Jag tänker varma tankar..

Skrivet den: 2010-09-30 kl. 22:57:57 / Kategori: ITALIA 2010

åååh vad jag älskade att vara i Rom. Vädret var underbart, staden är underbar och bättre sällskap kunde man inte ha!! Se om ni hittar mig och Daniel på följande bilder :)

Jag har gjort dem extra stora så ni kan se oss. Sen har jag lagt dem i ordning efter hur svårt det är att hitta oss. Så hittar ni oss på spanska trappan är de bra!! :)









3,3

Skrivet den: 2010-09-30 kl. 08:48:01 / Kategori: That is that

Det är 3,3 grader ute och jag ska cykla till skolan. Det är 3,3 grader ute och jag ska cykla till skolan. Det är 3,3 grader ute och jag ska cykla till skolan.

Fyyy vad kallt. Jag vill inget hellre än ligga kvar i sängen idag. Eller så vill jag bara ta på mig alla varma kläder jag har. Men det går inte riktigt. Vad ska jag då ta på mig sen när det blir 20 minus ute? Idag får vi bita ihop och imorgon tar vi sovmorgon!!

Haha Daniel kommer mobba mig för denna, han älskar att dra i mina stora öron :)


 


Ny bok..

Skrivet den: 2010-09-29 kl. 22:27:55 / Kategori: boktips...
Nej, nu ljög jag. Det är ju ingen ny bok. Det är ju Thomas bok. Fast jag får köpa en ny till honom för denna har jag läst sönder...

El choco är skriven av Markus Lutterman och handlar om Jonas Andersson. Jonas har bestämt sig för att bli kvitt sina skulder genom att smuggla kokain från Bolivia tillbaka till Sverige. Detta går inte som planerat, utan Jonas åker fast och hamnar i fängelse. Här ska han mot alla odds försöka överleva trots att han inte kan prata spanska eller förstår någonting om fängelsesystemet där. Hjälpen från Sverige? Glöm de..

Läs om Jonas öde i boken som fick följa med enda till Vimmerby.. Jag gillar den starkt!!



liiite för nära för min smak.

Skrivet den: 2010-09-29 kl. 12:38:04 / Kategori: That is that
Riktigt så här nära vår bil vill jag inte ha en lyftkran. Själva "stolpen" står inte långt ifrån vår mazda. Och på andra sidan balanserar en stor container. AJ AJ AJ. Men pojkarna på andra sidan gatan verkar veta vad de håller på med. Synd bara att hösten kommit så snabbt och att de nu har tröjor på sig...


God morgon

Skrivet den: 2010-09-29 kl. 09:43:21 / Kategori: That is that
Det börjar närma sig oktober nu och det känns verkligen. Vinterjacksköpet börjar skapa panik hos mig då jag tänkt vänta tills nästa lön. Det allra jobbigaste med hösten och vintern är när man måste lämna sängen eller duschen. Självplågeri på hög nivå..

Men solen skiner idag så vi tar iaf med oss solglasögonen. Lång dag i skolan idag. ska bli härligt att känna som om man gör något där. Här kommer också lite bilder från när vi firade julen i Östersund. De kan man kalla vinter!!







trots allt..

Skrivet den: 2010-09-28 kl. 22:17:19 / Kategori: That is that
Det blev ett litet inlägg idag ändå. Såhär framåt småtimmarna, haha. Är sjukt sleten ikväll efter fotbollsträningen. Och som alla andra kvällar när de är champions league är jag ensam hemma.Daniel är hemma hos Basse med grabbsen. Så jag sitter och kollar på någon dålig film och äter apelsin.

Jag läste någonstans att har man inget att skriva, skriv inget. Borde jag tänka på nästa tisdagkväll :)




Sitter och väntar på bussen nu efter jobbe...

Skrivet den: 2010-09-27 kl. 21:36:26 / Kategori: That is that

img_0264 (MMS)

Sitter och väntar på bussen nu efter jobbet. Det är svinkallt. Tycker de är dåligt att min telefon inte kan tala om för mig hur kallt. Eller kan den de? Men de är kanske 2 plus. De lät lagom kallt för att någon ska tycka synd om mig, så 2 grader slår vi till med. Sängen hade varit helt okej just nu. Och här är jättemkt spindlar :(


Ny vecka!!

Skrivet den: 2010-09-27 kl. 09:54:21 / Kategori: That is that
Nu har vi påbörjat den sista veckan i september. Hur fort gick inte den månaden då? Nu ska jag iaf ge mig iväg för en lektion i skolan. (Hus 17? Vart ligger hus 17 egentligen?) Under tiden kan ni få se filmen jag spelade in igår. Fångar känslan i klacken rätt bra måste jag säga!!


Så var det de där med flaggor igen. Love i...

Skrivet den: 2010-09-26 kl. 18:49:22 / Kategori: That is that

img_1069 (MMS)

Så var det de där med flaggor igen. Love it!! Malmö vann med 2-1.riktigt fint kallar vi de. Jag har en jättefin film som jag får lägga upp ikväll eller imorgon. När vi kommer hem ska vi mysa ut de sista av helgen. Kram kram


.

Skrivet den: 2010-09-26 kl. 17:55:16 / Kategori: That is that

.


MALMÖ!!!

Skrivet den: 2010-09-26 kl. 13:57:21 / Kategori: That is that
smell u later :)

Sjukt fokuserad på att ta en bild med tårna, att jag inte riktigt fick till ett leeende :) Nu ska de skrikas på Norra läktaren!!



en söndagsmorgon

Skrivet den: 2010-09-26 kl. 10:17:18 / Kategori: That is that
Saknat mig?

Har inte skrivit ett ord på två dagar, vilket inte har hänt sedan jag fick min nya telefon. Man skulle kunna säga att jag haft fullt upp, men nej, egentligen inte. Men igår blev jag inringd till jobbet. Så jäkla glad blev jag. CSN har sänkt mitt lån å bidrag rätt så mycket samtidigt som jag inte fått några tider på konsum. En ekvation som inte går ihop. Så igår var jag den gladaste någonsin som jobbat lördag kväll, haha. Gillar konsum!!


Nu ska jag äta lite frukost, sen blir det gymmet med mamma. Idag ska jag och Daniel åka och kolla på Malmö-Göteborg!! STÅPLATS!!



en Torsdag

Skrivet den: 2010-09-23 kl. 10:39:39 / Kategori: That is that
God morgon!!

Även idag har jag fått lite sovmorgon. Fast katterna väckte mig klockan sju genom att sätta på tvn och dvdn så de tittade på krigsfilm på högsta volym här hemma. Snacka om att jag inte visste vad som hände när jag vaknade, haha.

filmen igår var jättebra! Alla Resident Evil-filmerna är bra. Fast jag är rädd att jag inte är ett megafan av 3D precis. Jag blir mest snurrig, och allting blir så mycket mörkare med glasögonen på sig. 

Igår hade jag också en liten depp-dag. När man tycker sådär allmänt synd om sig själv. Så när Daniel var och tittade på fotboll med några jobb-polare gick jag hem till lillsyrran och mös. Vi hyrde film och köpte lite godis. Sen blandade vi saft och bäddade ner oss. Vilka filmer vi hyrde? Usch ni vill egentligen inte veta :)  Jag sa ju att jag hade depp-dag!! Mysigt var der i alla fall.


 

I parken med Elvis!!

Skrivet den: 2010-09-22 kl. 15:57:25 / Kategori: That is that

Har varit i Tivoliparken tillsammans med Sofia, barnen och hunden. Äntligen fick man träffa Elvis och flickorna! Vi lekte på lekplatsen, åt fika på trappan och gick och tittade på när fåglarna blev matade. Mys helt enkelt!













God Morgon!!

Skrivet den: 2010-09-22 kl. 10:35:14 / Kategori: That is that
Hej hallå!
Idag har jag verkligen sovit länge och vaknade inte förrän halv tio. Skönt med tanke på de dagarna jag har haft  so far denna veckan. Men det blir inget soffliggande idag. Snart ska jag bege mig till gymmet för en behövlig tur tillsammans med Tess. Jag hoppas på ett bra pass för min mage. Senare ska jag träffa Sofia i parken och då får jag äntligen träffa hennes nya vovve. Det ska bli mysigt, gäller bara att klä på sig. Ikväll ska jag och Daniel gå på bio. Vi ska se Resident Evil:Afterlife i 3D.

Så där har ni dagens planer. Hoppas alla andra också kommer få en underbar onsdag. KRAM




Vimmerby by day..

Skrivet den: 2010-09-21 kl. 23:12:50 / Kategori: That is that
Här kommer lite bilder från vår studieresa till Vimmerby. Vi åkte med Olssons buss upp och efter att vi lämnat av väskorna på rummen åkte vid guidade tur i omnejden med smålänsk guide. Vi besökte bland annat "Bullerbyn" och "Katthult" och en stor ek med ett hål i. Sist på turordningen låg också Astrid Lindgrens grav. Väldans mysig dag hade vi. På kvällen hamnde vi på en liten pizzeria och sedan spelade vi spel i stugan vår.

Andra dagen bjöd på stadsvandring. Fortfarande med samma guide. En härlig gubbe som kunde en himla massa. Nästan för mycket. En trevlig filur. Vi besökte också Astrid Lindgrens Näs och gick på museum. Just nu är jag riktigt sugen på att gå och köpa alla filmerna och titta på dem. Hoppas ni känner igen er på bilderna!















Först ut var Bullerbyns tre gårdar. Huset på tredje bilden är Emils, och vi vet ju alla vad som hände i flaggstången där. Sedan kommer den gamla eken, över 1000 år hade den på nacken enligt guiden. Sist är en bild på Astrids grav. Enkel med ändå så fin med hennes underskrift på.

Ingen lämnade Vimmerby oberörd!

Sitter på bussen hem nu. 

Skrivet den: 2010-09-21 kl. 14:56:04 / Kategori: That is that

img_8732 (MMS)

Sitter på bussen hem nu.  Hela vistelsen har varit trevlig och lyckad. (om man räknar bort frukosten) vi har en bra bit kvar, och just nu längtar jag hem till Daniel och lägenheten. Och busungarna, haha. Jag är ett stort Astrid-fan nu!! :) Kram


Ullared

Skrivet den: 2010-09-21 kl. 10:10:28 / Kategori: That is that
Hallå där. De börjar bli dags för en av två årliga turer till Ullared. Och tur är de, mina plastpåsar är slut, haha.

Iaf. Vi åker buss som går från Åhus den 2 November. Detta är tisdagen i v.44. Novemberlovet, om jag inte minns fel. Bussen stannar i Kristianstad såklart men man kan även hoppa på i , och om man är snäll i Rinkaby. :)  Det kostar 180 kr att åka med. Man kan också köpa kaffe och bulle på bussen till vänliga priser, eller ta med frukost. Bussen stannar inte på vägen upp (eller ner), de tar från vår shoppingtid ju. Sist var vi hemma runt sju, halv åtta, åtta något och det var lagom med tid. Och sen får man inte missa bussbingot på vägen hem. Spännande priser :) 

Lämna en kommentar eller skicka ett sms ni som kan de. Ju fler vi är desto roligare!! :) Men innan den 22 oktober måste jag veta KRAM



Vi har en underbar kväll i Vimmerby, då vi...

Skrivet den: 2010-09-20 kl. 21:46:10 / Kategori: That is that

img_0207 (MMS)

Vi har en underbar kväll i Vimmerby, då vi sitter å spelar galenpanna. Så jäkla skoj och en bättre måndagskväll går knappt :) vi lär bli uppe ett tag till men till er andra, god natt. Kram


Ni kan ju gissa var jag är ? :) vi är på g...

Skrivet den: 2010-09-20 kl. 16:05:54 / Kategori: That is that

img_0179 (MMS)

Ni kan ju gissa var jag är ? :) vi är på guidad tur här i Vimmerby och omnejd. Det är himla roligt måste jag säga, och vi trivs. Sällskapet är toppen :) fler bilder kommer senare när jag har en dator ;) kram


Måndag 20/9

Skrivet den: 2010-09-20 kl. 07:15:02 / Kategori: That is that
Ny vecka, nya möjligheter!!

Denna veckan börjar vi med en tripp till Vimmerby, Småland. Detta är tydligen en obligatorisk del i lärarutbildningen på högskolan i Kristianstad :) Denna morgon gick jag upp 05.40 (Daniels vanliga tid) men har inte riktigt vaknat ännu. Håller på att halvpacka och städa lite här hemma innan Alex kommer och hämtar mig. Jag är helnöjd med min lilla packning. Välplanerad är ordet som beskriver den bäst. Med en fikalåda innehållande massa bars, godis, läsk, mer, å bananer. Mums, haha.

Vi får se hur uppdateringen blir under dagen men något litet ska jag nog kunna få iväg. Gillar ju att blogga när jag reser, å detta är ju en minisemester, haha.


KRAMAR



fortfarande söndag

Skrivet den: 2010-09-19 kl. 22:08:30 / Kategori: That is that
Det är några timmar sedan jag skrev sist men inte mycket har hänt. Precis som alla andra söndagar har jag suttit på konsum och gjort nytta. Och nu ska jag packa lite, då vi åker till Vimmerby imorgon med skolan. Vi får verkligen hoppas på fint väder eftersom vi ska vara ute hela tiden. Men komma hemifrån en stund dör vi inte av. Och jag längtar faktiskt att få sitta på en buss i ett par timmar och slappa lite, haha.  

Man kan undra vad som hände igår egentligen. Inte så mycket faktiskt. Några fotbollskompisar hade förfest och jag hälsade på dem. Vi gick en runda in till stan men mycket mer avancerat blev det inte för min del som gick hem till Daniel istället.







Söndagen den 19/9 2010

Skrivet den: 2010-09-19 kl. 09:30:14 / Kategori: That is that

Idag ska vi rösta. Vissa har kanske röstat redan med idag är de sista dagen och idag ska jag och Daniel gå och rösta. Säger inte var vi lägger vår röst men inte på SD iaf.
 Sen blir de frukost hos mina föräldrar. Mysigt :)

Kram på er



Jag har världens bästa lagkamrater ;)

Skrivet den: 2010-09-18 kl. 23:39:14 / Kategori: That is that

img_7771 (MMS)

Jag har världens bästa lagkamrater ;)


Konsum

Skrivet den: 2010-09-18 kl. 19:44:29 / Kategori: That is that

Om man nu måste jobba en fredags-lördags och söndagskväll är konsum de bästa stället. De måste ju mina arbetskamrater hålla med om :)


God dag.

Skrivet den: 2010-09-18 kl. 14:51:56 / Kategori: That is that
Skulle vilja säga god morgon men har ju varit vaken i över 6 timmar nu, haha. Eftersom både jag och Daniel gick och la oss tidigt igår vaknade vi också tidigt. Ganska snabbt stack Daniel till Åhus och tvättade bilen och lämnade mig själv en lördagsförmiddag. De gjorde inte mig så mycket utan jag har istället suttit framför tvn med hallonsorbet och kanelbullar. De blåser rätt så bra ute så nu vi sitter och myser framför tvn bara. De kallar jag en bra lördag. Vi har också pratat om att på något sätt införskaffa en godispåse.

Så nu tar vi höst!! :) 



sweeetie..

Skrivet den: 2010-09-17 kl. 17:51:50 / Kategori:
Detta måste vara de sötaste jag sett på länge. Vill inget hellre än att ta hem en massa kattungar och bara titta på dem hela dagarna.



Här har vi Carro med finaste tröjan. En li...

Skrivet den: 2010-09-17 kl. 12:05:44 / Kategori: That is that

img_3592 (MMS)

Här har vi Carro med finaste tröjan. En liten bebis i magen där :)


my tiger..

Skrivet den: 2010-09-17 kl. 08:52:17 / Kategori:


Äntligen fick jag hem min tavla. Denna har jag kollat på i säkert ett år nu. Och tillsammans med allt annat läggs den undan tills vi får omgjort här hemma. Gud, jag har nästan tusen saker till det nu. Mattor, tavlor, hyllor och andra saker som bara ligger och väntar på att ABK ska få tummarna ur röven och komma hit. Nu drar jag mig snart in mot stan för en runda med syrran å Alex. Vi får se om de blir något idag. CSN har sänkt mitt studiemedel rätt så rejält just nu och det är jobbigt. Bäst att ringa chefen, för nu måste jag jobba satan!! Vi ses senare. KRAM





höstväder

Skrivet den: 2010-09-16 kl. 17:49:37 / Kategori:
Har ni också sånt där tråkigt höstväder utanför ert fönster? Jag har jättemycket höst här iaf. De blåser och regnar och ser grått ut. Men det är åt de hållet vi rör oss, så de är bara att vänja sig. Jag gjorde hösten lite lättare iaf och köpte nya skor idag. Tre par fick jag med mig hem. Daniel kommer stypa mig, haha. nu ska jag ge mig ut i blåsten och träna fotboll. Håll tummarna för oss :)


Shoe-shopping

Skrivet den: 2010-09-16 kl. 14:13:53 / Kategori:

Nu är en relativt lång dag i skolan slut. Lång dag är alla dagar då vi slutar senare än 12. Men kvart i två idag kändes mer än okej, de dog vi inte av. Nu ska jag iväg med syrran och shoppa skor hoppas jag. vi får se vad vi hittar, men jag behöver verkligen höstskor.

Jag hittade en ring jag köpte i USA idag. Inte använt den innan så fick klippa upp förpackningen, haha. Men visst var den fin? :)




MFF - HIF

Skrivet den: 2010-09-16 kl. 08:38:21 / Kategori: That is that

Jag la ju bara upp ett kort inlägg igår när vi körde hem om matchen. Min första i klacken. De är ju mycket varmare att stå där än ha sittplats. Vi hoppade och skrek och klappade och sjöng. Strävar vi inte alla efter gemenskap ändå?

Och allt blir ju så mycket lättare när Malmö också vann med 2-0. De gjorde bilfärden hem bra mycket trevligare om inte annat. Ja, läget i tabellen ser ju också trevligt ut. Blir de SM-guld har Daniel hotat med en tatuering men vi får se ;)  Här kommer lite bilder från ståplats iaf :) sista bilden på mig är tagen med "framsidan" av iphonen.(4an har sådana funktioner ;) )  därför den är så mkt sämre.









Sjukaste matchen vi har fått se här i Malm...

Skrivet den: 2010-09-15 kl. 22:34:42 / Kategori: That is that

img_9780 (MMS)

Sjukaste matchen vi har fått se här i Malmö ikväll. Vilken stämning i klacken,vilken fotboll på plan och fy fan vad jag inte kan prata imorgon. UNDERBART :) och vinsten, den är ju guld värd ;) hoppa om du älskar Malmö hey hey :)


lunch time

Skrivet den: 2010-09-15 kl. 12:11:32 / Kategori: That is that
Hej hallå.

Just nu är jag hemma och äter lite lunch. Har varit på en lektion nu på förmiddagen. Tyvärr missar jag eftermiddagens då jag ska på säkerhetsutbildning med jobbet. Fast de lär ju inte skada precis, och skolan får jag ta igen imorgon.

Jag lyxade till lunchen lite. Och med Top Model i bakgrunden är jag snart på topp igen. Ikväll kör vi till Malmö och hejar. Vi ska också köpa en halsduk till mig, måste ju passa in i gänget, haha.




Är hon inte sötast så säg :)

Skrivet den: 2010-09-14 kl. 20:06:42 / Kategori: That is that

img_1251 (MMS)

Jag försöker mobilblogga med bilder. går sådär.. Är hon inte sötast så säg :) Daniel har kommenterat på antalet bilder på honom (1) och på katterna (23) på min telefon.


HELP!!

Skrivet den: 2010-09-14 kl. 19:15:38 / Kategori: That is that
haha, ni som varit inne under de senaste timmarna inser kanske att jag behöver hjälp. För er andra kan jag berätta att jag behöver de. Sitter här och försöker designa bloggen lite. Med mina datakunskaper så går de riktigt långsamt framåt. Så jag tar gärna emot hjälp eller tips. Till och med färgtips eftersom jag är lika bra på detta som heminredning. Så lämna en kommentar med synpunkter är ni snälla. Är de för mörkt, tråkigt? Något viktigt som fattas?

THANK U!!





Högskolan, Kristianstad

Skrivet den: 2010-09-14 kl. 12:00:36 / Kategori: That is that
Sitter just nu på en mkt annorlunda föreläsning. Killen är kanske 30-35 år, kryllhår och gråa sletna jeans. Föreläsaren eller killen stammar rätt så mycket och avbryter sig själv hela tiden. När han började satte han sig bara på en stol och undrade vad vi ville prata om. Han har inga papper med sig, ingen OH och framför allt, inga läshänvisningar. Hur ska detta sluta kan man undra? Jo den här föreläsningen är så jäkla bra. Vi pratar om samhället och klass-skillnader och vi blir verkligen utmanade här till att tänka till. Nu ska vi prata politik, måste smita :) skolan är rolig :) å inlägget är helt skrivet från min iphone, de borde gillas:)

Cissi

Skrivet den: 2010-09-14 kl. 10:38:42 / Kategori: Cissi och Ceasar
haha världens sötaste katt här hemma jagar sin egen svans en sisådär 24 varv. Om någon orkar räkna, let me know. Söt är hon iaf.



bullkalas!

Skrivet den: 2010-09-13 kl. 18:01:00 / Kategori: That is that
Vera kom med en jäkligt bra idé idag. Istället för att sitta på varsitt håll och titta på tv liksom. En jäkligt bra idé, ja, den ser ut såhär:








84 bullar fick vi ihop. 84 goda kanelbullar. Det tycker jag man kan kalla en bra måndag!!


Wä if!!

Skrivet den: 2010-09-11 kl. 21:14:42 / Kategori: That is that

Idag har jag, halvt sjuk, halvt sjukt taggad varit lagledare för några småttingar uppe i Wä. Sjukt ball och mitt lag var bäst!! Sedan mötte dam div 3 de gamla damlaget. De som spelade i allsvenskan å allt.. Fast vi vann ju. En trevlig dag helt enkelt som nu avslutas med konsum. Jaja, de går de också.





Cher!!

Skrivet den: 2010-09-11 kl. 15:25:39 / Kategori:
Härlig tjej vi har här. Daniel gillar henne starkt och de är han som tvingar mig att lägga upp filmen på bloggen. Han tjatar till och med. Så här har ni, för husefriden!!



bröööööööööööööööl

Skrivet den: 2010-09-10 kl. 19:31:48 / Kategori: That is that

blä blä blä. Jag är sjuk och det är jättetråkigt. Och jobbigt. Daniel har varit sjuk nu i veckan, så egentligen väntade jag bara på de. Och eftersom jag visste att jag skulle bli sjuk kunde jag förbereda mig lite. Så igår när jag kände de första stickningarna i halsen körde jag till Maxi och köpte allt jag behövde för att klara av dagen idag.




Ja, glassen är ju nästan slut nu. Och de där grön pillerna på bilden kommer inte från Maxi utan från härliga NYC. Mina älskade NyQuil. Fina droger från andra sidan Atlanten. Mums ;)


nice nails!!

Skrivet den: 2010-09-09 kl. 14:44:08 / Kategori: naglar
Vi ska ju åka och kolla på himmelsblå på onsdag. När de ska krossa Helsingborg :)  Matchen blir även en liten premiär för min del då vi har ståplatsbiljetter. För att passa in riktigt bad jag om ljusblå naglar hos Ida idag. Hoppas de funkar, hihi.. Fast de känns fortfarande lite korta.

Tog kort på dem med nya telefonen, och de blev bra mkt bättre bilder än med min kamera, haha. Så nu utökar vi kategorin Naglar lite till. Titta gärna in på de gamla också. Konstverk måste man kalla dem.







"Kära grannar"

Skrivet den: 2010-09-09 kl. 08:32:38 / Kategori: That is that
"Kära grannar!
Jag tycker inte det är jätteroligt att tvätta. Därför tycker jag inte det är speciellt roligt att ta hand om andras tvätt också. Jag förstår inte varför det är så svårt att när man tvättat klart, eller ens tvättid är slut, att ta med sig sin tvätt. För har någon bokat en tid kan man misstänka att denna kommer använda maskinerna? "


Jag blir så förbannad varje gång jag ska tvätta. Tror till och med att jag skrivit ett inlägg om detta en gång tidigare. Men hur svårt kan de vara att respektera andras tvättid? En annan får börja med att tömma torkskåp och torktumlare, (ibland även maskinerna) på någon annans tvätt. De är inte okej. Min hämnd blir att jag lägger kläderna i en hög på ett bord i tvättstugan och sedan låser jag den. Vill ju inte att någon ska sno min tvätt liksom.. Och om de vill ha sin tvätt de närmaste fyra timmarna får de gärna komma å plinga på.... PUSS&KRAM



Italia

Skrivet den: 2010-09-08 kl. 22:17:24 / Kategori: ITALIA 2010
Sista inlägget om Italien, nej de kan jag inte lova, haha. Men jag har inte berättat om shoppingen jag gjorde där. För jag shoppade ju inte. Men förutom ett par legins och en bok om Vatikanstaten köpte jag och Daniel en massa fin och häftig pasta. Eller massa och massa, jag hade kunnat köpa så mycket mer. Det fanns flera olika sorter i flera olika färger. Fast vi har inte smakat den än. Man vill ju spara :)






I skolan

Skrivet den: 2010-09-08 kl. 09:16:07 / Kategori: That is that
sitter i skolan nu på en föreläsning om naturen i Astrid Lindgrens värld. Hade hellre varit hemma hos Daniel som är sjuk och kollat på film. Så lär de inte bli idag eftersom de ringde från jobbet och jag ska jobba extra. Redan från 12. Fördelen är att jag får ta bilen för att hinna med.

Men vi hörs senare, om jag orkar/hinner/får skriva ikväll när jag kommer hem.





nice

Skrivet den: 2010-09-07 kl. 18:09:47 / Kategori:
Pallar inte skriva något, ska träna nu. Men filmen är härlig. Hörs senare. Kram


Party Hardy.

Skrivet den: 2010-09-06 kl. 12:05:46 / Kategori: That is that
De var länge sedan jag festade till det riktigt. Har inte riktigt gjort de på hela sommaren skulle jag tro. Det är illa, jag vet. Så i lördags tänkte jag, va fan nu kör vi!! Ibland i dimman tänkte jag på jobbet dagen efter men glömde de lika fort igen. Och kvällen blev riktigt riktigt lyckad. Dricka, dansa och allt som hör till.

förfesten ägde rum hos Sandra, en klasskompis sedan nian. Inte igår kan man säga. Minnen, åh alla dessa minnen :)














Iphone 4

Skrivet den: 2010-09-06 kl. 10:55:52 / Kategori: That is that

Nu är den min. Nu kommer jag inte längre mobbas för min gamla telefon. Dock kräver denna en massa av mig för att jag ska kunna få den andra att fungera, haha. Daniel tycker jag ska vänta tills han kommer hem men han kommer inte hem förrän jag har stuckit till jobbet och då träffar jag inte honom förrän vid tio ikväll. Och så kan vi inte ha de. Så med lite hjälp av kundtjänst och någon hemsida rör jag mig sakta men säkert åt rätt håll :)




Haha, min gamla är sjukt mobbad. Men sen fick jag den julen 2005 så den har varit med ett tag. På bilden hade jag inte lyckats få i simkortet än, de tog mig närmare halvtimmen att lista ut :)

 


ensam hemma

Skrivet den: 2010-09-03 kl. 21:50:37 / Kategori: That is that
Daniel är just nu i Stockholm och kollar på Sverige - Ungern. Fusk som in i men en annan fick ju jobba hela dagen, inte fy skam de heller ;) Men jag är inte helt bortglömd här hemma. Fick ett sms i halvtid

"Hej Älskling. De står 0-0 och Sverige är skitdåliga. När man är bortrest så inser man hur mkt man tycker om det man har hemma. puss"

Sådant man behöver höra ibland. Och nu ska jag ligga uppe hela natten och titta på tv för de får jag inte annars. Och äta upp Daniels glass :) 

KRAM

ZZZZZZZZZ....

Skrivet den: 2010-09-01 kl. 22:18:11 / Kategori: That is that
jag har seriösa sömnproblem. Det är jobbigt!!

Jag har också hamnat i en liten bloggtorka. Det finns liksom inget att skriva längre. Speciellt inte efter Rom. Då var de riktigt roligt att skriva och berätta om alla roliga saker vi gjorde och alla otroliga platser vi besökte. Vad ska jag skriva om idag liksom? Hej jag har varit i skolan och sen simmat och sen jobbat. Mm, skoj...

Vi får se fram emot nästa resa som är i slutet av oktober då jag och några klasskamrater åker till Holland. Fram tills dess fortsätter jag att blogga om Rom. I ren protest mot en tråkig vardag..






RSS 2.0