Soool

Skrivet den: 2019-11-30 kl. 23:24:43 / Kategori: That is that
Idag var solen framme för första gången på, ja jag vet inte när. Som vi laddat för detta hela veckan! Så efter Elliot varit och storhandlat med pappa, ätit pannkakor och sovit en stund så klädde vi på oss ordentligt med kläder (med solen kom minusgraderna också) och gick ut i trädgården. Där lekte vi en stund men sedan blev det vilda protester pga vantarna och jag fick distrahera honom med en tur i vagnen. Ganska snabbt glömde Elliot sina stora problem och hoppade ner igen. Stegen styrde vi sedan mot lekplatsen där vi klättrade och lekte en stund. 

Kvällen avslutades med att åka och busa hos Harry och sedan tog det fem minuter ungefär att lägga honom ikväll :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tagit mig till gymmet

Skrivet den: 2019-11-25 kl. 19:44:41 / Kategori: That is that
Jodå, både idag och i lördags har jag tränat lite. Efter att ha tagit reda på att mitt tio-kort går ut imorgon fick jag ju utnyttja det som fanns kvar. Det är också tre veckor sedan jag "slutade" med mina pass på Actic, och lite mer än en vecka sedan passet med Helena så denna nystart behövdes. Att jag varit förkyld så länge som jag varit är nog något form av rekord för mig. Det går ju inte att förneka att kroppen trivs som bäst när jag tränar. Här känner jag mig hemma oavsett vilket gym jag är på. Här vet jag vad jag gör, gravid eller ej. 

Nu ska jag bara ta mig i kragen också och bli färdig till att fortsätta trots att jag måste köra in till stan framöver. 

(null)Elliot 1,5 år!

Skrivet den: 2019-11-19 kl. 21:17:12 / Kategori: That is that
Idag blir Elliot 1,5 år. Denna underbara kille som hittar på så mycket. Han härmar verkligen allt vi gör just nu, och upprepar allt vi säger. 

Favoriten är att vara med i köket. Han älskar att hjälpa till, eller bara kladda med vatten. Han är proffs på att duka bordet måste jag ju säga :) vi bygger mycket med klossar och lägger pussel. 

Imorgon är det 1,5 årskontroll på BVC. Det ska bli spännande att se hans kurvor och utveckling eftersom det var ett tag sedan sist. 

(null)

(null)

(null)


Träning

Skrivet den: 2019-11-08 kl. 22:50:32 / Kategori: That is that
Förra torsdagen körde jag mitt sista pass på Actic på ett tag. Ett pass jag kanske inte skulle gjort med tanke på min hals, men jag ville verkligen inte avsluta med att ställa in. 

Det var såklart med blandade känslor. På ett sätt är det skönt att slippa köra in två gånger i veckan för att hålla i pass. Och det började bli tufft för kroppen. Men samtidigt har det varit min egentid och min träning. Nu måste jag anstränga mig mycket mycket mer för att den ska bli av. På grund av min envisa hosta har jag inte tränat sedan dess. Men nu jäklar! Idag körde jag ett PT-pass hos Helena här i Åhus (lyxigt värre att kunna cykla dit) och fler ska det bli. Det är så skönt att få ta i lite och låta kroppen jobba. Det behövde jag och jag är ju så otroligt sugen på mer just nu. Det är också skönt att någon kunnig har koll på en, även om jag inte är helt ute och cyklar när det kommer till gravidträning :) 

Jag har en bred bank med övningar jag kan göra, och planen är att nästa pass blir på söndag. Antingen på gymmet eller här hemma! 

Bilder från i torsdags efter powern. Sällan känner man sig så grym som efter ett powerpass!! 

(null)

(null)Elliots spöke

Skrivet den: 2019-11-04 kl. 19:20:50 / Kategori: That is that
För några veckor sedan gjorde Elliot och hans mormor lite halloweenpyssel. Det resulterade i ett urgulligt spöke av Elliots fotavtryck. Nu ska jag bara försöka smuggla upp bilden på kylskåpet på något sätt ;) 

(null)


RSS 2.0