Where is she?

Skrivet den: 2014-01-28 kl. 18:33:27 / Kategori: That is that
Var är Dessi? Här är hon! Inte riktigt insnöad men nästan! Nytränad och nyduschad, iförd myskläder och väntar på bästa Carro som ska komma hit på en kvällsdejt. Tur de, snart flyttar vi ju båda två ;) 




Work hard!

Skrivet den: 2014-01-20 kl. 20:44:19 / Kategori: That is that
Nja, inte jättehårt jobb på gymmet idag kanske. Jag hade planerat ett lite tuffare pass på löpbandet efter dagens magövningar men det blev litegrann. Man har en del att ta igen efter helgen så att säga. Jag vågar inte skriva något mer om helgen. Kan varit den sjukaste helgen någonsin för min och Daniels del! (Nej jag är inte gravid) 






Lyxfredag!

Skrivet den: 2014-01-17 kl. 16:07:32 / Kategori: naglar II
Denna fredag är ovanligt lyxig. Jag har precis varit hos Ida och fixat naglarna och blivit fin. Och nu sitter jag hemma hos föräldrarna och fikar med mamma. Och eftermiddagen har bara börjat! För fy satan vad jag längtat efter denna fredag! Syrran, skynda dig hem nu så vi kan börja!! 





Tisdag?

Skrivet den: 2014-01-14 kl. 20:32:46 / Kategori: That is that
Jag har gått runt med känslan av att det är torsdag idag. Jag kommer bli riktigt besviken imorgon, haha! 

En vanlig jobbveckan känns det som. Och de är de väl. Vi har varit och kollat på en lägenhet idag. Gissar på att vi är på väg in i den djungeln. Jag fattar inte så mycket, men det är därför jag har Daniel. Killen har ju till och med hjälpt till med tvätten idag. 

Känner hur förkylningen sprider sig i kroppen mer och mer för varje dag, så ikväll är det myskläder i soffan som gäller! 




instagram på bloggen!

Skrivet den: 2014-01-12 kl. 13:45:00 / Kategori: That is that
Det är inte alltid (väldigt väldigt sällan) som Daniel lägger sig i något som handlar om bloggen. Detta är min egna lilla dagbok som ofta kommer till användning när vi ska komma ihåg vilket år vi gjorde vad. Men nu tyckte han att jag skulle lägga in mina instagrambilder på bloggen också, precis som hans syster. "Fråga Emil hur han gjorde, säkert inte så svårt." Hans ord inte mina ;) 
 
Sagt och gjort, ni ska ha dem på högersidan hoppas jag. Verkligen superenkelt. Så enkelt att jag tror att Emil inte haft något att göra med alls att Sara har fått dit sina bilder! Hittade en film här, sen tog de mindre än fem minuter att fixa. 
 
 

Camomile sumptuous cleansing butter

Skrivet den: 2014-01-11 kl. 17:11:00 / Kategori: That is that
Jag har testat Camomile sumptuous cleansing butter från body shop som jag fick i julklapp. Det är ett sminkborttagning"smör". Perfekt när man vill vara extra snäll mot huden och inte skrubba sönder den ömtåliga huden i ansiktet. Man tar helt enkelt lite "smör" och värmer mellan fingrarna så att de smälter och sen masserar in i ansiktet. Tvätta med vatten och sen är de klart. Den fungerar super med att få bort ögonmakeupen också! 
 
 



På lördagar får man synda!

Skrivet den: 2014-01-11 kl. 13:48:10 / Kategori: That is that
Jäklar vilket pass jag och Elin körde på gymmet idag! Vi kommer ha träningsvärk! Men de där minuterna i bastun och solariet efteråt var underbara, haha. Och på lördagar får man synda. Så jag tog dressing på min sallad OCH en (tre) chokladbit(ar) efteråt, haha. Fin choklad ska de va också! 







Tjejkväll!

Skrivet den: 2014-01-10 kl. 20:45:13 / Kategori: That is that
Halvt oplanerad tjejkväll i Åhus ikväll. Och på vägen hit körde vi inom Max. En sallad till fröken Persson. Sjukt gott! Gissar att det blir en del mys och ännu mer skratt ikväll. 







Sooooool!

Skrivet den: 2014-01-10 kl. 15:13:03 / Kategori: That is that
Åh vilken underbar känsla! Solen sken så fint när jag gick från jobbet för en timme sedan. Bestämde snabbt att dagens konditionspass skulle läggas utomhus. Men när jag kom in till stan var här grått, trist och blåsigt. Så det får bli gymmet ändå. 




Myyys

Skrivet den: 2014-01-09 kl. 18:03:29 / Kategori: That is that
Tänkte frestas lite med min underbara middag. En fin kräftstjärtsallad slängdes ihop idag. (Och igår faktiskt) 

Syrran ställde precis in vår pw ikväll, men det är förståligt eftersom de pissregnar ute. Och förresten står där en jättestor kartong precis innanför dörren så ska nog leka med det paketet sen! 


Där har vi den ja :) 

Blek och fet!

Skrivet den: 2014-01-07 kl. 20:22:02 / Kategori: That is that
Fortfarande blek och fet, men jag begav mig ändå till gymmet ikväll. Och möts av en underbar popcorndoft. Vad fan är detta?!? Ett lugnt pass var det tänkt, men ärligt talat, de går ju inte. Så jag lär gnälla över träningsvärk imorgon, inget tvivel om de. 

Hemma väntade ett kokt ägg och lite gurka, tillsammans med sambon i soffan. Vi är klara för dagen nu! 




Tur jag inte spänner allt vad jag kan, haha! Det gick liksom inte om jag skulle se normal ut. De ser lite bättre ut när jag tar i ;) och jag jobbar på de! 



at work!

Skrivet den: 2014-01-07 kl. 13:21:38 / Kategori: That is that

Nu är vi tillbaka! Tillbaka till verkligheten ungefär. Vare sig vi vill eller inte. Men så här innan terminsstarten är man ändå jäkligt positiv. Saker planeras och förbereds och man hinner med. Annat blir det sen, haha. Imorgon kommer kidsen igen, Gud hjälpe oss då.

Men det tar vi då. Nu sitter vi fortfarande lugnt vid våra datorer och planerar och förbereder första veckan. Musik spelas på lagom volym och snart måste det vara dags för rast igen tycker jag ;)

 

 
random bild eftersom jag inte.. ja.. pallade ta några nya just nu. Hur roligt kan jobbet va liksom? 

Trouble in paradise

Skrivet den: 2014-01-06 kl. 22:03:12 / Kategori: That is that
Äntligen, haha! Paradise är tillbaka, fy vad jag längtar. Och kan nästan sätta pengar på att AK kommer tillbaka ikväll. Drama, drama, drama, Give me!!! 




Same old!

Skrivet den: 2014-01-06 kl. 18:00:04 / Kategori: That is that
Jag slappar fortfarande! Och med gott samvete! Daniel drog med mig på en 7kms-promenad med handling som avslutning. Sedan parkerade vi i soffan med en Johan Falk-film. Efter en kortare tupplur sitter Daniel nu med en kopp kaffe och tittar på top gear medan jag dricker saft och spelar soltaire. En annan julklapp som jag älskar. Lite hjärngympa och avslappning på samma gång. 




Här stannar jag!

Skrivet den: 2014-01-06 kl. 10:03:02 / Kategori: That is that
Idag är det sista lediga dagen innan vårterminen börjar. Och den ska jag njuta av på mitt sätt! Så därför stannar jag i sängen ett tag till. Vi får se om jag gör någon nytta idag, kan hända att jag skiter i de ;) 






I'm out!

Skrivet den: 2014-01-05 kl. 23:15:47 / Kategori: That is that
Två akter fick jag lov att vara med i innan jag "åkte ut". Passade mig rätt bra faktiskt och efteråt smet jag hem. En trevlig kväll med god mat, trevliga människor och bra underhållning. Detta hoppas jag att man får göra om någon gång! 









Söndagskväll!

Skrivet den: 2014-01-05 kl. 20:53:29 / Kategori: That is that
En söndag utöver det vanliga! Ikväll är jag, syrran och några andra tjejer "väsktjejer" i Kristianstads version av deal or no deal. Vi har blivit bjudna på mat och show samtidigt, fast vi måste jobba lite också sen :) Den lilla svarta är såklart på tillsammans med nyårsklackarna! 






Söndag!

Skrivet den: 2014-01-05 kl. 10:41:17 / Kategori: That is that
God morgon!

Jag har verkligen tagit till vara på mina lediga dagar nu! Det både slappas i massor och hittas på grejer i massor! Typ. 

Tyvärr har bloggandet varit sämre men så kan de va ibland. Istället för en selfie på mig själv utan smink denna morgon tänkte jag berätta om en julklapp som jag är kär i. En av många, för jag älskar alla mina julklappar, haha. 

Ett morocian oil - kit med schampoo, balsam, olja och vårdande mask. Underbart för mitt hår och jag är helt kär i produkterna. Det är nu ett år sedan jag färgade håret sist, vilket känns helt sjukt! Sjukt bra! 






Se mig!!

Skrivet den: 2014-01-02 kl. 20:30:38 / Kategori: That is that
Inte nog med att hon manade sig själv ut på en ensam runda i regnet utan musik i öronen. Hon tog på sig en reflexväst också, haha! 

Jag är den sort person som varje nyår säger att jag ska börja träna mer och gå ner i vikt. Och de brukar fungera bra, saken är ju den att jag inte håller de sen. Och jag är inte den som är på gymmet 2a januari. Jag behöver tre veckors egenträning innan jag vågar visa mig där!





Landat!

Skrivet den: 2014-01-02 kl. 17:00:06 / Kategori: That is that
Hamnade rätt snabbt i sängen efter jobbet. En snabb omelett tillagades och sedan la jag mig ner för att vila lite, haha. Ska snart ta tag i saker tänkte jag men inte riktigt ännu. 

Handlade en del i Kosta. Bland annat en ring som jag sedan hade på kvällen. Kär i den! 





Verkligenheten!

Skrivet den: 2014-01-02 kl. 06:39:38 / Kategori: That is that
Blä! Klockan ringde vid fem imorse och jag flög upp. Inte jättepigg, men ville ju inte störa Daniel som fuskigt nog får ligga kvar. Jag sitter på jobbet nu och väntar på att några kids ska dyka upp. Inga so far.

Tack igen Daniel, Vera och Kalle för två trevliga dagar! Länge sedan jag känt mig så avslappnad i kroppen som efter två dagar på relaxavdelningen på hotellet. 




Home, sweet home!

Skrivet den: 2014-01-01 kl. 19:42:51 / Kategori: That is that
Ett litet stopp på McDonalds i Karlshamn, men sen körde vi bannemej hem! Skönt att komma hem och lägga sig på soffan, men jag kommer sakna den där sängen lite senare! 

Helgen har varit helt otrolig! Vi har ätit en god nyårsmiddag som vi slapp tillaga själva. Vi har myst på spaavdelningen i två dagar och jag har shoppat så mycket att januari kommer bli en jobbig månad! Jag väntar fortfarande på bilder från syrran plus orken till att kolla igenom mina egna. Men jag har en från tolvslaget att bjuda på i alla fall. 


Och sen säger jag god natt! Ska upp äckligt tidigt imorgon och jobba.. Tillbaka till verkligheten! 

Insta-update!

Skrivet den: 2014-01-01 kl. 14:31:36 / Kategori: That is that
Sämre nyårsdag kan man ha. Slappar vid poolen och har precis skickat iväg syrran på hennes julklapp, en helkroppsmassage. Funderar på att vila lite nu, haha 


Bild från instagram. De får bli så tills vi kommer hem. Har tusen bilder att gå igenom (typ 38, max) 



2014 är här!

Skrivet den: 2014-01-01 kl. 10:16:15 / Kategori: That is that
2014 är här med buller och brak! Nyårslöften är klara, och nu jävlar. Samma sak varje år ;) 

Fast 2014 började med att vakna upp i den skönaste säg jag någonsin sovit i. Skit vad grym!! Frukosten har intagits och nu är det någon timme i sängen innan vi ska vidare. Frukosten serverades fram till klockan tio på morgonen. Lätt tjänstefel om ni frågar mig, men de vill väl att folk ska upp tidigt och sticka hem, haha. Oss blir de inte av med på ett tag dock, vi ska till spat igen!! :) 






RSS 2.0