Det sista av sommaren?

Skrivet den: 2020-08-01 kl. 20:21:42 / Kategori: That is that
Har vi kramat ur det sista av sommaren idag? 

Vädret har ju varit under all kritik denna sommar och de riktigt fina dagarna har dykt upp lite då och då bara. Igår var det extra trist så när jag sa till Daniel att det eventuellt skulle vara strandväder idag skrattade han bara åt mig. Men jodå, vi vakande till strålande sol :) 

Det fanns bara en sak att göra, åka till stranden! Kanske för sista gången i år, vem vet!?! Vi lockade med barnens kusiner också som är i Åhus på besök i helgen. Barnen lekte så fint vid strandkanten att de kunde fortfarande stått kvar där om de fått. Samtidigt som Thea sov så fint i vagnen så det kunde inte blivit bättre. 

Elliot ville inte riktigt sova idag heller (två dagar i rad utan lunchvila nu) så vid ett-tiden åkte vi hem till farmor och farfar för mer bus i trädgården. Under eftermiddagen bestämdes ett spontant besök på brandstationen också för att kolla på brandbilarna. Superspännande enligt alla tre killarna! Kvällen avslutades med grillat och om det här var sista riktiga sommardagen så utnyttjade vi den riktigt bra! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Maria

Lite tråkigt att sommaren snart slut. Men vi får hoppas sommaren 2021 blir bättre 😊

Svar: Håller tummarna 😊
Desiree Persson

2020-08-01 @ 20:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0