Utflykt hela familjen

Skrivet den: 2020-07-07 kl. 23:19:53 / Kategori: That is that
Oj oj vilken dag. Man vet ju aldrig hur en dag kommer se ut när man har småbarn, så mycket kan vi ju säga ;) 

Planen idag var tropikariet i Helsingborg. En bilfärd på 1,5h. Mormor och morfar kom hit på morgonen och vi lastade bilen med diverse saker innan avfärd. Båda barnen sov i bilen dit. Väl på plats var där kö och snabbt blev vi informerade om att det var fullt och nästa i kö blev insläppta först när några gick därifrån. Då var klockan kvart över tio ungefär. En timme senare var vi inne. Såhär i efterhand har vi funderat på vad den där timmen inneburit för resten av dagen.. Elliot var lugn i kön. Bättre än förväntat och vad man kan begära av en 2åring. På plats kollade vi på alla djur och Elliot älskade det. Bäst av allt var hajarna. Precis innan vi var klara orkade inte lillkillen mer utan blev gnällig och slutade lyssna på oss. 

Vi gav oss därför på att försöka äta lunch på väla dumt nog. Då blev det verkligen för mycket så Elliot och Daniel gick till bilen medans övriga åt en snabb lunch. Båda barnen sov i bilen hem. Eller, Thea sov mest hela tiden faktiskt. 

En tur som tog på krafterna. Samtidigt som det är roligt att göra sådana här saker hela familjen! Vi behöver träna på det helt enkelt, haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0