas det förblir så.

KRAM KRAM KRAM

RSS 2.0