Så de ska va!

Skrivet den: 2013-10-31 kl. 16:03:39 / Kategori: That is that
Är man ledig kan man dricka vin och äta pizza till lunch. Speciellt om man har mysdag med sin lillasyster. Det enda jag kan klaga på är att tiden går alldeles för fort. Och de sjunker på kontot väldigt fort. 
Mysdag bara vi två!

Skrivet den: 2013-10-31 kl. 10:36:01 / Kategori: That is that
Jag och syrran har mysdag idag! Vi är lediga båda två och flyr därför till Malmö och emporia för en heldag av shopping. Frukosten avnjöts tillsammans på tåget och alldeles strax är vi framme. Och tur är de, syrran börjar bli osocial ;) 

After lek!

Skrivet den: 2013-10-29 kl. 17:33:10 / Kategori: That is that
Jag och Elin väntar på att de andra från jobbet ska dyka upp på bowlingen för After work. Vi gick rakt till spelmaskinerna. Sen gick vi till baren. Vi har himlans roligt och flera gånger har vi legat dubbelvikta av garv. Fast samtidigt är det tävling på hög nivå. De kommer bli en trevlig kväll! 
Bilder från igår!

Skrivet den: 2013-10-29 kl. 14:41:00 / Kategori: That is that
Malmö tog sm-guld igår och vi var självklart på plats. Vi klarade oss från stormen helt och hållet! Sjukt tråkigt faktiskt, haha

Underbara Malmö!!Syrrans Gofika

Skrivet den: 2013-10-24 kl. 17:11:20 / Kategori: That is that
Syrran hade bakat kanelbullar en regnig söndag. Och en påse fick följa med oss hem efter senaste besöket. Dessa plockades upp igår men de var inte länge de fick ligga på tallriken. Otroligt goda! Tack syster för fikan. 

Nu är jag på väg hem från jobbet. En dag kvar innan lovet och det märks på både elever och kolleger :) 
Vara nära

Skrivet den: 2013-10-23 kl. 19:51:34 / Kategori: That is that
En lång dag börjar dra sig mot sitt slut. Begravning var väldigt jobbig, men ändå väldigt fin! Det kändes skönt att vara med familjen idag och man kände kärleken och värmen till farfar från alla som var där. 

Drama Queen

Skrivet den: 2013-10-23 kl. 08:17:27 / Kategori: That is that
Då var vi där igen. Foten i högläge, hårt lindad och lätt bultande. (Lätt bultande var the understatement of the year, satan vad ont jag hade) Och satan vad ont de gjorde när jag vrickade foten på fotbollsträningen igår. Jag låg och skrek och bölade och vände och vred på mig som värsta serie A-proffset. Jag spelade ut hela registret och grät och hyperventilerade och skrek av smärta. Många tankar om mitt framtida liv utan en fot överhuvudtaget hann tänkas. Lagkamrater och vänner var snabbt framme med tryck och binda och tog hand om mig och ganska snabbt började jag känna mig löjlig istället. Fast de gjorde precis så ont! 

Idag har jag en extra strumpa om lilla vänstran och går rätt okej även om de känns. Men det är inte den enda smärtan jag kommer känna idag eftersom vi ska på farfars begravning om några timmar. Den smärtan är så mycket värre än en sned fot! 
Här är jag!

Skrivet den: 2013-10-22 kl. 13:48:25 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Vilken dag kan vara bättre att blogga på än en tisdag? Det har hänt massor sen sist men allt är inte roliga saker, men så är de ibland. 

Men jag måste föreviga dagens outfit. Eller ansiktet iaf. Vi har haft halloweenfest med kidsen idag. Lika bra att gå all in då, eller hur?!? ;) 
Jobb, gym, smoothie, glass

Skrivet den: 2013-10-14 kl. 21:10:42 / Kategori: That is that
Ja, rubriken sammanfattade min dag rätt så bra. Så då behöver jag inte skriva mer va?! Det var en bra dag på jobbet och en lagom grym timme på crossen på gymmet sen. Sen låg jag på soffan och väntade på att klockan blev halv nio så man kunde få gå och lägga sig. 

PS: jag har tandvärk. Tror jag glömt nämna de.. 
Myslördag med familjen!

Skrivet den: 2013-10-12 kl. 13:55:00 / Kategori: That is that
Hej hej. 
Äntligen lördag! Och denna lördag kunde inte börjat bättre. Jag har varit med hela familjen och varit och ätit pizza på martini i stan och sedan blev det en gemensam cykelutflykt till Nosaby för att kolla på Kalle. Och de andra också såklart :) 
In och ut på 20 minuter!

Skrivet den: 2013-10-08 kl. 15:14:44 / Kategori: That is that
Jag fick visserligen vänta 25 min extra i väntrummet men sen gick det undan. Samma tandläkare som sist och precis lika trevlig. Jag ljuger inte syrran! Och de va aningen stressade så jag sa åt dem att bara dra ut den så går jag sen. De skrattade men tog mig på orden. Jag satt/låg i den där stolen i 20 min sen var jag ute igen, tog cykeln och cyklade hem. Dags att börja läka. Det lär ju komma inlägg om detta så var inte oroliga. 

Förresten tog jag tanden med mig hem denna gången. Vad får man från tandfen för en visdomstand tror ni? 
En gång till, en gång till!

Skrivet den: 2013-10-08 kl. 13:30:12 / Kategori: That is that
Då var det dags igen! Jag är tillbaka hos tandläkaren och tand nr 2 ska ut nu. Jag vet vad jag har framför mig så att säga, men de ska bli spännande och se vad de säger om hur det ser ut där den andra tanden satt. Den som lever få se. Jag är bara rädd för att jag tror att detta kommer gå lätt nu eftersom jag gjort de en gång innan. Så blir de precis tvärtom. Oavsett vilket lär jag ju gnälla för alla som vill (och inte vill) höra. 
Jobbiga dagar!

Skrivet den: 2013-10-08 kl. 07:29:56 / Kategori: That is that
God morgon! 
Idag är det tisdag och jag har inte skrivit något sedan Karlskrona i lördags. Och mycket har hänt sedan dess. I söndags var jag, mamma och systeryster i Ullared och shoppade loss. En mycket trevlig dag som jag hoppas att vi gör om till våren. Och jobbveckan har börjat så det är bara att köra igång. 

I söndagskväll fick vi tyvärr tråkiga nyheter. Min farfar finns inte längre bland oss, och saknaden och sorgen är stor. Mer vill jag inte skriva om detta just nu men tankarna går till min pappa och min faster och farbror. 


Lördagen i Blekinge!

Skrivet den: 2013-10-05 kl. 22:18:31 / Kategori: That is that
Vi överlevde dagen i Blekinge. Den blev faktiskt himla bra! Vi har ätit en sen lunch, en massa godis (Daniel har pratat om hemmakvällsgodis i två dagar nu..) och sen blev det en halv pizza till kvällsmat. Jag har aldrig fått salladen i en påse innan, men jag var den enda i sällskapet som tyckte detta var roligt och värt att fotografera. Om det ens heter fotografera när man använder mobilkameran. Nu sitter vi på sista tåget hem, och jag ska upp kl 05.00 imorgon. God natt säger jag direkt, lyssnar på ett nerladdat avsnitt av Morgonpasset i P3 och hoppas kunna sova någon minut medan vi rullar.
Åka åka tåg!

Skrivet den: 2013-10-05 kl. 13:34:31 / Kategori: That is that
Avsaknaden av bil får inte hindra oss från saker! Tåg it is! Så nu sitter vi på tåget till Karlskrona, som Simon kallade "Blekinges baksida". Jag brukar faktiskt trivas i Karlskrona och där är fint. Tror att Simon mest var avundsjuk när denna kommentar fälldes, som den blekingebo han är/var. Så vi får se vad som händer idag! 

Gymmet ala Britt Ekland

Skrivet den: 2013-10-05 kl. 09:35:03 / Kategori: That is that
God morgon! Jag har varit uppe ett tag som den pensionär jag är. Mest väntat på att gymmet ska öppna. Och nu är jag här. På en cross ala Britt Ekland. Hon "springer" ju baklänges när hon motionerar. Jag kör crossen baklänges en tredjedel av tiden. Works wonders for your ass! Bara ett tips :) 
En fredag!

Skrivet den: 2013-10-04 kl. 21:24:07 / Kategori: That is that
En härlig dag på jobbet med snälla Elin och en shoppingrunda med sambon så avslutar vi fredagen med tacos hos föräldrarna och Kevin på tvn. Jag gillar inte att jag gillar idol- och fotbollsKevin så mycket. Killen är vältränad, ser bra ut, kan spela fotboll och sjunga. För bra för att vara samt och ändå står han där. 
Nytta och nöje.

Skrivet den: 2013-10-01 kl. 18:18:16 / Kategori: That is that
Tvätten är igång, jag har sovit en stund på soffan och njutit av Daniels mat. Nu är det dags att göra lite nytta också. Strumplådan ska sorteras och garderoben rensas. Sen ska en ullaredslista skrivas också. Både en med saker som ska inhandlas och en med saker jag inte får köpa (syrrans tips att ha en sådan lista utöver den roligare listan) 

Hösten är på väg. Precis utanför vår balkong! 
Trött men glad ändå.

Skrivet den: 2013-10-01 kl. 15:44:51 / Kategori: That is that
Just nu är jag extra glad eftersom jag faktiskt är på väg hem. Det har varit en lång dag eftersom vi kom hem så sent från Malmö igår. Men det var självklart värt de eftersom Malmö tog tre fina poäng mot Mjällby. 

Så nu lockar soffan! Jag har tyvärr en tvättid som också kallar på mig där hemma som får komma i första hand idag. 

Lika glad ändå ;) 

RSS 2.0