nyårslöfte..

Skrivet den: 2010-12-30 kl. 23:09:13 / Kategori: That is that
Mina funderingar en sen torsdagskväll. Men ni som läst mina fb-uppdateringar mitt i natten vet att detta är en piss i Nilen som Daniel skulle ha sagt, haha. Mkt text dock, sorry about that..

Det var någon som skrev en kommentar för någon dag sedan och frågade om jag hade något eller några nyårslöften. En fråga som verkligen satt griller i huvudet på mig. Har jag några nyårslöften?

Alltid när jag var mindre hade både jag och min syster massor. När jag bara var åtta år gammal höll jag mig ifrån godis i ett helt år. Riktigt nöjd var jag då. Efter ett eller två år lyckades jag igen med det där godiset och tjänade 1000 kr. Ett år så tog jag och Vera det till en helt ny nivå. Hon dammsög huset en gång i veckan och jag tvättade vår familjs kläder i ett år. 5200 kr var fick vi för detta, 100 kr veckan.

Men nu på senare år handlar mest nyårslöften om att man ska sluta äta så mkt godis och skräpmat, träna mer, leva mer hälsosamt, njuta av livet och annat trams. Så jag vet inte om jag vill ha ett nyårslöfte. Allt det där gör jag redan i den nivå som jag själv vill lägga de på. Och samtidigt skrämmer det mig lite att man ska hålla löftet hela året liksom. Vill jag sluta med godis eller, (Gud förbjude) cola i ett helt år? Kan jag lova att jag ska träna mer och äta mer sallad i ett helt år?

Just nu ligger tankarna mer åt att jag ska lyckas spara en viss summa pengar under året som går. Men det får jag tänka vidare på. Är det någon som har ett riktigt bra löfte eller utmaning, please let me know.

Nu ska jag och Daniel sova efter en lång dag. Och något säger mig att morgondagen blir snäppet längre ;) God natt och kram på er alla :) 




sorry..

Skrivet den: 2010-12-30 kl. 14:59:00 / Kategori: That is that
Råkade kolla igenom mina bilder på datorn. Och jag hittade några från i sommaren 2009. Vågar jag? Jag älskar vårt vinterlandskap och jag har inte något emot kylan men jag gillar sommar också. Tråkigt nog har jag alltid min bästa bikinikropp på vintern. Det är nu jag är som bäst tränad. Lite synd faktiskt men samtidigt så typiskt mig på samma gång. Bilderna är från vår egen strand i Åhus. Jag blev lite sugen på att åka ner till havet och ta lite bilder där nu i vinterlandskapet också.



God morgon

Skrivet den: 2010-12-30 kl. 11:27:07 / Kategori: That is that
hej hallå. Jag säger god morgon även om vi varit uppe ett tag nu. Både jag och Daniel är lediga idag så vi har bara tagit det lungt nu på morgonen och ätit frukost tillsammans och myst lite. Snart ska vi ge oss iväg in mot stan tillsammans och se om vi kan hitta några nyårskläder. Jag ska byta en klänning jag köpte i tisdags och hoppas på att den från H&M finns kvar. Annars kommer Daniel få det jobbigt idag, haha.

Termometern står på minus 8 grader idag men jag trotsar kylan och har tjocka kalas-strumpor (mysigare ord för strumpbyxor) på mig. Tillsammans med min sköna skjorta gör det att jag känner mig extra mysig och söt idag :)  Hoppas alla andra också gör de, kram kram


Konsum

Skrivet den: 2010-12-29 kl. 18:33:00 / Kategori: That is that
Just nu är jag på konsum och sliter. (100 spänn på att jag sitter i kassan...) Därför kommer ett tidsinställt inlägg istället. Men det handlar lite om konsum ändå. Här får ni en bild på ett av låsen hos oss. När vi tittade närmare på det i måndagskväll började vi förstå varför vi hade problem att öppna dörren, haha. Å detta är insidan av dörren..
Hoppas alla har en trevlig onsdagskväll. KRAM på er!


Tidig morgon.

Skrivet den: 2010-12-29 kl. 08:34:00 / Kategori: That is that

Dag tre denna vecka är också dag tre på gymmet. Om 20 min ska jag träffa mamma utanför friskvårdshuset och idag ska våra slitna kroppar få njuta av en simtur. Tänkte därför bjuda på fina bilder som jag tog utanför gymmet för några dagar sedan. Säga vad man vill, men snön är vacker.






December 2010

Skrivet den: 2010-12-28 kl. 18:19:34 / Kategori: That is that

Hej hallå och god kväll.

Jag sitter med Daniel framför tvn och myser lite denna tisdagskväll. Skönt att vara ledig en dag. Och denna lediga dag kunde inte bli mycket bättre. Jag och mamma var på gymmet redan 07.45 på ett spinningpass. Sjukt bra jobbat måste jag säga. Å världens bästa pappa hade fixat världens bästa frukost som vi avnjöt innan affärerna öppnade och jakten på en nyårsklänning började. Jag kom visserligen hem med en klänning men den åker tillbaka igen är jag rädd för. Vi tar nya tag på torsdag då jag ska tvinga in Daniel, haha.

Ikväll blir det tacochips, dippa och United. Det kallas en riktig Daniel och Dessi-kväll.


sååå häftigt :)

Skrivet den: 2010-12-28 kl. 13:13:00 / Kategori: That is that

Jag fick ett sjukt snyggt knivställ av Daniel i julklapp. En "voodoo-kille" som man sätter knivarna i. Min kära kusin har ett sådant knivställ och de är ju bara så coola :)


Finaste julklapparna

Skrivet den: 2010-12-27 kl. 18:09:00 / Kategori: That is that
Jag fick ju en massa fint i julklapp och extra många också. Så att berätta om alla hade tagit ett tag. De hade blivit en lång lista. Men jag tänkte berätta om dem jag fick från Daniel, varav den ena nästan fick mig att gråta lite eftersom den var så väl genomtänkt och så omtänksam.

Jag fick ett årskort till Malmö FF. Ståplats. Helt underbart!! Jag och Daniel ska stå och skrika på megaskånska och titta på fotboll tillsammans hela 2011 och det känns så jäkla bra!



nu smäller de!!

Skrivet den: 2010-12-27 kl. 14:00:33 / Kategori: naglar

Nyårsnaglar är på! Gymmet är avklarat. Och jag har hunnit äta lunch med Catta och Sara också. Nu ska jag vila lite och sen bär det av till jobbet. Jag är helt slut men det känns bra att ha något att göra. Man sover bättre då :)

Här kommer mina snygga naglar. En klänning som ska hittas också sen är jag nyårsfin.


God morgon!! Jag försov mig satan idag å f...

Skrivet den: 2010-12-27 kl. 09:39:54 / Kategori: That is that

img_9260 (MMS)

God morgon!! Jag försov mig satan idag å fick springa till Ida utan frukost i magen. Men nu ska det göras nyårsnaglar!! Jag får visa senare tillsammans med mina fina julklappar !! Vi hörs senare!! Kram


Annandag jul.

Skrivet den: 2010-12-26 kl. 11:34:49 / Kategori: That is that

Undrar lite om det heter så idag för att man vill att det ska vara en annan dag?  Julen har varit iunderbar och jag har fått underbara juklappar. Juldagen var också helt perfekt med några tjejer här innan och sedan T-barens dansgolv för resten av kvällen. Jag och Vera har verkligen dansat av oss och jag älskade varje minut av de! Det blev nattamat och skobyte hos Vera å Kalle innan jag på ömma fötter gick hem.

Och sen kommer juldagen i bilder också :)








Efter en massa timmar på konsum sitter jag...

Skrivet den: 2010-12-24 kl. 15:52:12 / Kategori: That is that

img_1179 (MMS)

Efter en massa timmar på konsum sitter jag nu hos Daniels föräldrar och kollar på Kalle. Jag har fått helt underbara julklappar och jag får berätta mer imorgon!! Min pojkvän är verkligen bäst!! På bilden ser ni superhärliga Fredrik i kassan på jobbet. GOD JUL ALLA UNDERBARA!!


Ikväll är det julfika och julklappsspel he...

Skrivet den: 2010-12-22 kl. 19:20:00 / Kategori: That is that

img_1169 (MMS)

Ikväll är det julfika och julklappsspel hemma hos Carro E. Alex vill köra den elaka versionen där man får ta så många paket man kan men vi stoppade henne :) nu ska vi bara vi mysa och inte tänka på den långa jobbdagen imorgon. Kram till alla!!


tillökning i granen

Skrivet den: 2010-12-22 kl. 08:11:00 / Kategori: That is that
I måndags var finaste Emma här och bytte lite skolböcker med mig. Hon lånar mina eftersom hon läser samma linje som mig, två år efter och jag har ju alla böcker redan. Dumt att hon också ska gå och köpa dem. Med sig hade hon också liet godis för mig att hänga i granen. Sådanna fina poklagrisar som jag letat efter. Nu är det bara en stjärna i toppen som saknas. TACK EMMA!! :)




visst ser det mysigt ut? :) 


som det kan gå..

Skrivet den: 2010-12-21 kl. 16:03:00 / Kategori: That is that
HAHA, jag är typ sämst. Absolut jättesämst när det kommer till blommor. Det hela handlar mest om att jag glömmer vattna mina sötnosar, men jag anklagar katterna för lite tugg tugg också. Nu är det tyvärr så att en av mina två fina fina julstjärnor mest ser ut som en orkidé. Och orkidéer är jättefina, men min julstjärna ser riktigt fattig ut. Så jäkla typiskt mig. Ingen kan påstå något annat. Kom igen, min plastgran barrar mer än pappas riktiga granar gjort. Mina fingrar är nog inte speciellt gröna, haha



aj aj aj

Skrivet den: 2010-12-21 kl. 14:18:00 / Kategori: Cissi och Ceasar
Jaja Ceasar,  man kan inte lyckas varje gång eller hur ;)


Världens bästa

Skrivet den: 2010-12-21 kl. 12:05:46 / Kategori: That is that

Jag är världens bästa flickvän. Daniels favoritjulgodis står på spisen. MUMS  :) Nu ska vi se om jag hinner plugga lite innan jag ska träffa Vera i stan för lite lunch. Sedan blir det gymmet med mamma och julfika i Åhus. Det är jättekallt ute och det knarrar underbart under fötterna när man går!


ingen vanlig måndag inte

Skrivet den: 2010-12-20 kl. 22:41:47 / Kategori: That is that

Nej idag är det verkligen ingen vanlig måndag. Måndagen den 20 december 2010. Idag har jag och Daniel varit ett par i åtta hela år. Eller ihop som det hette på den tiden när vi träffades, haha. Men eftersom jag, utan att kolla, vet att det ligger ett inlägg från samma datum förra året med en massa bilder på oss genom åren behöver jag ju inte upprepa mig. Så jag tänkte bara titta efter i lilla bildarkivet på det senaste året istället :)  Och se vad jag kan hitta på oss.

Älskar dig Daniel, minst åtta år till tycker jag. Puss




Vi åkte till NYC och förlovade oss. 4/4 2010



Och vi passade på att kolla på lite NHL-hockey också.



Vi var på kolmårdens djurpark tillsammans med Vera och Kalle en helg i juni.



Ingen kan glömma resan till Rom med Daniels familj. Helt underbar!

Hela hösten har vi också stått i klacken på Swedbank arena och sjungt för Malmo FF. Och vi har suttit i soffan och turats om att skälla på Ceasar. Och massa annat mysigt. Så mysigt som bara vi kan ha de.


Jag vill inte, jag vill inte

Skrivet den: 2010-12-19 kl. 16:46:01 / Kategori: That is that

Jag vill inte, jag vill inte!! Jag vill inte plugga. Eller vill å vill, jag orkar inte riktigt. Eller ja, orkar inte, det är inte speciellt svårt. VFU-rapporten skriver forfarande sig själv så fort jag öppnar den. Jag är bara så satans lat. Jag hjälper hellre katterna att avfrosta frysen..


helgen flyger förbi

Skrivet den: 2010-12-19 kl. 16:31:00 / Kategori:

Speciellt när man är ledig. Jag har inte hunnit sitta vid en dator riktigt förrän nu. Och även om jag hade hunnit har jag inte riktigt känt för det. Men nu sitter jag här med tvättmaskinen går och jag väntar på att damernas handbollsfinal ska börja.

Ingen kunde väl missa tidningsartikeln om Wä IF i Kristianstadbladet i lördags? För er som mot alla odds gjorde det kan jag berätta att den handlade om vår tråkiga förlust mot Fjälkinge i Alliansen i fredags kväll, men också om hur sjukt jäkla grym vår Moa är och om vår storsatsning inför serien i år. Vi har utökat truppen med flera bra spelare från högre divisioner och tränartrion är fortfarande helt sjuk. Vi ska träna hårt och jobba satan tillsammans. Så vår målsättning är utan tvekan division 2.




Hej mitt vinterland, nu är jag hääääär. Ja...

Skrivet den: 2010-12-17 kl. 11:25:12 / Kategori: That is that

img_1135 (MMS)

Hej mitt vinterland, nu är jag hääääär. Jag struntar i alla som inte tycker om vintern och som tycker snön är jobbig. För jag tycker om denna årstid riktigt mycket. Mer och mer för varje år. De tar lite längre tid att klä på sig, och jag ramlar på ändan lite oftare. Men det är så härligt att vara ute och ta djupa, friska andetag. Och ingen kan säga att det inte är vackert ute med vit snö på marken och på träden. Hoppas alla får en underbar fredag och en underbar helg!! Kram kram


konsum-fest

Skrivet den: 2010-12-15 kl. 20:54:11 / Kategori: That is that

Chefen ringde och väckte mig idag. Så jag gick upp, satte mig på bussen till Åhus och åkte till jobbet. En händelserik dag, minst sagt. Minnet sa mig att chefen hade haft en kamera på julfesten så jag slängde ner lilla bloggdatorn i väskan och hoppades på det bästa. Jodå, jag har fått alla bilderna. Så alla arbetskamrater har all anledning i världen att frukta mig nu. Nja, inte alla kanske men vissa, mohaha ;) Här har ni ett snällt utkast från julfest ala konsum










dreamdate

Skrivet den: 2010-12-14 kl. 17:26:23 / Kategori: That is that
Visar sig (enligt Aftonbladet iaf) att min drömkille är singel nu. Det gillar vi. För den där tonåringen som spenderade ett år i underbara USA med ständig tillgång till Disneychanel har fortfarande en förkärlek till Zac Efron. Satan den killen är het.. :) Och jag är så löjlig. Videon och filmen såg jag x antal gånger i USA. Erkänner att jag sett den lite här hemma också. Känner mig som 19 varje gång :) 

Jag har bara legat i min härliga soffa idag. Inte ens klätt på mig, haha. Men får glida ur morgonrocken snart och hoppa i lite kläder innan jag ska bege mig till yllan och träffa Tess å company. Men trots ryggläge har jag fått lite gjort idag. Jag har börjat med min VFU-rapport. Den skriver nästan sig själv känns det som så det går bara bra. Har sett Patrik 1,5 också. Riktigt bra svensk film från 2008.

Jag har precis skrivit ett helt inlägg om Zac Efron. Löjligt!! Desirée Persson get a life!! Snälla sluta läs min blogg till jag återgått till mitt normala jag. Med lite tur blir de imorgon..




mer högklackat

Skrivet den: 2010-12-14 kl. 08:06:00 / Kategori: That is that

För inte så länge sedan visade jag ett skohorn jag fick av min snälla mamma. Så jäkla snyggt om man får säga så. När jag stod och packade in alla saker i köket igen (bild på luckorna kommer) hittade en annan jäkligt snygg sko.  Min tårtspade :)




min julgran :)

Skrivet den: 2010-12-13 kl. 20:02:00 / Kategori: That is that

min fina julgran har blivit ännu finare. Jag och Daniel körde teamwork i söndags och slog in lite julklappar. Idag har jag fixat till dem sista och alla ligger nu under granen. Eller ja, detta är ju en del av vad jag och Daniel köpt till andra, och varandra. Fast där är fortfarande flera som fattas. Det har blivit riktigt många i år faktiskt. Men så går det när man ska fira med småkusiner och kusinbarn och andra underbara.

Min julklapp? Det är den stora i hörnet ;)


hoppsan

Skrivet den: 2010-12-13 kl. 15:58:06 / Kategori: That is that

hjälp vad det var länge sedan jag skrev. Har ju massor av nytt å Alex kommer bli stolt över mig. Men vi börjar i fredagd ;)

Personalfest. Den första bland många, en sak som är säker. Det var första året som jag var med på konsums julfest men de kommer bli många fler. Kvällen började på lagret där mina arbetskamrater hade dukat fint med ljus och musik och massa snacks. Vi fortsatte på bowlingen i Åhus. Vi bowlade, dansade åt och drack.

HANDLA PÅ KONSUM ;) 


tomten

Skrivet den: 2010-12-10 kl. 10:00:00 / Kategori: That is that

December och julen är rätt mysig ändå. Vi har fått upp vår fina gran, vi har julstjärnor för första gången här hemma och jag har hittat min julklapp i Daniel garderob :) Å Vera hittade en fin tomte på EKO i onsdags. Börjar misstänka att dem tar inträde där, för varje gång man går in kostar de massor av pengar.


Titta alla barn, på en fin stor fejk julegran

Skrivet den: 2010-12-09 kl. 21:55:53 / Kategori: That is that

Titta alla barn, på en fin stor fejk julegran! Det går att bygga ihop en julgran utan sambo. Det trodde jag inte. Och med lampor och allt. De trodde inte Daniel.

Sedan vill jag också kommentera en sak angående mitt förra inlägg med mina matematikkunskaper. Jag läser matematik på högskolan på lärarutbildningen. Jag är 23, inte 13. Och inte jättetrög, bara lite ;)









Nu är de bara julklappar som saknas älskling ;)


Här har vi matte på hög nivå det är rikti...

Skrivet den: 2010-12-09 kl. 09:47:58 / Kategori: That is that

img_1041 (MMS)

Här har vi matte på hög nivå det är riktigt härligt att känna att man klarar av det utan problem. Och ärligt talat tror inte jag alla kan räkna ut volymen på en cylinder bara sådär  hoppas alla har en underbar torsdag!! Kramar


fint till jul..

Skrivet den: 2010-12-09 kl. 08:12:54 / Kategori: That is that
I tisdags var det visst fotboll på tv för Daniel stack till Basse och Svensson tvekade inte en sekund på att komma och göra mig oclh mina popkorn sällskap. För att liva upp halvtidsvilan bestämde vi oss för att sätta upp mina tapetklistermärken jag har haft liggandes här i över ett år.

snyggt satan eller hur :)



Och sen när jag kom upp på onsdagsmorgonen såg de ut såhär. Tråkigt :(


en onsdag i december.

Skrivet den: 2010-12-08 kl. 14:44:31 / Kategori: That is that
Hej hallå igen. Här är jag igen å njuter av livet och allt det har att erbjuda. Jag lägger mkt tid på att fixa och ha mig här i lägenheten. Mkt för att här är så fint nu plus att jag försöker få in lite julstämning!

Ikväll är det fotbollsträning och jag längtar verkligen! Å jag älskar mitt nya skohorn. Så jäkla snyggt. Tack mamma!


En måndag i december..

Skrivet den: 2010-12-06 kl. 21:20:11 / Kategori:
Det är måndag igen, och det känns bra med ny vecka. Än så länge iaf, haha. Jag snoozade i över en timme imorse, riktigt sjukt faktiskt. Men till skolan kom jag och vi har räknat med skala å romber å annat jag inte minns namnet på. Imorgon blir det grupparbete i min (vår) mysiga lägenhet. Ska ta tag i mitt eget också bara sen har jag koll på läget. Hade varit underbart om man hade hunnit skriva klart allt innan jul. Då blir de ju jullov :)

Hittade en länk på Saras blogg. Så jäkla ball. Se den!!



Nu ska jag sova. Funderar på att börja tvätta redan kl 5 imorgon. Eller ja, det är tanken. haha


Time to tango!!

Skrivet den: 2010-12-05 kl. 17:42:57 / Kategori:

Daniel kommer mobba mig för min otroligt dåliga musiksmak nu men skit samma. Jag dansar satan till Shakrias objection (tango) nu när jag städar här hemma. Och med risk för ännu mer Daniel-mobbning så säger jag att min favoritdel är 3:05, haha. Han kommer skratta åt mig, men älska mig ändå :)  

Underbart!



Hoppas alla har haft en trevlig helg och får en trevlig söndagskväll. Andra advent å allt. Hjälp de har jag missat..

 


Såhär ser de ut när tjejligan ska baka!! :...

Skrivet den: 2010-12-04 kl. 17:28:22 / Kategori: That is that

img_1022 (MMS)

Såhär ser de ut när tjejligan ska baka!! :) knäck, snickers, lussekatter, kola, rischoklad. Massor av mums :) kram kram kram


Sjukaste!!

Skrivet den: 2010-12-02 kl. 21:29:21 / Kategori: That is that

Haha, för bara någon dag sedan berättade jag om Tower Blaster. Ett spel från den gamla goda tiden. Jag berättade om mitt dåvarande High Score på 9504 poäng. Sara utmanade mig genom att slå de med 12923 poäng.

IN YOUR ASS!!! Där har ni fan en utmaning. De kan inte gå att slå!!



tjabba hallå

Skrivet den: 2010-12-02 kl. 21:01:36 / Kategori: naglar

2 december idag och det känns riktigt bra. Julen närmar sig med stormsteg och ännu bättre är att lönen också kommer snart. Det behövs precis som vanligt, tyvärr. Jag är sämst!

Iaf, inte min katastrofala ekonomi jag tänkte skriva om nu, utan lyxen av nya naglar. Ida är helt underbar att sitta och prata med och jag fick en megajulkram innan jag gick. Lille Harry gjorde inte saken sämre :)







Åter på hkr med examination idag. Skönt me...

Skrivet den: 2010-12-01 kl. 10:54:30 / Kategori: That is that

img_1731 (MMS)

Åter på hkr med examination idag. Skönt med lite socialt idag efter gårdagens soffmaraton. Efter att ha tagit bussen till skolan imorse gillar jag kylan igen, det är så mysigt :) hoppas alla har en bra onsdag!!! KRAMAR


RSS 2.0