Uterummet

Skrivet den: 2019-06-26 kl. 20:23:07 / Kategori: That is that
Vad hände med uterummet egentligen? Det som vi målade, målade och målade i påskas. Jo men det blev ju klart efter viss uppskjutning på grund av en bruten tå. Men till sist hade det mörka bruna taket blivit ljusgrått. Vilket lyft det blev! Där är fortfarande en del saker jag vill fixa till med uterummet men ett steg i taget antar jag :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Springa, sprang, sprungit

Skrivet den: 2019-06-22 kl. 22:21:25 / Kategori: That is that
Efter att ha känt mig uppblåst och allmänt degig ett tag tröttnade jag imorse och bestämde mig för att det skulle bli skärpning. Slut på allt tramsätande och kanske dags att planera in lite promenader igen. Och som den all-in-människa som jag är gick jag såklart ut stenhårt idag. På en lördag!! Jag la över läggningen på Daniel ikväll och stack ut och sprang. Planen var ett eller två varv runt kvarteret (gillar att kunna sluta när jag inte orkar mer) men nej så blev det inte riktigt. Jag fick feeling och sprang en ordentlig omväg ner till stranden. Bestämde mig sedan att jag fick lov att börja gå efter 5km, men eftersom allt utöver 5km var bonus fortsatte jag springa hela vägen hem och det blev rätt exakt 7,5 km istället. Helt underbart!! Varför gör jag inte det här oftare!?! (Kanske för att jag redan har ont i hela kroppen) 

Ett helt inlägg om min joggingtur idag, men de händer så sällan så va fan ;) 

(null)


Midsommarfrukost

Skrivet den: 2019-06-21 kl. 16:37:58 / Kategori: That is that
Frukost i stugan med mina föräldrar är givet på midsommarafton. Det är inte många frukostar vi missat med dem denna dag. Elliot fick busa med mormor och morfar och jag och syrran satte ihop våra kransar. 

En mysig morgon! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sovmorgon!!

Skrivet den: 2019-06-20 kl. 22:46:08 / Kategori: That is that
Haha där kom den ju, min sovmorgon! 07.22 vaknade Elliot idag så den tackar jag för. Men då vi var på fotboll igår och kollade på Daniel blev sömnen konstig och förutom småstunder under kvällen somnade inte vår kille förrän närmare 23. Helt konstigt var det därför inte, även om senare läggning (väldigt) sällan leder till senare uppstigning.. 

Vädret skulle inte vara med oss idag sades det. Riktigt så blev det inte, utan vi har varit ute och lekt hela eftermiddagen :) den lilla poolen uppskattas mer och mer för varje gång! 

(null)

(null)

(null)


Sommarlov

Skrivet den: 2019-06-19 kl. 12:08:07 / Kategori: That is that
Oj, här har tiden gått! 

Vi har sommarlov tillsammans med alla andra. Inte så stor skillnad här, förutom att vi har fler att umgås med på dagarna nu. 

Vi har också rivstartat sommarlovet med avslutning, student, besök på stranden, bilbingo, grillkvällar och bus på lekplatsen. Det som saknas är väl de lata sovmorgnarna :) 

Nu laddar vi för midsommar!

(null)

(null)


Nya skor

Skrivet den: 2019-06-08 kl. 15:02:26 / Kategori: That is that
Såhär gick det när jag skulle in till stan och "bara byta badbyxorna". Vi (räknar Elliot som medskyldig) kom hem med ett par nya skor också. Samt rätt storlek i badbyxorna får jag väl tillägga. Dessa (skorna, eller ja badbyxorna också...) tänkte jag att han ska få springa i hela sommaren :) 

I bakgrunden på ena bilden ser vi också Elliot som klättrade upp i soffan helt själv för första gången någonsin. Då kan han det också! 

(null)

(null)

(null)


Premiärtur till stranden

Skrivet den: 2019-06-06 kl. 07:00:49 / Kategori: That is that
Säsongens första strandbesök checkades av igår. Tillsammans med Felicia, Juni, Lykke och en jäklans massa grejer åkte vi ner till snickarhaken för några timmar vid havet. Herregud vad grejer man behöver ha med sig när man ska åka ner med barn. Det är parasoll, uv-tält, kylväska med massa mat, ombyte, hink och spade, solskyddsfaktor, vagn plus det gamla vanliga med blöjor, våtservetter och allt det där. 

Men det gick bra, och väl på plats hade vi så roligt. Elliot lekte både i vattnet och sanden (mest sanden) och vi busade och skrattade. En sandig lunch intogs och sedan skulle de små sova så vi andra fick lite tid i vågrätt läge :) 

En mycket trevlig förmiddag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ettårspresent

Skrivet den: 2019-06-02 kl. 20:09:27 / Kategori: That is that
Elliot fick en sandlåda av oss i födelsedagspresent. Den har stått i garaget sedan dess, men när jag kom hem från träningen idag hade Daniel börjat skruva ihop den. Sandlådan sattes sedan på plats och fylldes med sand lagom till Elliot vaknade från lunchvilan. Det ska bli roligt att se om han kommer gilla den! Idag var det skoj i alla fall, men vi får köpa lite fler leksaker att ha till, och lite mer sand :)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0