Uluwatu-templet

Skrivet den: 2017-12-21 kl. 20:31:49 / Kategori: Bali 2017

Turen idag började halv fyra och det tog ca 1 h till templet i Uluwatu. På vägen dit fick vi massor av info från vår guide Gustaaf. Allt från miljoner invånare och religon och gudar till historier från när Indonesien blev självständigt och andra världskrigets påverkan. En trevlig guide som vi träffar imorgon också. 


På plats vid templet, som byggdes på 1000-talet men har byggts om många gånger sedan dess, var det inte så mycket tempel tyckte jag. Missade den biten lite eftersom allt var så utspritt. Där var också massor av apor som vi blev varnade för, håll i grejerna! Men vi fick se underbar utsikt, när aporna snodde en sko från en annan turist och avslutningsvis lite inhemsk dans. Inte riktigt vår grej kanske, det där med dansen, och definitivt inte Daniels, men det var roligt en 10-15 minuter. Synd bara att showen varade i närmare 50 minuter ;) Oavsett så var dansarna mycket duktiga! 


Bilfärden hem var lång och vi är riktigt trötta nu. Imorgon är det en heldagstur som gäller för oss, att Daniel går med på allt det här, haha! Världens bästa är han! 


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0