Ystad djurpark

Skrivet den: 2019-07-31 kl. 22:51:35 / Kategori: That is that
Igår var vi på tur igen. Efter ett tips så tog vi med oss mina föräldrar till Ystads djurpark och myste en eftermiddag. Det krävs lite mer planering med barn med rätt strikta mat- och sovrutiner men det går. Man får hitta en balans mellan att låta rutinerna finnas kvar men att spela lite på tiderna ibland och vara redo på konsekvenserna :) 

Därför åt Elliot sin lunch här hemma vid elva som vanligt för att sedan ta middagsvilan i bilen ner. För att förlänga denna ytterligare packade vi andra ner baguetter till lunch som avnjöts på parkeringen medans lillen fick några minuter extra innan vi gick in i parken. (Han fick några minuter till då han somnade om direkt i vagnen vilket inte gjorde något.) Lagom till lemurerna skulle matas hade han vaknat. 

Därefter gick vi runt i parken och kollade på alla djur. Höjdpunkten enligt mig var definitivt strutsungen. Hjälp vad liten den var :) Elliots höjdpunkt var nog att klappa getterna eller de små grisarna som vi såg på slutet. 

En mycket trevlig eftermiddag helt enkelt. Parken var mycket fin hur mysig som helst att gå runt i. Lagom stor för oss som inte kan ta oss an Kolmården än på ett tag :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0