God morgon :)

Skrivet den: 2011-01-26 kl. 08:23:46 / Kategori: That is that
hej hallå alla glada denna onsdagsmorgon. Och hej på alla er andra nu. Det finns säkert de som är mindre glada just nu med 4 minusgrader ute och en bil som måste skrapas innan man kan köra till jobbet. Jag måste skrapa bilen innan jag kör till skolan nu på morgonen men tänker inte låta det göra mig butter. Jag läste i tidningen idag att det skulle komma en ny vargavinter från februari till april där det skulle bli riktigt kallt. Så man får vänja sig vid vinter igen och glöm inte äta tre frukter varje dag för då blir man gladare!!

Tanken var inte att detta skulle bli ett blogginlägg om vädret utan om att jag är lite nervös för att jag ska till skolan idag. Idag börjar min specialisering och jag får äntligen läsa det jag vill, idrott. Det tråkiga är ju att den trygga härliga klassen har splittras och det blir ingen mer Alex, eller Lina eller Frida, eller Pernilla, eller Jessica, eller Tina eller någon av de andra.. Lyckligtvis har jag Johanna E med mig fortfarande och henne litar jag på. När det kommer till trust på lärarutbildningen handlar det ofta om vem skulle jag lämna mina barn till. Och det är inte alla mina klasskamrater det. Även om jag gillar de flesta och skulle med glädje skicka mina barn till dem 5 dagar i veckan finns där också personer som aldrig skulle få ha dem. Jag litar helt enkelt inte på deras förmåga..

så vi får se vad det blir för människor jag har hamnat med denna gången. Men med tanke på att de valt idrott kan de inte va helt fel hoppas jag :)

KRAM PÅ ER! (sitter på Daniels dator så det får bli en bild därifrån)


Kommentarer
Postat av: Lina

håller verkligen med - det känns trist på så många olika sätt att klassen har splittrats! men du o jag ses ju på gymmet iaf! :) Kram!

2011-01-29 @ 20:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0