Eriksgården

Skrivet den: 2021-07-12 kl. 20:24:16 / Kategori: That is that
Elliot har sommarlov nu men vi inväntar fortfarande pappan i huset. Däremot är ju mormor ledig så hon följde med på utflykt idag. Och jag älskar att berätta för Elliot att vi ska åka på utflykt, han blir så glad :) 

Idag körde vi till Eriksgården nere vid Sjöbo. Allt jag visste var att de hade bär-buffé och en lekplats till barnen. Och det stämde ju bra. När vi kom dit vid halv tio i förmiddags undersöktes lekplatsen noga. Där var en stor studsmatta ala Tosselilla som Elliot gillade, bilar att köra som var ännu roligare och för att inte tala om att hoppa i höet! Thea hade lika roligt hon, men hennes favorit var nog rutschkanan. Hon klättrar upp själv och åker utan konstigheter. Den motoriken eller det modet hade inte Elliot i hennes ålder. 

Min favorit var buffén. För tänk er att äta jordgubbar, hallon, blåbär, björnbär, glass, grädde, nötter, maränger, sylt, chokladsås och havreflarn till lunch :) och hur mkt man vill också! 

Efter "lunchen" körde vi hem då Thea skulle sova, men Elliot hade gärna stannat lite till. Vi får helt enkelt åka tillbaka. 

(Vi testade inte något självplock av några bär och de vi hittade i gårdsbutiken var dyra, så inga bär med oss hem tyvärr) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0