Elliot 2år

Skrivet den: 2020-05-19 kl. 21:42:44 / Kategori: That is that
Vår fina kille fyller 2 år idag. Dagen, för honom, började med att hela familjen stampade in på hans rum vid lite över sex imorse. Vi var så glada över att han fortfarande sov då och inte gått upp själv tidigare. När Elliot ser/hör oss sätter han sig upp i sängen och utbrister "födelsedagen" för att sedan följa upp detta med "färga mig lycklig". (Från ett tv-program han brukar titta på.) Sedan fick han lyxfrukost och några små presenter av oss. 

Vi gjorde oss redo för förskolan när det helt plötsligt knackade på dörren. Där stod Harry och Ellen och ett stort grönt äpple. De är så snälla!! 

På förskolan fick Elliot en blomma av Olivia när vi kom. När jag hämtade honom några timmar senare hade han fått en gul ballong, men den klarade sig inte ens ut genom grinden ;) 

Efter middagsvilan åkte vi in till c4 för att fika med mormor. Mormor hade också en ballong och de två delade sedan på en morotskaka. 

Efter lek på studsmattan och lyxmiddag (pasta och korv) blev tisdagsbadet extra spännande. Vi testade en badbomb för första gången och vattnet blev helt blått. Elliot var skeptisk till en början men sen gick det bra. 

Kan också meddela att han somnade på en kvart nu ikväll. Medans en annan höll på i över en timme igår, men jag är inte bitter ;) 

(null)

(null)


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0