Vi kör på!

Skrivet den: 2014-12-31 kl. 23:20:53 / Kategori: That is that
En härlig nyårsmiddag har avnjutits och vi inväntar tolvslaget genom att spela beer-Pong. Blir inte mer nu, så gott nytt!!





Jag fixar ostbrickan

Skrivet den: 2014-12-31 kl. 18:41:14 / Kategori: That is that
Sådär, nu ska vi fira nyår. Jag (vi) är ansvariga för ostbrickan och nattamaten. Bilder på oss kommer senare, jag måste bara få i Daniel lite mer öl ;) 




Avsluta året

Skrivet den: 2014-12-31 kl. 11:06:07 / Kategori: That is that
Det var lika bra att avsluta året med ett spinningpass. Det har verkligen gått sådär med kost och träning nu under jullovet. Jag tycker att jag skött mig rätt okej ändå, men vågen och måttbandet håller inte med. Så jag längtar efter första januari och en sockerfri månad. Axons schema kommer jag köra igång med det första jag gör imorgon bitti :)




En dag på emporia

Skrivet den: 2014-12-30 kl. 18:10:42 / Kategori: That is that
Efter några varv inne på emporia med familjen Olsson åkte jag därifrån med ett par nya jeans. Jag har ett sparmål som inte tillåter shopping innan torsdag, samt en London-resa i början av nästa år. Men lite nyttigt och lite gott har jag fått i magen iaf. 




2014 del 2

Skrivet den: 2014-12-30 kl. 16:14:00 / Kategori: That is that
Här kommer andra halvan av 2014 :) 
 
Och vi börjar med veckan på Rhodos tillsammans med Daniel och Vera. En härlig vecka på ett fint superfint hotell med grym al inclusive. Det var mycket slappande under den veckan, vilket gjorde mig galen till slut tyvärr :)
 
 
 
Det blev en tur till Danmark med familjen och en tur till Kivik med Alex också i somras
 
 
 
 
Efter sommaren började mitt första år som klasslärare. Heter det så fortfarande förresten? Helt underbart i alla fall. Och jag älskar att ha sexorna. Jag är precis där jag ska vara känner jag!
 
 
 
Under hösten började jag med Axon. En PT i Stockholm som skulle hjälpa mig i form. Oj oj oj.Ord kan ännu inte beskriva den resan.
 
 
Vi var på bröllop i höstas. Emil och Sara blev man och hustru.Massor av kärlek till dem såklart!
 
 
 
Jag och Daniel tog en tur till Stockholm med för att mysa och shoppa lite. Jag älskar dessa småturer och de måste vi göra oftare. 3 dagar i Stockholm blev det.
 
 
I höst har det varit full fokus på kost och träning och det har varit en hel del inlägg om detta också.
 
 
 
 
 

God morgon!

Skrivet den: 2014-12-30 kl. 10:36:57 / Kategori: That is that
Jag var lat imorse och struntade i gymmet. Istället åkte jag till Lund med Daniel och familjen Olsson. Efter ett kort stopp på Nova ska vi sedan vidare till emporia. En trevlig tisdag helt enkelt :)





2014 del 1

Skrivet den: 2014-12-29 kl. 15:46:00 / Kategori: That is that
2014 börjar närma sig sitt slut och 2015 är nära. Tänkte summera 2014 lite snabbt. Så man blir påmind om vad man faktiskt gjort under året. Del 2 kommer imorgon, jag orkade inte mer efter ett tag, haha
 
2014 började med en spavistelse på kosta boda art hotel. Supermysigt och lyxigt sätt att fira nyår. Att ligga och gotta sig på spaavdelningen var ett perfekt sätt att starta ett nytt år på.
 
 
Det var också i januari som jag och Daniel köpte vår lägenhet. Jag minns så tydligt när syrran kom in mitt under min behandling på hälsa och helhet och berättade att vi fått lägenheten, haha.I april flyttade vi in. Och vem vet, snart kanske en hatthylla kommer på plats också.
 
 
 
 
Det har blivit en del Malmö under året. För fjärde året i rad införskaffade vi säsongskort.
 
 
Detta året blev det summerburst i Stockholm.Och vi fick sällskap av Vera, Macke och Jennifer. Ett härligt gäng son röjde där uppe en helg. Minnen därifrån är såklart en fin frukostbufe, frymm musik, mina förbaskade tallrikar och att vi hader riktigt, riktigt roligt!!
 
 
 
 
 
 
 Vi åkte upp till Östersund och hälsade på släkten och gjorde massor av skoj. Bland annat åkte vi till Åre. "Norrland" bjöd på underbart väder och vi hade några riktigt härliga dagar där uppe.
 
 
 
 

Kall, trött, snorig

Skrivet den: 2014-12-29 kl. 08:15:59 / Kategori: That is that
Och allmänt gnällig..

Denna måndagsmorgon ställde jag klockan på tidigt och stack till gymmet. Vi får se om jag lyckas med något litet iaf. Hade jag lyssnat på kroppen skulle jag stannat i sängen är jag rädd för. Så det är bäst att ta de lugnt tror jag. 


Minus 10 grader idag. Lite snö nu med bara så är det vinter :)


Mot gymmet

Skrivet den: 2014-12-28 kl. 09:26:12 / Kategori: That is that
Åh, egentligen orkar jag inte sticks till gymmet just nu. Näsan protesterar lite, magen vill ha mat, då den vant sig vid julen alltför snabbt, och resten av kroppen vill inte alls att jag reser mig från denna varma säng just nu. Men det spelar faktiskt inte så stor roll, jag ska dit oavsett. Musklerna behöver få jobba lite känner jag.




Det händer något!

Skrivet den: 2014-12-27 kl. 13:16:06 / Kategori: That is that
Underbara planer! Å vad jag älskar att ha något inplanerat. Jag är helt enkelt lyckligare då. Nu är vi på väg hem till Daniels föräldrar för en sen lunch innan jag ska göra några timmar på Konsum sen ikväll. 


Ny tröja från Nocctane. Ett märke ni bör kolla upp! Jag önskade mig tröjan i julklapp och sambon fixade den. Så pluspoäng till honom också! 

Hos Ida!

Skrivet den: 2014-12-27 kl. 10:10:38 / Kategori: That is that
Idag är jag hos Ida igen. Fast idag är det inte jag som får fina naglar utan mina småkusiner. De fick ett besök hos Ida i julklapp. Så jag var världens bästa kusin också i onsdags :)





Världens bästa flickvän

Skrivet den: 2014-12-26 kl. 17:15:09 / Kategori: That is that
 Jag lyckades bli världens bästa flickvän i år igen efter att ha gett Daniel en fotbollsresa i julklapp. Självklart följer jag också med, så i maj åker vi till Dortmund, Tyskland! 


Daniels instagrambild

Inte alltid vad man tänkt

Skrivet den: 2014-12-26 kl. 10:27:20 / Kategori: That is that
Hoppla! Om någon berättat för mig att jag skulle spendera juldagskvällen ensam hemma i pyjamas samtidigt som jag krängde massa choklad hade jag nog tvekat. Låter inte jättelajbans. Det var det väl inte heller och jag har en del ångest över all choklad idag. Speciellt eftersom jag vaknade upp med världens förkylning och fick ställa in promenaden med mamma. Något besök på gymmet lär det inte heller bli. Och självklart skiner solen när jag är på dåligt humör, jäkla trams. 




Här vare party!

Skrivet den: 2014-12-25 kl. 20:26:19 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Juldagen = party! Syrran och Macke är här för att äta gott och ha de bra. Mycket mer än så blir det inte för mig dock. Jag ska leka chaffis sen inatt så det är bara att slå en pling om ni behöver mig. Tills dess finns jag i min nya polarn o pyret-pyjamas från världens bästa pojkvän :) 


Fast jag har lyxat till det med en monster ikväll. 

Röra på sig

Skrivet den: 2014-12-25 kl. 16:33:54 / Kategori: That is that
Min kropp har under hösten utvecklat ett behov av att röra på sig. Det är helt enkelt då jag mår som bäst. Och eftersom julen innehåller en del onyttigheter är behovet ännu större. Så idag har det blivit både långpromenad och en tur till gymmet. Skönt att vara igång. 

Nu laddar vi inför kvällen! Jag har ingen aning om vad som kommer hända. Vi tar det som det kommer helt enkelt ;) 


Från promenaden imorse

Sadelskydd

Skrivet den: 2014-12-25 kl. 12:32:46 / Kategori: That is that
För några veckor sedan köpte jag två st sadelskydd. Svärmor önskade sig ett i julklapp, vilket hon också fick, så därför har jag inte kunnat skriva om det tidigare. Men de var ett riktigt grymt köp! Jag har aldrig ens funderat på tanken på att ha ett sadelskydd om det inte vore för den här julklappen. Varmt och skönt om rumpan kan jag tala om.

Det är en gammal klasskompis från högskolan som sytt dem. "Made by love, Caroline" kallar hon de, och finns på Facebook :) 





Juldagsmorgon!

Skrivet den: 2014-12-25 kl. 10:01:06 / Kategori: That is that
God morgon! 
Julafton är över och jag hoppas ni alla är proppmätta från all julmat igår. Jag kände att det behövdes en axon-dag idag efter allt gott igår så det är bara att köra igång. En promenad med mamma nu på morgonen så sticker jag till gymmet lite senare :)




Julfrukost

Skrivet den: 2014-12-24 kl. 11:01:01 / Kategori: That is that
God jul alla fina! 
Idag är ju världens längsta dag eftersom man bara längtar till julklapparna ikväll.  :) i vanliga fall brukar jag alltid jobba på julafton men inte i år. Så därför var jag tvungen att fylla dagen med något annat. Julfrukost hos Jessica. Och jag hoppas att vi börjat med en ny tradition detta året. Tillsammans med Vera har jag och Daniel varit på knytfrukost hos Jessica denna morgon. Supermysigt verkligen! 






Uppesittarkväll

Skrivet den: 2014-12-23 kl. 19:33:00 / Kategori: That is that
Nu kör vi uppesittarkväll :)





Gymmet

Skrivet den: 2014-12-23 kl. 12:02:31 / Kategori: That is that
Jag och Niklas körde ett grymt pass idag. Först stenhård spinning och sedan lite magträning på de. Plus lite lek och bus. Vi körde lite chins utan hjälpvikter och när jag bytte grepp kunde jag ju köra hur många som helst. Och eftersom det var Niklas jag var där med kunde vi leka lite med kameran också :) 


Fler bilder kommer en annan dag :)

Konsum levererar

Skrivet den: 2014-12-23 kl. 08:28:42 / Kategori: That is that
Konsum levererar bokstavligt talat eftersom chefen faktiskt ringde igår kväll och kom hit med en julklapp. Ett fint Mateusfat med lite clementiner och choklad. Vilken tur för mig, eftersom den där andra chokladen jag fick är slut ;) 

Nej, när det kommer till julklappar är chefen på Konsum grym! Där snålas det inte. Å andra sidan jämför jag ju med kommunen så det är inte så svårt att slå ;) 




Nya naglar!

Skrivet den: 2014-12-22 kl. 16:42:57 / Kategori: That is that
Här är resultatet av besöket hos Ida idag. Jag sa att jag ville ha något snöigt och sen fick hon göra vad hon ville :)




Skelettskämt!

Skrivet den: 2014-12-22 kl. 12:39:12 / Kategori: That is that
Haha, asså jag pallar inte. Min humor är så dålig :) :) :) 




Morgonpromenad

Skrivet den: 2014-12-22 kl. 09:19:11 / Kategori: That is that
God morgon!
Måndag och ny vecka. Jag har inte samma nu-kör-vi-känsla som jag brukar ha inför en ny vecka, men nästan. Jag har iaf precis kommit hem efter en morgonpromenad med mamma. Denna avslutades på maxi så jag har handlat också. (Vem fan köper 2 kg morötter när man sen måste gå hem?!?) 

Nu är det dags att sticka till Ida och bli julfin! 


Det var mörkt när vi började gå, men ljusnade snabbt. 

Seg söndag

Skrivet den: 2014-12-21 kl. 21:18:27 / Kategori: That is that
Tja tja!

Skit vilken seg söndag. Den blev inte alls som jag tänkt mig, utan bara en massa soffliggande. Tur att jag var på det där spinningpasset imorse. Nu har jag krängt pepparkakor också, så jag har ont i magen. Rätt åt mig, haha. 

Ny dag imorgon. Helt ledig, och jag vet inte alls vad jag ska göra med all tid. Soffan är förbjuden! 


Jag har sämst humor!

Julklappar

Skrivet den: 2014-12-21 kl. 13:57:12 / Kategori: That is that
Det börjar ju närma sig julafton. Och att slå in julklappar är superroligt! På något sätt blev det väldigt många julklappar att slå in i år, och inte en enda julklapp har blivit inslagen i butik. Vi (Daniel) har två kvar, så vi får se hur det blir med dem :) Jag har precis skickat iväg några klappar till Åhus. Däribland Daniels, så nu slipper jag smyga med den här hemma! 






Kör vi!

Skrivet den: 2014-12-21 kl. 10:01:38 / Kategori: That is that
Det är bara att köra på! Jag har bestämt mig för att ha jullov när det kommer till kosten och köra efter det schemat till en 90%. Träningsschemat ska följas till hundra! 






12 år

Skrivet den: 2014-12-20 kl. 18:58:36 / Kategori: That is that
Idag har jag och Daniel varit tillsammans i tolv år. Hur sjukt är inte det då? Tolv år sedan den där julavslutningen i nian. 

Love you honey! ❤️




Rik

Skrivet den: 2014-12-20 kl. 11:51:42 / Kategori: That is that
Fick sms mitt i natten. Då var man rik ;) 

Att få mail av detta slag stör mig inte, det är bara att radera, men sms? Hoppas detta var första och sista! 




Fettmätningen

Skrivet den: 2014-12-20 kl. 08:08:37 / Kategori: That is that
På fettmätningen i torsdags var jag supernervös. Efter en startprocent på 28,9 var den nere på 22,95 i början på november. Jag hoppades på något i närheten av 20% nu. Så när PTn som gjorde mätningen sa 11,91% tänkte jag att hon måste mätt fel. Det sa jag högt också, och då blev hon nästan lite sur, haha. Nu har jag skickat bilder och mätresultat till Martin. Han sa också att 11.91% stämmer himla bra utefter mina bilder och mått. 

Helt jävla sjukt skulle jag vilja säga. Just nu känner jag mig supernöjd och riktigt stark vilket är en underbar känsla. Jag har gjort detta. Nu tar jag jullov och sedan får vi se vad våren har att erbjuda. Jag har inga planer på att bli mindre eller smalare, men starkare! Här ska de byggas muskler. Och rumpa ;)

Jag är ärligt talat så lycklig över detta att jag skulle kunna gråta! 





Julbord

Skrivet den: 2014-12-19 kl. 19:56:56 / Kategori: That is that
Åh vad jag mår bra nu. Magen är lite sur på mig och protesterar men den får vänja sig ;) 

Jag, Daniel och Vera är hemma hos våra föräldrar och har precis avnjutit ett julbord som innehöll, ja, allt som ska va med helt enkelt. Och jag har njutit. Hoppas alla har en trevlig kväll och får en härlig jul! Min har börjat på bästa sätt! 







Julklapp

Skrivet den: 2014-12-19 kl. 15:29:15 / Kategori: That is that
Jag fick en present från klassen också idag. Den kunde inte passat mig bättre just nu, haha. Fin choklad och biocheck. 

Jag kommer säkert sakna kidsen hela julen. Eller, vid några tillfällen iaf, haha. Och blödig som jag är vill jag inte ens tänka på sommaravslutningen! 





Julavslutning

Skrivet den: 2014-12-19 kl. 09:39:07 / Kategori: That is that
Sådär, nu var det jullov. Kidsen är hemskickade och snart är det jullunch med fina kollegor. Och sen tänkte jag börja jullovet med att stanna kvar och jobba lite, haha. 




Fettmätning

Skrivet den: 2014-12-18 kl. 17:09:57 / Kategori: That is that
Jag har varit på fettmätning nu på eftermiddagen. Det är därför jag varit så frånvarande de senaste dagarna. Huvudet har fokuserat helt och hållet på detta. Och på jullovet som börjar imorgon ;) 

Jag orkar inte skriva om mätningen ännu. Måste samla tankarna först. Men efteråt gick jag och firade med tjejerna. Den här goda slank ner utan minsta lilla ångest! 




Konstig fröken!

Skrivet den: 2014-12-17 kl. 08:34:16 / Kategori: That is that
Idag var det äntligen dags. Dags att riva sönder matteboken! Jag ställde mig inför sexorna och sa att jag var trött på matteboken och rev sedan sönder den. Spontanapplåder! De var inte riktigt lika glada när jag sa att vi ändå skulle ha matte i vår, men gillade såklart tanken att få gå wild and crazy på höstböckerna i alla fall. 









Handboll på gymmet

Skrivet den: 2014-12-16 kl. 18:52:20 / Kategori: That is that
Fan vad härligt ändå att tvinga sig själv till gymmet för att sedan gå på löpbandet och lyssna på MFF-poden samtidigt som Sverige spelade framför mig. 

Det är läskigt hur bra man mår psykiskt när man tränar och sköter sig, jämfört med hur kass och misslyckad man känner sig när man inte gör som det var tänkt. Riktigt läskigt faktiskt och man kan snabbt bli knäpp på det kan jag lova. 




Tisdag och nedräkning!

Skrivet den: 2014-12-16 kl. 07:46:45 / Kategori: That is that
Vi räknar ner till avslutningen. Det är inte mycket vi gör om dagarna längre, då både elever och lärare är trötta. Men lite utvärderingar får vi göra. Mina första utvärderingar som klasslärare, så de ska bli roligt och se vad eleverna säger. 

Den här fick jag in förra veckan ;) 




Arbetskläder

Skrivet den: 2014-12-15 kl. 13:06:04 / Kategori: That is that
Idag har jag varit klädd såhär på jobbet. Pyjamasparty stod på schemat och fröken gick såklart all in! Kollegor påpekade att jag tyckte det var roligare än barnen och det kanske ligger något i det. Vi har haft sagostund, viskeleken och film istället för de vanliga matte svenska och SO. Det är ju ändå snart jul och betygen är ju faktiskt satta ;) 






Lite cred för att jag gick till jobbet osminkad ändå ;)

Kunde inte bry mig mindre!

Skrivet den: 2014-12-15 kl. 08:15:49 / Kategori: That is that
Jag bryr mig inte ett dugg om att det inte är fredag imorgon. Eller dagen efter imorgon heller för den delen! Nu är det dags för sista veckan innan jullovet och jag ska mysa isönder mina elever!! 




Varm saft

Skrivet den: 2014-12-14 kl. 21:21:12 / Kategori: That is that
Vi avslutar helgen med lite varm saft (fun light) och riven ingefära. Jag har precis kommit hem efter julfika hos Vera med fina vänner. Jag längtar tills på torsdag då jag kan vara med och fika på riktigt! 





Strålande solsken och frost

Skrivet den: 2014-12-14 kl. 11:14:49 / Kategori: That is that
Hej! Vilken underbar söndagsmorgon och tredje advent! Jag fick cykla slalom till gymmet idag för all is på vägen. Men det var inga problem eftersom solen lös upp fläckarna så som bara solen kan. Väl på plats fick jag veta att spinning var inställd pga sjukdom. Lite tråkigt, men då kunde jag köra de där överkroppspasset jag hoppade över igår  ;) 

Lunch nu, sen ska solen avnjutas med en promenad! 




Klar!!

Skrivet den: 2014-12-13 kl. 16:57:07 / Kategori: That is that
Nu är alla julkort klara! Daniel kommenterade detta med att "såhär tidigt har vi aldrig varit klara med julkorten innan" vilket ledde till att jag skällde ut honom. Det var flera år sedan han engagerade sig i några julkort. I år var inget undantag ;) 

Vi bestämde oss för att sticka och bowla ikväll. Sen påminde Daniel oss om att det var fotboll på tvn så det blir det istället, tillsammans med en god middag.




Vad gör man?

Skrivet den: 2014-12-13 kl. 10:23:13 / Kategori: That is that
Lördag idag och det gillar vi såklart. Jag har varit ute på en morgonpromenad med kusinen och snart blir det en runda på stan. Däremot är kvällen lite osäker. För jag vill inte ut och äta ( eller dricka  )och syrran kan inte dricka pga pencelin. Vad gör man då? Vad kan man hitta på för skoj en lördagskväll som inte innehåller alkohol eller mat??
 
 
 
 
 

Själva!

Skrivet den: 2014-12-12 kl. 18:40:37 / Kategori: That is that
Luktar vi illa eller??!

Jag och Daniel är ensamma på gymmet denna fredagskväll. Är det julfikan som lockat eller stormen Alexander som skrämt iväg folket?? Skoj för oss iaf och jag testar lite tramsövningar och leker nu efter jag är klar. Lite foto kunde vi ju med ta ;) 





Mina fina!

Skrivet den: 2014-12-12 kl. 10:35:30 / Kategori: That is that
Mina fina kids sjöng lucia idag. (Heter de så? Gick lucia kanske) Otroligt duktiga var de iaf! Så ni har en superstolt lärare här. En lärare som är sjukt osäker på vad hon får lägga upp för bilder och inte. Denna vågar jag ge mig på iaf! 




Lyxliv

Skrivet den: 2014-12-11 kl. 19:27:38 / Kategori: That is that
Ikväll lever jag livet ordentligt! Efter två träningspass jag inte vill gå på (det är de passen som är bäst) stack jag hem till Vera. Här var maten nästan färdig och det är bara att sätta sig till bords! Vardagslyx! 






Morrn Morrn

Skrivet den: 2014-12-09 kl. 07:14:24 / Kategori: That is that
Hej hopp! 
Här sitter jag på jobbet denna tisdag. Jag har snart varit här i en timme, och så kommer det vara i en vecka nu. Jag är helt enkelt för snål för att köpa ett nytt busskort för de sista två veckorna så jag åker med vemsom än kör, när denna någon kör, haha. 


Jag ser jullovet inom en snar framtid!


You can do anything!

Skrivet den: 2014-12-08 kl. 20:27:16 / Kategori: That is that


Små lappar

Skrivet den: 2014-12-08 kl. 11:33:26 / Kategori: Our place
Daniel svor åt mig för ett tag sedan när jag lyckats hälla upp riset i en burk och slängt påsen. Helt förståligt eftersom han inte hade någon aning om del ris vs vatten till antalet portioner. Det rådde jag bot på i lördags. Skrev söta skyltar och huttade sedan påsen igen, haha






Julskyltning

Skrivet den: 2014-12-07 kl. 17:30:04 / Kategori: That is that
Det blev en runda till Åhus innan. En kort runda, men det räknas också. Jag och Felicia gick ett varv på Köpmannagatan och torget och tittade på grejer jag folk. Lagom mysigt och inte alltför kallt. Tyvärr blir sådana här utflykter när man inte kan ta för sig av alla smakprover överallt, men Felicia tog mina bitar också. ;) 




Göra-något-söndag!

Skrivet den: 2014-12-07 kl. 14:15:23 / Kategori: That is that
Efter en rätt händelsefattig lördag vill jag ha lite mer action idag. Det blir tyvärr svårt med en sambo som ligger däckad. Syrran likaså. Men det ser ut som jag får med mig Felicia till julmarknaden i Åhus i eftermiddag. Vi ska bara invänta mörkret lite för extra mycket mysstämning :) plus att mitt hår måste torka och jag tror inte Daniel uppskattat hårfönen just nu, haha.




Lite av vad jag gjorde!

Skrivet den: 2014-12-07 kl. 12:43:55 / Kategori: That is that
Lite av mitt pyssel. Jag dekorerade hyllan i vardagsrummet med lite nya grejer och lite pyssel från igår. Jag gjorde en julgran och lite pärlhjärtan, samt satte lite hyacinter i vatten i olika medicinskålar som jag köpt. Koppargrejerna köpte jag på eko igår. 








När andra ljuset brinner..

Skrivet den: 2014-12-07 kl. 08:08:24 / Kategori: That is that
God morgon! Idag firar vi andra advent och vi är en vecka närmare julafton. Jag vaknade tidigare än vanligt denna söndag och det är länge tills jag behöver göra mig redo inför spinningen. Därför tänkte jag sätta mig och skriva lite julkort och slå in lite julklappar. Väldigt mysigt! 





Julpyssel

Skrivet den: 2014-12-06 kl. 13:59:42 / Kategori: That is that
Idag skulle det julpysslas här hemma. Men det fick ställas in pga sjukdom och andra anledningar. Det stoppar inte mig däremot. Jag pysslar och har mig å så får vi se vad det blir :) förresten så har jag Ernst med mig i bakgrunden! 







Litet mål!

Skrivet den: 2014-12-06 kl. 10:48:17 / Kategori: That is that
Förra nyår sa jag att jag skulle gå ner 10 kg tills nästa nyår. Och nu har jag gjort det. Jag har inte gått ner 10 kg sedan jag började på axon, (lyckades ta några kilo innan axon började) men 10 kg sedan vi kom hem från Rhodos i somras. Denna dagen ska jag njuta av! Och lyxa till det med materiella ting till mig själv :)





Känner mig lagom!

Skrivet den: 2014-12-04 kl. 20:59:02 / Kategori: That is that
Jag har varit grym denna veckan! Kosten har fungerat super och träningen har varit lagom. Rutinerna finns där med viss anpassning till vardagens oplanerade händelser. Det svåra ligger just i det. Att hålla huvudet kallt när allt inte går som man tänkt. 

Vi kör på! 




Mer mys!

Skrivet den: 2014-12-03 kl. 16:33:51 / Kategori: That is that
Det blev raka vägen hem från jobbet och ner under filten i soffan. Jag fryyyyser! Försöker följa regeringsdebatten, men det går inte så bra för mig. Jag fattar inte speciellt mkt och blir mest irriterad på mig själv att jag inte har bättre koll. En smoothie blev det till mellanmål. Gymfri dag idag, men strax ska jag ge mig ut på en promenad! 




Mysmorgon!

Skrivet den: 2014-12-03 kl. 09:39:28 / Kategori: That is that
God morgon! 
Hoppas allt är bra med er! Man är lite tröttare för varje morgon nu och både jag och elverna räknar dagarna till jullovet. Snart så! 

Hoppas ni får en trevlig onsdag!






Vi lottar!

Skrivet den: 2014-12-02 kl. 09:41:15 / Kategori: That is that
Jag vet inte vart den kommit ifrån men vi har en chokladkalander i personalrummet på jobbet. Så vi lottar varje rast om vem som ska få ta en bit! Jag hoppas att jag får slippa, haha 




Med kläder på!

Skrivet den: 2014-12-01 kl. 17:42:04 / Kategori: That is that
Ni får en bild på mig med kläder också. Inte alltför många nakenchocker på en dag liksom. Fast detta är också lite av en chock. När brukar jag ha sådana byxor på mig? Sjukt att jag ens äger ett par som inte är övervägande svarta! (syns inte på bilden, men de är faktiskt mest vita) 




Saknat magen?

Skrivet den: 2014-12-01 kl. 08:36:04 / Kategori: That is that
Det var länge sedan jag la upp en bild på magen ju ;) Gud, vad jag önskar att den kommer se ut såhär i sommar också. Det är tur att jag har bloggen och instagram att visa upp den på, för annars är det himla trist med en sådan mage på vintern! 

Nu jäklar ska det jobbas! 


Jag skulle kunna få det till 4,5 rutor. ;)

RSS 2.0