tisdag

Skrivet den: 2009-06-30 kl. 12:22:46 / Kategori: That is that
idag var det tisdag igen, och en vecka har gått sedan förra tisdagen. ( nähä..?)

igår var jag och Daniel och tittade på transformers 2. Daniel är helt såld på filmen och jag är rädd för att Megan Fox är anledningen till det. Döm själva..



Men jag erkänner, gillade också filmen väldigt mycket. Efter alla Harry Potter böcker är det lagom avslappning. Action där man inte behöver tänka så mycket för att lista ut slutet eller hänga med i handlingen..

På tal om Harry Potter så läste jag ut sista boken igår. Jag började i mitten av maj, så de tog lite mer än en månad. wow vad spännande och nu tänkte jag plöja genom filmerna innan den sjätte kommer ut, 15 juli om jag inte minns fel.. Igår frågade Daniel mig vad som hände i den femte boken. Jag har ingen aning, de flyter ihop..

idag har katterna varit hos vetrinären igen. Det gick så bra så, och Ceasar ska snart dit igen, stackars liten ;)  mohaha

ska jobba idag, mellan 16.15-21.15. Slappt som vanligt, gissar att jag stänger med en sommararbetare och har inte den jävlen ( vem de nu än må vara) lärt sig något än och jag missar bussen blir jag arg!!!

Lasagne i ugnen, luktar bränt sedan kycklingen, erkänner att det var jag.. det är varmt, jag dör!

kram på er

Desiree vs Daniel

Skrivet den: 2009-06-29 kl. 17:06:46 / Kategori: That is that
Okej, suprise men jag gjorde en klantig grej.. Nu dividerar vi om vad som är värst..

Vad är värst..?

1. Lägga kyckling i ugnen (avstängd) för att tina, glömma bort det och sedan sätta på ugnen så att plastpåsen smälter, droppar över hela ugnen och förstör kycklingen?

eller

2. Vara för lat för att köpa mjölk, är hemma hos föräldrarna och ta en paket för att sedan glömma sätta in den i kylen och lämna den på vasken, redo att hällas ut 5 h senare..


Om ni läser detta, lägg en kommentar/röst på vilket som var klantigast. Kampen kan börja :)

kram på er.

så var det måndag igen..

Skrivet den: 2009-06-29 kl. 09:43:24 / Kategori: That is that

och jag är ledig, för andra dagen av tre, hur är detta möjligt?

helgen har varit annorlunda och jag måste verkligen festa till de snart innan jag får panik, inte festat sedan midsommarafton och jag har haft outfiten klar hur länge som helst nu..

Jag och Daniel har varit barnvakt. Och nu i efterhand verkar det som om vi tog fel unge :)  Men jag ska ta er genom helgen. Ida, min söta kusin, dök upp vid en tio på lördagsmorgonen.. Eftersom jag är inte är färdigutbildad lärare visste vi inte riktigt hur vi skulle underhålla henne så efter frukosten satte vi på en film. slappt jag vet. efter filmen packade vi ihop oss och åkte till mina föräldrar i Åhus där Idas lillasyter Molly befann sig.



Ida åker bil.. tihi. Jag och Daniel fick uppleva det vanliga "varför då?" x antal gånger samt "är vi framme snart?" när hon sa detta skrattade vi mest.

från mina föräldrar gick vi hem till Elin som firade sin 9årsdag på lördagen. God mat, jättegod tårta och massor av ungar.. Mamma, pappa och Molly var också där..



där har vi änglarna.. Molly är världens gladaste unge, inte en enda gång hörde jag henne protestera om något utan hon bara skrattade. Helt underbar..

Efter kalaset åkte vi till Maxi och inhandlade mat till kvällen, Ida hade önskat sig tacos så det blev det såklart. Sedan åkte vi till Hemmakväll och hyrde film och köpte godis. Ida valde barbie men de satte Daniel snabbt stopp för. Till sista bestämde vi oss för Bolt, som faktiskt var en himla gullig film.. Daniel somnade..

Ida vaknade kl sju dagen efter och när Daniel installerat henne framför tvn och jag sett till att hon var okej gick vi och la oss i två timmar till. Får man göra så när man är barnvakt? haha

Daniel smet ( verkligen smet) och köpte frallor, vilket vi nästan fick trycka i henne. Ida blev besviken när vi inte skulle sitta inne och kolla på den lilla sjöjungfrun utan åka till Åhus och bada i vattenspridaren istället. Jag och Daniel kom fram till att vi faktiskt bestämmer så det blev Åhus igen. Lite bus med Ida och mer gosande med Molly och sen kom John ( ont i huvudet ala dagen efter, blev så avis!!) och Therese och hämtade sötnosarna. Jag och Daniel andades ut och båda somnade efter maten. haha





Jag gjorde några timmar på konsum på kvällen, åkte hem, sov och nu sitter jag här. Ska snart in i duschen innan jag drar mig mot Landön.. Hälsa på mormor och morfar idag. Ska bli trevligt hoppas att mamma också kommer dit!

Ikväll blir de bio med Daniel, transformers II.. Vad jag har hört (läst) so far är  att den ska vara bra om man gillar action och grymma specialeffekter och att Megan Fox är sjukt het i första scenen.. Se om den lever upp till förväntningarna.

Kram på er alla..

fredag..

Skrivet den: 2009-06-26 kl. 14:49:36 / Kategori: That is that
tråkig som jag är har jag suttit inne hela dagen. Inte gjort mkt mer än tittat på tv och läst harry potter, snart klar.  Nu ska jag ge mig iväg till jobbet men hoppas på att Daniel ska hinna hem innan jag sticker, en puss i dörren ska vi väl hinna med? 

Dagens tankar,
 M. Jackson såklart. Känns overkligt men youtube finns så jag vet var jag finner mina favoritklipp..
syrran som är påväg till Grekland med Kalle. eller de är väl framme nu och myser i solen
Att jag själv skulle spenderat dagen på stranden, men rumpan känns inte okej än..





Imorgon kommer Ida, äntligen!!

kram på er alla

cissi och ceasar

Skrivet den: 2009-06-26 kl. 09:18:21 / Kategori: Cissi och Ceasar
så otroligt söta våra katter. Och så fort de gör något gulligt tar vi (Daniel) alltid fram kameran så vi har en liten samling vid de här laget. några favoriter









våra änglar :)

torsdag

Skrivet den: 2009-06-25 kl. 15:51:05 / Kategori: That is that
och vilken torsdag sedan..

Började långsamt med lite städning och en tur med bilen till Maxi. Plockade lite mer här hemma och satt och läste massa olika bloggar när Caroline loggade in på msn. Snabbt upptäckte vi att ingen av oss gjorde något vettigt och bestämde oss för att göra det tillsammans. Tillsammans med Izzie drog vi oss mot tivoliparken. Ett depåstopp vid house of bagels för att inhandla smoothies. Carro tog hallon och jag jordgubb, varför ändra på ett vinnande spel? Satte oss vid trappan och myste lite. Drog oss hemåt igen efter att vi flera gånger sagt att detta skall göras igen.. Eftermiddagen innehöll också andra guldklimpar.



så vacker!! Daniel kommer bli så avundsjuk när han får veta att jag suttit och myst med Izzie halva dagen.



Carro hittade en pinne som sedan kastades i vattnet. En feg Izzie vågade inte riktigt hänta den igen men de blev ett dopp iaf.

Ska snart laga mat och sedan dra mig mot Åhus och jobba lite. känns onödigt att jobba mellan 18-21.15 men bättre än inget alls antar jag... imorgon börjar jag inte jobba förrän kl 16 så hinner förhoppningsvis med en runda till föräldrarna innan. nej, nu ska jag gå och läsa lite i sista boken i Harry Potter serien. Vad ska jag göra med min fritid när jag läst ut den??
kram på er alla

Serbien - Sverige

Skrivet den: 2009-06-24 kl. 22:15:03 / Kategori: That is that
kommentar nästan överflödig...

Vi var ett glatt gäng som gav oss av mot Malmö vid lite över sex igår. Stannade till och laddade lite extra på McDonalds. Veras förslag, någon förvånad.  Efter maten hamnade vi utanför en otroligt snygg arena,men blev lite oroade av kön in. Det gick relativt snabbt och vi var på plats tre minuter innan matchen började. Otrolig match och så härlig stämning. Arenan var också riktigt snygg men bortskämd som jag är av Malmö Arena blev jag besviken på unisextoaletterna.. inte i säng förän halv två och jag var inte avundsjuk på Daniel som skulle upp och jobba.

bilder från matchen



 









Idag åkte jag till Åhus tidigt. Köpte med mig frallor till mamma och Vera också. Sen lade jag mig i solen och läste, åt lunch med mamma och pappa och sen somnade jag... i solen. Min rumpa ser hemsk ut och funderar allvarligt på att fota den. haha

imorgon tänkte jag städa lite och annat tråkigt. Ta tag i att ansöka om CSN och skriva den där kompliteringen på uppsatsen. Dock min första måste jag tillägga.

Ska sova nu, Spanien förlorar säkert matchen är jag rädd för..

kram på er alla

das auto

Skrivet den: 2009-06-22 kl. 22:30:26 / Kategori: That is that
Idag var det då dags för min och Daniels roadtrip när vi var och hämtade bilen i Kristinehamn. Tog tåget kl halv tio imorse och efter TRE byten var vi där. Väl på plats tog vi en promenad till värmlands bil, jättemysig liten stad. Efter lite problem med banken var dock bilen vår och vi begav oss hem. stannade på en rastplats och delade en köttbullemacka och en äpplekaka med vaniljsås. Romantiska som få och hela resan har varit underbar.

lite bilder från turen..



jag i Hässleholm



fina Daniel under lunchen i Katrineholm, jättemysigt ställe på torget.



jag hade tråkigt i bilen..

eller ja, ni kanske vill se bilen också?? Här är en dålig bild som jag tog snabbt vid en rastplats, rädd att Daniel skulle köra utan mig annars, han börjar bli trött på min kamera.



vår Mazda 3mps 07a. Underbar bil och jag längtar tills jag ska köra den, ( vågar inte med Daniel i bilen, blir så nervös då)

Nu ska vi snart gå och lägga oss. Fast läste ut den sjätte Harry Potterboken på vägen upp idag. Varför har inget sagt något om denna dramatik? Fick jag sitta och gråta som en dåre på tåget, typsikt..

jobb imorgon sen fotboll på kvällen.

kram på er

midsommarhelgen

Skrivet den: 2009-06-21 kl. 19:59:11 / Kategori: That is that
livet går vidare och i fredags var det midsommarafton. Jag och Vera hade planerat en liten middag och tillbehör hemma hos föräldrarna som för kvällen inte var närvarande.

kl halv tio befann sig jag och Daniel på plats för den traditionella frukosten. Vet inte hur många år vi har ätit denna klassiska frukost av sill, mackor, ägg och en och annan snaps. Tyvärr uteblev snapsen för min del eftersom jag också skulle jobba (varför inte).. Jag och Vera knöt fina kransar till oss, Daniel och Kalle, men det var också allt jag gjorde av alla förberedelser..



efter några hårda timmar på konsum kom jag tillbaka vid en halv sex då alla gästerna kommit och kollade på fotbollen. Efter det blev det midsommarmat med sill, nypotatis, bröd gräddfil och gräslök. för Daniel även köttbullar och Marie och Frida åt kyckling.



David och Björn hugger in. Stående skämt var också Björns aptit. Kalle och Daniel hade skrivit ut några snapsvisor som David använde flitigt.. Det blev några vändor kubb(?) mer snaps och jordgubbar och glass/grädde/mjölk och socker till efterrätt.



lägger också upp andra bilder från kvällen. 



jag och syster



vad glada vi är..



Carro och Daniel



Marie söt som socker



jag och Doris



blond,blåögd och med blommor i håret, en oskyldig David



på bilden syns Carro, Lina, Marie, Frida, Emma och David. Ja Daniel är visst också med på ett hörn



Hade Kalle haft blommor i håret hade bilden varit fulländad, för söta är dem.



tre killar med koll på läget...



jag och Lina, verkar som om de börjar bli sent, men vi är glada som få ändå..



syns på bilden, Lina, Vera, Daniel, Marie och Carro

Ska också nämnas att Kajsa var hos oss. Hittade ingen bra bild på henne och de känns bättre att inte lägga upp någon alls än en dålig.. haha

Lördagen mådde man sådär och det var jobb som väntade, halvroligt men helt okej.. idag har jag tvättat och putsat fönsterna, de ni.. första gången sedan vi flyttade in.. Daniel städade och efter maten gav vi oss ut på en långpromenad.sen är det fotboll på tvn, Italien-Brasilien..

imorgon bär det av till Kristinehamn och köpa bil.. Bilder kommer imorgon eller på tisdag beroende på när vi är hemma, tåget dit och bil hem, ska bli spännande.

På tisdag är det Serbien-Sverige i Malmö, jag Vera, Daniel och Lina ska dit, toppen!!

Ja det var väl allt, tråkig updatering men fina bilder.

kram på er alla

halva veckan

Skrivet den: 2009-06-17 kl. 22:17:26 / Kategori: naglar
så nu har halva veckan gått och jag har gjort 21 h på konsum so far. Imorgon slår vi dock till med 13 till så.. I tisdags var jag i Sjöbo och höll laget sällskap. Satt på bänken hela matchen, men det var planerat ska jag också tillägga.. Jag är ingen div 3 spelare. Jag var med för att laget skulle ha få fler spelare från A-laget i B-laget. Vet inte hur det fungerar men det är heller inte min uppgift att förstå. Det var trevligt i bilen ner med Emy som körde, Sara som guidade, och jag Emma och Ida i baksätet. Matchen pratar vi inte om, vi förlorade, men jag fick några in action-bilder på tjejerna



Hannah och Matilda på mittfältet



Antonia på topp



hela laget

Stämningen var inte lika hög i bilen hem men de blev ändå några guldklimpar framåt småtimmarna. Onsdagen började som vanligt på konsum och efter det besökte jag Ida och äntligen var det min tur att fixa naglarna. Hon lyckades igen den där Ida och jag är jättenöjd!!







Kvällen spenderades i Nosaby då jag Daniel och Vera kollade på när Kalle och hans lag spelade 2-2. Synd att de inte fick in ett mål i slutet för de hade bra press.  Jag och Vera smet till Maxi och har inhandlat mat till midsommarafton. ska bli riktig fest i Åhus!!
Nu ska jag och Daniel sova, säger han.. Jag tänkte läsa lite först, och retas lite extra. Jobb imorgon igen,

Kram på er alla

mitt liv

Skrivet den: 2009-06-16 kl. 16:06:02 / Kategori: That is that
spenderas numera på konsum. Men det är inget fel med det, nästan lite roligt. nu är vi fler, med sommararbetare och feriejobbare. Det är också fler försäljare i butiken och mer kunder. Så det år lite roligt. Plus att jag liter på mig själv och kan kassan så bra att jag kan lösa alla problem som uppstår. Det är full rulle och man sitter ensam i kassan som man gjorde i vintras. nu jävlar kör vi. Dagen till ära, jobb-bild på mig



sexigt. Trodde jag skulle fixa naglarna idag men enligt Ida är de imorgon, Aja spelar inte mig så stor roll. idag ska jag också till Sjöbo med fotbollslaget. Kommer bilder därifrån.

kram på er alla

hårt

Skrivet den: 2009-06-14 kl. 22:55:55 / Kategori: That is that
nu är livet jobbigt och härligt på samma gång.  Jag är så trött och nu har jag inte veckan att återhämta mig på..

sedan i fredagsnatt har jag jobbat, jobbat och ... festat.. så ska de vara! Vaknade i lördags vid en tolv och det bar av till Åhus direkt, ett kort instick till svärföräldrarna och sedan konsum. Efter det var det bara hem och byta om för att sedan sticka till Dajana och Fredrik. Kajsa är i stan!! tanken var att jag skulle dit och stanna på förfesten för att sedan åka hem när de andra begav sig in mot stan. Tog med några cider i fall att.. hallå vem försöker jag lura här.. klart att det blev Fest med sort F för mig också.




där har vi henne, glad som få, snygg som få..




Elin och jag



Josephine

Dajana, Danni Carro och Sara var också där, fast de fastnade inte på bild, onykter fotograf. sorry

Kvällen fortsatte på T-baren. Trevligt med mycket folk som man känner. Musiken kunde dock varit mycket bättre. Jag och Carro spelade som vanligt black jack men stämningen infann sig inte på samma sätt tyvärr. trots allt göre  med att få ut 100 kr extra i baren..  Daniel kom också dit, och sen bar det av hemåt på min cykel.

tips från coachen, finns det en risk att du ska spy, skölj inte ner alvedon med mjölk, det smakar piss på vägen upp..

Till jobbet med elva-bussen. Vet inte varför men jag hade otroligt ont i magen. Sa till mina arbetskamrater att jag trodde det var njurarna eller blindtarmen. De trodde inte dem..  Det blev en lång dag på jobbet men Patrik gör de lite roligare. Eller jag har roligt med de flesta så de är lungt. Imorgon är det jobb igen, mellan 13 och 21.15. Ska helst hinna till högskolan och hämta tentan och till bibloteket och låna böcker. Ringa några viktiga samtal och dammsuga.. Aldrig att jag verkligen kommer göra allt men i teorin låter det bra.

kram på er alla

student

Skrivet den: 2009-06-13 kl. 02:25:00 / Kategori: That is that
idag har det varit fullt av studentfirande runt om i Kristianstad. Känns som igår det var vi, eller hur..?

Spenderade eftermiddagen med att stå i regnet och vänta på att Sara skulle springa ut. Blött men ändå trevligt.









där har vi henne, mitt i en vattenpöl. Efter några kramar och nära till tårarna gav vi oss av till Åhus. Jag fick lite mat och innan alla hann komma gav jag mig av, till ni vet vart.. Halvtråkigt men jag jobbade med Fredrik och då kan man inte ha tråkigt. Efter Jobbet blev det en runda hem till Sara igen. Jättegod tårta, och lite dricka.



Sedan tog jag cykeln till Kattfotstigen och studentfest/20årsfest hos Carro. Också detta mycket trevligt! Lite tråkigt att jag missade Alex men de tar vi igen! Vi får höras i veckan så vi kan åka och hämta våra tentor!!  Bilder från kvällen..



Studenttjej nr 2 med pojkvännen Andre




Glada och söta



Så mycket kontakt fick man med Kalle under kvällen. Han vet nog inget om kortet med Vera tyckte det symboliserade kvällen riktigt bra..



Kvällen slutade med bussen hem, Tanken var att vi skulle vara fler som nu satt här framför tvn, men kvällen har sina offer.. Hockey, spännande med sjunde avgörande..

Vet inte vad som händer imorgon riktigt. Jobb på kvällen såklart ( vad annars). Planerat att träffa Carro på dagen men får se när jag vaknar.

Nu är jag trött och det har gått sex min av hockeyn, räknas det som om jag har kollat och kan somna med gott samvete?

kram på er alla

dum-dum

Skrivet den: 2009-06-11 kl. 10:54:55 / Kategori: That is that
Det är vad folk kallar mig. Ibland direkt till mig eller bakom min rygg. ( nej jag bara skoja, de brukar vara till mig under några klantiga ögonblick). Jag har aldrig hävdat att jag är sådär jättesmart. Det jag nu gjort kommer vissa tolka som dumhet andra godhet. Jag ser det som godhet såklart.

Vet inte om jag berättat om mina svårigheter att byta bort morgondagens arbetstider. Tyvärr ville ingen byta med mig så att jag kan gå på Saras student. Patrick sa helt enkelt att han inte ville.. Vad borde jag då säga när han kommer och vill byta med mig så att han inte missar träningen.. visst borde jag säga nej..? Ni som känner mig, vad säger jag? Klart jag tar de. för snäll för mitt eget bästa? Det sägs så. Men, och detta är för min mamma och Daniels mamma, jag gjorde inte de utan att påpeka flera gånger hur snäll jag var och att många inte hade bytt med honom efter att han inte ville byta med mig. Så med lite tur förstår också han hur snäll jag är. plus att jag vet att han kommer sakna mig under semestern, vem sitter annars och sjunger gläns över sjö och strand i kassan i juni? Och på tanke på att byta, Fredrik bytte med mig under Fredagen, istället för att börja kl 13 börjar jag nu 17 och hinner med en liten runda hos Sara.

Just nu är det bara jobb i huvudet på mig. Börjar kl 14 idag. Tråkigt men så är det. Lönen närmar sig, äntligen. Och igår
kom skattepengarna. fy vad dem behövdes! man tackar och tar emot.

Längtar till midsommarafton!!! Kram på er alla



livet leker!

tisdag

Skrivet den: 2009-06-09 kl. 22:41:58 / Kategori: That is that
igen, varför blir de alltid tisdag?

Är arg på Daniel för att han har tvingat mig i säng och detta bara för att sova. Vilket slöseri med tid. Trodde vi skulle upp vid två och kolla på hockey, men det var bara båg det också. som tur var fick jag med mig datorn och min bok.

Från att vara ledig en hel dag till att jobba en hel dag.. jobbade idag mellan 07.45 till 14 för att sedan börja igen 17.45 till 21.15. När jag går vid två säger jag hejdå till Jan men att jag kommer sen igen, " ja just det, du har ju långlunch." han är inte lite dum den chefen ;) Idag kom de första sommararbetarna som man kunde köra lite extra med, livet leker. ska bli skoj sen i sommar för då behöver man inte sitta i kassan lika ofta, men gräset är ju alltid grönare på andra sidan så..

Var och handlade idag med Daniel på min "långlunch" också.. trevligt..

Jag börjar bli rädd för mig själv, klantiga saker jag gjort sedan i lördags:
1, lade min väska inne på cenino och gick, kom på det sen tio min senare och gick och hämtade den.
2. lade min väska i cykelkorgen och gick därifrån när vi skulle på bio, kom dock på det efter bara 30 meter.
3, satte på fel platta på spisen så att jag bränner både en form och Daniels fingrar.
4, spillde juice hemma hos mina föräldrar efter att jag varit där i tio min.
5, Tappat bort nyklar och mobil x antal gånger..

ja men de var ju inte så farligt som jag trodde, så nu kan man leva vidare..

imorgon blir de mer jobb, tråkigt men bra. Det sista jag har råd med är fritid, det är redan tomt på kontot.. jag är jätteledsen att det uteblir med bilder, letade efter några roliga men hittade inga. Funderar på att ta med mig kameran till jobbet imorgon. Vi får se vem jag stänger med.. Förresten, jag räknar med sms-update hur det går i fotbollen..!!

kram på er alla




önsketänkande när jag ligger och lyssnar på regnet..

på allmän begäran

Skrivet den: 2009-06-08 kl. 13:58:46 / Kategori:

ska jag sluta blogga.. nej så illa är det inte.

Men det har efterfrågats bilder från mina malmöfynd, ( av en person, men jag lever för de lilla) så här kommer de..



tröja och jeans från Gina Tricot Tröjan ser inte mycket ut för världen men är helt underbart skön..



samma jeans fast med en ljusgul t-shirt, också från Gina Tricot, 99 kr.

jaha, det var allt.. Blev inte så mycket mer. Syrran gjorde en massa fynd dock och vi hade de trevligt. Båda sov på tåget hem och de gjorde gubben bredvid mig också..

kram på er


min dag idag

Skrivet den: 2009-06-08 kl. 10:14:04 / Kategori: That is that
Idag är det min dag, och därför tänker jag göra som jag vill.. Idag är jag ledig och det kommer dröja tills jag är det igen så jag får passa på och njuta. Därför kommer dagen spenderas i sängen tillsammans med två katter och en Harry Potter-bok. Är på den femte nu och de börjar bli spännande.

har läst tidningen idag, är det bara jag som följer "superfemman" jättenoga..? (för att vara en ovetande supporter till typ åtta lag..) Spännande när alla vinner mot alla, Ovesholm förlorade mot Tollarp, Wä vann igen, och Brösarp förlorade mot Åsum. Börjar bli tight i tabellen. Skoj med lite dramatik. Det har vi inte i våra serier precis..

Börjar bli hungrig men orkar inte resa mig, finns nog Cola och jordnötter från kvällen innan, döm mig icke, idag är det min dag!!

Kanske reser mig ur sängen för en träff med Carro, men bara kanske.. Har två ärenden i stan också, ett är en hemlis, berättar med den 23 juni, och det andra är att köpa kattsand, så spännande var det.. Nu är jag vid den punkten igen när jag måste hålla något hemligt, de passar inte mig.. Carro kommer få veta annars går jag under, haha..

Försökte göra en header här, gick inte alls bra, blir fult och alla andra har så fina, fuskigt faktiskt, hmpf..  ni kan få se den iaf



lika grå och tråkig som jag.

aja ska sova lite till nu, kram på er alla

söndag

Skrivet den: 2009-06-07 kl. 17:27:02 / Kategori: That is that

härlig söndag idag, jobbat mellan 07.45 och 14.00, lagom slappt en dag som denna.

Daniel mötte mig vid bussen och vi gick för att rösta, snabbt avklarat, tänker inte hålla något hemligt utan jag röstade på piratpartiet. Snart ska jag och Daniel gå på bio och titta på terminator salvation, ska bli mysigt, haha



Tänker på er som är på balen ikväll, tråkigt med vädret men hoppas ni har en toppenkväll. Balen har en speciell plats i mitt hjärta, det är en magisk kväll..

kram på er alla


heja Sverige!!

Skrivet den: 2009-06-06 kl. 19:24:24 / Kategori: That is that


heja Sverige ikväll.. Matchen ses nu hos Matte efter mat hos oss.. trevlig kväll väntas!!!



kram på er

mina älsklingar

Skrivet den: 2009-06-06 kl. 17:23:14 / Kategori: Cissi och Ceasar
i brist på annat..

Sötare än sötast











kram på er alla

fredag kväll..

Skrivet den: 2009-06-05 kl. 23:16:11 / Kategori: That is that
 nu är det fredag kväll, fortfarande Daniels födelsedag, men gästerna har gått hem så vi får fira ensamma istället..

Det blev en trevlig och produktiv dag som började med att Daniel väckte mig kl sex på morgonen. Tanken var att jag skulle upp då. Yeah right, ställde om klockan till åtta istället och efter att ha tyckt synd om mig själv i en halvtimme åt jag frukost. Sedan satte jag mig och skrev min dramauppgift, nu har jag sommarlov på riktigt, yey

Tvättade mellan 10 och 14, massor av maskiner måste jag säga, mellan turerna sträckläste jag harry potter, och sedan var det dags att städa. Cyklade en runda till maxi också och handlade..

Var det någon mer än jag som såg Robin Söderling spela idag? Spännande måste jag säga, och riktigt roligt för honom. final på söndag, halv tre tror jag. Blir att skynda sig hem från jobbet!!

Gäster ikväll, Daniels släkt och mina föräldrar, trevligt trevligt, mest uppmärksamhet fick Cissi och Ceasar.



mums, den ni, frukost imorgon..



jobbigt att vara student, stackars liten... tycker inte alls synd om dig... Men tycker om dig ändå Sara lilla :)

Imorgon är både jag och Daniel lediga, när hände det sist..?? Så de blir en runda på stan och fotbollen ses med all säkerhet i Åhus. Ska sova där också och får tillfälle att leta igenom alla gamla bilder igen.

Kram på er och sov så gott..

grattis älskling

Skrivet den: 2009-06-05 kl. 14:58:39 / Kategori: That is that
Idag fyller Daniel 22 år. Grattis älskling.



puss

Skattjakten!!

Skrivet den: 2009-06-03 kl. 17:43:45 / Kategori: That is that
Idag vimlar det av studenter i stan och jag är så avundsjuk, och jag är nog inte ensam..
Träffade på några tjejer från fobtollslaget som ställde upp på bild..



Antionia, Tess, Sara med vän..

Var nere i tivoliparken med Carro och kollade på alla glada människor.. Vi blev riktigt imponerade av en kille som var utklädd till "kepsmannen". Alla Kristianstadsbor vet vem det är.. Det var också riktigt bra gjort för han var himla lik orginalet.. Nästan så att man tog en omväg runt honom också, men bara nästan..

Vi (jag och Carro) blev iaf sugna på att festa loss lite, sagt och gjort, ikväll blir de räkor, vitlöksbröd och champange på förfesten, de ni. Träffade Matte på systemet som också blivit frestad av alla studenter, så ikväll bloir de premiär för banken i år, iaf för min del.. (Hade class haft öppet hade jag varit där istället, de lovar jag )

Fotbollen igår, riktigt trevligt och underhållande, tyvärr inte till Åsums fördel resultatmässigt, men jag tyckte att de hade spelet och var mer än värda tre poäng. Motståndet stod Vanneberga för, som mest är känt för sin hejarklack.. Vissa kanske läste i Kristianstadbladet om när de hade förlorat mot Viby och hejarklacken målade på deras klubbstuga.. Detta gjorde sig Åsum lite lustiga över...



Tyvärr, (tyckte vi i början) fanns inte klacken på plats. Tur sen med tanke på att Vanneberga vann, då hade de aldirg blivit tyst på dem.. Men det var skoj att snacka lite med Basse, ses inte så ofta. Kvällen var lyckad!!

Känns som om jag tappat den kronologiska cirkeln lite..
 
Imorse var katterna hos veterinären, fick spruta och var så duktiga så. Fick gratis mat  (nyss betalat 600 spänn för två sprutor) men fick som sagt lite mat också..

Imorgon, Malmö med Vera, och på fredag är det kalas för Daniel.

Kram på er

ps, lägger in en bild från vår egen skattjakt, bara för att vi var så snygga
gissa vilka vi ska föreställa...?



tisdag - mina skor!!

Skrivet den: 2009-06-02 kl. 15:05:50 / Kategori:
upptäckte att många av mina inlägg heter just tisdag, men här kommer ett till

Livet leker, tentan gick hur bra som helst!! Är inte 100% säker på att jag klarat den men det är verkligen inte omöjligt..
håll tummarna ( i tre veckor innan jag får veta resultatet)

Direkt efter tentan, var klar vid en halv elva stack jag till Jonna.. Mina kläder från USA har kommit, äntligen.Och skorna är helt underbara, ja resten också såklart, men skorna herregud!!


snygga!


en liten klänning, med betoning på liten!


ytterliggare en lite nätt söt sak.

Vilka färger, ovanligt från min sida. Allt kommer från forever21, en bra sida från USA. Billigt också men tänk på att man får betala en extra summa i Sverige också eftersom det inte läggs på någon taxa på kläderna.

Kom hem och provade alla kläderna, satt perfekt!! Ringde Matte och vi drog ut en runda på stan. vi stannade på house of bagels med varsin jordgubbssmoothie, och sen en promenad i tivoliparken. Solen försvann tyvärr rätt snabbt men det var varmt ändå



Himla god, nästa gång ska jag våga prova hallon,

Innan jag säger något mer om kvällen, ska jag bara ägna någon rad till att säga att jag är ett wä-fan.. Går inte så bra för damerna men vi är bra!! Och herrarna är bara för goa, både på plan och utanför..
MEN, ikväll ska jag åka och kolla på Åsum, igen.. tredje matchen denna säsongen, andra på mindre än en vecka.. Idag mot Vanneberga och jag och Daniel åker dit med Matte. Basse skulle också med och någon till.. Så det ska bli skoj!!
Ja det var di hele för nu.. Kanske uppdaterar ikväll igen efter fotbollen, men de får vi se..

kram på er alla..

tentamensdag

Skrivet den: 2009-06-02 kl. 07:50:03 / Kategori: That is that
Någon mer än jag som har problem att komma in på blogg.se eller andras bloggar på kvällen..?

idag är det tenta i engelsk grammatik, på engelska såklart.. Jag provade en ny taktik genom att inte ens öppna böckerna. Jag tycker verkligen det ska bli intressant och se hur de här går, av någon konstig anledning är jag inte nervös.

Gårdagen spenderades i solen med syster och mamma. Det blev en runda på stan, lite shopping, småärenden och lunch,  sallad på trendie..



eftersom jag ännu inte varit så mycket ute i solen ville jag ta tillvara på soltimmarna, medan mamma och Vera snyggt placerat sig i skuggan.. Så kan det vara..

Vera fick också hälsa på katterna, hon åhhade sig lika mkt som alla andra, och kameran var framme så varför inte...



Cissi ser halvroad ut, men så länge Vera är nöjd så.. Syrran var också nyklippt och nyfärgad, stylad till max, fick hon beröm för också, men jag gillar de starkt..

Extra träning ikväll, se om jag orkar gå.. Önska mig lycka till på tentan!!!

Kram på er.

måndag morgon

Skrivet den: 2009-06-01 kl. 09:04:23 / Kategori: That is that
Idag klockan nio skulle engelskauppsatsen vara inne, den jag inte börjat på.. härligt.. så jag klev ur sängen klockan sex imorse, hämtade datorn och gick och la mig igen. nu är klockan nio och för sju minuter sedan lämnde jag in arbetet. Inte det bästa jag gjort men långt ifrån det värsta. håll tummarna för att den ska bli godkänd.



jag och Ceasar vid en halv sju skulle jag tro, sexigt värre..

Idag verkar bli en toppendag, solen skiner och jag är ledig. Inga större planer mer än jobb ikväll.. Får se vad jag hittar på tills dess. Tenta imorgon men jag pallar inte plugga mer. Så håll tummarna riktigt hårt för att det ska gå bra på den också..

kram på er

RSS 2.0