Promenad och vin

Skrivet den: 2014-06-30 kl. 22:24:09 / Kategori: That is that
Vi drog ut på en lång promenad i de fina vädret ikväll. Helt underbart härligt att komma ut och röra på sig. Så vi förtjänade lite vin (till). Och frukt är ju nyttigt. 






Systermys

Skrivet den: 2014-06-30 kl. 19:42:27 / Kategori: That is that
Jag är ju ledig imorgon och har därför planerat en heldag med världens bästa syster. Fast jag kunde inte hålla mig till dess utan jag är hemma hos henne redan ikväll. Vi äter kvällsmat och ska kolla på fotboll. Firar Veras semester också med ett glas! 




Sista rycket!

Skrivet den: 2014-06-30 kl. 06:17:02 / Kategori: That is that
Jag vill inte räkna på antalet timmar jag arbetade förra veckan. (Vilket jag självklart gjorde ändå, 61 h blev de) De är inte att leka med, och jag är helt slut. Förra veckan fick vi ändra om schemat en aning för denna veckan, och jag fick ett nytt monsterpass idag. Samtidigt blev jag ledig imorgon, vilket betyder att idag är sista kraftansträngningen. Så detta fixar jag! Sen ska jag ta hand om både mig själv och bloggen ordentligt! 




Inte mycket mer än så

Skrivet den: 2014-06-29 kl. 18:05:09 / Kategori: That is that
Det blev rätt sent igår, så jag valde att sova i Åhus inatt. Det besparade mig både bussresan hem och några minuter imorse. Jag har haft en grym dag på jobbet, men nu är jag helt slut. Jag slängde mig på soffan när jag kom hem, och nu blir de fotboll resten av kvällen. Snart får jag sällskap här hemma av två söta killar som skjutit upp baksmällan med x antal öl under dagen. 




Lördagsmys med bästa tjejerna!

Skrivet den: 2014-06-28 kl. 21:14:53 / Kategori: That is that
Efte ett långt men ändå roligt arbetspass åkte jag hem till Carro för middag och trevligheter. Vi har haft fotostund med Baloo, kollat fotboll och skrattat till tusen. 





Gårdagen!

Skrivet den: 2014-06-28 kl. 13:11:35 / Kategori: That is that
Fler bilder från gårdagens fredagsmys med fotbollen. Tänk att man kan fnittra så mycket med en bunke tjejer på 15-17år gamla. Herregud, jag är ju tolv år äldre än vissa. När de pratade om deras polare visade de sig att jag kände dennes mamma! Men jag trivs till tusen ändå. 










Back on track

Skrivet den: 2014-06-28 kl. 09:53:15 / Kategori: That is that
Det är här ni finner mig i helgen. De gör inte så mycket eftersom de regnar ute, haha. Och de är goa pengar jag tjänar så. Fast lite sovmorgon och tid med mannen hade inte skadat ;) 




Fredagskväll

Skrivet den: 2014-06-27 kl. 19:53:50 / Kategori: That is that
Kan en fredagskväll bli bättre än såhär? Skriver mer imorgon, för nu ska vi hugga in!





Sista rycket!

Skrivet den: 2014-06-27 kl. 16:39:23 / Kategori: That is that
Då snörar vi på oss fotbollsskorna för sista gången innan sommaruppehållet. Efteråt ska vi hem till tränaren och bada och äta. Kommer bli en grym fredag! 




Inte nån sömn, så långt ögat kan nå.

Skrivet den: 2014-06-27 kl. 06:38:32 / Kategori: That is that
Mer snack om sömn. Det är det centrala i mitt liv just nu, haha. Igår var jag så utvilad, idag helt slut. Jag var hemma vid halv elva igår så när klockan ringde halv sex imorse var jag mindre glad. Jag blev inte mindre trött över att tänka på vilka mardrömspass jag har fram tills på tisdag. Men de gäller att njuta av den lediga tiden. Om jag orkar ;) Och de är ju egentligen inte jobbet som är jobbigt, mer tanken på att jobba! 


Idag blev de bussen, då kan man sova :)


Sovmorgon!

Skrivet den: 2014-06-26 kl. 08:05:32 / Kategori: That is that
Jag har sovit alldeles för mycket nu! Jag har sovit så mycket att jag fått ont i kroppen. Det är dags att dra till gymmet helt enkelt. Om jag bara kan hitta mitt gymkort, haha. 

Jag börjar jobba kl 12 idag. De kan jag leva med. Fast jag ska hålla på till 22.15 så..





Löning och sovmorgon

Skrivet den: 2014-06-25 kl. 20:01:06 / Kategori: That is that
Inte för att jag har fått någon lön än men ändå. Jag har i alla fall sovmorgon. Jag och Daniel är ute och äter med Vera. Eller så är jag och Vera ute och äter med Daniel :) Det är skoj att göra något mitt i veckan. 




Inlägg om utväxt

Skrivet den: 2014-06-25 kl. 12:46:41 / Kategori: That is that
Jag har ju fått upp min spegel nu, samtidigt som klockan. Så nu kan jag se vad jag gör när jag fönar håret. Detta var inte bara positivt tyvärr eftersom jag också fick stå och glo på min utväxt hur länge som helst. Det är nu närmare ett och ett halvt år sedan jag färgade håret sist och utväxten är nere vid öronen ungefär. Även om jag tror att håret mår bra av att inte färgas, och det hade varit jädrans häftigt att springa runt med min egen hårfärg, är det snart dags att göra något. Men vad gör jag? Klipper jag av de? Lägger i blonda slingor? Platinablont igen kanske? Går åt de mörka hållet? Möjligheterna är oändliga! 




Onsdag!

Skrivet den: 2014-06-25 kl. 08:40:58 / Kategori: That is that
Jag vet inte varför jag längtar efter helgen så. Jag trivs ju till tusen på mitt jobb. Båda mina jobb! Antagligen för att jag vill sova ut. Men jag har fått stadiga 7,5h inatt och är pigg som en lärka. Aningen hungrig dock eftersom jag kör shakes idag. Jag kände att det behövdes ett ryck på den fronten. Varför är jag alltid som smalast och mest vältränad i februari? Vad hjälper de? Jag är rädd för att det blir vassen för mig i sommar :) 

 




Mer jobb!

Skrivet den: 2014-06-24 kl. 18:58:07 / Kategori: That is that
Sådär, sista timmarna på Konsum börjar närma sig. Och jag börjar bli trött. Men när jag tänker på alla pengar jag tjänar och alla pengar jag inte hinner göra av med så känns det bättre. Det känns nästan som torsdag idag och varje gång jag kommer på att det är tisdag blir jag lite ledsen. Det är himla långt till helgen. Men vad spelar de för roll, jag ska ju bara jobba ändå :) 




Nya klockan

Skrivet den: 2014-06-24 kl. 14:56:39 / Kategori: Our place
Svärfar var på plats i söndags och vi fick snygga klockan upphängd. Snyggast var dock min sambo där han stod och borrade ;) mums! 




Pussa kossan

Skrivet den: 2014-06-24 kl. 09:25:02 / Kategori: That is that
God morgon! 
Jag har en äcklig lång dag framför mig, då jag ska jobba till 22.15 ikväll. Kanske därför jag går och gäspar som en galning redan nu. Jag kommer va helt slut när jag väl går på semester för jag har två långa veckor framför mig! 

Jag och Felicia roade oss med att pussa kossor i fredags :) 





Pw/promenad

Skrivet den: 2014-06-23 kl. 17:08:56 / Kategori: That is that
Hej hopp! Hur har ni det i det konstiga vädret? Just nu är det strålande sol och så fort Daniel kom hem från jobbet stack vi ut på en pw. Men eftersom jag gnäller om skoskav och träningsvärk efter helgens mil delade vi på oss efter tre km. Han fortsatte för en längre runda, och jag styrde stegen hemåt för två km i ett lättade tempo. Därav rubriken pw/promenad. Men det känns skönt att få igång benen lite inför kvällens fotbollsträning. 


Gissar att Kristianstadsborna vet var jag är :)

Stockholmsshopping

Skrivet den: 2014-06-23 kl. 11:54:09 / Kategori: That is that
Det var inte mycket vi shoppade i Stockholm (vilket gör att mitt shoppingsug just nu är enormt). Allt jag hittade var dessa tallrikar och muggar från h&m-home. Jag fick slåss för dem också, då Daniel tyckte de va himla onödigt att släpa hem tunga tallrikar på tåget hem. Han hade nästan rätt. De var tunga men, nu i efterhand, värda besväret tycker jag. 





Pedagog = praktiskt tänkande?

Skrivet den: 2014-06-23 kl. 06:32:07 / Kategori: That is that
Man skulle kunna tro att man som pedagog tänker praktiskt. Vilket jag gör väldigt ofta. Men när de kommer till kläder lyckas jag sällan vara varken praktisk eller logisk. Regnet öser mer och på åker tygjackan ochconversen. Så jag är redan genomblöt och planerar att hålla mig inne idag. Big time! Idag betyder börja tidigt sluta tidigt, men jag tar inte ut något i förskott. 

Hoppas alla får en härlig måndag! 





En fin kväll avslutar veckan

Skrivet den: 2014-06-22 kl. 21:07:25 / Kategori: Our place
Söndagskvällen är här och tankar börjar sakta men säkert vandra till måndagsmorgonen och nästkommande arbetsvecka. 

Vi är nyss hemkomna efter en PW och nu blir det film och mys i soffan för vår del! 





Bloggen fungerar!!

Skrivet den: 2014-06-22 kl. 18:45:00 / Kategori: That is that
Åh, om ni bara visste vilka jobbiga dygn det varit för mig! Tragiskt jag vet! Men efter en del sökande och trixande och några sms till Emil fungerar bloggen igen. Och jag löste det nästan helt själv. Så nu kan jag bombadera er med massor av inlägg precis som vanligt. Jag har ju skött mig ganska bra den senaste tiden! Och jag har massor att ta igen nu!
 
Lycklig tjej!!
 
 
 
Bild från midsommar! 

Inget händer!

Skrivet den: 2014-06-21 kl. 15:26:00 / Kategori: That is that
Äh! 
Fan vad irriterande det är när saker inte fungerar. Igår lyckades 11 personer komma in och läsa bloggen. 11! Hur då skulle jag vilja veta, för jag lyckades inte en enda gång. Riktigt tråkigt! Jag försöker fixa de, men inte så mycket jag kan göra känns det som. Så att uppdatera känns himla onödigt faktiskt.Men för er få som kanske lyckas lägger jag upp några inlägg. Resten får läsa ikapp sen. Vi är i alla fall hemma nu, och de blir nog några timmar av att göra ingenting tills fotbollen ikväll.
 
 
Hawaii 2012. That´s all I got right now
 

God morgon!

Skrivet den: 2014-06-21 kl. 11:09:59 / Kategori: That is that
Vi har varit uppe ett tag redan, och nu börjar vi bli hungriga. Rester serveras! Det är tjejernas tur att fixa mat, så killarna får diska :) 




Funkar inte!

Skrivet den: 2014-06-20 kl. 22:07:19 / Kategori: That is that
Fått info att bloggen inte fungerar som jag vill. Så detta blir sista inlägget för idag. Lekarna är avklarade, tjejerna vann, och det är dags för jordgubbar och glass 



Kransar fixas

Skrivet den: 2014-06-20 kl. 17:59:50 / Kategori: That is that
Vi har gjort kransar till tjejerna nu. Tro de eller ej, men samtidigt fixade pojkarna maten, så nu börjar de bli dags! Vädret gillar oss också här! 






Fira midsommar

Skrivet den: 2014-06-20 kl. 13:47:53 / Kategori: That is that
Ja, men här kan vi nog fira midsommar. Och första rundan kubb är avklarad, där killarna utklassade oss totalt. Kossorna hånade oss. Nu ska vi ut och plocka blommor till kransarna och under kudden :) 






Midsommar!!

Skrivet den: 2014-06-20 kl. 08:43:19 / Kategori: That is that
God morgon! 
Idag är en sådan dag då jag kommer blogga som in i. För de kommer hända så mycket! Vi börjar traditionsenligt med en frukost i stugan med föräldrarna. Sedan skippar vi traditionerna! 


I bilen till Blekinge med en påse frallor!

Smör smör smör

Skrivet den: 2014-06-19 kl. 18:16:40 / Kategori: That is that
Den som gjorde mig ansvarig för smöret imorgon kommer ångra sig! Jag läste om ett citronsmör med havssalt som lät riktigt gott, och bestämde mig för att gå all in. Så jag gjorde ett med citron och flingsalt, ett med bara flingsalt, och när jag ändå var igång, ett kryddsmör till köttet. Som grund använde jag vanliga lätta mini. Vi har de hemma och gillar de. Jag blandade massa kryddor och de blev super! Morgondagen kommer bli grym, jag har allt under kontroll! 






Halvvägs

Skrivet den: 2014-06-19 kl. 13:26:17 / Kategori: That is that
Efter dans runt midsommarstången, sill och potatis, jordgubbar och staffeter gick jag hem. Skönt att sluta tidigt idag, dagen innan midsommarafton. Nu ska de sista fixas innan morgondagen. Det ska handlas lite, planeras lekar och bestämmas kläder. 

Sen ska jag ju jobba igen, men de tänker vi inte på nu ;) 



Vi får de om jag får sällskapet till att skråla imorgon :)

Semester?

Skrivet den: 2014-06-19 kl. 09:27:35 / Kategori: That is that
God morgon ni där ute. Har ni sovmorgon nu kanske? Sommarlov eller semester? Eller är de fler som fortfarande jobbar? 

Idag firar vi midsommar på fritids. Vädret är ju grått och trist så de passar ju perfekt! Jag har ändå fått på mig en vit klänning, för de är så midsommar ska firas! 







Fin onsdagkväll

Skrivet den: 2014-06-18 kl. 22:05:14 / Kategori: That is that
Hej alla fina! 
Jag har en underbar onsdagskväll. Vi kunde ju inte be om bättre väder att träna i, och att herrarna spelade match samtidigt var pricken över i:et. Jag och Daniel sprang sedan genom maxi och handlade till midsommar för att sedan titta på när Chile skickar Spanien ur VM.

Känslan av att vara avslappnad är underbar. Jag får kanske passa på att njuta, för enligt alla kommer jag få de stressigt nästa år! (Läsår såklart, i skolans värld har vi ett annat kalenderår) 




 



Sista summerburst

Skrivet den: 2014-06-18 kl. 16:09:14 / Kategori: That is that
Här kommer de sista bilderna från summerburst. En blandad kompott av lite allt möjligt! Jag har några timmar kvar på jobbet så ni får dessa så länge. 











Tjuvtitta

Skrivet den: 2014-06-18 kl. 11:31:23 / Kategori: That is that
Det blev ju en liten tjuvtitt på naglarna igår. Jag har ju inte visat de nya från Ida ordentligt ännu. Så här har ni dem! Denna gången är de mot de gula hållet :) 




Bilder från kvällen!

Skrivet den: 2014-06-17 kl. 22:29:49 / Kategori: That is that
Usch vad jag varit lat idag. Men nu kommer de en del bilder från kvällen i alla fall. Vi gick en runda längs stranden innan det var dags för tävlingar och mat i en mysig stuga precis vid havet. En supertrevlig kväll, och nu går lärarna på ledighet. Jag får vänta tills nästa sommar med att vara ledig, men ska öva med fyra veckors semester denna sommaren! 








Personalfest nr 2

Skrivet den: 2014-06-17 kl. 15:36:17 / Kategori: That is that
Då kör vi personalfest igen! Denna gången är vi lite fler och det är promenad längs stranden! 




min klocka!

Skrivet den: 2014-06-17 kl. 12:39:00 / Kategori: That is that
Det var rätt länge sedan nu, men jag skrev och berättade om en klocka jag ville ha. Den som jag bara hittade på en italiensk hemsida. Det var inte långt ifrån jag beställde den där klockan när syrran ringde och berättade att hon hade hittat den. På Jysk! Jag dog lite av lycka, och väntar nu bara på att Daniel ska bli färdig att sätta upp den. Min gräns går vid tavlor ;) 
 
 
 
 

En måndag att räkna med!

Skrivet den: 2014-06-16 kl. 21:51:17 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Jag är hemma igen efter en härlig kväll med fina kollegor. Vi började med fördrink och middag på steakhouse i stan för att sedan trava vidare till bishops för en öl och kvällens andra tacotallrik! 

Tack för ikväll kollegor! Jag kommer sakna er nästa år! 





PS: var är alla mina grattis till nya tjänsten?! 



Måndagsmiddag!

Skrivet den: 2014-06-16 kl. 18:39:56 / Kategori: That is that
Såhär spenderas måndagen! Jag är på middag med fina kollegor! Detta kommer nog ta ett tag, för vi har beställt en himla massa gott. Och drinkar en måndag, vi har de bra här! 


Förrätten, inte att leka med! 



Bildbomb från summerburst del II

Skrivet den: 2014-06-16 kl. 12:30:01 / Kategori: That is that
Här kommer bilder från lördagen! Har ju inte lagt upp så många bilder från i lördags. Var kanske tröttare än jag trodde, och ville erkänna ;) 

 
Jag och syrran hängde ut genom fönstret från hennes rum. Sol, vin och utsikt över Medborgarplatsen.



Lätt lulliga i tunnelbanan vid halvsju-tiden 










Hoppa, dansa, skrika! 
Summerburst!!

Här kommer alla känslorna!

Skrivet den: 2014-06-16 kl. 07:23:06 / Kategori: That is that
Inatt drömde jag att jag var lärare för årskurs sex på villaskolan och skulle starta upp läsåret efter sommarlovet. Konstig dröm, men samtidigt så stämmer den ju. Det är jag som ska ta hand om sexorna nästa läsår. Det blev klart i torsdags, men jag vet inte varför jag inte sagt något. Antingen fick jag annat att tänka på i helgen, eller så tror jag inte på de ännu. Men de står ju klart och tydligt på mailen. Att det är Desiree Persson som ska ha åk 6. Desiree Persson, som klasslärare. Fnittrar lite varje gång jag tänker på de. Det är knappt jag vill ha sommarlov, så taggad är jag. Undras vad mina framtida elever tycker om de planerna :) 


Lycklig!

Mitt ute i ingenstans!

Skrivet den: 2014-06-15 kl. 21:28:15 / Kategori: That is that
Haha, tji fick vi som var så nöjda över att tåget hem faktiskt gick. Vi har åkt fram och tillbaka mitt i Småland hur länge som helst nu och vi är närmare 2 timmar försenade. Just nu roar vi oss genom att kolla på fotbollen från telefonen och begära pengarna tillbaka för tåget upp! 




Bildbomb från summerburst del I

Skrivet den: 2014-06-15 kl. 18:06:32 / Kategori: That is that
Har gått igenom bilderna från helgen lite mer nu. Här kommer en bildbomb från fredagskvällen. 














Hejdå Stockholm

Skrivet den: 2014-06-15 kl. 16:36:10 / Kategori: That is that
Med den här utsikten lämnar vi nu Stockholm. Tar läskigt lite tid att åka hem, så man undrar ju varför man inte åker upp oftare. Tänkte sova lite nu, kram på er! 




I väntan på tåget

Skrivet den: 2014-06-15 kl. 13:20:31 / Kategori: That is that
Vi lyckades inte hitta några skåp på centralen, så vi är fast med väskorna. Så jag och Jennifer sitter och äter glass medans pojkarna är inne på NK. Det är alltid roligt att titta på folk. 







Söndag i Stockholm!

Skrivet den: 2014-06-15 kl. 10:56:48 / Kategori: That is that
Nu är det söndag och efter två dagars supande mår jag asbra! Herregud, jag är inte ens i närheten av sleten, och jag tror att resten av sällskapet håller med mig. Det blev inte mer än en runda till McDonalds och sen fotbollen på hotellrummet igår. De gjorde absolut ingenting. 

Jag har så många bilder att jag inte vet var jag ska börja. Men tror jag sparar dem till tågresan hem sen. Nu ska allt packas ihop, sen är det dags att vinka av Vera som ska med ett tidigare tåg hem. 




Ännu en grym kväll!

Skrivet den: 2014-06-15 kl. 00:03:41 / Kategori: That is that
Haha, gårdagen var svårslagen, men idag var lika bra, om inte bättre! Jag skulle vilja säga godnatt, men de verkar inte de andra vilja så vi får se vad som händer! 




På de igen!

Skrivet den: 2014-06-14 kl. 14:08:42 / Kategori: That is that
Frukost, vila, shoppa och sen på de igen. Vi sitter på Veras hotellrum (hur fan kunde hon få störst rum?!?!) och dricker lite vin/öl innan vi ska ut och äta. Sen blir de mer dricka innan vi sticker ut till Gärdet och summerburst. Efter gårdagen är förväntningar skyhöga! 




Vilken kväll!!

Skrivet den: 2014-06-14 kl. 09:30:52 / Kategori: That is that
Vilken kväll, vilken kväll, vilken kväll! VILKEN KVÄLL!! Det måste varit den bästa kvällen på riktigt länge!! Vi stod och dansade hela eftermiddagen och fram till elva när de var slut. Vilket är helt underbart för man är sjukt fräsch idag :) Afrojack fastnade tydligen på Cypern, men Hardwell var kvällens bästa. Dagens överraskning var Martin Garrix som var sjukt grym! Lägger upp några bilder nu, sen får vi se om jag lyckas med filmerna för de är asbra!! Sen måste jag låna alla andras mobiler för att få deras bilder :)








End of story

Skrivet den: 2014-06-13 kl. 18:06:01 / Kategori: That is that
Jag lägger upp den här bilden, och tillägger att de helt enkelt inte blir fler inlägg ikväll.  Skaka satan! 




Stockholm by day

Skrivet den: 2014-06-13 kl. 12:23:28 / Kategori: That is that
 En kort shoppingrunda (jag köpte nya tallrikar, Daniel tittade konstigt på mig) på stan och sedan en uteservering. Mycket mer än så hinner vi med idag innan det är dags att dra till summerburst. Här har ni bilder på hela gänget! 









Hotellfrukost!

Skrivet den: 2014-06-13 kl. 09:31:47 / Kategori: That is that
God morgon alla fina! 
Vi kollade på fotbollen igår, men de var inte alla som orkade hela vägen fram. Nu har vi avnjutit en god hotellfrukost som avslutades med en våffla. Nu ska vi ut och göra stan! 





Tjejer på plats!

Skrivet den: 2014-06-12 kl. 21:59:40 / Kategori: That is that
Vi tjejer är installerade på hotellet och hann precis sätta/lägga oss i sängen när fotbollen började! Ikväll hejar vi på Brasilien. Sen hoppas vi att killarna lyckas lämna bilen och komma hit. Den här helgen kommer bli äckligt bra! 




Still on the road

Skrivet den: 2014-06-12 kl. 19:37:45 / Kategori: That is that
Vi kör fortfarande! De är långt till Stockholm. Men vi har himlans roligt i bilen. Vi är rätt nöjda med vårt bilval, då vi inte betalar en krona. Vi hade tågbiljetter bokade, men de går ju inget tåg. Tråkigt, men samtidigt tycker jag att de kan få strejka så mycket de vill, och inte gå med på några skitavtal. 

Bilen vi kör kommer från Hertz, Uppsala och ska tillbaka dit. Vi gör ju dem en tjänst att ta den till Stockholm ;) 




Nu kör vi!

Skrivet den: 2014-06-12 kl. 16:21:31 / Kategori: That is that
Eller herrarna kör! Vi tjejer har fått baksätet och de förbjöd oss att försöka ta ratten. Inte oss emot och vi öppnade en cider direkt! Stockholm, here we come! 





Helt slut, men går på semester

Skrivet den: 2014-06-12 kl. 13:43:46 / Kategori: That is that
Hur många dagar måste man vara ledig för att de ska kallas semester? Jag är i alla fall ledig fram till måndag nu. Vi har haft stora utvandringen på skolan idag. Någon sa att rundan va 9 km men de tror jag inte på. 5-6km max. Så jag är inte jättepepp på att köra till Stockholm just nu, men de kommer :) 

Jag har ju semester! 




Kort men intensiv dag!

Skrivet den: 2014-06-11 kl. 06:49:54 / Kategori: That is that
Jag har en kort dag framför mig, men den kommer vara händelserik. Nu på morgonen ska jag berätta för klassen att jag inte ska vara kvar hos dem i trean. Det ska bli intressant att se deras reaktioner och jag vet inte vad jag är mest rädd för. Att någon blir ledsen eller att ingen blir de.. Sedan är det dags att meddela föräldrarna. Jag avslutar arbetsdagen med en intervju för en ny tjänst. Jag kommer va ett nervvrak ikväll! För att klara dagen har jag därför valt mina zebrabyxor! :) 




Inte lika aktiv

Skrivet den: 2014-06-10 kl. 18:46:04 / Kategori: That is that
Jag är inte lika aktiv under veckorna, så tur att det snart är helg igen. De känns så iaf, men de är ju faktiskt bara tisdag. 

Och tisdag betyder bilbingo så jag sitter här i bilen tillsammans med mormor och farmor. Det är himskans varmt så här är fullt med folk. 





Gåva från en kollega

Skrivet den: 2014-06-10 kl. 10:09:56 / Kategori: That is that
Jag fick ett armband av en kollega idag. Hon hade verkligen tänkt till i valet av färger, himmelsblått och vitt passar mig perfekt ;) undras om jag pratar mycket om Malmö på jobbet. 

Jag fick lite andra trevliga besked idag, men jag är jobbigt kryptisk ett tag till! Tills allt är klart å så. 





Improviserad utedag!

Skrivet den: 2014-06-09 kl. 14:49:52 / Kategori: That is that
Vilket väder! Då gör de inget att det är måndag, haha. Idag utnyttjas vädret såklart och barnen är ute medans fröken solar benen på en bänk. Fast just nu sitter denna fröken i skuggan :) 




God måndag!

Skrivet den: 2014-06-09 kl. 09:12:53 / Kategori: That is that
Igår kände jag mig inte redo för måndag men nu känns de bättre. Lite rutiner och ordning och reda är aldrig fel! 

Men får passa på att tacka Niklas för trevlig 30-årsfest i lördags! Ingen mådde nog så bra som mig i söndags, men som Daniel sa igår kväll när han vaknade, lätt värt de! 




Frukost på stranden!

Skrivet den: 2014-06-08 kl. 11:09:17 / Kategori: That is that
När jag vaknade i min ensamhet trodde jag inte att jag skulle sitta och äta frukost på stranden med Vera en och en halv timme senare. Men så blev de. Då har jag hunnit hämta hem den förlorade sambon också. Detta är livet!! 




Hamburgare deluxe

Skrivet den: 2014-06-07 kl. 15:02:09 / Kategori: That is that
Carro är ju bäst! Vilken lunch hon bjuder på. Grillade hamburgare med alla tillbehör man kan tänka sig. Friskusbröd, max-dressing, ost och coca cola zero. Vi sitter i solen och har det äckligt bra. Jag funderar fortfarande på hur jag ska kunna ta hem de här trädäcket, för Gud vad underbart det är!

Laddar lite inför 30-årsfesten ikväll. Det kommer bli ett himla party om jag känner Niklas rätt. 








Tillbaka i Sölvesborg

Skrivet den: 2014-06-07 kl. 12:16:50 / Kategori: That is that
Jag och Vera körde till Sölvesborg och köpte glass. Jäklar vad gott! Jag sa ju att jag skulle återvända dit, men jag trodde inte de skulle bli så snart. Livet leker verkligen. 





Mysig morgon!

Skrivet den: 2014-06-07 kl. 09:51:13 / Kategori: That is that
Lata dagar i stugan! Vi har varit ute på en kort morgonpromenad, ätit frukost och nu sitter vi och gottar oss i solen. Detta är livet! Jag och Vera ska snart köra vidare och det är självklart nercabbat som gäller idag :) 

Hoppas alla får en trevlig dag och att ni njuter av vädret! 








Inte som jag tänkt!

Skrivet den: 2014-06-07 kl. 06:53:47 / Kategori: That is that
Hoppsan! Jag vaknade och tittade in i en vägg som inte var min egen precis. De första sekunderna hade jag ingen aning alls om var jag var och förvirringen var total. Sen kom jag på att jag är ju kvar ute i stugan och ligger i "min" gäststuga. Daniel mådde inte bra igår och ville köra hem tidigt. Så helt oplanerat stannade jag kvar. Utan några grejer också, så vi får se hur jag löser detta. Men en supertrevlig kväll med familjen. En runda ner till stranden blev det också såklart! 





Grilla på bästa sätt!

Skrivet den: 2014-06-06 kl. 17:37:19 / Kategori: That is that
Det bästa som finns är att grilla i stugan!  Pappa grillar, mamma fixar de andra och jag och syrran dricker rosé. Daniel dricker cola, för han ska köra hem sen. Jag har tjuvkollat lite i grytorna i köket och de vankas nypotatis. Lycka! 





Kalas hos oss!

Skrivet den: 2014-06-06 kl. 13:58:57 / Kategori: That is that
Vi firar Daniel idag med buller och bong.  Eller nja, men vi har ett litet mysigt kalas med tårta och kakor. Daniel har fått fina presenter och vi har äntligen fått pärontårta med kladdkakebotten. 

Resultatet av gårdagens bakning fick också komma fram! 






God fredag!

Skrivet den: 2014-06-06 kl. 09:42:00 / Kategori: That is that
God morgon! Här har ni en lagom sleten Persson. Nu på morgonen är det dags att städa inför kalaset så jag sticker och tränar fotboll. Jag behöver röra på mig efter gårdagens middag, och jag misstänker att det blir en del onyttigheter senare idag också! 




En grym torsdagskväll

Skrivet den: 2014-06-05 kl. 23:39:29 / Kategori: That is that
Ikväll har jag varit bjuden på god middag hemma hos Therese. Vi har suttit och snackat i nästan 6 timmar nu, myst med hennes fina valp och ätit årets första jordgubbar med grädde och socker. Nu ska jag hem och krypa ner i sängen och förhoppningsvis läsa ut den där braiga boken. Sen är det fredag! 





Mysig eftermiddag!

Skrivet den: 2014-06-05 kl. 14:14:03 / Kategori: That is that
Jag och syrran har bakat en stund och gjort en massa gott. Chokladbollar, havreflarn, muffins och kolakakor. Massa mums till kalaset imorgon! :) 








Morrn morrn

Skrivet den: 2014-06-05 kl. 10:41:51 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Eftersom jag är ledig idag var en frukostdejt med Vera självklar. Vi bestämde oss för att promenera ut till vä för en sandhemfrukost. Dock blev vi så mätta att det fick bli bussen hem, haha.  

Vi har fler grymma planer idag. En ledig dag ska ju utnyttjas! 




Ja må han leva...

Skrivet den: 2014-06-05 kl. 05:49:31 / Kategori: That is that
Mycket mer än första raden sjöng jag inte. Det var min present till Daniel!  :)

Idag fyller min fina sambo och pojkvän 27 år. Detta ska firas imorgon, men självklart skulle han få frukost på sängen på bemärkelsedagen. Även om han går upp 05.40 och jag är ledig idag. Synd bara att han då inte äter frukost hemma, utan de fick bli ett glas oboy. Han var mest intresserad av paketet ändå. 

Grattis älskling!




I wanna lay you down on a bed of lettuce!

Skrivet den: 2014-06-04 kl. 17:15:14 / Kategori: That is that
Det blev inget sluta tidigt för min del, utan jag fick jobba över och kom hem för en halvtimme sedan. Jag är helt slut! Så det blev en snabb middag. En salladsbädd med en "omelett" på. Omeletten är skinka, tomater, ägg och ost i en enda röra. Himla gott iaf! Kan hända att jag sover en stund på soffan nu innan träningen ;) 




börja tidigt = gå hem tidigt

Skrivet den: 2014-06-04 kl. 08:46:04 / Kategori: That is that
Hej hopp!
Jag trodde klockan skämtade när den ringde imorse, men det gör den sällan. Upp och hoppa och sticka till jobbet. Med tanke på att jag går hem tidigt idag och är ledig imorgon och på fredag så är jag glad ändå. Jobbet är krävande just nu, iaf känslomässigt. Som vanligt vet jag inte vad jag gör till hösten. Även om jag tror att det löser sig så vill jag ändå veta de så snabbt så möjligt. 
 
 
Men vi fick tuta igår i alla fall
 
 

Bilbingotisdag

Skrivet den: 2014-06-03 kl. 18:49:34 / Kategori: That is that
Lite regn stoppar inte oss. Jag, mormor och farmor sitter i bilen och väntar på att det ska dra igång här. Måtte vi få tuta ikväll! 






Sölvesborgsshopping

Skrivet den: 2014-06-03 kl. 13:56:55 / Kategori: Our place
Den här hittade jag i en mysig butik i Sölvesborg. Namnet har jag tyvärr glömt bort men jag får kolla upp de nästa gång jag är där. Daniel tyckte om den och fnittrade lite när jag visade den. Snabbt hängdes den upp i köket. Nu ska jag bara lyckas beställa drömklockan också! 




Newbody säljes

Skrivet den: 2014-06-03 kl. 07:24:06 / Kategori: That is that
God morgon fina! 
Jag har redan nu träningsvärk vilket är en härlig känsla. Med mig från träningen igår fick jag också en newbodykatalog, så det är bara att bombadera mig med beställningar. De flesta av er vet mer än väl vad newbody är, men för er andra kommer en snabbis.

 Newbody är underkläder (för honom, henne och kidsen) strumpor (i flera modeller och färger), underställ, linne, sporttoppar och annat. Detta säljes till ett bra pris (och bra kvalitet) oftast av föreningar eller skolklasser för att tjäna pengar till lagkassan/klassresan.

Jag har katalogen, men sortimentet finns på deras hemsida också. Hör av er om ni undrar något eller vill beställa :) 




Rester ala lyx

Skrivet den: 2014-06-02 kl. 21:51:01 / Kategori: That is that
Hej hopp vilka snygga rester jag fick njuta av idag. Fast de kändes inte okej att värma ryggbiff i micron, haha. Lite sallad, potatis och iste gjorde middagen komplett. Det mest avancerade jag "lagat" på länge är jag rädd för! Kroppen mår äckligt bra efter träningen. Det är läskigt hur lycklig man blir över att röra på sig. 




måndag = vardag

Skrivet den: 2014-06-02 kl. 16:29:05 / Kategori: That is that
Gud vilken vardag det är idag. Jobb, tvätt, träning, handling och allt annat som hör vardagen till. Fast jag har fått mycket gjort vilket känns super. Sen måste de väl va helg snart igen? 
 
Mitt i allt vardagstrams hittade jag en semesterbild som jag inte visat innan. Undras varför ;) Nu ska jag gå ner och ta tvätten igen. Hoppas ni har det bra denna måndag!
 
 

Klappa med skorna

Skrivet den: 2014-06-02 kl. 13:27:04 / Kategori: That is that
Igår var det någon i klacken som bestämde att alla skulle ta av sig skorna och vifta med dem. Så då gjorde alla de. Nästan alla, jag och Daniel och några till behöll skorna på av olika anledningar :) 






Kör vi?

Skrivet den: 2014-06-02 kl. 07:28:38 / Kategori: That is that
God morgon finaste! Är ni redo för en nu vecka? Jag är! Mest för att jag slutar tidigt idag och är ledig torsdag och fredag även denna vecka. Så jag och mina näsdukar (vi är i det förkylningsstadiet nu) sitter på bussen nu. Vi var inte hemma förrän närmare tolv igår men strunt samma, jag njöt av varje sekund! 




Tur?

Skrivet den: 2014-06-01 kl. 20:15:00 / Kategori: That is that
Ibland ska man ha tur, och de kändes som om Malmö hade de ikväll. För vadå, tredje matchen i rad? Det blir iaf lite lättare att köra 30 mil hem med en vinst i bagaget ;) (så rolig man kan va då) 
 
Många tycker att vi är galna när vi håller på med MFF, och åker runt. Se på det såhär istället. Jag och Daniel har idag varit på en söndagsutflykt tillsammans. Vi tog bilen och körde till en, för oss, okänd stad, satte oss på ett torg och åt middag i solen tillsammans. + fotboll. Hur många har haft en sådan dag med sin respektive? Och hur många tog vara på söndagen lika bra? Kvalitetstid på bästa sätt och jag älskar varje minut.
 



Närmar sig match

Skrivet den: 2014-06-01 kl. 17:00:34 / Kategori: That is that
Vi har lungt och fint promenerat genom staden tillsammans med andra mff:are och nu är de snart match! Jag är så glad att Daniel tvingade med mig hit, och de enda jag saknar är ölen. 






We made it!

Skrivet den: 2014-06-01 kl. 14:36:19 / Kategori: That is that
Det tog en himla tid att köra hit tyckte jag, men nu är vi på plats och sitter på uteserveringen på jensens. Här är en hel del Malmö-folk redan och vi fick precis in varsin stor cola. Det är minst en liter i varje, lovar :) Vi får hoppas att solen fortsätter visa sig från sin bästa sida, för just nu har vi det äckligt bra! 





Lång väg

Skrivet den: 2014-06-01 kl. 11:13:44 / Kategori: That is that
Idag har vi långt till matchen. Malmö spelar borta mot Elfsborg och efter Daniels ord "vad ska vi annars göra?" så satte vi oss i bilen. Första stoppet, biltema och köpa mobilladdare. 




RSS 2.0