en härlig fredag

Skrivet den: 2011-09-30 kl. 21:43:02 / Kategori:
jag har en fredagskväll för mig själv. Och det behövs. Inte mindre än två timmar sov jag på soffan innan och efter att ha städat köket efter Daniel (ja älskling, en dänga till) ska jag nu ligga på soffan några timmar till å bara slappa!

Hittade denna på youtube via aftonbladet, så jäkla härlig. Sån ska jag bli när jag blir gammal. Helst amerikan också ;)

skolans nödvändigheter

Skrivet den: 2011-09-30 kl. 13:42:00 / Kategori: That is that
Man har ju varit på x antal olika skolor under utbildningens gång. Och något som är speciellt för pedagoger verkar vara att man sätter upp diverse roliga lappar med små totiser eller berättelser på toaletten. Många är roliga, många är bra! Men skolan jag är på nu är bland de sämre faktiskt.

fredag, och som jag längtat!

Skrivet den: 2011-09-30 kl. 06:39:10 / Kategori: That is that
Har nog aldrig längtat efter en fredag som jag gjort denna veckan. Och jag tror det kommer bli ett återkommande tema de närmsta fem veckorna. När jag kommer hem idag är det en powernap som gäller, sen är det jag å soffan. Tror jag, det brukar aldrig bli så ändå..
Matchen igår. Satans Malmö till att förlora. Det räcker inte att var bra och trycka på satan sista tio. Det finns 80 min till på en match. Jag är glad att systern var med. Hon fick också skrika lite och vara med i trycket när vi gjorde mål och pressade på. (ja, Malmö gjorde mål, inte vi.. men det är detaljer) Så jag hoppas hon hade skoj ;)
Nu så, sista rycket sen lägger jag mig raklång!!
sötaste som finns!!

Gamla goa Malmö. Tyvärr ligger mitt kära M...

Skrivet den: 2011-09-29 kl. 20:14:26 / Kategori: That is that

img_8523 (MMS)

Gamla goa Malmö. Tyvärr ligger mitt kära MFF under just nu men det är en halvlek kvar. Det bästa med idag är att syrran är med. Hoppas nu bara på lite mål också.. När vi kommer hem ska jag rätta lite engelska också, som den lilla lärarinna jag är ;) kraaam


Hej hej. Här sitter jag i den underbara so...

Skrivet den: 2011-09-29 kl. 15:41:18 / Kategori: That is that

img_4952 (MMS)

Hej hej. Här sitter jag i den underbara solen och väntar på bussen. Vädret är ju helt otroligt och jag njuter till tusen. Jag har fått massor gjort på praktiken idag, men har ändå massor att tänka på. Funderar också vad man ska ha för kläder på sig ikväll till Malmömatchen.. Syrran ska också med, yeey :)


nails!

Skrivet den: 2011-09-29 kl. 13:02:00 / Kategori: naglar
Efter ett långt sommaruppehåll har jag skaffat mig snygga naglar igen. Jag var hos Ida på parfymeri M igår och kan också tipsa om att det kostar så lite som 499 att göra helt nya naglar under oktober månad. Det är det svårt att säga nej till.

Torsdag och jag är helt död!!

Skrivet den: 2011-09-29 kl. 06:59:41 / Kategori: That is that
Det är helt sjukt. Alla dessa uppstigningar klockan 6 fungerar inte alls. Jag muttrar värre och värre för varje dag och jag tror Daniel skrattar rätt mycket åt mig. Det är äckligt mörkt när jag går upp även om det fortfarande är ljust när jag går hemifrån. Men det är väl bara en tidsfråga de med ;)
Idag har jag en utmaning i engelskan och både jag och eleverna kommer få jobba på hårt idag. Hoppas de är med på det ;)
''

Britney!!

Skrivet den: 2011-09-27 kl. 12:08:00 / Kategori:
Har alltid haft en förkärlek till Britneys låtar. Tycker att de har något speciellt. Och criminal går varm här hemma det kan jag lova. Riktigt bra tycker jag :) Bara så ni vet ;)

jag försöker igen.

Skrivet den: 2011-09-27 kl. 07:06:37 / Kategori: That is that
Äntligen är jag ikapp med mitt skrivande i skolan och jag kanske har tid för lite bloggande. Idag har barnen studiedag så de blir mest möten och sånt istället. Jag är lite orolig att de tidiga mornarna kommer ta mig ändå men jag kämpar på. Jag och Daniel får också kämpa extra, om vi ska gå upp samtidigt i fem veckor. ich ;)

God morgon. Ny vecka, helt nya rutiner. I ...

Skrivet den: 2011-09-26 kl. 08:09:12 / Kategori: That is that

img_5501 (MMS)

God morgon. Ny vecka, helt nya rutiner. I fem veckor ska jag nu gå upp jättetidigt och ha vfu. Detta är något jag ser fram emot så de tidiga uppvaknandet kan jag stå ut med :) denna vecka är det fullt ös precis som vanligt. Jag hoppas jag kommer igång lite bättre med bloggen också nu. Var ju het där ett tag :) kraaam


det är helg!!

Skrivet den: 2011-09-24 kl. 05:32:32 / Kategori: That is that

Helg från och med igår men jag kan ändå inte blogga. Det går inte att sätta sig fram för datorn och blogga när jag har skolarbete som måste skrivas. Min dator har inte gett upp än utan den surrar på ett tag till hoppas jag. Men sedan i onsdags har jag inte suttit framför en dator förutom när Daniel tvingat mig att titta på något.

Nu åker jag på en Ullaredstur med mamma, Chatarina och Sara. Efter det ska jag ta tag i pluggandet. Ingen rolig lördagskväll för mig men så får det bli!God morgon!

Skrivet den: 2011-09-21 kl. 06:38:25 / Kategori: That is that
Hej hallå. Lite segt igår då min dator återigen gav upp och jag var på dåligt humör. Skolans flumm och brist på klara direktiv gjorde inte saken bättre. Datorn tog farväl med hjälp av lite vatten och en katt. Efter att jag och Daniel i lätt panik lyckats rädda alla bilder och arbeten börjar min vän sakta men säkert röra på sig igen. Vi får helt enkelt se hur länge det håller men jag får nog börja lägga undan till en ny.
Och vad passande då att jag är uppe jättetidigt för att åka till konsum några timma ;) Ett förmiddagspass idag för omväxlingens skull.
Om man springer ute i regnet i 90 minuter blir man förkyld. Lärdom från helgen.
kära fotbollsbrudar ;)

Skrivet den: 2011-09-19 kl. 12:21:00 / Kategori:
Här kommer lite bilder från Olearys i tisdags när stora delar av laget samlades för lite mat och lite fotboll. En trevlig kväll :) Förra veckan var som en semestervecka. Det var väldigt ofta jag satt med en öl i handen. Avslappnat och skönt men nu blir det skärpning. Hösten kommer med stormsteg och hawaii-resan också ;)

WTF

Skrivet den: 2011-09-19 kl. 07:06:13 / Kategori:
men hallå?? Gud vad besviken jag är just nu. Här springer man 90 min i ösregn och får in ett mål med vänstra tån och så kommer man inte i tidningen..? Vad är då meningen med livet? ;) nej nu ska jag inte vara sån. Det var en kämpainsats för laget och vi borde alla stå i tidningen! Men lite ville jag vara med.. Faktiskt!!
Nu ska jag smita iväg till praktiken och planera VFUn.

Det blir bättre!!

Skrivet den: 2011-09-18 kl. 20:23:06 / Kategori: That is that
haha I'm on fire idag ju. Det regnade precis hela matchen och vi kunde krama ur kläderna i halvtid. Men jag gillar att spela när det regnar. Det handlar lite mindre omskicklighet och lite mer om tur då. Och det fungerade ju bra. Ett mål till Dessi, (fem till Wä, inga till Tollarp) och det börjar bli trångt på kylskåpet ;)
Nu blir det lite tv-mys och en del plugg tänkte jag.

Det går bra!

Skrivet den: 2011-09-18 kl. 15:20:12 / Kategori: That is that
Det går rätt bra ändå. Har skrivit några lektioner och planerar mitt tema. Sitter och funderar lite om jag ska ge mig in på fortplantningen eller inte. Man kan liksom inte ta allt om kroppen på fem veckor. Eller kan man de?
Nu ska jag iaf packa ihop och sticka till Wä ip. Vi ska spela mot Tollarp idag och jag tänker kämpa satan för att ta tillbaka lite av min heder sen förra matchen.

effektiv söndag

Skrivet den: 2011-09-18 kl. 14:05:07 / Kategori: That is that
Hej hej. Efter lite städning och plockande här hemma ska jag nu sätta mig och planera VFUn, (har inte börjat än, det var roligare och städa. Föresten kan jag inte plugga om det är stökigt omkring mig) Till plugget blir det brieost, kex och lite cola :)

God morgon!!

Skrivet den: 2011-09-18 kl. 11:15:11 / Kategori: That is that
Vilken härlig söndagsmorgon. Vi sov tills klockan tio och jag har varit på MAXI och handlat frukost. Efter goda frallor och top gear ska jag plugga lite tänkte jag.  Jag bjuder på fler Hollandsbilder. Det är faktiskt lite sjukt det här med MFF och hur galna både jag och Daniel blivit. Sedan vi kom hem har jag gått och nynnat på fotbollssånger hela tiden. Och Daniel har gjort likadant. LOVE IT!!


Dessi rocks!!

Skrivet den: 2011-09-17 kl. 23:13:40 / Kategori: That is that
Seg efter en bra fredagskväll, ett dop och några timmar på konsum. Men här kommer några bilder från Hollandsresan. Bara från matchen men de kommer flera. Vi tog kort med två olika mobiler och en kamera så jag måste hitta alla bilder, haha

Hej!! Vi är tillbaka i Sverige nu. Lite se...

Skrivet den: 2011-09-16 kl. 10:56:40 / Kategori: That is that

img_1153 (MMS)

Hej!! Vi är tillbaka i Sverige nu. Lite sega men så nöjda med resan! Bara bilresan hem nu sen ska jag bombadera er med bilder och filmer!! :) kraaaam


God morgon mina vänner. Bussresan har gått...

Skrivet den: 2011-09-15 kl. 11:08:46 / Kategori: That is that

img_8509 (MMS)

God morgon mina vänner. Bussresan har gått bra. Eller går bra, vi sitter fortfarande på bussen mot Alkmaar. Vi laddar med lite sköna MFF-låtar! Å det bästa har vi fortfarande framför oss!! Kraaam


Wow vad jag har stressat, och satan vad ta...

Skrivet den: 2011-09-14 kl. 23:11:22 / Kategori: That is that

img_4008 (MMS)

Wow vad jag har stressat, och satan vad taggad man är! Efter de båda jobben idag sitter jag nu på en buss i Malmö som ska ta oss till Alkmaar, Holland. Vi satte oss på en lugn buss så jag hoppas på att få sova men räknar knappt med de. :) jag ska iaf byta om till pyjamas nu, hihi. Kraaam


God morgon. Hjälp, klockan är redan halv t...

Skrivet den: 2011-09-14 kl. 09:30:10 / Kategori: That is that

img_5773 (MMS)

God morgon. Hjälp, klockan är redan halv tio  och jag har haft första lektionen på gamla skolan. Jag älskar att vikariera och vara i klassrummet tillsammans med barnen! Kan bli snålt med inlägg idag, är upptagen till tusen och datorn gör ju som den vill. Ikväll åker vi till Holland!! :) kraaam


Hej alla söta. Jag sitter på olearys nu oc...

Skrivet den: 2011-09-13 kl. 19:33:22 / Kategori: That is that

img_5132 (MMS)

Hej alla söta. Jag sitter på olearys nu och väntar på laget. Skit vad jag behöver deras sällskap just nu. Eftermiddagen har varit hektiskt och lite jäklig med examination och datorkrångel. Jag började gråta när datorn inte fungerade, patetiskt men så sant! Men de glömmer vi nu, ölen är serverad :) kraaam


Göteborgsfika

Skrivet den: 2011-09-13 kl. 13:18:00 / Kategori: That is that
Hittade några roliga bilder på mig och Daniel när vi åt lunch i Göteborg i söndags. Vi hittade ett mysigt café vid universum med goda varma mackor. Och det var så varmt att man kunde sitta utomhus och äta utan att ha jacka eller alltför mycket käder på sig så vi passade på att njuta. för sista gången i år är jag rädd för.

 

 

 


Tisdag och inlämningsdag

Skrivet den: 2011-09-13 kl. 08:14:12 / Kategori: That is that
Sådär ja. Jag är klar med mitt fina arbete nu.
Det var inte mitt beslut utan datorn meddelade att jag hade batteri i tio min till så jag fick lite panik att få iväg det på mailen. Så jag var tydligen klar ;) Min dator har blivit konstig och den laddar inte längre, vilket gör användandet lite svårt. Tyvärr verkar den inte överleva sista terminen.
Det blev en liten halvstressig dag igår med jobb och skrivande och vardagsliv. Idag kommer inte bli mycket bättre och onsdag ska vi inte ens prata om :) Men på onsdag åker vi, Holland here we come!


Göteborgsköpet på mig idag. en ljusblå skjorta från gina.

V 37

Skrivet den: 2011-09-12 kl. 11:00:06 / Kategori: That is that
Tillbaka till verkligheten. Jag borde skriva till fingrarna blöder just nu. Och inte blogginlägg utan min didaktiska analys. Jag har hunnit lite mer än halvvägs och det känns bra. Vad som känns mindre bra är att jag har några timmar på konsum ikväll så det kommer försvinna lite skrivtid där.
Tur att bobbo hjälper mig ;)

Nu är vi på väg hem. Eller det har vi vari...

Skrivet den: 2011-09-11 kl. 20:51:38 / Kategori: That is that

img_3216 (MMS)

Nu är vi på väg hem. Eller det har vi varit ett tag. Har ätit också, en god QP. Jag förstår inte varför jag skulle ändra på ett vinnande spel igår.. Matchen var ingen höjdare direkt. 0-0 är alltid tråkigt att titta på, och klacken är inte samma sak på bortaplan. Jag hoppas trumman är med på en av bussarna till Holland på onsdag ;) kraaam


Sådär, vi laddar för match. Efter en öl på...

Skrivet den: 2011-09-11 kl. 16:09:26 / Kategori: That is that

img_2036 (MMS)

Sådär, vi laddar för match. Efter en öl på puben hade vi följe med polisen hit ;) hela dagen har varit mysig och nu avslutar vi helgen på bästa sätt tycker jag!! heja MFF!!


bilder från igår

Skrivet den: 2011-09-11 kl. 14:34:00 / Kategori: That is that
Lite fler bilder från igår på min snygga outfit. Blev en improvisation då strumpbyxorna gick sönder på rummet. Daniel skrattade då..


Hotellfrukost

Skrivet den: 2011-09-11 kl. 10:31:48 / Kategori: That is that
Det bästa med att bo på hotell är hotellfrukosten. Gott och lyxigt! Det värsta är att man inte sover i sin egen säng. Den är alltid bäst ändå! Då shopping gick så dåligt igår ska vi idag gå till universeum istället. Det ska bli spännande då jag inte har en aning om vad det är. Daniel förslag. Jag gillar när han kommer med förslag, det brukar bli riktigt riktigt bra då :) LOVE YOU!

Olearys i göteborg

Skrivet den: 2011-09-10 kl. 22:03:37 / Kategori: That is that
Hej hej. Vi är tillbaka på hotellrummet med en påse gottis från pressbyrån. Olearys var toppen, god mat och bra fotboll. Däremot är kanske inte Olearys det bästa stället för en date. lyckligt vis var det inte min och Daniels första middag ute tillsammans ;) Vi satt och tittade på varsin tv och sa inte så mycket som inte handlade om fotboll. Sedan satt jag och åt ribs och försökte undvika att få de på min vita skjorta. sexigt ;)

boooring

Skrivet den: 2011-09-10 kl. 17:57:29 / Kategori: That is that
Fan vad tråkig jag är som bloggar om tandborstar när vi är i Göteborg! Nu ska vi ut och äta lite. Känner jag oss rätt hamnar vi på Olearys för att kolla på United och äta hamburgare eller ribs ;)  Fotboll på tvn här också, så ingen kontakt med Daniel :)

dålig shoppingrunda

Skrivet den: 2011-09-10 kl. 17:10:06 / Kategori: That is that
Aj aj för ett blött Göteborg. Jag och Daniel har sprungit runt på NKs och Norstan tillsammans med x antal andra då det öste ner ute. Det blev inte jättemkt shopping för varken mig eller Daniel men varsin påse fick vi med oss till hotellet iaf. Daniel fick ju köpa en tandborste också, den andra ligger där hemma, haha. Var inte tandborsten det enda han skulle ta med sig? ;)

En bra bit på vägen. Efter lite omvägar (i...

Skrivet den: 2011-09-10 kl. 10:57:28 / Kategori: That is that

img_4560 (MMS)

En bra bit på vägen. Efter lite omvägar (inte mitt fel) är vi nu i Varberg. Efter att vi missat mc'donalds i Halmstad (Mitt fel) åt vi istället i Falkenberg. Mc'leif är inte att rekommendera. Nu har jag lämnat över ratten till Daniel som får ta oss till Göteborg. Marc sitter lugnt där bak men jag röstar för att han kör hem imorgon. ;)


lördag!

Skrivet den: 2011-09-10 kl. 08:09:55 / Kategori: That is that
Lördag och på väg till Göteborg! Det blev en väska för Daniel också och inte bara tandborsten ;) jag har två väskor fyllda, hihi. Satan vad skoj vi ska ha!! Men nu måste jag skynda mig! Kommer mer under dagen, men gissar att det mesta blir mobilinlägg. Med lite tur är jag för upptagen för datorn.

KRAM

Livet blir inte alltid som man tänkt. Dem ...

Skrivet den: 2011-09-09 kl. 21:17:56 / Kategori: That is that

img_1514 (MMS)

Livet blir inte alltid som man tänkt. Dem där viktiga skrivtimmarna gick snabbt förlorade när konsum ringde. Och snäll som jag är hoppade jag in för några timmar. Så nu sitter jag här och väntar på att bli hämtad. Måste hem och packa inför Göteborg ju. Daniel förstår inte varför man måste förbereda att packa tandborsten, men jag menar att det är mycket mer än så som ska med ;)


fredag finally!

Skrivet den: 2011-09-09 kl. 07:37:53 / Kategori: That is that
Äntligen fredag. Tyvärr har jag massor framför min innan jag får ta helg! Idag ska jag åka och hälsa på min praktikplats. Slutpraktik, fem veckor :) Då blir det buss, men denna gången får jag ta bilen. Har lite småärenden att göra efteråt och sedan blir det hem och skriva. Vi har en inlämning på tisdag och eftersom jag är liiiite upptagen i helgen hoppas jag på att hinna med det mesta idag. Annars får killarna det alldeles för lugnt å skönt i bilen. ;)
Men snart! Snart snart tar vi helg :)
Har ingen bild idag ( fortfarande sleten till tusen ) så jag tog en från Miami istället. Fy vad jag längtar till Hawaii!!

Ytterligare en dag med filosofer och teori...

Skrivet den: 2011-09-08 kl. 15:27:36 / Kategori: That is that

img_1161 (MMS)

Ytterligare en dag med filosofer och teorier. Idag har vi diskuterat om man verkligen kan vara helt objektiv. Lätt panik över allt som ska göras men lite lättnad när saker klarnar. Träning ikväll, de behöver jag ;)


torsdag!

Skrivet den: 2011-09-08 kl. 08:18:20 / Kategori: That is that
Veckan börjar närma sig helg och det är inte fel. Snart ska jag få åka på en mysig weekend med Daniel :) och Marc tydligen, men men. Idag är det dags för lite egen skola igen. Examinationer närmar sig med stormsteg och jag vet inte om jag riktigt gillar de! Är inte redo än.
Gårdagen var däremot toppen. Som vanligt när man är vikarie fick man ut uppgifter som man skulle ge klassen. Men denna gången satt och jag försökte analysera lektionerna utefter lärarteorierna, vilket gick himlans bra ändå :) Jag är tydligen lite Vygotskij ändå. Det jobbiga är att man inte får blanda teorier, inte göra en linger. Och detta måste vi kunna till VFUn.
Mycket skolsnack nu. Så kan det bli ibland.

Jag och Alex på VFU för lite mer än ett år sedan. Det var goa tider ;)

inte bättre än sin senaste match!

Skrivet den: 2011-09-07 kl. 13:23:00 / Kategori: That is that
Fotbollen igår. Satan också. Senast jag spelade var konidtionen på topp och jag hade sprungit milen dagen innan. Och jag gjorde två mål. Igår hade jag inte tränat något på två veckor och var superförkyld. Och jag var sämst. Enkel slutsats. Och man är ju inte bättre än sin senaste match så jag ligger illa till!! Jag är både arg och besviken på mig själv för att jag inte hinner träna mer (även om förkylningen också gjorde mig tung i benen). Det blev förlust även om tjejerna kämpade på bra!
Igår var det jobbigt. Minst lika jobbigt för huvudet som för kroppen!!

höstmorgon

Skrivet den: 2011-09-07 kl. 07:19:31 / Kategori: That is that
Hej hej. Fy vilken höstmorgon det är idag. Regn å rusk och jag fryser. Plus att jag fick tända massa lampor här i lägenheten för att kunna se något. Vi närmare oss vinter och mörker med stormsteg. Mys-skjortan åkte på idag!
Jag hade en mardröm inatt. Någon kändisfrisör klippte av mig allt hår och färgade det rödbrunt. Jag fick en tjock lugg och bob som slutade precis under öronen.. Sedan satte de en tjockisbäbis i knät på mig och sa att ungen var min. Fy farao. Så idag tycker jag extra om mina blonda längder och kommer aldrig klippa av dem. Eller färga dem rödbruna!!
Ska vikariera på gamla skolan idag. Ska bli riktigt skönt eftersom jag inte varit där på länge och behöver verkligen visa mig ute i verksamheten nu när skolan närmar sig sitt slut..

Tjatja. Wä laddar i Vanneberga inför match...

Skrivet den: 2011-09-06 kl. 17:25:42 / Kategori: That is that

img_0527 (MMS)

Tjatja. Wä laddar i Vanneberga inför match. Å farliga Emma på topp. Var jag hamnar får vi se. Men jag hoppas familjen  inte vågar missa ytterligare en match ;) kram


tisdag morgon

Skrivet den: 2011-09-06 kl. 08:20:24 / Kategori: That is that
God morgon. Idag vaknade jag av en gnällig pojkvän som själv vaknat av en gnällig katt. Så från och med nu kan dagen bara bli bättre ;) Idag ska jag till skolan och lära mig en massa saker! Match ikväll också. Jag är genomförkyld och har inte tränat på en två veckor minst.. aja. Känns som om det är måndag idag. Ju fortare veckan går desto bättre. Jag vill ha helg och Göteborg!

lite söt

Skrivet den: 2011-09-05 kl. 17:59:00 / Kategori:
Rätt så söt faktiskt ;)

v.36

Skrivet den: 2011-09-05 kl. 12:56:46 / Kategori: That is that
Ny vecka, nya utmaningar. Just denna vecka är inte så farlig då jag bara har ett pass på kära konsum (idag) Sedan är det skola för hela slanten som gäller. Och sedan på lördag sticker vi till Göteborg för en liten miniweekend som avslutas med Göteborg - MFF på söndagseftermiddagen. Det ska bli riktigt mysigt, de vill jag lova :)

Men nu, konsum!
städa på en söndag

Skrivet den: 2011-09-04 kl. 14:29:20 / Kategori: That is that
Eftersom vi var så lata igår och inte gjorde så mycket har vi fått ta igen det idag. Så vi har storstädat här hemma och att vi fortfarande pratar med varandra är ett under ;)
Tänkte också berätta varför vi varit på newstravel den senaste tiden. Många veta redan och det är hawaii vi ska till. Ett kärt återseende med Waikiki beach i februari nästa år! Hela två veckor ska vi vara iväg och jag längtar massor. Denna gången ska vi bo på Hotel Queen Kapiolani som ligger närmare diamond head och lite längre från smeten. Vi valde det eftersom många kommentarer från de olika hotellen handlade om att det hördes mycket från gatorna på nätterna och det är inte riktigt min och Daniels stil. Vi vill inte parta satan, vi vill ligga på stranden, shoppa och gå på zoo ;)
Först Göteborg och Alkmaar i september, och Hawaii i februari, Daniel is on fire :)


Bilder från hotellets hemsida,seg lördagskväll

Skrivet den: 2011-09-03 kl. 20:15:36 / Kategori: That is that
tja tja. Satan vad vi är sega vi är här hemma idag, haha. Fast vi har ju faktiskt varit i Malmö några timmar idag också. Tillsammans med Daniels föräldrar åt vi en god lunch och var på Swedbank Arena. Och ja, vi köpte mer Malmöbiljetter. Denna gången ska vi långt, men det ska bli riktigt spännande ;)
Läsken är i kylen och Daniel är på hemmakväll och köper godis och hyr film. Mysigt värre men jag vill inte veta hur godispåsen kommer se ut. Kommer räcka i en vecka som vanligt, minst ;) 

ala tidig lördagsmorgon

Skrivet den: 2011-09-03 kl. 08:56:50 / Kategori: That is that
haha, jag mår äckligt bra just nu. Med tanke på mitt tillstånd när jag gick å la mig mår jag ännu bättre. Kvällen blev lyckad, såklart. Vi styrde våra cyklar mellan olika uppdrag och slutstation på wä ip. Här kollade vi på fotboll, åt och tävlade. Jag vann också. Andrapris, hell yeah! En date med Amanda och några grabbs på ladies night i Kristianstad.

Sedan styrde vi cyklarna tillbaka till staden och körde ett snabbt ombyte med lite dans och dricka här på söder. Alle cyklade in i en stolpe, sjukt!! Bånken var vårt mål och där blev det dans och dryck på nytt tillsammans med Daniel och co men också med Christian och Linus som jag träffade på ;) Vilken kväll, haha!!
Nu drar vi till MALMÖ :)

Tja tja. Vi sitter på wä ip efter en cykel...

Skrivet den: 2011-09-02 kl. 20:13:50 / Kategori: That is that

img_3544 (MMS)

Tja tja. Vi sitter på wä ip efter en cykeltur med trevligt sällskap. Vi kollar på Sverige-matchen samtidigt som maten serveras. Vi lever livet!! Å kvällen har bara börjat ;) kraaaam


ala wä if

Skrivet den: 2011-09-02 kl. 18:10:15 / Kategori:
kvällens dresscode: Träningsoverallen och hjälm till det. plus cykel å penna, haha snyggt. Men jag förväntar mig en riktig toppenkväll, vad annars liksom? liksom!


fredag idag

Skrivet den: 2011-09-02 kl. 06:52:21 / Kategori: That is that
Fredag idag och jag vill bara gå och lägga mig igen. Efter två dagar på soffan är jag ännu inte helt frisk men jag har inte tid med sånt här längre tyvärr. Idag ska jag till konsum nu en sväng på förmiddagen och ikväll ska vi ut och cykla med laget. Jag önskar jag kunde berätta mer än så, men jag vet inte mer än så, haha. Hade tänkt att det skulle bli ett litet party men är rädd för att jag inte kommer orka så vi får se. Men jag behöver träffa tjejerna i alla fall.

KRAM

sexigt Moa ;)

En blomma

Skrivet den: 2011-09-01 kl. 15:51:57 / Kategori: That is that
Igår när jag mådde som värst och tyckte som mest synd om mig själv kurrade jag ihop mig med den här filmen. Har velat se den ända sedan jag såg den på hemmakväll men kunde inte riktigt sälja in den hos Daniel, haha. Så för första gången i mitt liv hyrde jag en film helt till mig själv.
En blomma i Afrikas öken är en film baserad på en bok och en verklig händelse. Waris Diries är en ung kvinna i Afrikas öken som flyr när hon måste gifta sig med en äldre man. Med ett falskt pass kommer hon till London som hushållerska på den somaliska ambassaden. Se filmen eller läs boken med samma namn. (boken är bäst som vanligt)

god morgon sjukling!

Skrivet den: 2011-09-01 kl. 10:27:01 / Kategori: That is that
hej hallå.
Jag mår bättre idag :)  Med det säger jag inte bra, utan bara bättre. Men jag tänke iaf ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen och sedan sticka och handla lite frukost. En tur ner till tvättstugan ska det också bli :) Jag är iaf så glad att föreläsningen idag blev inställd så att jag fick denna dag till att kurera mig lite. Det behövdes!
KRAM

RSS 2.0